Stijve klit neuken in de natuur

stijve klit neuken in de natuur

Die sliep toen bij ons en ’s-Morgens kwam ze bij me in bed liggen, gewoon even voor de gezelligheid”. Jesse trekt haar benen op de bank en met haar boven benen op de mijne vraagt ze, “en toen? Ik moet even slikken van het gevoel dat haar benen bij me teweeg brengen en met mijn hand op haar knie antwoord ik, “dat kan ik jou toch niet vertellen, je bent mijn kleindochter”.

Toen ik langzaam op haar ging liggen, trok ze haar benen op en spreidde ze terwijl ze met haar handen mijn onderbroek naar beneden trok en mijn piemel beetpakte”. Jesse drukt haar billen wat omhoog, “en wat deed u dan? Nee schatje, dat vertel ik niet hoor”, antwoord ik. Jesse geeft me een kus en vraagt, “Opa, U zei net dat als je elkaar lief vindt, het best lekker kan zijn. Wij vinden elkaar toch ook lief.

Kunt u het mij toch wel zeggen. Kan ik alleen maar van leren”. Ik streel haar benen wat en voel mijn lul langzaam zwellen. In de hoop dat ze het niet merkt vertel ik dan maar verder.

Irene, want zo heette zij, schoof haar broekje opzij en drukte mijn stijve in haar…eh…kutje en dat was heel lekker. Noemen jij en je vriendje het ook allemaal bij de naam? Jesse legt haar hand op die van mij, doet haar knieën wat van elkaar en schuift mijn hand een klein stukje verder naar boven.

Ik druk weer een kusje op haar krullen. Wel eens gezoend met een jongen uit mijn klas, maar toen hij zijn tong in mijn mond wilde duwen was ik er heel gauw klaar mee”. Ik schiet in lach en knuffel haar even. Heel lekker gevoel was dat. Toen ze me vroeg wat op en neer te gaan, legde zij haar voeten op mijn rug en pakte ik haar bij haar billen. Na een tijdje begon ze te kreunen en vroeg ik of het pijn deed.

Na een tijdje kreeg ik een heel lekker gevoel in het puntje van mijn piemel, eikel noemen ze dat, en spoot ik mijn sperma in haar … ehh.. Jesse zit met verhitte konen naar de tv te kijken en knijpt mijn hand tussen haar dijen,”en toen vond zij dat ook lekker, of zo”.

Ik knijp zacht in haar heerlijk warme been en zeg, “om een meisje te laten genieten wil ze ook…ehh. Als ik er bij mezelf aan zit voel ik niet zoveel bijzonders”. Ik kijk naar haar mond en kreun, “geef me eens een kus”. Jesse likt langs haar lippen en drukt haar zachte mond even op de mijne, “zo? Iedere knul mag in zijn handjes knijpen met zo’n lief meisje”. Ik krijg een kleur van hier tot Tokyo en krijg een hele stijve paal in mijn broek. Even denk ik dat Jesse dat voelt, want ze drukt haar benen wat steviger in mijn schoot, “wordt u nu weer hard, u moet zeker weer aan dat meisje denken, of komt dat door wat er op de televisie is?.

Je ziet daar toch niets”. Ik krijg het er warm van, trek de lieverd even tegen me aan, wat ze gebruikt om haar benen wat hoger op de mijne te leggen waardoor mijn hand wat verder op haar dij komt te liggen, “Nee schat, dat komt door jou”. Jesse geeft me een snelle kus en staat op, “ik ga maar naar bed, morgen veel te doen, komt u me nog even instoppen straks? Ik zeg dat te zullen doen en ze loopt de kamer uit. Ik volg haar met mijn ogen en kan niet anders dan in mijn dik geworden piemel knijpen, ‘Jezus wat een heerlijk ding is het geworden, straks mezelf even lekker aftrekken, het is mijn eigen kleindochter maar toch’, zit ik te denken.

Ik hoor de badkamerdeur dicht gaan en even later haar kamerdeur. Ik geef haar even de tijd en sta op om haar goede nacht te wensen. Jesse kleedt zich uit en gaat met een vreemd gevoel in haar lijf op bed liggen. Met alleen een klein broekje aan streelt ze haar stijve tepels, ‘wat is er nu toch, mijn tepels prikken en mijn kutje lijkt wel wat dikker’. Ze doet haar benen wat uit elkaar en strijkt met haar vingers over haar spleetje, ‘echt wel dikker.

Zou best aan Opa willen vragen of hij met mij dat van de tv wil doen. Gewoon een beetje bloot tegen elkaar aan wrijven, ja ga ik echt doen, morgenochtend als ik ook slaapwarm ben. Straks laat ik me gewoon zien in mijn stringetje, weet nog niet hoe’. Ik loop naar boven en klop op haar deur, “joehoe, kom maar binnen hoor”, hoor ik haar roepen. Ik open de deur en zie mijn lieverdje op bed liggen.

Ze schiet in de lag, “nee Opa, ik ben al een groot meisje, al blijf ik uw kleine lieverd toch? Ik lach haar toe, “nou en of schat.

Kom zal ik je even instoppen”. Ik zie hoe ze haar benen optrekt en in een zwaai het dekbed van zich afgooit, “mag het dekbed uit de hoes Opa, ik heb het op de een of andere manier bloedje heet. Ik kijk met ingehouden adem naar het moois wat zich voor mijn ogen uitstrekt, “moet je niks aan, of zo”. Ze ligt daar in haar string met haar mooie kleine stevige borsten en een paar benen waar je stil van wordt.

Ze staat op en samen halen we het dekbed uit de hoes terwijl ik mijn ogen niet van af kan houden, “Zo, dat is beter denk ik”, zegt ze terwijl ze op haar buik gaat liggen. Haar kleine tienerbillen zijn om te zoenen en dat zou ik best graag doen nu. Ik sla de hoes over haar heen en geef haar een kus op haar mond. Dat doen we in de familie altijd al, dus dat is niet raar.

Ze strekt haar armen naar me uit en ik buig me over haar heen. Als ik haar armen om mijn nek voel en zie dat ze haar lippen wat van elkaar doet, heb ik het niet meer en druk mijn mond op die van haar. Ik open mijn mond wat en met een zucht drukt ze haar tong in mijn mond. Zacht zuig ik er op om dan met mijn tong tegen die van haar te drukken.

Hijgerig hapt ze naar mijn tong en durf ik rustig die van mij in haar zachte mond te duwen. Ze trekt me steviger tegen haar mond en beginnen we een hele natte tongzoen. Als ze me loslaat, kijkt ze me met grote ogen aan, “wat ik eerst zo vies vond, vind ik nu heel lekker om te doen, moet wel komen omdat we elkaar lief vinden zeker”.

Met moeite kan ik mijn stijve in mijn broek houden nu. Jesse strekt zich uit en met haar armen boven haar hoofd zegt ze, “welterusten lieve Opa, ik denk dat ik heel lekker ga slapen nu om lekker warm te worden, voor U”. Snel geef ik een klein kusje in haar blote oksel waar ze om moet lachen, “is dat een lekker plekje? Lachend buig ik me over haar heen en druk mijn mond op haar andere oksel. Ik krijg een kop als een boei, “nee hoor schatje, dat is straks over”.

Ik loop naar de deur en hoor haar zeggen Naakt ga ik op bed liggen en trek me met mijn kleindochter op mijn netvlies, haar prompte tietjes, haar kontje en benen en dat hele kleine stukje stof tussen haar dijen, best wat schuldig, zalig af. Als ik klaarkom spuit ik meer dan gewoonlijk en heb zo’n vreselijk lekker orgasme, iets wat ik lang niet gevoeld heb zo, ‘Jezus meisje wat zou jij een man gelukkig kunnen maken’, denk ik geil.

Jesse ligt nog na te denken aan wat haar opa met haar doet, ‘hij kust mijn oksels, ik vind het lekker als ik zijn warme tong in mijn mond voel en mijn tepels zijn nog nooit zo gevoelig geweest. Tussen mijn benen voelt ook heel vreemd. Jesse glijdt met haar vingers onder haar broekje en voelt dat haar schaamlipjes wat dikker en gevoeliger zijn. Zal ik wel aan Opa vragen morgenochtend, of dat bij dat meisje ook zo was’.

De volgende ochtend word ik wakker als ik in de badkamer de wc hoor doortrekken. Mijn leuter vindt dit ook prettig want kloppend komt mijn zaakje overeind. Als ik de deurklink van mijn slaapkamer zie bewegen doe ik net of ik nog slaap, ‘o god, ik ben bloot’, denk ik nog als ik Jesse naar mijn bed hoor lopen.

Heel voorzichtig kruipt ze naast me in bed en voel ik haar warme lijf heel licht tegen me aan. Ze trekt haar been op en legt hem over mijn been, “goede morgen Opa, voel eens hoe slaapwarm ik nu ben”. Ik open mijn ogen en leg mijn hand op haar warme been, “morgen schatje, goed geslapen? Ze drukt zich vaster tegen me aan en legt haar been wat hoger zodat ze heel licht tegen mijn harde lul komt en ik haar onderlijf tegen mijn dijbeen voel, “best wel, volgens mij u niet zeker”.

Ik sla mijn arm om haar heen en Jesse legt haar arm op mijn borst, “slaapt U altijd in uw blootje Opa? Ik zeg van wel en trek haar dijbeen wat hoger tegen mijn stijve piemel, “u bent nog steeds hard hè”, fluistert ze terwijl ze haar been wat laat zakken en haar hand over mijn buik laat glijden en mijn lul met haar pink beroert. Ik kreun van wat ze bij me teweeg brengt en het al zolang geleden is dat mijn lul door een ander wordt aangeraakt, “nee schat, wéér, dat doe jij”.

Jesse drukt een kusje op mijn wang, “Opa? Ik sla het dekbed terug en kijk wat ze bij me doet. Jesse legt haar hoofd op mijn borst en drukt haar onderlijf tegen me aan, “nog nooit in het echt gezien”, mompelt ze terwijl ze me nu echt in haar hand neemt.

Ik druk mijn kont omhoog en kreun zacht, “meisje, dit is zo lekker, beweeg je hand even op en neer”. Jesse pakt mijn leuter wat steviger vast en beweegt wat onhandig. Ze zegt niets maar knikt met haar hoofd op mijn borst. Ik leg mijn hand over die van haar en begin me af te trekken. Ze kijkt wat ze bij me doet en als ik haar hand loslaat doet ze het een stuk lekkerder, “lekker Opa? Ik pak haar hand weer en beweeg die zo, dat mijn eikel bloot komt, “uw eikel, zo dik”, fluistert ze terwijl ze haar hoofd dichterbij brengt.

Jesse wrijft mijn voorvocht uit over mijn eikel en drukt haar onderlijf hard tegen me aan, “nou voel ik dat weer in mijn broekje”. Jesse gaat op haar rug naast me liggen, trekt haar haren onder haar hoofd vandaan en gaat ontspannen met haar armen boeven haar hoofd liggen.

Haar hals en oksels liggen klaar om geliefkoosd te worden en met een kreuntje van genot kus en lik ik haar oksel, geef haar een zoentje in haar hals en lijk naar haar leuke stevige tietjes. Haar roze tepels staan rechtop en heel zacht neem ik er een in mijn mond en zuig er op, “Oohh…Opa…dit is lekker”, kreunt de schat.

Ik neem haar andere borst in mijn hand en streel haar tepel terwijl ik voel dat ze met haar hand mijn zwaar kloppende lul zoekt. Langzaam begint ze me weer af te trekken, “komt omdat we elkaar lief vinden hè, dat het zo lekker is”, zucht ze. Ik kijk naar haar heerlijke lijf en streel haar buikje om heel voorzichtig haar heuveltje aan te raken. Als ik over haar stringetje met mijn duim over haar kutje streel, kreunt ze geil Kreunend drukt ze billen omhoog, “lekker Opa, voelt u hoe dik mijn lipjes zijn?

