Strak kontje neuken burensex

strak kontje neuken burensex

Blijkbaar wil zij nu de moeite doen om lekker genomen worden. In dezelfde houding alleen doet zij nu het werk. Heel zachtjes begint ze haar lichaam naar voor en achter te bewegen. Ze blijft mij strak aankijken. Ze gaat ritmisch steeds harder tegen haar man aan rijden. Haar blik wordt steeds geiler naar mij toe.

De man begint te schokken, slaat zijn handen om haar heupen en komt heftig in haar klaar. De vrouw begint te glimlachen naar mij, ik begin harder en harder te knijpen in mijn pik die nog altijd in mijn broek zit.

De vrouw komt overeind en zegt wat tegen haar man die nog altijd geblinddoekt is. Ze staat nu in vol ornaat met de rug tegen haar man aan en met de voorzijde van haar prachtige lichaam naar mij toe.

Haar man begint haar borsten te masseren en knijpt haar tepels keihard. Plots pakt zij zijn hand, tilt het rechterbeen op een stoeltje en brengt zijn hand naar haar prachtige kale driehoek. Ze blijft mij aankijken. De man gaat met zijn vingers op jacht naar de schat en zij geniet maar blijft mij aankijken. Haar been gaat nog iets hoger en de man streelt haar klit steeds sneller wat hij afwisselt met af en toe een vinger in haar te steken.

Haar strakke blik naar mij wordt steeds woester en hij duwt nu 2 vingers naar binnen. Haar onderbuik begint te trillen, haar schouders te schokken en met de meest geile blik ooit gezien komt ze heftig klaar.

Met alle geweld hield ze haar ogen op mij gericht hoewel zij door het orgasme wel haar ogen wat toekneep. Haar mond hing half open en aan haar borsten te zien hijgde ze aardig. Ze dwong haar man onderuit te gaan zitten in de stoel. Ik zag dat zij met haar kont naar mij toe met haar hoofd op en neer bewegen.

Ik kon alleen haar kont en benen zien maar ik had maar wat graag willen zien hoe zij hem pijpte. Ze zette haar benen iets wijder en begon met haar hand haar eigen klit te bewerken. Haar hoofd ging steeds heftiger op en neer en de man greep haar hoofd stevig vast. Haar klit kreeg van haar hand de volle laag en ik keek echt letterlijk bij haar naar binnen.

Schokkend kwam de man in haar sexy mond en terwijl hij zich leeg spoot begon ook haar hele lichaam te beven en kwam zij heftig klaar. Al strelend zaten zij bij te komen.

Het sein voor mij om terug te keren naar mijn eigen huis. Thuis gekomen zie ik in de douche dat mijn onderbroek het een en ander te verwerken heeft gekregen. Dikke klodders sperma kleven aan mijn huid en aan het textiel. Ik weet niet eens wanneer ik klaar ben gekomen maar voor mijn gevoel ben ik meermaals gekomen. Wat ongelofelijk geil was dit schouwspel. Nooit gedacht dat ik nog eens een gluurder zou worden. Score van dit verhaal: De sex verhalen op deze site zijn van erotische aard en kunnen schokkend of kwetsend overkomen.

De sex verhalen zijn geschreven door de bezoekers. Wat dacht ik toch, zij zal me sowieso veel te jong vinden om opgewonden te kunnen worden door haar. In gedachten volgde ik haar naar een kleine kamer met een bureau en een computer erop, intussen naar haar wiegende kont kijkend. Te laat had ik door dat ze stil bleef staan en zich omdraaide, mijn ogen gleden omhoog via haar trui tot ik recht in haar ogen keek.

Ik voelde dat ik weer een rood hoofd kreeg, volgens mij zag ze het ook maar ze zei niets. Met een fonkeling in haar ogen keek ze me met een glimlachje aan. Om te testen zette ik de computer aan, die het gelukkig meteen deed. Intussen waren we het computerkamertje weer uitgelopen en stonden we op de overloop.

Ik stond naast de deur van de grote kamer die geopend was en ik kon recht in de kamer kijken. Er stond een groot tweepersoons bed, een grote kledingkast langs de muur en op een nachtkastje zag ik een grote vibrator liggen. Ik voelde dat mn kop knalrood werd toen ik dat ding zag liggen, terwijl in mn broek mn pik langzaam hard werd.

Ongemakkelijk schuifelde ik wat heen en weer om mn groeiende bobbel weg te laten zakken. Mijn buurvrouw volgde mijn blik en schoot in de lach "Ach jongen, ook wij hebben behoefte aan iets erin, maar dat zul je ooit wel begrijpen wanneer je met een meisje bent geweest". Ik was opgelucht dat ze erom kon lachen en voelde mijn rode hoofd weer wegtrekken, mijn pik bleef echter hard.

Snel liep ik naar beneden en ging op de bank zitten om mijn tas te pakken die ik ernaast had gezet. Hierna liet Lisette me weer uit en met een "Wij verzinnen nog wel iets om je te bedanken voor de pc" en een knipoog erbij die mijn temperatuur weer deed oplopen pakte ik mijn fiets en ging naar huis. Een week later gingen mijn ouders een weekend naar Londen en bleef ik alleen thuis, mijn ouders hadden voordat ze vertrokken de buren verteld dat ze weg zouden gaan en hadden gevraagd of ze een oogje in zeil konden houden voor het geval dat ik een noodgeval had.

