Veel sperma in kut neuken in de lift

veel sperma in kut neuken in de lift

Zak likken neuken in flevoland
veel sperma in kut neuken in de lift


Seks gratis massage amsterdam erotisch

  • Veel sperma in kut neuken in de lift
  • 12
  • Veel sperma in kut neuken in de lift
  • Erotische massage vrouwen die gratis seks willen
  • STIEKEM SEX OP SCHOOL GEILE DAMESSex met donkere vrouwen neuk me anaal


veel sperma in kut neuken in de lift

Tantra rijswijk toiletslaaf gezocht


Handyman schaakt een rooie met volle rondingen. Handyman trekt een rooie neukslet uit elkaar. Handyman besteld een blond hoertje op hotelkamer. Dikkerd vingert zich bij het zien van een klaarkomende pik. Dikke negerin maakt kennis met Hollandse hoffelijkheid. In een doodgewone Hollandse huiskamer delen zij een rondborstige huisvrouw.

Mollige Marian heeft een dikke reet en reuze tepels. Pornobob propt een bolle blonde vol met speelgoed. Dikke Spaanse met hangtieten geneukt. Hollandse rijpe vrouw fungeert met alle liefde als oude fiets. Happy hour voor Hollandse Martha.

Geniepige deurverkoper treft een botergeile Hollandse huisvrouw. Handyman krijgt een buitenlandse verrassing. Erotisch scheren met een happy end. Een naakt mokkel maakt de lange reis een stuk aangenamer. Dikke ouwe zeug krijgt haar jaarlijkse servicebeurt. Dikke Hollandse smulpaap zuigt twee lullen. Snel maakt hij die los en ik rits zijn broek verder open. Onder een sexy rode boxer is zijn piemel al flink hard geworden, ik trek zijn broek en boxer tot aan zijn knieƫn omlaag en kijk omhoog naar zijn ding.

Hij is middelmatig groot maar ook zeker niet te klein, en onbesneden. Gelukkig, want dat vind ik echt zo vies! Mijn handen zijn niet zo groot dus toch kost het me moeite om hem helemaal rondom vast te pakken, ik breng zijn piemel naar mijn mond en neem hem binnen.

Ik hoor hem zuchten, langzaam laat ik mijn hand op en neer gaan en als ik zijn voorhuid naar achteren trek voel ik duidelijk op mijn tong de vorm van zijn eikel. Hij legt zijn wijsvinger onder mijn kin en trekt me daarmee zachtjes naar boven. Terwijl we beginnen te zoenen voel ik hoe zijn handen de knoopjes van mijn broek losmaken. Hij schuift mijn broek net over mijn heupen en ik voel zijn hand over mijn string tussen mijn benen verdwijnen. Na eventjes over mijn string gemasseerd te hebben voel ik hoe zijn wijsvinger mijn string bij mijn kut opzij duwt.

Ik voel hoe de huid van zijn vinger door mijn natte schaamlippen gaat. Zonder moeite drukt hij zacht zijn middelvinger in me. Ik werp mijn armen om mijn nek om hem nog beter te kunnen zoenen terwijl hij mij vingert. Hijgend vraagt hij mij of hij mij mag neuken. Terwijl ik heel snel ja zeg, word ik daar eigenlijk bang van.

Ik heb het nog nooit met een onbekende gedaan, en ben heel bang dat ik hier spijt van krijg. Ik kan niet meer terug, en eigenlijk wil ik dat ook niet. Hij pakt uit zijn portemonnee een condoom en doet die snel aan. Hij draait me om en ik leg mijn handen tegen de wand van het toilethokje aan, ik spreid mijn benen voor zover dat gaat Ik heb nog steeds mijn broek op mijn enkels.

Ik voel zijn linkerhand over mijn heup voorlangs naar mijn kut glijden, en terwijl hij met met een beetje druk op mijn venusheuvel dwingt mijn heupen te kantelen voel ik hoe zijn piemel tussen mijn benen komt.

Langzaam voel ik zijn eikel mijn kut binnendringen en hij glijdt daarna makkelijk in me tot dat ik zijn heupen tegen mijn billen voel drukken. Hij legt zijn handen op mijn heupen en met rustige duwen neukt hij me. Ik grijp met een hand naar achteren en pak zijn bil, ik dwing hem iets harder in me te stoten.

Daardoor voel ik zijn piemel nog dieper in me gaan. Ik buk wat meer voorover totdat ik voel dat hij bijna tegen mijn baarmoeder aan komt. Zijn rechterhand glijdt weer af naar mijn kut, en hij begint tijdens het lekkere stoten ook nog eens mijn clitoris te masseren.

De spanning valt van me af, ik geef me over. Ik laat me gaan, ik voel me vies. Maar vind het eigenlijk heel lekker om me nu eventjes vies te voelen.

Terwijl ik daarover denk voel ik hoe mijn onderbuik samentrekt, ik adem diep in en hou het vast. Wanneer ik uitadem voel ik hoe het gevoel in mijn onderbuik steeds heftiger wordt en concentreert tussen mijn benen en in mijn tepels.

Ik hou mijn adem weer vast en ik hou het niet meer, ik kreun. Na 3 veel te luide kreunen slaat mijn lichaam door, ik voel hoe mijn kut zijn harde piemel bijna vast zuigt, hoe mijn tepels nog harder worden en opzetten. Ik kom keihard klaar en sta te sidderen. Ik ben kapot, en kan eigenlijk niet meer op mijn keihard trillende benen staan. Maar Edwin heeft nog even nodig. Hij blijft me doorneuken tot ook hij moet komen.