Met mijn vingers draai ik rondjes over haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel zacht worden en ik ze met mijn vingers wat uit elkaar druk om er tussen te strelen. Nu kreunt ze harder, “ik wil mijn broekje uit”. Trillend van geilheid schuif ik haar stringetje over haar benen naar beneden over haar voeten uit en druk mijn neus in het kruisje. Ze begint te glimlachen, “vindt u dat lekker, aan mijn broekje ruiken?

Ik knik van ja en lik even aan het kruisje. Ik leg haar broekje weg en buig me over haar onderlijfje. Haar kutlipjes zijn gezwollen en wijken een beetje. Haar aankijkend maak ik mijn vingers nat met mijn mond en streel haar kutje. Stevig knijpt ze in mijn leuter terwijl ze haar benen nog verder uit elkaar legt.

Weer maak ik mijn vingers nat en leg ze op tunneltje van haar klitje. Bijna spastisch drukt ze snel haar billen in mijn matras, “Ooh…Opa…heftig.. Heel zacht wrijf ik over haar klitje tot ze meer ontspannen haar billen omhoog drukt, “hhhhh…hhhh. Ik buig mijn hoofd over haar kruis en geef een kusje op haar klitje terwijl ik met mijn vingers wat dieper tussen haar kutlipjes wrijf.

Als ik een likje over haar klitje geef, voel ik haar hand op mijn hoofd en drukt ze, haar dijen verder uit elkaar leggend, mijn mond harder op haar kutje, “uw tong opa, zo lekker, lik me nog effe”, hijgt ze.

Met haar hand om mijn stijve, lik ik over haar klitje en streel tussen haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel nat aan het worden is. Met tegenzin trek ik mijn leuter uit haar hand en ga tussen haar gespreide dijen zitten. Me ernstig aankijkend wrijft ze even over haar gleufje, “zo heeft mijn kutje nog nooit gevoeld Opa, zo glad en zo dik”.

Ik pak een kussen, “til dat heerlijke kontje eens op”. Wat lacherig doet ze dit en ik schuif het kussen onder haar kontje, “wat vindt u nou heerlijk aan mijn kontje”, vraagt ze, nu naar mijn stijve wat schokkende piemel kijkend, “u blijft wel hard hè? Ik buig me over haar heen, lik haar tepels en vraag, “mag ik je kussen schatje, echt kussen dan”.

Ze slaat haar armen rond mijn nek en opent haar lippen terwijl ze knikt. Bloedje geil ga ik op haar liggen en op mijn ellebogen steunend, druk ik mijn mond op haar zachte lippen. Traag beweeg ik mijn mond over die van haar en voel ik haar tongetje weer mijn mond in glijden. Kreunend likt ze me in mijn mond en drukt ze haar onderlijf tegen me omhoog, “hhhhh…Opa, ik vind het zo lekker allemaal, doe is wat je bij dat meisje deed”, mompelt ze.

Ik pak mijn loeiharde lul in mijn hand en wrijf met mijn eikel even tussen haar kutlipjes. Op het moment dat ik haar stijve klitje raak, klemt ze me in haar armen en begint spontaan kleine neukbeweginkjes te maken met haar kontje, “Opahhh, mijn kutje is zo nat nu. Hijgerig haal ik mijn eikel een paar keer op en neer tussen haar lipjes, “Ik ga jouw kleine lieve kutje likken schatje tot je klaar komt”. Jesse drukt haar kutje tegen me aan, “weet niet hoe dat moet Opa”, hijgt ze fluisterend.

Els gaf nog een zachte en liefdevolle zoen op de kut van haar schoonmoeder en stond nu op, ze hielp Ria ook op staan. Toen Ria ook stond nam ze Els in haar armen en kuste haar schoondochter liefdevol op haar mond en zei, schatje jij hebt mamma heerlijk verwend. Els kuste haar schoonmoeder liefdevol terug en zei, mamma jij zult mij nog veel kunnen leren. Samen liepen ze nu naar de bank, ieder nam plaats aan een kant van John.

John sloeg zijn armen om de twee sletten en zei, sletjes dit was de avond van mijn leven dank jullie, waarna hij alle twee een kus gaf. Karel was klaar met het schoon likken van zijn vader en kreeg van de zeer vermoeide Els opdracht drinken voor allemaal in te doen, iets wat hij snel deed. Toen John zijn glas leeg had zei die, schatjes ik moet gaan slapen het is inmiddels 2 uur in de nacht ik moet morgen weer vroeg op.

Els vroeg direct, kom je nog een keer terug? John keek naar Els en vroeg wat denk je zelf? Als jullie tevreden zijn met me kunnen jullie me altijd roepen. Ria kuste John en zei, je weet waar ik woon, als je lang wilt neuken of net even je zaad wilt deponeren of wat dan ook, kom binnen, neuk je klaar in deze oude slet haar mond, kut, reet als ik er niet ben kun je hem met haar hoofd bewegend naar Jan ook gebruiken.

Els kuste John en zei, hier het zelfde. John stond op raapte zijn kleren bij elkaar en had al snel zijn kleren aan. Hij kuste de twee dames nog snel even en was weg, wetend, dat hij zeker terug zou komen. Ria keek Els aan en zei schatje zullen wij ook naar bed? Els was echt moe en zei, ja mam wij gaan ook naar bed. Ze hadden geen woorden nodig, zonder zich nog te douchen of tanden te poetsen lagen schoonmoeder en schoondochter al snel naakt in elkaars armen in bed.

Hun slaafjes hadden geen opdracht nodig, Jan lag aan de kant van Ria en Karel aan de kant van Els op de grond, alle vier voelde ze zich op hun plek en alle vier waren ze al snel in een diepe slaap, totaal uitgeput van de geilheid en emoties. Els werd wakker eerst verward wat er gaande was, maar al snel wist ze wat er gaande was.

Ze lag naakt op bed, het dekbed was opengeslagen, ze keek naar beneden en zag en vooral voelde haar schoonmoeder die haar kut likte. Els sloot haar ogen en liet het over zich heen komen, de ervaren Ria had Els al snel naar een hoogtepunt gelikt, Els kwam met gekromde rug luid kreunend klaar.

Wat was haar schoonmoeder toch goed in likken. Nadat Els klaar gekomen was kwam Ria omhoog en gaf Els een kus, goedemorgen lekkere slet waren de woorden van Ria. Els moest er wel om lachen, ze kuste haar schoonmoeder liefdevol terug en zei, goedemorgen geile ma.

Els keek om zich heen en zei, waar zijn pa en Karel? Ria lachte en zei, die zijn naar hun werk liefje, Karel heeft jouw ziek gemeld op je werk dus jij en ik zijn vandaag lekker samen. Els keek opzij en zag dat het inmiddels Ria kuste Els nog een keer en zei, kom schatje wij moeten ons douchen wij ruiken alle twee naar ruige sex.

Ze stonden alle twee op en liepen naar de badkamer, toen ze het water over hun lichaam voelde gaan begonnen ze elkaar te strelen en af te tasten, niet op een geile maar liefdevolle manier.

Het was zo vreemd, 12 uur geleden waren ze schoonmoeder en schoondochter niets meer niets minder. Nu 12 uur later waren ze hartsvriendinnen en zielmaatjes, ze hadden de zelfde perverse voorkeur, sex met andere en daarbij hun eigen echtgenoot vernederen. Ze namen elkaar in de armen, sloten hun ogen en genoten van het warme water dat over hun heen kwam, maar ook van elkaars naakte aanwezigheid.

Na een tijdje was het tijd elkaar af te drogen en te ontbijten. Tijdens het ontbijt ontstond er een intiem gesprek tussen Ria en Els over wat er de avond ervoor allemaal gebeurt was.

Alle twee de dames hadden de zelfde overtuiging, het was geweldig geweest, ze hadden hun mannen iets te weinig vernederd maar sexueel was het echt voor alle twee geweldig geweest. Ook waren ze alle twee van mening dat het heerlijk zou zijn om samen verder te gaan met hun sexuele experimenten. Ria vroeg aan Els, wil jij alleen sex als Karel erbij is of ook zonder hem? Els hoefde hier niet over na te denken, mam Karel weet het nog niet, we hebben pas ontdekt dat we dit heerlijk vinden, maar ik zal zeker ook veel sex zonder dat Karel erbij is hebben.

Wel zal ik hem vertellen met wie ik sex heb gehad en hoe geweldig het was, vooral hoeveel beter de ander was, want ik denk dat wij daar alle twee op kicken. Ria had de volgende vraag al weer klaar en John? Els keek Ria vragend aan en vroeg wat is er met John? John is gewoon een heerlijke zwarte buurman met een geile grote zwarte paal die me regelmatig zal neuken, niets meer en niets minder.

Ria leunde voorover en kuste Els. Els keek Ria vragend aan, nou zei Ria, schat luister ik zou het geweldig vinden als we samen vaker zulke geile dingen doen, John mag mij zeker vaker neuken in een van mijn gaatjes, lang heel lang of gewoon binnen komen, zaad in me dumpen en weer opstappen.

Want dat vind ik ook geweldig, maar ik zou het jammer vinden om als wij samen zijn alleen met John sex te hebben. Els lachte en zei, mam wij zullen veel heel veel sperma van heel veel verschillende pikken krijgen. Mooie mannen, lelijke mannen maakt me niet zo veel uit, zolang ze maar een lekkere pik hebben die vaak kan klaar komen en het liefst veel sperma kunnen spuiten. Of ze vrijgezel of getrouwd zijn maakt mij ook niet uit, jouw wel?

Ria hoefde niet na te denken, nee dat maakt mij ook niets uit ik denk zoals jij. Els lachte naar Ria en vroeg, mam hoe vaak laat jij je door andere dan pa neuken?

Ria lachte terug, net zo vaak als ik wil, pa weet het altijd, maar net zo vaak als ik maar zin heb. Els keek Ria vragend aan, hoe bedoel je? Nou zei Ria, soms heb ik twee weken geen vreemde pik in me, dan een week lang elke dag een of meerdere. Els begreep het even niet, Ria zag het aan haar schoondochter. Mam hoe vind jij die pikken dan? Ria kreeg een geheimzinnige glimlach en vroeg, liefje wil jij je nu door een vreemde paal laten neuken?

Els haalde haar schouders op en zei, mijn kut is weer rustig dus die kan wel weer geneukt worden hoezo? Ria lachte en vroeg, liefje heb je vertrouwen in me?

Els zei, mam natuurlijk, Ria lachte opnieuw en zei kom we kleden ons aan. Samen liepen ze naar de kast van Els, Ria koos een korte voor haar 62 jarige leeftijd veel te korte, rok, daarop een wit t-shirt.

Els keek vol verbazing en vroeg, mam ga jij met jouw melkfabriek zonder BH de straat op? Opnieuw lachte Ria en zei, ja en jij ook. Nee nee was de eerste reactie van Els, Ria lachte opnieuw, ja ja sletje dat doe je wel. Els was totaal niet gewend zonder BH te lopen, haar E cup liet dat niet toe dacht ze, maar ja haar schoonmoeder haar tieten waren een stuk groter, al hingen ze wel, ze waren ook veel groter.

Els dacht wat kan mij het schelen, Ria koos voor Els de kleren uit, had Ria een zwarte rok en wit t-shirt voor Els koos ze net andersom.

Els trok een la open om een string te pakken, Ria stopte Els en zei, nee schatje, is veel te lastig, ze kuste Els en deed de la weer dicht. Ria en Els trokken pumps aan en gingen zich opmaken.

Toen ze zich hadden opgemaakt greep Ria nog snel een handdoek en weg waren ze. Ria reed naar de snelweg, Els vroeg, ma waar gaan we naar toe?