Vrijdag middag zwaaide ik mijn ouders gedag vanaf de straat toen ik Ingrid aan kwam zag rijden vanaf haar werk. In een strak mantelpak gestoken stapte ze uit en zwaaide naar me "Kom vanavond lekker bij ons eten, dat scheelt je weer een pizza bestellen" lachte ze "Je hebt ons vorige week zo goed geholpen, laat ons jou nu helpen met een lekkere, gezonde maaltijd". Rond etenstijd belde ik aan bij mn buurvrouwen, binnen een paar tellen ging de deur open en stond Ingrid voor me, Ze had zich omgekleed in een mooie strakke, zwarte jurk, zo diep uitgesneden dat ik recht haar borsten inkeek.

Dat ik er niet op gekleed was was geen enkel probleem. In de woonkamer was de tafel al gedekt voor drie personen en stonden 2 kaarsen vrolijk te branden.

Lisette kwam juist vanuit de keuken lopen met een dampende schaal voedsel. Ook zij droeg een strakke, laag uitgesneden jurk, hierboven had ze een schort geknoopt wat er grappig uitzag. Ik lachte en zei dat ik haar zonder dat schort er veel mooier uit vond zien. Het was eruit voordat ik het wist en kreeg een hoofd als een biet. Lisette zette lachend de schaal op tafel en deed het schort af. Tijdens het eten praatten we over van alles, van school tot vriendinnen en al snel kwam het gesprek op sex, ze hadden al snel door dat ik me daarbij niet helemaal op mn gemak voelde.

Ingrid zei "Je mag ons alles vragen wat je wilt weten, want wij weten precies wat mannen en vrouwen doen met elkaar". Ik voelde me erg verlegen worden door deze woorden en begon meteen allerlei vragen af te vuren op mijn buurvrouwen.

Hierbij bukte ze iets voorover en kon ik nog dieper tussen haar borsten kijken dan zojuist bij de deur. Lisette ruimde intussen de tafel helemaal leeg. Met ieder een kopje koffie gingen we op de bank zitten. Ik besefte dat ik nog nooit zo'n spannende avond mee had gemaakt, ik zou worden ontmaagd door 2 vrouwen, daar had ik nog nooit over durven fantaseren als ik 's avonds laat mn boekjes bekeek.

Lisette ging naast me zitten, Ingrid naast Lisette. Twee zoenende vrouwen naast me werd me teveel en ik voelde dat ik een flinke paal in mn broek had zitten. Ik keek toe hoe de vrouwen elkaar zoenden terwijl hun handen over elkaars lichaam wreven. Ineens draaide Lisette zich om en kuste me op de mond, haar tong gleed in mijn mond en ik voelde haar handen over mijn rug heen strelen.

Ik gleed met mijn handen over haar rug. Ik voelde dat Ingrid van de bank af was gegaan en even later voelde ik nog 2 handen, die handen wreven over mijn benen en kropen in de richting van de bobbel in mijn broek. Even later waren de handen weer verdwenen en duwde Lisette me tegen de bank en stopte met zoenen.

Snel werd ik volledig ontkleed terwijl ze me om de beurt zoenden. Uiteindelijk stond ik in mn blootje met een stijve pik tegen Ingrid aan te zoenen, haar hand legde ze om mn pik heen en pakte hem stevig beet "Ons nagerecht komt nu, ga maar lekker aan tafel zitten" Met mijn stijve paal in dr hand trok ze me richting de tafel en liet me plaats nemen op mn stoel. Lisette had 3 bordjes ijs neergezet met een kom slagroom ernaast.

Daar zat ik dan in mn blootje terwijl mijn buurvrouwen zo in een chique restaurant plaats hadden kunnen nemen. Wij aten ons ijs met wat slagroom vanuit de kom. Toen ik mn bord leeg had zei Lisette "jouw toetje is op, het onze nog niet, ga op tafel liggen" Dit was spannend zeg, ik kroop op de tafel en ging liggen.

Mijn buurvrouwen keken naar mijn pik die precies voor hen oprees. Ingrid pakte de kom met slagroom en Lisette trok de voorhuid weg van mijn eikel. Voorzichtig lepelde Ingrid wat slagroom bovenop mijn pik en pakte daarna mn ballen zodat ze daar ook slagroom op kon leggen. Daarna gingen ze allebei staan en bogen zich over de tafel, Lisette dr mond sloot zich om mijn eikel en ik voelde dat ze met haar tong de slagroom weglikte.

Ingrid had mijn ballen nog in haar hand en likte de slagroom ervan af. Lisette had intussen mijn pik wat verder in haar mond genomen en zoog nu lekker aan mijn eikel terwijl ze met haar tong over het randje likte. Na een paar likjes tilde ze haar hoofd op en liet Ingrid mijn pik in haar mond glijden terwijl ze mn ballen kneedde.

Hierna kusten ze elkaar terwijl ik 1 hand mn pik voelde aftrekken en een andere hand met mn ballen speelden. Ik voelde het sperma in mn ballen kloppen en begon te hijgen. Toen ze dit hoorden hielden ze op met strelen en bogen hun hoofden naar het mijne, eerst kuste Ingrid me en daarna Lisette.

In de badkamer liep ik meteen onder de douche, mijn buurvrouwen pakten washandjes en begonnen me in te zepen. Lisette deed er lang over om mn billen in te zepen, ik voelde dat ze een vinger op mn ster legde en die met washand en al langzaam naar binnen duwde, dat voelde lekker aan. Daarna spoelde ik me af terwijl ik naar hen keek, zij stonden beiden met een fonkeling in hun ogen te kijken hoe t water over mijn lichaam vloeide.