Ik hoor zijn ademhaling versnellen, een paar keer stokken. Plotseling pakt hij met een hand mijn borsten vast, en de ander nog steeds op mijn heup. Ik voel hoe hij me heel hard tegen zich aandrukt en probeert zijn piemel zo diep mogelijk in me te drukken. Bij de ingang van mijn kut voel ik duidelijk zijn piemel nog wat opzwellen en ineens zucht hij kreunend.

Ik voel de opzwelling heel snel minder en meer worden. Ik merk gewoon echt dat hij zaad aan het spuiten is! Dat heb ik nog nooit zo gevoeld. Hij verzwakt zijn greep en ik voel zijn piemel uit me glijden. Met als laatste het voorste stukje van het condoom dat best zwaar geworden is.

Ik draai me om en zie hoe er een hele ballon met zijn sperma in het condoom zit. Hij doet het condoom af en maakt zich schoon met wc papier en ik doe hetzelfde. Ik voel me voldaan, ik voel me heerlijk. En al grap ik in mezelf, Iza je bent echt een slet, vind ik het stiekem best cool wat ik gedaan heb.

Tijdens het volgende halfuur in de auto zei ik niets, alles tussen Edwin en mij is besproken. Na het weekend met mijn vriendin doorgebracht te hebben, ging ik op zondagavond weer naar huis. Met mijn ervaring van zaterdagochtend nog vers in het geheugen ging ik vol goede moed weer aan de weg staan en stak mijn duim omhoog. Het is in Amsterdam toch anders, pas na 3 kwartier stopte er een busje. Een bruine man opende zijn raam en ik vertelde naar Wageningen te willen. Hij moest in Ede zijn, Wageningen is nog een klein stukje verder maar hij wilde best even doorrijden.

Net als bij de heenreis vroeg ik hem om zijn ID, hij gaf me zijn paspoort. Rodney, 26 jaar oud. Hij zag er goed verzorgd uit. Ik stap in en we vertrekken, al snel raken we aan de praat.

Ik bedenk me dat het gesprek eigenlijk hetzelfde gaat als op de heenreis met Edwin. Ik krijg dezelfde vragen, en geef dezelfde antwoorden. Mede daardoor gaat gisterochtend nog een keer van voor tot achter door mijn hoofd, en natuurlijk dan vooral hoe ik met Edwin geneukt heb in het toilet. Die gedachten winden me op, ik ben bang dat ik verslaafd ga raken aan die spanning. Ik kan nu niets anders meer dan denken aan mijn avontuur vandaag weer te herhalen.

Blijkbaar windt mijn aanwezigheid Rodney op, want ik merk hoe Rodneys arm steeds meer over zijn armsteun schuift tot ik zijn vingers op mijn been voel. Terwijl ik naar zijn hand kijk, trekt hij deze op en zegt: Sorry, vind je dat erg? Ik antwoord nee, en voel hoe mijn hartslag omhoog gaat.

Hij legt zijn hand net boven mijn knie, maar daar blijft het even bij. Ik word ongeduldig en leg mijn hand over de zijne. Langzaam duw ik hem steeds meer naar mijn heup. Zijn hand gaat ineens zonder dat ik hem duw naar de binnenkant van mijn been, en omhoog. Ik open gewillig mijn benen een beetje. Mijn hart slaat erg hard, en ik vraag me af of hij dat kan horen. Ik verraad mezelf, een beetje opzettelijk, door zachtjes te gaan hijgen.

Ik trek de stoute schoenen een en vraag hem of hij bij de volgende stop zijn auto wil stilzetten. Na een minuut of 5 rijden we de snelweg af, ik kijk rond, maar zie nergens een toilethuisje. Shit denk ik, ik wil het echt niet in de open lucht doen! Rodney heeft blijkbaar al een oplossing bedacht, hij vraagt me of ik meewil naar de achterkant van zijn bus. Ik stap uit, aan de achterkant houdt Rodney de deur voor me open en ik klim naar binnen.

Zijn bus heeft geen ramen aan de achterkant en nadat hij de deur dichtdoet is het pikkedonker. Snel zet hij een lampje aan. Ik stap op hem af en gooi mijn armen in zijn nek, hij zoent me. Tijdens het zoenen, voel ik over zijn broek. Ik voel hoe zijn piemel langzaam onder mijn handen groeit. Zijn handen gaan over mijn lichaam, van mijn kont tot mijn borsten en van mijn borsten naar mijn kut.

Rodney is een beetje grof, Edwin was toch een stuk tederder. Ik voel hoe hij mijn broek losmaakt, hij probeert met zijn hand bij mijn kut te komen. Ik duw mijn broek over mijn heupen en ik laat me betasten.

Na 1 keer met zijn hand over mijn string, gaat hij direct onder mijn string. Ik voel hoe zijn grove vingers direct door mijn natte kut over mijn clitoris helemaal naar onder gaat en hij buigt zijn vinger bij me naar binnen. Ik wil zijn piemel voelen, en ik maak zijn broek los. Het lukt me deze keer zelf! Ik ga direct onder zijn boxer, ik pak hem vast en met korte trekjes beweeg ik zijn piemel.

veel sperma in kut neuken in de lift