Ria gaf geen antwoord, schat we maken even een heerlijke tussenstop voor we naar onze bestemming gaan. Toen Ria uitstapte zei ze, kom sletje, mamma zal je voorgaan. Els stapte uit, ze wist totaal niet wat de bedoelding was. Toen Ria de auto afgesloten had liep ze om de auto naar Els, greep haar hand en zei, kom schat mamma gaat je echt iets leren. Ze liepen hand in hand naar de afrastering, Els dacht we kunnen niet verder, maar dat bleek verkeerd gedacht, naast de grote struik was een gat waar Ria doorheen stapte en Els min of meer achter zich aantrok.

Na 2 min lopen waren ze uit het zicht van de parkeerplaats, Ria liep door een smal bospaadje ze kende hier de weg, na 10 meter was het open, tot Els haar grote schrik zag ze zeker mannen. Er kwam een grote vent aangelopen, zonder iets te vragen greep hij Ria brutaal bij een tiet en gaf haar een tongzoen. Els was met stomheid geslagen, deze man kende haar bij haar naam. Ria loog, dit is mijn dochter, hierbij duidelijk het woord schoon weglatend De grote man floot tussen zijn tanden en zei, mhhh zo moeder zo dochter, ze ziet er net zo geil uit als jij met haar melkfabriek is ze ook zo geil?

Ria lachte en zei dat zul jij niet weten, vandaag willen wij niet geneukt worden. Els begreep er niets meer van, Ria trok aan de hand van Els en zei, kom schatje. Ze trok Els nog 10 meter mee naar voren en draaide zich om, ze greep haar t-shirt vast en zei, kom schat jouw shirt en rok moeten ook uit anders heb je die dadelijk vies. Voor Els het goed en wel door had stond Ria met alleen nog haar pumps aan, ze begon aan het shirt van Els te trekken en zei, kom schatje, uitkleden.

Inmiddels waren en al 4 mannen om hun heen komen staan. Els voelde zich opslag geil worden toen ze zag dat 3 hun stijve paal al buitenboord hadden. Ze wist nu waar ze was een sexparkeerplaats. Lang tijd om te denken had ze niet, Ria begon haar te zoenen en fluisterde tussendoor, kom laten we sperma douche nemen.

Ze drukte Els naar beneden, ze zaten op hun knieen tegen over elkaar en waren elkaar zichtbaar aan het tongen. Els voelde de hand van Ria in haar kruis, Ria liet weer eens voelen hoe ervaren ze was, met twee vingers van een hand opende ze de al natte kut van Els met de derde vinger van de zelfde hand streelde ze de clit van Els.

Ria richte zich tot de mannen en zei, jullie mogen kijken maar niet aanraken tot wij dat aangaven. Els keek rond en zag dat er nu al 5 mannen om hun stonden, ze greep nu ook naar de kut van Ria. Zo speelde ze even, Els keek rond en zag dat de mannen nu allemaal met hun paal speelde.

Ria drukte Els voorzichtig iets terug en zei, meisje laat jij mamma eens zien hoe jij met je kutje speel als jij alleen bent. Els voelde een beetje schaamte opkomen maar die was al snel over, wat kon het haar schelen, ze draaide zich iets om, ze ging op haar rug liggen haar hoofd op de benen van Ria. Ria streelde de tieten van haar schoondochter met de woorden, toe maar meisje, laat die geile mannetjes maar eens zien wat mijn dochter geil kan worden.

Els had geen schaamte meer, ze opende haar benen wijd en wilde haar kutje strelen, ze schrok de eerste sperma viel al op haar tieten en buik.

Ze herstelde zich snel, ze daagde de mannen nu uit door met een hand haar kut open te houden en met haar andere hand haar kut te strelen. Ze keek even op toen ze Ria hoorde zeggen, Peter kom hier ik wil dat je mijn hoerenbek vol spuit terwijl je geil word van mijn dochter. De grote man die als eerste bij hun was bleek Peter te heten, hij kwam voor Ria staan, Ria bleef de tieten van Els strelen, Els werd daar alleen maar geil van.

Els keek omhoog om er na te kijken, al na 1 min hoorde ze Peter kreunen, ja slet zuigen zuig me leeg. Ze zag dat hij nu al klaar kwam en dacht nog dat is snel, ze schrok even op toen ze opnieuw sperma over zich heen voelde spuiten, ze keek op en zag dat een klein Indisch mannetje van zeker jaar zich had leeg gespoten op haar lichaam. Het mannetje mompelde, dank U mevrouw en weg was hij. Ze hoorde Peter kreunen, hoer zuig beter, ik ben pas een keer in je bek klaar gekomen, jij weet dat ik vaker dan een keer in je bek klaar ga komen.

Peter was niet alleen groot, hij was ook ruw in zijn taal. Els streelde harder over haar clit en zag nog 2 mannen aankomen, een liet zijn broek helemaal zakken, de ander haalde alleen zijn paal uit zijn broek. Ze hoorde al die mannen kreunen, niemand sprak. Alleen Peter hoorde ze kreunen, ja hoer goed zo pijp me nog maar een keer hard. Peter keek Els brutaal aan en zei, slet jij mag dadelijk, eerst je moeder nog een keer volspuiten.

Dan zal ik haar dochter ook nemen. Ria kreunde afkeurend, Peter lachte, wat is er hoer wil je niet dat je dochter leert hoe het is om een echte paal af te zuigen en zijn sperma te slikken? Pappa Peter heeft genoeg room voor jullie alle twee. Ria had moeite de grote paal van Peter zo diep binnen te krijgen, maar werd er duidelijk ook geil van, ze was met haar kut aan het spelen, Els had het niet gezien maar ze voelde dat Ria klaar zat te komen, Els draaide haar hoofd iets verder en kon nu zien dat Ria met haar kut speelde.

Els voelde opnieuw een van de mannen klaar komen, ze keek niet eens om, haar ogen gingen van de kut van Ria naar de mond van Ria en weer terug. Nadat Ria was klaar gekomen hoorde ze Peter zeggen, zo hoer dus jij bent ook al klaar, wacht maar even. Hij pompte nu als een bezetene hij trok het hoofd van Ria nu wild over zijn grote paal waardoor de grote tieten van Ria wild heen en weer vlogen.

Opnieuw die diepe grom, zonder te kijken wist Els dat Peter opnieuw een lading sperma in de mond van Ria spoot. Els kwam nu zelf ook klaar, het was geen intens orgasme maar gewoon een lekker maar kort orgasme. Ze hoorde Peter brullen, slikken hoer elke druppel slikken. Even later werd Peter iets rustiger, hij was voor een tweede keer klaar gekomen en liet Ria nu even op adem komen.

Zo hoorde Els Peter zeggen, nu de dochter, nee nee zei Ria neem mij nog maar een keer. Peter gromde, jouw bek heb ik al tientallen keren vol gespoten, ik wil nu die hoerenbek van je dochter.

Ria riep opnieuw nee Peter. Els maakte het nu duidelijk, mamma wacht. Els kwam omhoog en ging geknield voor Peter zitten, ze daagde hem uit met de woorden, jij hebt mijn moeders mond twee keer volgespoten, heb jij alleen een grote mond of kun jij bij mij ook twee keer?

Ze hoorde Ria kreunen, schatje hij komt snel klaar maar kan zeker keer achter elkaar klaar komen. Els keek Peter arrogant aan en zei, jochie probeer maar of je nog een keer kunt, ze opende demonstratief haar mond en sloot haar ogen.

Els werd nu ruw vastgepakt, Peter zijn kolenschop handen grepen haar hoofd vast, net als bij Ria bewoog hij het hoofd van Els over zijn paal heen en weer. Els voelde de iets verslapte paal al snel weer groeien.

Ze voelde nu ook sperma op haar rug komen blijkbaar kwam er nog een vreemde man op haar klaar. Peter had al snel een goed tempo.

Els hoorde Ria tegen de mannen praten, komen jullie alleen op jong spul klaar of ook op een oude teef als ik ben? Ze hoorde een man vragen, mag ik je neuken? Ria was duidelijk, nee mijn dochter en ik worden vandaag niet in kut of kont geneukt. De zelfde stem, maar mag ik tussen die ongelofelijk geile memmen klaar komen. Ria reageerde door naast Els te gaan liggen met de woorden, kom maar bij mammie. Els zag in haar ooghoeken twee mannen benen links en rechts van Ria plaats nemen, Ria hield zelf haar grote tieten tegen elkaar en zei, kom maar schatje.

Neuk je maar lekker klaar tussen mammies tieten. De man neukte Ria nu tussen haar grote tieten, Els hoorde hem kreunen, fuck dit is lekker, fuck zo lekker heb ik nog nooit geneukt.

Verder kreeg Els niet mee ze voelde dat Peter het tempo opvoerde maar ook dat hij ruwer werd. Toen hoorde ze Peter roepen, hoer ik neuk je dochter haarbek uit elkaar nu zal ik ze laten slikken.

Op het zelfde moment voelde Els het sperma van Peter in haar mond spuiten. Els was verbaasd dat een man die in nog geen 10 min al twee keer was klaar gekomen, de derde keer nog zoveel sperma kon hebben. Peter ging gewoon door, ondanks dat hij een derde keer was klaar gekomen bleef hij de mond van Els verkrachten. Els voelde nu sperma op haar benen neer komen, er kwam opnieuw een man klaar. Toen ze voor zover mogelijk was door de stevig greep van Peter, omkeek zag ze dat de men met de enorme bierbuik zich over haar leeg spoot.

De man zag dat Els naar hem keek, brutaal zei hij, als hij dadelijk klaar is neuk ik ook tussen jouw tieten. Els kon even niets meer, Peter had zijn houtgreep weer toegepast en pompte ruw in de mond van Els.

Els had moeite om dit vol te houden, toen hoorde ze een man zeggen, is die zalige paal alleen voor vrouwen of mag ik haar plaats in nemen? Ze hoorde Peter kreunen, denk jij dat je beter kunt pijpen dan deze slet? Rustig antwoordend zei de man, ik denk het niet ik weet het zeker. Peter gromde, een bek is een bek. De man knielde naast Els, Els zag tot haar grote verbazing een knappe keurig in het pak gestoken man van jaar met een absolute hetero uitstraling.

Peter trok zich terug uit de mond van Els en greep de knappe man bij zijn hoofd. Vol fascinatie keek Els hoe overtuigd de knappe man haar plaats in nam. Ze keek kort even naar Ria, die was kreunend het sperma over haar tieten aan het uitsmeren en tegen een man achter Els sprak ze, toe maar spuit deze oude slet maar vol met je sperma. Peter kreunde nu ook, ja jij hebt een lekkere hoerenbek slaafje.

De man zijn hoofd werd ruw over de paal van Peter heen en weer geschoven, hij genoot duidelijk van deze behandeling. Els draaide zich om en zag dat er nog steeds 5 mannen stonden te kijken alleen twee waren weg en er waren er twee voor terug, dat was gebeurt toen ze niet gekeken had. Ze spreidde opnieuw haar benen wijd zodat de mannen de binnenkant van haar kut konden zien.

Els zag het kleine mannetje die zo lief dank U mevrouw had gezegd iets meer naar achteren staan, ze keek hem aan en zei, jij kom eens hier. Verlegen kwam het oude mannetje naar voren, ja mevrouw. Els keek hem strak aan en zei, jij gaat mij klaar likken.

Het mannetje antwoordde netjes, ja mevrouw en knielde voor Els neer en was al snel Els haar kut aan het likken. Op dat moment hoorde Els haar telefoon afgaan. Ze keek naar de man met de grote bierbuik en zei, wil jij mijn tas daar even aangeven. De man zei niets greep haar tas en gaf die aan Els.