Ik zette de kraan uit en stapte onder de douche vandaan. Ik wilde een handoek pakken, maar Lisette hield me tegen "Daar zijn andere manieren voor" zei ze en likte me over mn kin. Ingrid ging achter me staan en begon mn rug droog te likken, Lisette likte intussen mijn borst droog en zo werd ik helemaal droog gelikt door de 2 vrouwen. Als laatste likte Lisette mijn kloppende ballen en stijve pik droog terwijl Ingrid mijn billen drooglikte, ik voelde haar tong over mijn ster heen glijden.

Zij stond weer op en pakte mijn pik en begon me eraan mee te trekken naar de slaapkamer. In de slaapkamer moest ik op het bed gaan zitten, dit deed ik en de vrouwen gingen voor me staan. Ik keek nu recht naar hun borsten die tegen de strakke stof van hun jurken geplakt leken te zitten. De tepels van Lisette staken er bijna doorheen.

Tegelijkertijd haalden ze hun bandjes van hun schouders en lieten hun jurken naar beneden glijden. Voor me stonden nu 2 prachtige naakte vrouwen, vier borsten bungelden op ooghoogte en ik greep er meteen naar, wat een heerlijk zacht vlees, de borsten waren groot en zacht. Ik kuste haar borsten terwijl mijn handen over die van Lisette gingen.

Tegelijkertijd vonden mijn handen en mijn tong verschillende tepels. Ik likte eraan en zoog het naar binnen terwijl ze mij door mn haar heen wreef. Lisette legde haar handen over de mijne en samen kneepten we in haar grote tieten, de tepels tegen mijn handpalmen aangedrukt. Ik voelde de tepel in mijn mond hard worden en stopte met zuigen, in plaats daarvan zoog ik de borst iets naar binnen en likte aan de tepel.

Ingrid drukte mn hoofd nog strakker tegen zich aan terwijl ze begon te kreunen "Mmmmmmm heerlijk". Lisette had een van mijn handen laten gaan en die was intussen naar de andere borst van Ingrid verhuisd en had die tepel al te pakken, geweldig om meer tieten om me heen te hebben dan ik handen heb dacht ik. Lisette had mijn hand intussen naar beneden bewogen en ik voelde haar kutje, ik trok mijn hand terug, dit voelde anders aan dan dat ik me altijd had voorgesteld.

Ik denk dat Ingrid je even gaat helpen" Ingrid trok me aan mijn haar naar achteren en duwde me op mn rug op het bed, hierna stapten zij en Lisette ook in het bed en gingen naast me liggen. Ik kroop omhoog zodat ik op gelijke hoogte kwam te liggen, maar Lisette duwde me weet terug "Daar blijven" zei ze "je ligt er nu perfect bij, draai je maar tussen mijn benen". Ik draaide me om en ging tussen de licht gespreide benen van Lisette liggen.

Ingrid had zich intussen naast mij gevoegd met haar gezicht bij het mijne. Ze zoende me, ik pakte haar borst weer en kneep in de tepel, ze kreunde tegen mn mond. Ze zei "nu even opletten, voel rustig aan het kutje van Lisette, wrijf over de lippen en duw ze maar open" Ze wreef over de schaamlippen van Lisette en opende ze.

Met een vinger draaide ze op de clit van Lisette en stopte 2 vingers van haar andere hand in de openliggende kut en begon die te vingeren. Opeens deed ze haar mond op de clit van Lisette en begon die te likken met snelle bewegingen van haar tong terwijl ze steeds sneller vingerde. Lisette kreunde en hijgde, haar kut werd nog natter en van zo dichtbij zag ik druppels vocht van de vingers van Ingrid afvallen op de benen van Lisette. Lisette hijgde nog hanger, haar lichaam spande zich en even later ontspande het zich helemaal.

Met haar handen om het hoofd van Ingrid geslagen trok ze haar omhoog en kuste haar wild "Oooooooh lieverd, dat was heeeeerlijk" zuchtte ze en keek mij aan. Meteen voelde ik Lisette verstrakken en haar handen om mijn hoofd die me goed tegen haar aan drukten "geweldig jongen, geweldig, zuig die clit van mij flink, vinger mijn kutje tot ie leegloopt" Ik hoorde hoe mijn buurvrouwen elkaar zoenden terwijl ik een aan het beffen was. Ik schoof nog een vinger in haar vochtige kut en trok met de andere hand haar lippen zover open dat ik goed bij haar clit kon, met hernieuwde energie viel ik deze aan en zoog er heerlijk aan.

Ik voelde hoe haar lichaam verstrakte en mijn vingers zeiknat werden. Nu mocht ik wel naar boven kruipen en lag tussen mijn buurvrouwen in, Lisette likte het vocht van haar eigen kut van mijn vingers af en zoende me heerlijk "Goed gedaan, nu moeten we Ingrid eens lekker gaan verwennen met die stijve pik van jou" Ik draaide me om naar Ingrid en pakte een borst, met mn tong gleed ik erover heen tot de tepel waar ik aan ging zuigen.

Ingrids hand had zich om mijn inmiddels iets verslapte pik gelegd en speelde er lekker mee. Bij haar eerste aanraking werd mijn pik weer stijf.

...

Gratis neuken in eindhoven oma lesbo sexstrak kontje neuken burensex

Blijkbaar wil zij nu de moeite doen om lekker genomen worden. In dezelfde houding alleen doet zij nu het werk. Heel zachtjes begint ze haar lichaam naar voor en achter te bewegen. Ze blijft mij strak aankijken. Ze gaat ritmisch steeds harder tegen haar man aan rijden. Haar blik wordt steeds geiler naar mij toe. De man begint te schokken, slaat zijn handen om haar heupen en komt heftig in haar klaar.

De vrouw begint te glimlachen naar mij, ik begin harder en harder te knijpen in mijn pik die nog altijd in mijn broek zit.

De vrouw komt overeind en zegt wat tegen haar man die nog altijd geblinddoekt is. Ze staat nu in vol ornaat met de rug tegen haar man aan en met de voorzijde van haar prachtige lichaam naar mij toe. Haar man begint haar borsten te masseren en knijpt haar tepels keihard. Plots pakt zij zijn hand, tilt het rechterbeen op een stoeltje en brengt zijn hand naar haar prachtige kale driehoek.

Ze blijft mij aankijken. De man gaat met zijn vingers op jacht naar de schat en zij geniet maar blijft mij aankijken. Haar been gaat nog iets hoger en de man streelt haar klit steeds sneller wat hij afwisselt met af en toe een vinger in haar te steken.

Haar strakke blik naar mij wordt steeds woester en hij duwt nu 2 vingers naar binnen. Haar onderbuik begint te trillen, haar schouders te schokken en met de meest geile blik ooit gezien komt ze heftig klaar. Met alle geweld hield ze haar ogen op mij gericht hoewel zij door het orgasme wel haar ogen wat toekneep.

Haar mond hing half open en aan haar borsten te zien hijgde ze aardig. Ze dwong haar man onderuit te gaan zitten in de stoel. Ik zag dat zij met haar kont naar mij toe met haar hoofd op en neer bewegen. Ik kon alleen haar kont en benen zien maar ik had maar wat graag willen zien hoe zij hem pijpte. Ze zette haar benen iets wijder en begon met haar hand haar eigen klit te bewerken. Haar hoofd ging steeds heftiger op en neer en de man greep haar hoofd stevig vast. Haar klit kreeg van haar hand de volle laag en ik keek echt letterlijk bij haar naar binnen.

Schokkend kwam de man in haar sexy mond en terwijl hij zich leeg spoot begon ook haar hele lichaam te beven en kwam zij heftig klaar. Al strelend zaten zij bij te komen. Het sein voor mij om terug te keren naar mijn eigen huis.

Thuis gekomen zie ik in de douche dat mijn onderbroek het een en ander te verwerken heeft gekregen. Dikke klodders sperma kleven aan mijn huid en aan het textiel. Ik weet niet eens wanneer ik klaar ben gekomen maar voor mijn gevoel ben ik meermaals gekomen. Wat ongelofelijk geil was dit schouwspel. Nooit gedacht dat ik nog eens een gluurder zou worden. Score van dit verhaal: De sex verhalen op deze site zijn van erotische aard en kunnen schokkend of kwetsend overkomen.

De sex verhalen zijn geschreven door de bezoekers. Wat dacht ik toch, zij zal me sowieso veel te jong vinden om opgewonden te kunnen worden door haar. In gedachten volgde ik haar naar een kleine kamer met een bureau en een computer erop, intussen naar haar wiegende kont kijkend. Te laat had ik door dat ze stil bleef staan en zich omdraaide, mijn ogen gleden omhoog via haar trui tot ik recht in haar ogen keek.

Ik voelde dat ik weer een rood hoofd kreeg, volgens mij zag ze het ook maar ze zei niets. Met een fonkeling in haar ogen keek ze me met een glimlachje aan. Om te testen zette ik de computer aan, die het gelukkig meteen deed. Intussen waren we het computerkamertje weer uitgelopen en stonden we op de overloop. Ik stond naast de deur van de grote kamer die geopend was en ik kon recht in de kamer kijken. Er stond een groot tweepersoons bed, een grote kledingkast langs de muur en op een nachtkastje zag ik een grote vibrator liggen.

Ik voelde dat mn kop knalrood werd toen ik dat ding zag liggen, terwijl in mn broek mn pik langzaam hard werd. Ongemakkelijk schuifelde ik wat heen en weer om mn groeiende bobbel weg te laten zakken. Mijn buurvrouw volgde mijn blik en schoot in de lach "Ach jongen, ook wij hebben behoefte aan iets erin, maar dat zul je ooit wel begrijpen wanneer je met een meisje bent geweest". Ik was opgelucht dat ze erom kon lachen en voelde mijn rode hoofd weer wegtrekken, mijn pik bleef echter hard.

Snel liep ik naar beneden en ging op de bank zitten om mijn tas te pakken die ik ernaast had gezet. Hierna liet Lisette me weer uit en met een "Wij verzinnen nog wel iets om je te bedanken voor de pc" en een knipoog erbij die mijn temperatuur weer deed oplopen pakte ik mijn fiets en ging naar huis. Een week later gingen mijn ouders een weekend naar Londen en bleef ik alleen thuis, mijn ouders hadden voordat ze vertrokken de buren verteld dat ze weg zouden gaan en hadden gevraagd of ze een oogje in zeil konden houden voor het geval dat ik een noodgeval had.

Vrijdag middag zwaaide ik mijn ouders gedag vanaf de straat toen ik Ingrid aan kwam zag rijden vanaf haar werk. In een strak mantelpak gestoken stapte ze uit en zwaaide naar me "Kom vanavond lekker bij ons eten, dat scheelt je weer een pizza bestellen" lachte ze "Je hebt ons vorige week zo goed geholpen, laat ons jou nu helpen met een lekkere, gezonde maaltijd".

Rond etenstijd belde ik aan bij mn buurvrouwen, binnen een paar tellen ging de deur open en stond Ingrid voor me, Ze had zich omgekleed in een mooie strakke, zwarte jurk, zo diep uitgesneden dat ik recht haar borsten inkeek.