Els zag in de display dat het Karel was, ze nam de telefoon aan met de woorden, wat wil je, je stoort me. Het was even stil Karel stotterde schat ik wilde alleen vragen hoe het met je is. Els keek naar Ria, die had inmiddels zonder woorden een man ook opdracht gegeven haar te likken. Els kreunde al kijkend naar Ria, luister ik heb geen tijd voor je, een enorme paal heeft zich net in mijn mond leeg gespoten, er zijn al 4 mannen geweest die hun sperma over me heen hebben gespoten.

Een man is me nu aan het likken en zal me blijven likken tot ik klaar gekomen ben. Ma heeft al twee keer een mond vol sperma binnen gehad van een enorme grote paal dus ik loop een keer achter dat wil ik nog inhalen.

Er heeft zich net een man helemaal klaar geneukt tussen de tieten van ma, er staat nog een man hier klaar om zich tussen mijn tieten klaar te neuken. Ik zie ook dat ma dadelijk klaar komt op de tong die haar nu likt. Dus met nog sperma in mijn mond heb ik nu geen tijd voor je. Op het zelfde moment verbrak Els de verbinding en keek naar Ria, die haar een vette knipoog gaf met de woorden goed zo schatje.

O een momentje schatje even klaaaaaaaar komeeeeeeeeeeennnnnnnnn Ria zag dat ze de man zijn hoofd vast tegen haar kut drukte. Ria keek Els aan toen haar orgasme weg ebde, ze zei schatje wat zijn wij toch sletten he. Els was inmiddels door het likken ook tegen haar orgasme aangekomen. Ondanks dat ze net aan de telefoon had gesproken en met Ria had gesproken, haar lichaam reageerde nu op de tong van het beleefde mannetje.

Mam riep ze, kijk ik kom ook klaar, Ria zag duidelijk dat Els nu aan het klaar komen was. Nu geen kort oppervlakkig orgasme, nee deze keer een intens orgasme een heel intens orgasme. Toen Els bijgekomen was drukte ze het beleefde mannetje aan de kant om haar kut even rust te geven, Ria knikte naar Els dat ze om moest kijken, dat deed Els met grote ogen zag ze dat Peter nu een vierde keer in korte tijd aan het klaar komen was.

De mooie man slikte nu zijn sperma. Ze hoorde Peter kreunen, goed zo slaafje jij pijpt bijna net zo lekker als die twee hoeren daar. Els vond het wel iets hebben dat die grote Peter zo grof in zijn mond was. Peter keek trots dat hij voor iedereen zichtbaar al vier keer was klaar gekomen rond en zei, wie nog meer?

Het kleine beleefde mannetje zei met zijn piepstem, Meester als ik U mag dienen dan zal Uw nederige slaafje U dankbaar zijn. Peter begon luid te lachen en zei, mannetje denk jij dit hiermee zijn half harde maar nog steeds imposante paal heen en weer slingerend, overweg kunt? Het mannetje zei bescheiden, ja Meester, Uw slaafje zal Uw goddelijke lid zeker aan kunnen. Peter zei niets, alleen zijn grote wijsvinger ging heen en weer ten teken, kom hier jij.

Het mannetje dat net Els zo lekker had klaar gelikt knielde voor Peter, Els hoorde hem nog net mompelen, Dank U Meester. Toen hapte hij de mega paal van Peter in zijn mond. De mooie man stond op en zei tegen Peter, dank je dat was echt lekker en dat had ik even nodig. Els keek naar de mooie man en zag dat hij in zijn dure pak een paal had staan.

Ze keek naar hem en zei, heb jij zin om je tussen een paar tieten klaar te neuken?

..

Een lekker wijf neuken heerlijk genomen

Nou ja, spuiten is een groot woord als ik het vergelijk met wat ik in zo’n filmpje een jongen zie doen als hij klaarkomend zijn lul uit een kutje trekt en tot in het haar van zo’n meisje spuit. Maar lekker is het wel Op een zaterdagochtend, tijdens het lezen van mijn krantje onder het genot van een kop koffie, gaat de telefoon. Het is mijn dochter met de vraag of mijn kleindochter Jesse een paar dagen kan komen logeren. Ze gaat studeren in Leiden en wil een kamer zoeken en op een van die open dagen kijken welke studie ze gaat doen.

Uiteraard vind ik dat okay en spreken we af dat ze de volgende dag komt. Als ik heb neergelegd denk ik aan mijn kleindochter. Ze is net 17 geworden, en met haar 1. Ik heb haar, door de afstand, al een tijdje niet gezien behalve op Facebook dan en die foto’s liegen er niet om.

Ik begin de logeerkamer wat op te ruimen en doe boodschappen om te halen wat ze lekker vindt. Ik heb een wit jurkje aan, dus u moet me makkelijk zien. Ik zie haar profielfoto en moet even slikken, Jezus wat een plaatje. Op tijd sta ik op het perron en als haar trein binnenkomt en stopt, zie ik haar.

Inderdaad een wit jurkje, losse haren en teenslippers. Als ze me ziet komt ze snel naar me toe en springt om mijn nek. Ik voel haar slanke lijf tegen me aan en omhels haar, “dag Opa, blij u weer te zien en dat ik mag komen logeren”, zegt ze, me een dikke zoen op mijn mond gevend. Omstanders zien dit aan en moeten denken wat een mazzelaar ik ben.

Ik neem haar bagage en met haar arm door de mijne gestoken lopen we naar mijn auto. Met die slordige tienerbewegingen gaat ze naast me zitten en let absoluut niet op hoe ze zit, me een lekkere kijk gevend op haar mooie benen. Honderduit kletsend rijden we naar mijn huis. Als ze binnen in de gang staat omhelst ze me weer, “ik ben zo blij dat ik bij u ben, we hebben elkaar veel te lang niet gezien”, zegt ze, me stevig tegen zich aandrukkend.

Ik voel haar slanke tienerlijfje tegen me aan, en hoewel het mijn eigen kleindochter is, krijg ik een lekker gevoel in mijn kruis. Ik houd haar stevig vast en geef een kusje in haar haren, “ik ben ook blij je weer te zien, je bent een mooi meisje geworden”. We zijn in de familie altijd al aanhalerig geweest dus dat we zo tegen elkaar staan is niet vreemd en ik schaam me een beetje voor het erotisch gevoel dat ik krijg.

Ik neem haar bagage mee naar boven en ze vraagt of ze zich even mag douchen. Op de logeerkamer begint ze haar spullen uit te pakken en kijk ik naar dat goddelijke schepsel van de natuur. Haar slanke tienerlijf beweegt soepel en naar haar benen kijkend onder haar korte witte jurkje kan ik niet anders dan even in mijn wat gezwollen piemel knijpen, “ga jij lekker douchen, dan maak ik wat te eten voor ons”, zeg ik met een brok in mijn keel. Terwijl ik eieren sta te bakken gaat de keukendeur open en staat Jesse in haar ondergoed in de deuropening, “Opa, waar liggen de handdoeken”?

Mijn ogen dwalen over haar heerlijkheden, mooie benen, plat buikje en kleine tietjes en zeg. Ze loopt weg en met een “tot zo”, laat ze mij achter met een stijve, ‘Jezus wat een heerlijk ding’, denk ik toch wat schuldbewust. De dag voltrekt zich met bijkletsen, even de stad in en als we na het eten op de bank zitten, kruipt ze tegen me aan.

Er komt een wat romantische film en met een glaasje wijn, “eentje mag wel hè Opa”, zitten we naar de film te kijken.

Als het stel uit de kleren gaat en in bed belanden, zien we ze dan wel op elkaar liggen, dan weer de dame bovenop of hij achter haar over haar rug hangend. Als we zien dat zijn stotende blote kont in een soort softporno bezig is, hoor ik Jesse fluisteren, “moet best lekker zijn zo te zien”.

Ik sla mijn arm om haar heen en druk een kusje op haar krullen. Als ze mijn hand pakt en met mijn vingers speelt, kan ik niet anders dan denken aan haar slanke vingers om mijn piemel. Jesse kijkt me aan met grote pupillen en vraagt, “Opa, hoe oud was u toen u voor het eerst met een meisje, zeg maar…eh.. Die sliep toen bij ons en ’s-Morgens kwam ze bij me in bed liggen, gewoon even voor de gezelligheid”.

Jesse trekt haar benen op de bank en met haar boven benen op de mijne vraagt ze, “en toen? Ik moet even slikken van het gevoel dat haar benen bij me teweeg brengen en met mijn hand op haar knie antwoord ik, “dat kan ik jou toch niet vertellen, je bent mijn kleindochter”. Toen ik langzaam op haar ging liggen, trok ze haar benen op en spreidde ze terwijl ze met haar handen mijn onderbroek naar beneden trok en mijn piemel beetpakte”.

Jesse drukt haar billen wat omhoog, “en wat deed u dan? Nee schatje, dat vertel ik niet hoor”, antwoord ik. Jesse geeft me een kus en vraagt, “Opa, U zei net dat als je elkaar lief vindt, het best lekker kan zijn. Wij vinden elkaar toch ook lief. Kunt u het mij toch wel zeggen. Kan ik alleen maar van leren”. Ik streel haar benen wat en voel mijn lul langzaam zwellen. In de hoop dat ze het niet merkt vertel ik dan maar verder. Irene, want zo heette zij, schoof haar broekje opzij en drukte mijn stijve in haar…eh…kutje en dat was heel lekker.

Noemen jij en je vriendje het ook allemaal bij de naam? Jesse legt haar hand op die van mij, doet haar knieën wat van elkaar en schuift mijn hand een klein stukje verder naar boven. Ik druk weer een kusje op haar krullen. Wel eens gezoend met een jongen uit mijn klas, maar toen hij zijn tong in mijn mond wilde duwen was ik er heel gauw klaar mee”.

Ik schiet in lach en knuffel haar even. Heel lekker gevoel was dat. Toen ze me vroeg wat op en neer te gaan, legde zij haar voeten op mijn rug en pakte ik haar bij haar billen.

Na een tijdje begon ze te kreunen en vroeg ik of het pijn deed. Na een tijdje kreeg ik een heel lekker gevoel in het puntje van mijn piemel, eikel noemen ze dat, en spoot ik mijn sperma in haar … ehh.. Jesse zit met verhitte konen naar de tv te kijken en knijpt mijn hand tussen haar dijen,”en toen vond zij dat ook lekker, of zo”.

Ik knijp zacht in haar heerlijk warme been en zeg, “om een meisje te laten genieten wil ze ook…ehh. Als ik er bij mezelf aan zit voel ik niet zoveel bijzonders”. Ik kijk naar haar mond en kreun, “geef me eens een kus”. Jesse likt langs haar lippen en drukt haar zachte mond even op de mijne, “zo? Iedere knul mag in zijn handjes knijpen met zo’n lief meisje”. Ik krijg een kleur van hier tot Tokyo en krijg een hele stijve paal in mijn broek. Even denk ik dat Jesse dat voelt, want ze drukt haar benen wat steviger in mijn schoot, “wordt u nu weer hard, u moet zeker weer aan dat meisje denken, of komt dat door wat er op de televisie is?.

Je ziet daar toch niets”. Ik krijg het er warm van, trek de lieverd even tegen me aan, wat ze gebruikt om haar benen wat hoger op de mijne te leggen waardoor mijn hand wat verder op haar dij komt te liggen, “Nee schat, dat komt door jou”. Jesse geeft me een snelle kus en staat op, “ik ga maar naar bed, morgen veel te doen, komt u me nog even instoppen straks? Ik zeg dat te zullen doen en ze loopt de kamer uit. Ik volg haar met mijn ogen en kan niet anders dan in mijn dik geworden piemel knijpen, ‘Jezus wat een heerlijk ding is het geworden, straks mezelf even lekker aftrekken, het is mijn eigen kleindochter maar toch’, zit ik te denken.

Ik hoor de badkamerdeur dicht gaan en even later haar kamerdeur. Ik geef haar even de tijd en sta op om haar goede nacht te wensen. Jesse kleedt zich uit en gaat met een vreemd gevoel in haar lijf op bed liggen.

Met alleen een klein broekje aan streelt ze haar stijve tepels, ‘wat is er nu toch, mijn tepels prikken en mijn kutje lijkt wel wat dikker’. Ze doet haar benen wat uit elkaar en strijkt met haar vingers over haar spleetje, ‘echt wel dikker. Zou best aan Opa willen vragen of hij met mij dat van de tv wil doen. Gewoon een beetje bloot tegen elkaar aan wrijven, ja ga ik echt doen, morgenochtend als ik ook slaapwarm ben.

Straks laat ik me gewoon zien in mijn stringetje, weet nog niet hoe’. Ik loop naar boven en klop op haar deur, “joehoe, kom maar binnen hoor”, hoor ik haar roepen. Ik open de deur en zie mijn lieverdje op bed liggen. Ze schiet in de lag, “nee Opa, ik ben al een groot meisje, al blijf ik uw kleine lieverd toch? Ik lach haar toe, “nou en of schat. Kom zal ik je even instoppen”. Ik zie hoe ze haar benen optrekt en in een zwaai het dekbed van zich afgooit, “mag het dekbed uit de hoes Opa, ik heb het op de een of andere manier bloedje heet.

Ik kijk met ingehouden adem naar het moois wat zich voor mijn ogen uitstrekt, “moet je niks aan, of zo”. Ze ligt daar in haar string met haar mooie kleine stevige borsten en een paar benen waar je stil van wordt. Ze staat op en samen halen we het dekbed uit de hoes terwijl ik mijn ogen niet van af kan houden, “Zo, dat is beter denk ik”, zegt ze terwijl ze op haar buik gaat liggen. Haar kleine tienerbillen zijn om te zoenen en dat zou ik best graag doen nu.

Ik sla de hoes over haar heen en geef haar een kus op haar mond. Dat doen we in de familie altijd al, dus dat is niet raar. Ze strekt haar armen naar me uit en ik buig me over haar heen. Als ik haar armen om mijn nek voel en zie dat ze haar lippen wat van elkaar doet, heb ik het niet meer en druk mijn mond op die van haar. Ik open mijn mond wat en met een zucht drukt ze haar tong in mijn mond. Zacht zuig ik er op om dan met mijn tong tegen die van haar te drukken.

Hijgerig hapt ze naar mijn tong en durf ik rustig die van mij in haar zachte mond te duwen. Ze trekt me steviger tegen haar mond en beginnen we een hele natte tongzoen. Als ze me loslaat, kijkt ze me met grote ogen aan, “wat ik eerst zo vies vond, vind ik nu heel lekker om te doen, moet wel komen omdat we elkaar lief vinden zeker”.

Met moeite kan ik mijn stijve in mijn broek houden nu. Jesse strekt zich uit en met haar armen boven haar hoofd zegt ze, “welterusten lieve Opa, ik denk dat ik heel lekker ga slapen nu om lekker warm te worden, voor U”. Snel geef ik een klein kusje in haar blote oksel waar ze om moet lachen, “is dat een lekker plekje? Lachend buig ik me over haar heen en druk mijn mond op haar andere oksel.

Ik krijg een kop als een boei, “nee hoor schatje, dat is straks over”. Ik loop naar de deur en hoor haar zeggen Naakt ga ik op bed liggen en trek me met mijn kleindochter op mijn netvlies, haar prompte tietjes, haar kontje en benen en dat hele kleine stukje stof tussen haar dijen, best wat schuldig, zalig af. Als ik klaarkom spuit ik meer dan gewoonlijk en heb zo’n vreselijk lekker orgasme, iets wat ik lang niet gevoeld heb zo, ‘Jezus meisje wat zou jij een man gelukkig kunnen maken’, denk ik geil.

Jesse ligt nog na te denken aan wat haar opa met haar doet, ‘hij kust mijn oksels, ik vind het lekker als ik zijn warme tong in mijn mond voel en mijn tepels zijn nog nooit zo gevoelig geweest. Tussen mijn benen voelt ook heel vreemd. Jesse glijdt met haar vingers onder haar broekje en voelt dat haar schaamlipjes wat dikker en gevoeliger zijn. Zal ik wel aan Opa vragen morgenochtend, of dat bij dat meisje ook zo was’. De volgende ochtend word ik wakker als ik in de badkamer de wc hoor doortrekken.

Mijn leuter vindt dit ook prettig want kloppend komt mijn zaakje overeind. Als ik de deurklink van mijn slaapkamer zie bewegen doe ik net of ik nog slaap, ‘o god, ik ben bloot’, denk ik nog als ik Jesse naar mijn bed hoor lopen.

Heel voorzichtig kruipt ze naast me in bed en voel ik haar warme lijf heel licht tegen me aan. Ze trekt haar been op en legt hem over mijn been, “goede morgen Opa, voel eens hoe slaapwarm ik nu ben”.

Ik open mijn ogen en leg mijn hand op haar warme been, “morgen schatje, goed geslapen? Ze drukt zich vaster tegen me aan en legt haar been wat hoger zodat ze heel licht tegen mijn harde lul komt en ik haar onderlijf tegen mijn dijbeen voel, “best wel, volgens mij u niet zeker”. Ik sla mijn arm om haar heen en Jesse legt haar arm op mijn borst, “slaapt U altijd in uw blootje Opa? Ik zeg van wel en trek haar dijbeen wat hoger tegen mijn stijve piemel, “u bent nog steeds hard hè”, fluistert ze terwijl ze haar been wat laat zakken en haar hand over mijn buik laat glijden en mijn lul met haar pink beroert.

Ik kreun van wat ze bij me teweeg brengt en het al zolang geleden is dat mijn lul door een ander wordt aangeraakt, “nee schat, wéér, dat doe jij”. Jesse drukt een kusje op mijn wang, “Opa? Ik sla het dekbed terug en kijk wat ze bij me doet.

Jesse legt haar hoofd op mijn borst en drukt haar onderlijf tegen me aan, “nog nooit in het echt gezien”, mompelt ze terwijl ze me nu echt in haar hand neemt. Ik druk mijn kont omhoog en kreun zacht, “meisje, dit is zo lekker, beweeg je hand even op en neer”.

Jesse pakt mijn leuter wat steviger vast en beweegt wat onhandig. Ze zegt niets maar knikt met haar hoofd op mijn borst. Ik leg mijn hand over die van haar en begin me af te trekken. Ze kijkt wat ze bij me doet en als ik haar hand loslaat doet ze het een stuk lekkerder, “lekker Opa? Ik pak haar hand weer en beweeg die zo, dat mijn eikel bloot komt, “uw eikel, zo dik”, fluistert ze terwijl ze haar hoofd dichterbij brengt.

Nu 12 uur later waren ze hartsvriendinnen en zielmaatjes, ze hadden de zelfde perverse voorkeur, sex met andere en daarbij hun eigen echtgenoot vernederen. Ze namen elkaar in de armen, sloten hun ogen en genoten van het warme water dat over hun heen kwam, maar ook van elkaars naakte aanwezigheid.

Na een tijdje was het tijd elkaar af te drogen en te ontbijten. Tijdens het ontbijt ontstond er een intiem gesprek tussen Ria en Els over wat er de avond ervoor allemaal gebeurt was. Alle twee de dames hadden de zelfde overtuiging, het was geweldig geweest, ze hadden hun mannen iets te weinig vernederd maar sexueel was het echt voor alle twee geweldig geweest.

Ook waren ze alle twee van mening dat het heerlijk zou zijn om samen verder te gaan met hun sexuele experimenten. Ria vroeg aan Els, wil jij alleen sex als Karel erbij is of ook zonder hem? Els hoefde hier niet over na te denken, mam Karel weet het nog niet, we hebben pas ontdekt dat we dit heerlijk vinden, maar ik zal zeker ook veel sex zonder dat Karel erbij is hebben. Wel zal ik hem vertellen met wie ik sex heb gehad en hoe geweldig het was, vooral hoeveel beter de ander was, want ik denk dat wij daar alle twee op kicken.

Ria had de volgende vraag al weer klaar en John? Els keek Ria vragend aan en vroeg wat is er met John? John is gewoon een heerlijke zwarte buurman met een geile grote zwarte paal die me regelmatig zal neuken, niets meer en niets minder. Ria leunde voorover en kuste Els.

Els keek Ria vragend aan, nou zei Ria, schat luister ik zou het geweldig vinden als we samen vaker zulke geile dingen doen, John mag mij zeker vaker neuken in een van mijn gaatjes, lang heel lang of gewoon binnen komen, zaad in me dumpen en weer opstappen. Want dat vind ik ook geweldig, maar ik zou het jammer vinden om als wij samen zijn alleen met John sex te hebben.

Els lachte en zei, mam wij zullen veel heel veel sperma van heel veel verschillende pikken krijgen. Mooie mannen, lelijke mannen maakt me niet zo veel uit, zolang ze maar een lekkere pik hebben die vaak kan klaar komen en het liefst veel sperma kunnen spuiten.

Of ze vrijgezel of getrouwd zijn maakt mij ook niet uit, jouw wel? Ria hoefde niet na te denken, nee dat maakt mij ook niets uit ik denk zoals jij.

Els lachte naar Ria en vroeg, mam hoe vaak laat jij je door andere dan pa neuken? Ria lachte terug, net zo vaak als ik wil, pa weet het altijd, maar net zo vaak als ik maar zin heb. Els keek Ria vragend aan, hoe bedoel je?

Nou zei Ria, soms heb ik twee weken geen vreemde pik in me, dan een week lang elke dag een of meerdere. Els begreep het even niet, Ria zag het aan haar schoondochter.

Mam hoe vind jij die pikken dan? Ria kreeg een geheimzinnige glimlach en vroeg, liefje wil jij je nu door een vreemde paal laten neuken? Els haalde haar schouders op en zei, mijn kut is weer rustig dus die kan wel weer geneukt worden hoezo? Ria lachte en vroeg, liefje heb je vertrouwen in me? Els zei, mam natuurlijk, Ria lachte opnieuw en zei kom we kleden ons aan. Samen liepen ze naar de kast van Els, Ria koos een korte voor haar 62 jarige leeftijd veel te korte, rok, daarop een wit t-shirt.

Els keek vol verbazing en vroeg, mam ga jij met jouw melkfabriek zonder BH de straat op? Opnieuw lachte Ria en zei, ja en jij ook.

Nee nee was de eerste reactie van Els, Ria lachte opnieuw, ja ja sletje dat doe je wel. Els was totaal niet gewend zonder BH te lopen, haar E cup liet dat niet toe dacht ze, maar ja haar schoonmoeder haar tieten waren een stuk groter, al hingen ze wel, ze waren ook veel groter. Els dacht wat kan mij het schelen, Ria koos voor Els de kleren uit, had Ria een zwarte rok en wit t-shirt voor Els koos ze net andersom.

Els trok een la open om een string te pakken, Ria stopte Els en zei, nee schatje, is veel te lastig, ze kuste Els en deed de la weer dicht. Ria en Els trokken pumps aan en gingen zich opmaken. Toen ze zich hadden opgemaakt greep Ria nog snel een handdoek en weg waren ze. Ria reed naar de snelweg, Els vroeg, ma waar gaan we naar toe? Ria gaf geen antwoord, schat we maken even een heerlijke tussenstop voor we naar onze bestemming gaan.