Dat ik er niet op gekleed was was geen enkel probleem. In de woonkamer was de tafel al gedekt voor drie personen en stonden 2 kaarsen vrolijk te branden. Lisette kwam juist vanuit de keuken lopen met een dampende schaal voedsel.

Ook zij droeg een strakke, laag uitgesneden jurk, hierboven had ze een schort geknoopt wat er grappig uitzag. Ik lachte en zei dat ik haar zonder dat schort er veel mooier uit vond zien. Het was eruit voordat ik het wist en kreeg een hoofd als een biet. Lisette zette lachend de schaal op tafel en deed het schort af. Tijdens het eten praatten we over van alles, van school tot vriendinnen en al snel kwam het gesprek op sex, ze hadden al snel door dat ik me daarbij niet helemaal op mn gemak voelde.

Ingrid zei "Je mag ons alles vragen wat je wilt weten, want wij weten precies wat mannen en vrouwen doen met elkaar". Ik voelde me erg verlegen worden door deze woorden en begon meteen allerlei vragen af te vuren op mijn buurvrouwen.

Hierbij bukte ze iets voorover en kon ik nog dieper tussen haar borsten kijken dan zojuist bij de deur. Lisette ruimde intussen de tafel helemaal leeg. Met ieder een kopje koffie gingen we op de bank zitten. Ik besefte dat ik nog nooit zo'n spannende avond mee had gemaakt, ik zou worden ontmaagd door 2 vrouwen, daar had ik nog nooit over durven fantaseren als ik 's avonds laat mn boekjes bekeek.

Lisette ging naast me zitten, Ingrid naast Lisette. Twee zoenende vrouwen naast me werd me teveel en ik voelde dat ik een flinke paal in mn broek had zitten.

Ik keek toe hoe de vrouwen elkaar zoenden terwijl hun handen over elkaars lichaam wreven. Ineens draaide Lisette zich om en kuste me op de mond, haar tong gleed in mijn mond en ik voelde haar handen over mijn rug heen strelen. Ik gleed met mijn handen over haar rug. Ik voelde dat Ingrid van de bank af was gegaan en even later voelde ik nog 2 handen, die handen wreven over mijn benen en kropen in de richting van de bobbel in mijn broek.

Even later waren de handen weer verdwenen en duwde Lisette me tegen de bank en stopte met zoenen. Snel werd ik volledig ontkleed terwijl ze me om de beurt zoenden. Uiteindelijk stond ik in mn blootje met een stijve pik tegen Ingrid aan te zoenen, haar hand legde ze om mn pik heen en pakte hem stevig beet "Ons nagerecht komt nu, ga maar lekker aan tafel zitten" Met mijn stijve paal in dr hand trok ze me richting de tafel en liet me plaats nemen op mn stoel.

Lisette had 3 bordjes ijs neergezet met een kom slagroom ernaast. Daar zat ik dan in mn blootje terwijl mijn buurvrouwen zo in een chique restaurant plaats hadden kunnen nemen. Wij aten ons ijs met wat slagroom vanuit de kom. Toen ik mn bord leeg had zei Lisette "jouw toetje is op, het onze nog niet, ga op tafel liggen" Dit was spannend zeg, ik kroop op de tafel en ging liggen. Mijn buurvrouwen keken naar mijn pik die precies voor hen oprees. Ingrid pakte de kom met slagroom en Lisette trok de voorhuid weg van mijn eikel.

Voorzichtig lepelde Ingrid wat slagroom bovenop mijn pik en pakte daarna mn ballen zodat ze daar ook slagroom op kon leggen. Daarna gingen ze allebei staan en bogen zich over de tafel, Lisette dr mond sloot zich om mijn eikel en ik voelde dat ze met haar tong de slagroom weglikte. Ingrid had mijn ballen nog in haar hand en likte de slagroom ervan af. Lisette had intussen mijn pik wat verder in haar mond genomen en zoog nu lekker aan mijn eikel terwijl ze met haar tong over het randje likte.

Na een paar likjes tilde ze haar hoofd op en liet Ingrid mijn pik in haar mond glijden terwijl ze mn ballen kneedde. Hierna kusten ze elkaar terwijl ik 1 hand mn pik voelde aftrekken en een andere hand met mn ballen speelden. Ik voelde het sperma in mn ballen kloppen en begon te hijgen. Toen ze dit hoorden hielden ze op met strelen en bogen hun hoofden naar het mijne, eerst kuste Ingrid me en daarna Lisette.

In de badkamer liep ik meteen onder de douche, mijn buurvrouwen pakten washandjes en begonnen me in te zepen. Lisette deed er lang over om mn billen in te zepen, ik voelde dat ze een vinger op mn ster legde en die met washand en al langzaam naar binnen duwde, dat voelde lekker aan. Daarna spoelde ik me af terwijl ik naar hen keek, zij stonden beiden met een fonkeling in hun ogen te kijken hoe t water over mijn lichaam vloeide.

Ik zette de kraan uit en stapte onder de douche vandaan. Ik wilde een handoek pakken, maar Lisette hield me tegen "Daar zijn andere manieren voor" zei ze en likte me over mn kin. Ingrid ging achter me staan en begon mn rug droog te likken, Lisette likte intussen mijn borst droog en zo werd ik helemaal droog gelikt door de 2 vrouwen.

Als laatste likte Lisette mijn kloppende ballen en stijve pik droog terwijl Ingrid mijn billen drooglikte, ik voelde haar tong over mijn ster heen glijden.