Toen Ria uitstapte zei ze, kom sletje, mamma zal je voorgaan. Els stapte uit, ze wist totaal niet wat de bedoelding was. Toen Ria de auto afgesloten had liep ze om de auto naar Els, greep haar hand en zei, kom schat mamma gaat je echt iets leren. Ze liepen hand in hand naar de afrastering, Els dacht we kunnen niet verder, maar dat bleek verkeerd gedacht, naast de grote struik was een gat waar Ria doorheen stapte en Els min of meer achter zich aantrok.

Na 2 min lopen waren ze uit het zicht van de parkeerplaats, Ria liep door een smal bospaadje ze kende hier de weg, na 10 meter was het open, tot Els haar grote schrik zag ze zeker mannen. Er kwam een grote vent aangelopen, zonder iets te vragen greep hij Ria brutaal bij een tiet en gaf haar een tongzoen. Els was met stomheid geslagen, deze man kende haar bij haar naam. Ria loog, dit is mijn dochter, hierbij duidelijk het woord schoon weglatend De grote man floot tussen zijn tanden en zei, mhhh zo moeder zo dochter, ze ziet er net zo geil uit als jij met haar melkfabriek is ze ook zo geil?

Ria lachte en zei dat zul jij niet weten, vandaag willen wij niet geneukt worden. Els begreep er niets meer van, Ria trok aan de hand van Els en zei, kom schatje. Ze trok Els nog 10 meter mee naar voren en draaide zich om, ze greep haar t-shirt vast en zei, kom schat jouw shirt en rok moeten ook uit anders heb je die dadelijk vies. Voor Els het goed en wel door had stond Ria met alleen nog haar pumps aan, ze begon aan het shirt van Els te trekken en zei, kom schatje, uitkleden.

Inmiddels waren en al 4 mannen om hun heen komen staan. Els voelde zich opslag geil worden toen ze zag dat 3 hun stijve paal al buitenboord hadden. Ze wist nu waar ze was een sexparkeerplaats. Lang tijd om te denken had ze niet, Ria begon haar te zoenen en fluisterde tussendoor, kom laten we sperma douche nemen.

Ze drukte Els naar beneden, ze zaten op hun knieen tegen over elkaar en waren elkaar zichtbaar aan het tongen. Els voelde de hand van Ria in haar kruis, Ria liet weer eens voelen hoe ervaren ze was, met twee vingers van een hand opende ze de al natte kut van Els met de derde vinger van de zelfde hand streelde ze de clit van Els. Ria richte zich tot de mannen en zei, jullie mogen kijken maar niet aanraken tot wij dat aangaven.

Els keek rond en zag dat er nu al 5 mannen om hun stonden, ze greep nu ook naar de kut van Ria. Zo speelde ze even, Els keek rond en zag dat de mannen nu allemaal met hun paal speelde. Ria drukte Els voorzichtig iets terug en zei, meisje laat jij mamma eens zien hoe jij met je kutje speel als jij alleen bent.

Els voelde een beetje schaamte opkomen maar die was al snel over, wat kon het haar schelen, ze draaide zich iets om, ze ging op haar rug liggen haar hoofd op de benen van Ria. Ria streelde de tieten van haar schoondochter met de woorden, toe maar meisje, laat die geile mannetjes maar eens zien wat mijn dochter geil kan worden. Els had geen schaamte meer, ze opende haar benen wijd en wilde haar kutje strelen, ze schrok de eerste sperma viel al op haar tieten en buik.

Ze herstelde zich snel, ze daagde de mannen nu uit door met een hand haar kut open te houden en met haar andere hand haar kut te strelen. Ze keek even op toen ze Ria hoorde zeggen, Peter kom hier ik wil dat je mijn hoerenbek vol spuit terwijl je geil word van mijn dochter. De grote man die als eerste bij hun was bleek Peter te heten, hij kwam voor Ria staan, Ria bleef de tieten van Els strelen, Els werd daar alleen maar geil van.

Els keek omhoog om er na te kijken, al na 1 min hoorde ze Peter kreunen, ja slet zuigen zuig me leeg. Ze zag dat hij nu al klaar kwam en dacht nog dat is snel, ze schrok even op toen ze opnieuw sperma over zich heen voelde spuiten, ze keek op en zag dat een klein Indisch mannetje van zeker jaar zich had leeg gespoten op haar lichaam. Het mannetje mompelde, dank U mevrouw en weg was hij. Ze hoorde Peter kreunen, hoer zuig beter, ik ben pas een keer in je bek klaar gekomen, jij weet dat ik vaker dan een keer in je bek klaar ga komen.

Peter was niet alleen groot, hij was ook ruw in zijn taal. Els streelde harder over haar clit en zag nog 2 mannen aankomen, een liet zijn broek helemaal zakken, de ander haalde alleen zijn paal uit zijn broek.

Ze hoorde al die mannen kreunen, niemand sprak. Alleen Peter hoorde ze kreunen, ja hoer goed zo pijp me nog maar een keer hard. Peter keek Els brutaal aan en zei, slet jij mag dadelijk, eerst je moeder nog een keer volspuiten. Dan zal ik haar dochter ook nemen.

Ria kreunde afkeurend, Peter lachte, wat is er hoer wil je niet dat je dochter leert hoe het is om een echte paal af te zuigen en zijn sperma te slikken?

Pappa Peter heeft genoeg room voor jullie alle twee. Ria had moeite de grote paal van Peter zo diep binnen te krijgen, maar werd er duidelijk ook geil van, ze was met haar kut aan het spelen, Els had het niet gezien maar ze voelde dat Ria klaar zat te komen, Els draaide haar hoofd iets verder en kon nu zien dat Ria met haar kut speelde. Els voelde opnieuw een van de mannen klaar komen, ze keek niet eens om, haar ogen gingen van de kut van Ria naar de mond van Ria en weer terug. Nadat Ria was klaar gekomen hoorde ze Peter zeggen, zo hoer dus jij bent ook al klaar, wacht maar even.

Hij pompte nu als een bezetene hij trok het hoofd van Ria nu wild over zijn grote paal waardoor de grote tieten van Ria wild heen en weer vlogen. Opnieuw die diepe grom, zonder te kijken wist Els dat Peter opnieuw een lading sperma in de mond van Ria spoot. Els kwam nu zelf ook klaar, het was geen intens orgasme maar gewoon een lekker maar kort orgasme. Ze hoorde Peter brullen, slikken hoer elke druppel slikken. Even later werd Peter iets rustiger, hij was voor een tweede keer klaar gekomen en liet Ria nu even op adem komen.

Zo hoorde Els Peter zeggen, nu de dochter, nee nee zei Ria neem mij nog maar een keer. Peter gromde, jouw bek heb ik al tientallen keren vol gespoten, ik wil nu die hoerenbek van je dochter. Ria riep opnieuw nee Peter. Els maakte het nu duidelijk, mamma wacht. Els kwam omhoog en ging geknield voor Peter zitten, ze daagde hem uit met de woorden, jij hebt mijn moeders mond twee keer volgespoten, heb jij alleen een grote mond of kun jij bij mij ook twee keer? Ze hoorde Ria kreunen, schatje hij komt snel klaar maar kan zeker keer achter elkaar klaar komen.

Els keek Peter arrogant aan en zei, jochie probeer maar of je nog een keer kunt, ze opende demonstratief haar mond en sloot haar ogen. Els werd nu ruw vastgepakt, Peter zijn kolenschop handen grepen haar hoofd vast, net als bij Ria bewoog hij het hoofd van Els over zijn paal heen en weer. Els voelde de iets verslapte paal al snel weer groeien. Ze voelde nu ook sperma op haar rug komen blijkbaar kwam er nog een vreemde man op haar klaar. Peter had al snel een goed tempo.

Els hoorde Ria tegen de mannen praten, komen jullie alleen op jong spul klaar of ook op een oude teef als ik ben? Ze hoorde een man vragen, mag ik je neuken? Ria was duidelijk, nee mijn dochter en ik worden vandaag niet in kut of kont geneukt. De zelfde stem, maar mag ik tussen die ongelofelijk geile memmen klaar komen.

Ria reageerde door naast Els te gaan liggen met de woorden, kom maar bij mammie. Els zag in haar ooghoeken twee mannen benen links en rechts van Ria plaats nemen, Ria hield zelf haar grote tieten tegen elkaar en zei, kom maar schatje.

Neuk je maar lekker klaar tussen mammies tieten. De man neukte Ria nu tussen haar grote tieten, Els hoorde hem kreunen, fuck dit is lekker, fuck zo lekker heb ik nog nooit geneukt.

Verder kreeg Els niet mee ze voelde dat Peter het tempo opvoerde maar ook dat hij ruwer werd. Toen hoorde ze Peter roepen, hoer ik neuk je dochter haarbek uit elkaar nu zal ik ze laten slikken. Op het zelfde moment voelde Els het sperma van Peter in haar mond spuiten.

Els was verbaasd dat een man die in nog geen 10 min al twee keer was klaar gekomen, de derde keer nog zoveel sperma kon hebben.

Peter ging gewoon door, ondanks dat hij een derde keer was klaar gekomen bleef hij de mond van Els verkrachten. Els voelde nu sperma op haar benen neer komen, er kwam opnieuw een man klaar. Toen ze voor zover mogelijk was door de stevig greep van Peter, omkeek zag ze dat de men met de enorme bierbuik zich over haar leeg spoot.

De man zag dat Els naar hem keek, brutaal zei hij, als hij dadelijk klaar is neuk ik ook tussen jouw tieten. Els kon even niets meer, Peter had zijn houtgreep weer toegepast en pompte ruw in de mond van Els.

Els had moeite om dit vol te houden, toen hoorde ze een man zeggen, is die zalige paal alleen voor vrouwen of mag ik haar plaats in nemen? Ze hoorde Peter kreunen, denk jij dat je beter kunt pijpen dan deze slet?

Rustig antwoordend zei de man, ik denk het niet ik weet het zeker. Peter gromde, een bek is een bek. De man knielde naast Els, Els zag tot haar grote verbazing een knappe keurig in het pak gestoken man van jaar met een absolute hetero uitstraling. Peter trok zich terug uit de mond van Els en greep de knappe man bij zijn hoofd. Vol fascinatie keek Els hoe overtuigd de knappe man haar plaats in nam. Ze keek kort even naar Ria, die was kreunend het sperma over haar tieten aan het uitsmeren en tegen een man achter Els sprak ze, toe maar spuit deze oude slet maar vol met je sperma.

Peter kreunde nu ook, ja jij hebt een lekkere hoerenbek slaafje. De man zijn hoofd werd ruw over de paal van Peter heen en weer geschoven, hij genoot duidelijk van deze behandeling. Els draaide zich om en zag dat er nog steeds 5 mannen stonden te kijken alleen twee waren weg en er waren er twee voor terug, dat was gebeurt toen ze niet gekeken had.

Ze spreidde opnieuw haar benen wijd zodat de mannen de binnenkant van haar kut konden zien. Els zag het kleine mannetje die zo lief dank U mevrouw had gezegd iets meer naar achteren staan, ze keek hem aan en zei, jij kom eens hier. Verlegen kwam het oude mannetje naar voren, ja mevrouw. Els keek hem strak aan en zei, jij gaat mij klaar likken.

Het mannetje antwoordde netjes, ja mevrouw en knielde voor Els neer en was al snel Els haar kut aan het likken. Op dat moment hoorde Els haar telefoon afgaan.

Ze keek naar de man met de grote bierbuik en zei, wil jij mijn tas daar even aangeven. De man zei niets greep haar tas en gaf die aan Els. Els zag in de display dat het Karel was, ze nam de telefoon aan met de woorden, wat wil je, je stoort me. Het was even stil Karel stotterde schat ik wilde alleen vragen hoe het met je is.