Zij stond weer op en pakte mijn pik en begon me eraan mee te trekken naar de slaapkamer. In de slaapkamer moest ik op het bed gaan zitten, dit deed ik en de vrouwen gingen voor me staan. Ik keek nu recht naar hun borsten die tegen de strakke stof van hun jurken geplakt leken te zitten. De tepels van Lisette staken er bijna doorheen. Tegelijkertijd haalden ze hun bandjes van hun schouders en lieten hun jurken naar beneden glijden.

Voor me stonden nu 2 prachtige naakte vrouwen, vier borsten bungelden op ooghoogte en ik greep er meteen naar, wat een heerlijk zacht vlees, de borsten waren groot en zacht. Ik kuste haar borsten terwijl mijn handen over die van Lisette gingen. Tegelijkertijd vonden mijn handen en mijn tong verschillende tepels. Ik likte eraan en zoog het naar binnen terwijl ze mij door mn haar heen wreef. Lisette legde haar handen over de mijne en samen kneepten we in haar grote tieten, de tepels tegen mijn handpalmen aangedrukt.

Ik voelde de tepel in mijn mond hard worden en stopte met zuigen, in plaats daarvan zoog ik de borst iets naar binnen en likte aan de tepel. Ingrid drukte mn hoofd nog strakker tegen zich aan terwijl ze begon te kreunen "Mmmmmmm heerlijk". Lisette had een van mijn handen laten gaan en die was intussen naar de andere borst van Ingrid verhuisd en had die tepel al te pakken, geweldig om meer tieten om me heen te hebben dan ik handen heb dacht ik. Lisette had mijn hand intussen naar beneden bewogen en ik voelde haar kutje, ik trok mijn hand terug, dit voelde anders aan dan dat ik me altijd had voorgesteld.

Ik denk dat Ingrid je even gaat helpen" Ingrid trok me aan mijn haar naar achteren en duwde me op mn rug op het bed, hierna stapten zij en Lisette ook in het bed en gingen naast me liggen.

Ik kroop omhoog zodat ik op gelijke hoogte kwam te liggen, maar Lisette duwde me weet terug "Daar blijven" zei ze "je ligt er nu perfect bij, draai je maar tussen mijn benen". Ik draaide me om en ging tussen de licht gespreide benen van Lisette liggen. Ingrid had zich intussen naast mij gevoegd met haar gezicht bij het mijne. Ze zoende me, ik pakte haar borst weer en kneep in de tepel, ze kreunde tegen mn mond. Ze zei "nu even opletten, voel rustig aan het kutje van Lisette, wrijf over de lippen en duw ze maar open" Ze wreef over de schaamlippen van Lisette en opende ze.

Met een vinger draaide ze op de clit van Lisette en stopte 2 vingers van haar andere hand in de openliggende kut en begon die te vingeren. Opeens deed ze haar mond op de clit van Lisette en begon die te likken met snelle bewegingen van haar tong terwijl ze steeds sneller vingerde.

Lisette kreunde en hijgde, haar kut werd nog natter en van zo dichtbij zag ik druppels vocht van de vingers van Ingrid afvallen op de benen van Lisette. Lisette hijgde nog hanger, haar lichaam spande zich en even later ontspande het zich helemaal. Met haar handen om het hoofd van Ingrid geslagen trok ze haar omhoog en kuste haar wild "Oooooooh lieverd, dat was heeeeerlijk" zuchtte ze en keek mij aan.

Meteen voelde ik Lisette verstrakken en haar handen om mijn hoofd die me goed tegen haar aan drukten "geweldig jongen, geweldig, zuig die clit van mij flink, vinger mijn kutje tot ie leegloopt" Ik hoorde hoe mijn buurvrouwen elkaar zoenden terwijl ik een aan het beffen was. Ik schoof nog een vinger in haar vochtige kut en trok met de andere hand haar lippen zover open dat ik goed bij haar clit kon, met hernieuwde energie viel ik deze aan en zoog er heerlijk aan.

Ik voelde hoe haar lichaam verstrakte en mijn vingers zeiknat werden. Nu mocht ik wel naar boven kruipen en lag tussen mijn buurvrouwen in, Lisette likte het vocht van haar eigen kut van mijn vingers af en zoende me heerlijk "Goed gedaan, nu moeten we Ingrid eens lekker gaan verwennen met die stijve pik van jou" Ik draaide me om naar Ingrid en pakte een borst, met mn tong gleed ik erover heen tot de tepel waar ik aan ging zuigen.

Ingrids hand had zich om mijn inmiddels iets verslapte pik gelegd en speelde er lekker mee. Bij haar eerste aanraking werd mijn pik weer stijf.

...
Flinke memmen gay sexstellungen


Tags  amateur sadomasochisme grote negerlul interraciaal monsterlul buren slaaf echtgenote. Tags  bukken pijpen brunette auto op zijn hondjes klaarkomen op het gezicht hard leggings kreunen buren. Tags  babe harige kut grote pik schaamhaar creampie neuken bont harig sperma monsterlul.

Tags  rijp sexy moeder buren ouder. Tags  amateur anaal assfucking bukken blond op zijn hondjes neuken hard sexy moeder buren. Tags  anaal assfucking grote pik grote tieten zwart borsten vriend donker gekleurd vriend neuken. Tags  grote tieten zwembad borsten buiten buren tieten misleid gluurder. Tags  anaal kont assfucking kontgat grote pik grote tieten pijpen borsten brunette zaadlozing.

Tags  verborgen camera kinky betrapt neuken verborgen verborgen camera buren spioneren echtgenote. Tags  kont grote negerlul borsten betrapt vrouw bovenop geboord neuken echtgenoot kussen monsterlul. Tags  trio grote tieten blond pijpen borsten brunette vingeren groep likken masturbatie.

Tags  boze bukken grote negerlul op zijn hondjes buurmeisje sexy moeder monsterlul gemeen buren op haar knieën. Tags  anaal kont assfucking grote pik pijpen brunette deens vingeren hard masturbatie.

Tags  trio kwartet pijpen brunette sperma drinken klaarkomen in mond sperma slikken 1 man 2 vrouwen groep geil. Tags  borsten brunette roken grote kont voetenbeurt met lange benen sexy moeder natuurlijk buren berijden. Tags  brunette verborgen camera verborgen verborgen camera rijp buren ouder spioneren echtgenote.

Tags  trio grote tieten borsten groep buren groepseks drieën tieten echtgenote delen. Tags  babe gluurder borsten grote tieten sexy moeder buren bloot tieten naakt. Tags  blond pijpen borsten geen tieten hard buren slipje kleine tieten zuigen tieten. Tags  amateur bukken grote tieten pijpen borsten brunette op zijn hondjes neuken hard geil. Tags  afrikaans grote tieten blond borsten neuken buren slipje vagina tieten schede.

Tags  amateur duits hard thuis gemaakt sexy moeder moeder buren oud oude dame oude vrouw. Tags  fantasie sperma buren penis divan sperma oraal. Tags  harige kut beste vriend schaamhaar ex vriendin vriend bont vriendin harig kreunen buren. Tags  anaal assfucking pijpen brunette hard latina leggings buren rectaal onderzoek kousen. Tags  amateur pijpen sperma drinken sperma slikken diep in de keel klaarkomen op het gezicht buren zuigen doorslikken in de keel geneukt.

Tags  grote tieten borsten beha buren vagina strak tieten schede echtgenote sexy. Tags  kont bukken grote tieten trut borsten stikken sperma drinken sperma slikken zaadlozing sperma spuiten porno. Tags  grote echte tieten grote tieten borsten voeten fetisch neuken godin hard hoge definitie masturberen. Tags  boze blond gemeen buren pikant sex speeltjes vibrator cammen. Tags  kwartet amerikaans beste vriend blond pijpen borsten brunette universiteit kut schattig. Tags  neuken bukken op zijn hondjes groep rijp buren ouder groepseks berijden.

Tags  grote pik grote tieten blond pijpen borsten hard rijp sexy moeder monsterlul buren. Tags  kont pijpen borsten schattig neuken geil sexy moeder ondeugend buren penis. Tags  grote tieten borsten geil huisvrouw ondeugend buren hangtieten alleen tieten. Tags  18 19 tieners overspel amateur aziatisch nauwelijks legaal beste vriend grote tieten borsten vreemdgaan hoorndrager. Tags  grote pik pijpen monsterlul buren penis. Tags  grote pik grote tieten blond borsten zaadlozing sperma spuiten porno pik trekken geil sexy moeder monsterlul.

Tags  18 19 tieners nauwelijks legaal pijpen brunette zaadlozing sperma spuiten porno klaarkomen op het gezicht buren sex zuigen. Tags  betrapt neuken buren tengere. Tags  amateur babe vingeren masturbatie buren roodharige alleen cammen.

Tags  bulgaars neuken buren penis anaal slet nemen. Tags  adorable grote tieten borsten reusachtige buren mooie vagina tieten speeltjes schede. Tags  babe grote tieten borsten hard buren tieten. Tags  18 19 tieners kont nauwelijks legaal blond borsten neptieten met lange benen minirok buren berijden.

Tags  babe grote pik pijpen borsten brunette geen tieten interraciaal monsterlul buren poseren. Tags  18 19 tieners adorable nauwelijks legaal bimbo sexbom laarzen stijlvolle glamour hoge hakken reusachtige. Tags  jongedame buren gluurder vagina spioneren schede cammen. Tags  amateur minnares thuis gemaakt zuigen buren oraal. Tags  kont grote tieten borsten grote kont buren tieten sexy.

Tags  brunette pijpen neuken buren grote tieten vagina strak schede xmas hartstochtelijke. Tags  pijpen grote kont buren vagina zuigen schede oraal.

Tags  vriend brunette pijpen sperma schattig vriend neuken sperma buren mooie. Ik meende nu ook geluiden te horen bij de buren in de tuin en ook mijn vrouw had het gehoord. Ze kneep even in mijn lul en fluisterde, het gaat nog leuk worden.

Opeens hoorden we een geluid achter in onze tuin. Het waren de buren, die stonden te gluren. Onze buren waren een stuk jonger dan wij en we kwamen regelmatig bij elkaar. Het was een leuk koppel dat er vaak uitdagend bijliep en ook over hun seksleven vrij sprak.

Afgezien daarvan was er nog nooit wat gebeurt. Ik stond op en liep langs de andere kant zodat ik achter ze kwam, het leek net of ik wat te drinken was gaan halen. Ik zag ze staan, bijna naakt en genoot er al van ze verrassen. Ik legde mijn hand op haar billen en ze keek me verschrikt aan. Ik had snel door dat het jonge paar zich ook aan het amuseren was en vroeg om ons tuintje binnen te komen. Ze volgden mij tot aan het terras, en mijn vrouw was zich ondertussen wat aan het verwennen om de verrassing compleet te maken.

De buurvrouw was een heerlijke vrouw en haar borsten waren helemaal ontbloot. Ze had alleen een string aan waarvan het touwtje tussen haar schaamlippen zat.