Els keek naar Ria, die had inmiddels zonder woorden een man ook opdracht gegeven haar te likken. Els kreunde al kijkend naar Ria, luister ik heb geen tijd voor je, een enorme paal heeft zich net in mijn mond leeg gespoten, er zijn al 4 mannen geweest die hun sperma over me heen hebben gespoten. Een man is me nu aan het likken en zal me blijven likken tot ik klaar gekomen ben. Ma heeft al twee keer een mond vol sperma binnen gehad van een enorme grote paal dus ik loop een keer achter dat wil ik nog inhalen.

Er heeft zich net een man helemaal klaar geneukt tussen de tieten van ma, er staat nog een man hier klaar om zich tussen mijn tieten klaar te neuken.

Ik zie ook dat ma dadelijk klaar komt op de tong die haar nu likt. Dus met nog sperma in mijn mond heb ik nu geen tijd voor je. Op het zelfde moment verbrak Els de verbinding en keek naar Ria, die haar een vette knipoog gaf met de woorden goed zo schatje. O een momentje schatje even klaaaaaaaar komeeeeeeeeeeennnnnnnnn Ria zag dat ze de man zijn hoofd vast tegen haar kut drukte. Ria keek Els aan toen haar orgasme weg ebde, ze zei schatje wat zijn wij toch sletten he.

Els was inmiddels door het likken ook tegen haar orgasme aangekomen. Ondanks dat ze net aan de telefoon had gesproken en met Ria had gesproken, haar lichaam reageerde nu op de tong van het beleefde mannetje. Mam riep ze, kijk ik kom ook klaar, Ria zag duidelijk dat Els nu aan het klaar komen was. Nu geen kort oppervlakkig orgasme, nee deze keer een intens orgasme een heel intens orgasme. Toen Els bijgekomen was drukte ze het beleefde mannetje aan de kant om haar kut even rust te geven, Ria knikte naar Els dat ze om moest kijken, dat deed Els met grote ogen zag ze dat Peter nu een vierde keer in korte tijd aan het klaar komen was.

De mooie man slikte nu zijn sperma. Ze hoorde Peter kreunen, goed zo slaafje jij pijpt bijna net zo lekker als die twee hoeren daar. Els vond het wel iets hebben dat die grote Peter zo grof in zijn mond was. Peter keek trots dat hij voor iedereen zichtbaar al vier keer was klaar gekomen rond en zei, wie nog meer? Het kleine beleefde mannetje zei met zijn piepstem, Meester als ik U mag dienen dan zal Uw nederige slaafje U dankbaar zijn. Peter begon luid te lachen en zei, mannetje denk jij dit hiermee zijn half harde maar nog steeds imposante paal heen en weer slingerend, overweg kunt?

Het mannetje zei bescheiden, ja Meester, Uw slaafje zal Uw goddelijke lid zeker aan kunnen. Peter zei niets, alleen zijn grote wijsvinger ging heen en weer ten teken, kom hier jij. Het mannetje dat net Els zo lekker had klaar gelikt knielde voor Peter, Els hoorde hem nog net mompelen, Dank U Meester.

Toen hapte hij de mega paal van Peter in zijn mond. De mooie man stond op en zei tegen Peter, dank je dat was echt lekker en dat had ik even nodig. Els keek naar de mooie man en zag dat hij in zijn dure pak een paal had staan.

Ze keek naar hem en zei, heb jij zin om je tussen een paar tieten klaar te neuken? De mooie man lachte en zei, graag dit heeft me super geil gemaakt. Els keek hem brutaal aan en zei, welke wil je, die van mij of van mijn moeder? De mooie man zijn antwoord was redelijk tactvol.

Mevrouw ik wil U niet beledigen, maar ik heb nog nooit met een vol rijpe vrouw zoiets gedaan. Els moest wel lachen, ze zei dan ook, zeg toch gewoon ik wil me tussen de tieten van je moeder klaar neuken. Ze keek naar Ria en zei, mam ga liggen met je hoeren lichaam, deze man gaat zich even tussen je memmen klaar neuken. Ze draaide zich opnieuw om op te zeggen dat Ria er klaar voor was. Els kon echter geen woord uitbrengen, de mooie man had zijn paal uit zijn broek gehaald.

Ze wisten niet hoe groot hij was, maar dat het een monsterlijk grote paal was konden ze wel zien. Ria kreunde bij de gedachten deze paal dadelijk tussen haar tieten te voelen.

Els keek toe hoe de man over Ria heen ging zitten en zijn monsterlijke paal tussen de opnieuw door Ria samengedrukte mega tieten liet glijden. Els keek rond en zag dat 2 mannen zich nog hard stonden af te trekken, ze wilde deze mannen even helpen. Ze kwam overeind en gaf aan dat ze naast elkaar moesten gaan staan. De mannen deden dit gewillig, Els nam ze alle twee in haar handen en begon ze af te trekken. Ze zag dat de man met de bierbuik ook weer met zichzelf aan het spelen was.

Om beurten pijpte ze de twee mannen, Els hoorde Ria kreunen, de mooie man was stilletjes aan het genieten. Ook hoorde ze Peter kreunen. Els keek omhoog en zei, niet in mijn mond ik wil jullie sperma over mijn tieten. Ze pijpte alle twee om beurten, even later stopte ze, ze ging iets naar achteren en beurde haar grote Cup E tieten op en hield ze tegen elkaar. Een man kwam al snel klaar, hij spoot zich leeg over haar tieten, de tweede had iets langer nodig, zijn sperma kwam in de haren van Els, over haar tieten en op de grond.

Els smeerde demonstratief hun sperma over haar tieten uit, wat heerlijk om jezelf zo geil te gedragen dacht ze nog kort, toen hoorde ze de mooie man kreunen. Els liep er snel naar toe en zei, kijk eens de man keek op, Els streelde haar grote tieten, duidelijk zichtbaar was het sperma was overal nog zat. De mooie man begon te kreunen, opeens keek hij naar beneden, automatisch keek Els ook naar beneden. Ze zag dat Ria zijn eikel naar binnen zoog, aan het gekreun en het schokken te zien was de mooie man zijn sperma nu in de mond van Ria aan het spuiten.

Ria zoog en zoog, Els zag dat ze geen druppel morste. Toen de mooie man was klaar gekomen trok hij zich terug uit de mond van Ria, Ria keek geil naar Els en zei sorry schatje maar mammie wilde het sperma van deze super lul niet morsen. Els lachte alleen maar ze keek om en zag dat Peter voor de vijfde keer aan het klaar komen was, ze hoorde Ria zeggen hij kan echt keer op keer klaar komen, hij heeft zich al eens 5 keer in mijn reet leeg gespoten.

Els keek naar Ria en zei, zouden we niet iets kunnen regelen? Ria keek lachend terug en zei, wil jij zijn paal ook vijf keer in je reet voelen spuiten? Els haar antwoord was alleen maar een oprecht gemeende kreun, Ria knipoogde en zei, ik zal het voor je regelen.stijve klit neuken in de natuur

Die sliep toen bij ons en ’s-Morgens kwam ze bij me in bed liggen, gewoon even voor de gezelligheid”. Jesse trekt haar benen op de bank en met haar boven benen op de mijne vraagt ze, “en toen? Ik moet even slikken van het gevoel dat haar benen bij me teweeg brengen en met mijn hand op haar knie antwoord ik, “dat kan ik jou toch niet vertellen, je bent mijn kleindochter”.

Toen ik langzaam op haar ging liggen, trok ze haar benen op en spreidde ze terwijl ze met haar handen mijn onderbroek naar beneden trok en mijn piemel beetpakte”. Jesse drukt haar billen wat omhoog, “en wat deed u dan? Nee schatje, dat vertel ik niet hoor”, antwoord ik.

Jesse geeft me een kus en vraagt, “Opa, U zei net dat als je elkaar lief vindt, het best lekker kan zijn. Wij vinden elkaar toch ook lief. Kunt u het mij toch wel zeggen. Kan ik alleen maar van leren”. Ik streel haar benen wat en voel mijn lul langzaam zwellen. In de hoop dat ze het niet merkt vertel ik dan maar verder.

Irene, want zo heette zij, schoof haar broekje opzij en drukte mijn stijve in haar…eh…kutje en dat was heel lekker. Noemen jij en je vriendje het ook allemaal bij de naam? Jesse legt haar hand op die van mij, doet haar knieën wat van elkaar en schuift mijn hand een klein stukje verder naar boven. Ik druk weer een kusje op haar krullen.

Wel eens gezoend met een jongen uit mijn klas, maar toen hij zijn tong in mijn mond wilde duwen was ik er heel gauw klaar mee”. Ik schiet in lach en knuffel haar even.

Heel lekker gevoel was dat. Toen ze me vroeg wat op en neer te gaan, legde zij haar voeten op mijn rug en pakte ik haar bij haar billen. Na een tijdje begon ze te kreunen en vroeg ik of het pijn deed. Na een tijdje kreeg ik een heel lekker gevoel in het puntje van mijn piemel, eikel noemen ze dat, en spoot ik mijn sperma in haar … ehh..

Jesse zit met verhitte konen naar de tv te kijken en knijpt mijn hand tussen haar dijen,”en toen vond zij dat ook lekker, of zo”. Ik knijp zacht in haar heerlijk warme been en zeg, “om een meisje te laten genieten wil ze ook…ehh. Als ik er bij mezelf aan zit voel ik niet zoveel bijzonders”. Ik kijk naar haar mond en kreun, “geef me eens een kus”. Jesse likt langs haar lippen en drukt haar zachte mond even op de mijne, “zo?

Iedere knul mag in zijn handjes knijpen met zo’n lief meisje”. Ik krijg een kleur van hier tot Tokyo en krijg een hele stijve paal in mijn broek. Even denk ik dat Jesse dat voelt, want ze drukt haar benen wat steviger in mijn schoot, “wordt u nu weer hard, u moet zeker weer aan dat meisje denken, of komt dat door wat er op de televisie is?. Je ziet daar toch niets”.

Ik krijg het er warm van, trek de lieverd even tegen me aan, wat ze gebruikt om haar benen wat hoger op de mijne te leggen waardoor mijn hand wat verder op haar dij komt te liggen, “Nee schat, dat komt door jou”. Jesse geeft me een snelle kus en staat op, “ik ga maar naar bed, morgen veel te doen, komt u me nog even instoppen straks? Ik zeg dat te zullen doen en ze loopt de kamer uit. Ik volg haar met mijn ogen en kan niet anders dan in mijn dik geworden piemel knijpen, ‘Jezus wat een heerlijk ding is het geworden, straks mezelf even lekker aftrekken, het is mijn eigen kleindochter maar toch’, zit ik te denken.

Ik hoor de badkamerdeur dicht gaan en even later haar kamerdeur. Ik geef haar even de tijd en sta op om haar goede nacht te wensen. Jesse kleedt zich uit en gaat met een vreemd gevoel in haar lijf op bed liggen.

Met alleen een klein broekje aan streelt ze haar stijve tepels, ‘wat is er nu toch, mijn tepels prikken en mijn kutje lijkt wel wat dikker’. Ze doet haar benen wat uit elkaar en strijkt met haar vingers over haar spleetje, ‘echt wel dikker. Zou best aan Opa willen vragen of hij met mij dat van de tv wil doen. Gewoon een beetje bloot tegen elkaar aan wrijven, ja ga ik echt doen, morgenochtend als ik ook slaapwarm ben.

Straks laat ik me gewoon zien in mijn stringetje, weet nog niet hoe’. Ik loop naar boven en klop op haar deur, “joehoe, kom maar binnen hoor”, hoor ik haar roepen.

Ik open de deur en zie mijn lieverdje op bed liggen. Ze schiet in de lag, “nee Opa, ik ben al een groot meisje, al blijf ik uw kleine lieverd toch? Ik lach haar toe, “nou en of schat. Kom zal ik je even instoppen”. Ik zie hoe ze haar benen optrekt en in een zwaai het dekbed van zich afgooit, “mag het dekbed uit de hoes Opa, ik heb het op de een of andere manier bloedje heet.