De buurman droeg een kort broekje waarin je duidelijk zijn stijve snikkel zag staan. Terwijl ze bij mijn vrouw stonden trok ze zijn broekje van boven open. Zijn snikkel schoof naar boven en met zijn allen keken we naar zijn gezwollen ding. Zij bracht toen zijn lul naar haar mond en begon eraan te zuigen. De buurvrouw bleef ook niet bij de pakken zitten en zocht mijn jongeheer. Al snel hoorde ik de buurman kreunen van genot. Ik ging een paar glazen bijhalen en schonk die vol. De buren vertelden dat ze al weken ons bekeken hadden en menig nummertje hadden gemaakt als wij dachten onbespied in de tuin te kunnen geilen.

We zaten geil tegenover elkaar en konden nauwelijks van elkaar blijven. Mijn vrouw zat naast de buurman en streelde zijn bovenbeen, terwijl ze hem zoende. Hierbij telkens haar hand naar boven bewegend, ze stond op boog naar voren en nam zijn erectie in haar hand en bewoog dieper. Ze nam de hard geworden penis in haar mond en gleed eroverheen, langzaam op en neer , onderwijl zijn voorhuid meebewegend.

Ook de buurvrouw bewoog zich naar mijn erectie en gleed met haar mond langzaam op en neer. Mijn hand streelde haar dijbeen van achteren en streelde langs haar vagina. Mijn andere hand gleed neer haar rechterborst.

Haar tepels waren stijf en stonden strak. Ze hield op met pijpen en zoende me. We tongzoenden en bevoelden elkaar. Even stopten we en lagen al strelend naast elkaar, waarbij zij mijn voorhuid zacht over mijn erectie bewoog en mijn wijs- en middelvinger in haar vagina, langs haar clitoris bewegend, keken naar mijn vrouw en haar man. Mijn vrouw lag met gespreide benen op de man. Nog net zagen we hoe zij de penis bij haar naar binnen geleidde en haar daarna zagen bewegen om het juiste ritme te krijgen.

Zij zat met haar rug naar de man, steunend met haar armen op de tuinbank. Langzaam kwam het ritme van de man en van mijn vrouw met elkaar overeen en we zagen de penis van hem glijden in haar vagina. Mijn vrouw is geschoren en konden het neuken goed zien. Zij leunde wat naar achteren, waardoor er goed zicht was op haar vagina en zijn penis.

De buurman streelde en bewoog met zijn vrije hand in cirkelende bewegingen haar clitoris, wat haar hoorbaar opwond. De neukgeluiden lieten horen dat mijn vrouw erg nat was. Voor het eerst zag ik hoe mijn vrouw met een ander vrijde en neukte. En hoe zij hierin opging, vrij en haar gevoel volgend. Het was erg geil dit te zien en wond mij op. Ik bewoog mij naar de buurvrouw en trok haar op mijn lichaam, waarbij haar vagina boven mijn gezicht kwam en zij mijn penis in haar mond nam.

Dit standje liet de buurvrouw en mij de gelegenheid elkaar te proeven, onderwijl kijkend naar haar man en mijn vrouw. Zij keken naar ons en kennelijk liet hen dat niet onberoerd, want mijn vrouw stopte met hun standje en nam ons standje aan. Dit duurde maar even, want zij knielde op de grond, bracht haar kont omhoog en wilde verder neuken. De buurvrouw liet zich ook van de bank glijden en ging voor mijn vrouw liggen, met de benen gespreid, zodat mijn vrouw haar kon likken terwijl mijn vrouw werd geneukt.

Ik knielde boven de buurvrouw en zij pijpte mij, terwijl ik mijn vrouw haar borsten kneed en de vrouw haar clitoris stimuleerde. Mijn vrouw draaide zich op haar rug en legde haar benen in de nek van de man. De buurvrouw knielde en bracht haar billen omhoog en spreidde licht haar benen en liet haar bovenlichaam zakken op de vloer, zodat ik haar van achteren kon neuken.

Mijn penis vond moeiteloos haar vagina en gleed naar binnen. We vonden al gauw ons ritme en ik kon haar billen, borsten en clitoris in dit standje goed strelen.

Zo kwamen we heerlijk klaar. Om te zien hoe je vrouw geniet van seks met een ander en hoe zij ervaart hoe ik geniet van seks met een ander, was voor ons een hele mooie en opwindende ervaring. We bleven naakt en ik haalde wat sterkers binnen. De whisky maakte iedereen nog wat losser en toen mijn vrouw haar vingers in mijn kont stak toen ik haar glas vulde, kwam ook de buurvrouw naar me toe.

Ik wilde dat altijd al zo graag doen maar mijn man vindt dat niets. Ik stak mijn vingers ook in haar kot en zag de lul van de buurman verstijven. Mijn vrouw ging naar hem en streelde zijn lul. Met haar andere hand ging ze verder en stak ook een vinger in zijn kont, hij schrok eerst maar al snel kon ze zelfs een tweede en derde vinger naar binnen werken en ik zag dat hij genoot. Zelf genoot ik ook, mijn lul gleed als vanzelf bij de buurvrouw naar binnen en ik voelde mijn vingers die in haar kont zaten langs mijn lul gaan.

Mijn vrouw wenkte de buurvrouw, ze lieten ons achter en gingen naar binnen. Ze bespraken wat en kwamen weer naar buiten.

Ze namen ons mee naar de tuin van de buren. Deze tuin had helemaal geen beschutting zodat we wel vanuit tien huizen konden worden gezien. Alle tuinkussen werden op de grond gelegd en ze gaven een geweldige lesbische show.