Ik kijk met ingehouden adem naar het moois wat zich voor mijn ogen uitstrekt, “moet je niks aan, of zo”. Ze ligt daar in haar string met haar mooie kleine stevige borsten en een paar benen waar je stil van wordt. Ze staat op en samen halen we het dekbed uit de hoes terwijl ik mijn ogen niet van af kan houden, “Zo, dat is beter denk ik”, zegt ze terwijl ze op haar buik gaat liggen.

Haar kleine tienerbillen zijn om te zoenen en dat zou ik best graag doen nu. Ik sla de hoes over haar heen en geef haar een kus op haar mond. Dat doen we in de familie altijd al, dus dat is niet raar. Ze strekt haar armen naar me uit en ik buig me over haar heen.

Als ik haar armen om mijn nek voel en zie dat ze haar lippen wat van elkaar doet, heb ik het niet meer en druk mijn mond op die van haar. Ik open mijn mond wat en met een zucht drukt ze haar tong in mijn mond. Zacht zuig ik er op om dan met mijn tong tegen die van haar te drukken.

Hijgerig hapt ze naar mijn tong en durf ik rustig die van mij in haar zachte mond te duwen. Ze trekt me steviger tegen haar mond en beginnen we een hele natte tongzoen. Als ze me loslaat, kijkt ze me met grote ogen aan, “wat ik eerst zo vies vond, vind ik nu heel lekker om te doen, moet wel komen omdat we elkaar lief vinden zeker”. Met moeite kan ik mijn stijve in mijn broek houden nu. Jesse strekt zich uit en met haar armen boven haar hoofd zegt ze, “welterusten lieve Opa, ik denk dat ik heel lekker ga slapen nu om lekker warm te worden, voor U”.

Snel geef ik een klein kusje in haar blote oksel waar ze om moet lachen, “is dat een lekker plekje? Lachend buig ik me over haar heen en druk mijn mond op haar andere oksel. Ik krijg een kop als een boei, “nee hoor schatje, dat is straks over”. Ik loop naar de deur en hoor haar zeggen Naakt ga ik op bed liggen en trek me met mijn kleindochter op mijn netvlies, haar prompte tietjes, haar kontje en benen en dat hele kleine stukje stof tussen haar dijen, best wat schuldig, zalig af.

Als ik klaarkom spuit ik meer dan gewoonlijk en heb zo’n vreselijk lekker orgasme, iets wat ik lang niet gevoeld heb zo, ‘Jezus meisje wat zou jij een man gelukkig kunnen maken’, denk ik geil. Jesse ligt nog na te denken aan wat haar opa met haar doet, ‘hij kust mijn oksels, ik vind het lekker als ik zijn warme tong in mijn mond voel en mijn tepels zijn nog nooit zo gevoelig geweest.

Tussen mijn benen voelt ook heel vreemd. Jesse glijdt met haar vingers onder haar broekje en voelt dat haar schaamlipjes wat dikker en gevoeliger zijn. Zal ik wel aan Opa vragen morgenochtend, of dat bij dat meisje ook zo was’.

De volgende ochtend word ik wakker als ik in de badkamer de wc hoor doortrekken. Mijn leuter vindt dit ook prettig want kloppend komt mijn zaakje overeind.

Als ik de deurklink van mijn slaapkamer zie bewegen doe ik net of ik nog slaap, ‘o god, ik ben bloot’, denk ik nog als ik Jesse naar mijn bed hoor lopen. Heel voorzichtig kruipt ze naast me in bed en voel ik haar warme lijf heel licht tegen me aan. Ze trekt haar been op en legt hem over mijn been, “goede morgen Opa, voel eens hoe slaapwarm ik nu ben”.

Ik open mijn ogen en leg mijn hand op haar warme been, “morgen schatje, goed geslapen? Ze drukt zich vaster tegen me aan en legt haar been wat hoger zodat ze heel licht tegen mijn harde lul komt en ik haar onderlijf tegen mijn dijbeen voel, “best wel, volgens mij u niet zeker”.

Ik sla mijn arm om haar heen en Jesse legt haar arm op mijn borst, “slaapt U altijd in uw blootje Opa? Ik zeg van wel en trek haar dijbeen wat hoger tegen mijn stijve piemel, “u bent nog steeds hard hè”, fluistert ze terwijl ze haar been wat laat zakken en haar hand over mijn buik laat glijden en mijn lul met haar pink beroert.

Ik kreun van wat ze bij me teweeg brengt en het al zolang geleden is dat mijn lul door een ander wordt aangeraakt, “nee schat, wéér, dat doe jij”. Jesse drukt een kusje op mijn wang, “Opa? Ik sla het dekbed terug en kijk wat ze bij me doet. Jesse legt haar hoofd op mijn borst en drukt haar onderlijf tegen me aan, “nog nooit in het echt gezien”, mompelt ze terwijl ze me nu echt in haar hand neemt.

Ik druk mijn kont omhoog en kreun zacht, “meisje, dit is zo lekker, beweeg je hand even op en neer”. Jesse pakt mijn leuter wat steviger vast en beweegt wat onhandig. Ze zegt niets maar knikt met haar hoofd op mijn borst. Ik leg mijn hand over die van haar en begin me af te trekken. Ze kijkt wat ze bij me doet en als ik haar hand loslaat doet ze het een stuk lekkerder, “lekker Opa? Ik pak haar hand weer en beweeg die zo, dat mijn eikel bloot komt, “uw eikel, zo dik”, fluistert ze terwijl ze haar hoofd dichterbij brengt.

Jesse wrijft mijn voorvocht uit over mijn eikel en drukt haar onderlijf hard tegen me aan, “nou voel ik dat weer in mijn broekje”. Jesse gaat op haar rug naast me liggen, trekt haar haren onder haar hoofd vandaan en gaat ontspannen met haar armen boeven haar hoofd liggen. Haar hals en oksels liggen klaar om geliefkoosd te worden en met een kreuntje van genot kus en lik ik haar oksel, geef haar een zoentje in haar hals en lijk naar haar leuke stevige tietjes.

Haar roze tepels staan rechtop en heel zacht neem ik er een in mijn mond en zuig er op, “Oohh…Opa…dit is lekker”, kreunt de schat. Ik neem haar andere borst in mijn hand en streel haar tepel terwijl ik voel dat ze met haar hand mijn zwaar kloppende lul zoekt. Langzaam begint ze me weer af te trekken, “komt omdat we elkaar lief vinden hè, dat het zo lekker is”, zucht ze. Ik kijk naar haar heerlijke lijf en streel haar buikje om heel voorzichtig haar heuveltje aan te raken.

Als ik over haar stringetje met mijn duim over haar kutje streel, kreunt ze geil Kreunend drukt ze billen omhoog, “lekker Opa, voelt u hoe dik mijn lipjes zijn? Met mijn vingers draai ik rondjes over haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel zacht worden en ik ze met mijn vingers wat uit elkaar druk om er tussen te strelen. Nu kreunt ze harder, “ik wil mijn broekje uit”. Trillend van geilheid schuif ik haar stringetje over haar benen naar beneden over haar voeten uit en druk mijn neus in het kruisje.

Ze begint te glimlachen, “vindt u dat lekker, aan mijn broekje ruiken? Ik knik van ja en lik even aan het kruisje. Ik leg haar broekje weg en buig me over haar onderlijfje. Haar kutlipjes zijn gezwollen en wijken een beetje.

Haar aankijkend maak ik mijn vingers nat met mijn mond en streel haar kutje. Stevig knijpt ze in mijn leuter terwijl ze haar benen nog verder uit elkaar legt. Weer maak ik mijn vingers nat en leg ze op tunneltje van haar klitje. Bijna spastisch drukt ze snel haar billen in mijn matras, “Ooh…Opa…heftig.. Heel zacht wrijf ik over haar klitje tot ze meer ontspannen haar billen omhoog drukt, “hhhhh…hhhh.

Ik buig mijn hoofd over haar kruis en geef een kusje op haar klitje terwijl ik met mijn vingers wat dieper tussen haar kutlipjes wrijf.

Als ik een likje over haar klitje geef, voel ik haar hand op mijn hoofd en drukt ze, haar dijen verder uit elkaar leggend, mijn mond harder op haar kutje, “uw tong opa, zo lekker, lik me nog effe”, hijgt ze.

Met haar hand om mijn stijve, lik ik over haar klitje en streel tussen haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel nat aan het worden is. Met tegenzin trek ik mijn leuter uit haar hand en ga tussen haar gespreide dijen zitten. Me ernstig aankijkend wrijft ze even over haar gleufje, “zo heeft mijn kutje nog nooit gevoeld Opa, zo glad en zo dik”. Ik pak een kussen, “til dat heerlijke kontje eens op”. Wat lacherig doet ze dit en ik schuif het kussen onder haar kontje, “wat vindt u nou heerlijk aan mijn kontje”, vraagt ze, nu naar mijn stijve wat schokkende piemel kijkend, “u blijft wel hard hè?

Ik buig me over haar heen, lik haar tepels en vraag, “mag ik je kussen schatje, echt kussen dan”. Ze slaat haar armen rond mijn nek en opent haar lippen terwijl ze knikt. Bloedje geil ga ik op haar liggen en op mijn ellebogen steunend, druk ik mijn mond op haar zachte lippen. Traag beweeg ik mijn mond over die van haar en voel ik haar tongetje weer mijn mond in glijden. Kreunend likt ze me in mijn mond en drukt ze haar onderlijf tegen me omhoog, “hhhhh…Opa, ik vind het zo lekker allemaal, doe is wat je bij dat meisje deed”, mompelt ze.

Ik pak mijn loeiharde lul in mijn hand en wrijf met mijn eikel even tussen haar kutlipjes. Op het moment dat ik haar stijve klitje raak, klemt ze me in haar armen en begint spontaan kleine neukbeweginkjes te maken met haar kontje, “Opahhh, mijn kutje is zo nat nu. Hijgerig haal ik mijn eikel een paar keer op en neer tussen haar lipjes, “Ik ga jouw kleine lieve kutje likken schatje tot je klaar komt”.

Jesse drukt haar kutje tegen me aan, “weet niet hoe dat moet Opa”, hijgt ze fluisterend. Els gaf nog een zachte en liefdevolle zoen op de kut van haar schoonmoeder en stond nu op, ze hielp Ria ook op staan. Toen Ria ook stond nam ze Els in haar armen en kuste haar schoondochter liefdevol op haar mond en zei, schatje jij hebt mamma heerlijk verwend. Els kuste haar schoonmoeder liefdevol terug en zei, mamma jij zult mij nog veel kunnen leren. Samen liepen ze nu naar de bank, ieder nam plaats aan een kant van John.

John sloeg zijn armen om de twee sletten en zei, sletjes dit was de avond van mijn leven dank jullie, waarna hij alle twee een kus gaf.

Karel was klaar met het schoon likken van zijn vader en kreeg van de zeer vermoeide Els opdracht drinken voor allemaal in te doen, iets wat hij snel deed. Toen John zijn glas leeg had zei die, schatjes ik moet gaan slapen het is inmiddels 2 uur in de nacht ik moet morgen weer vroeg op. Els vroeg direct, kom je nog een keer terug? John keek naar Els en vroeg wat denk je zelf? Als jullie tevreden zijn met me kunnen jullie me altijd roepen. Ria kuste John en zei, je weet waar ik woon, als je lang wilt neuken of net even je zaad wilt deponeren of wat dan ook, kom binnen, neuk je klaar in deze oude slet haar mond, kut, reet als ik er niet ben kun je hem met haar hoofd bewegend naar Jan ook gebruiken.

Els kuste John en zei, hier het zelfde. John stond op raapte zijn kleren bij elkaar en had al snel zijn kleren aan. Hij kuste de twee dames nog snel even en was weg, wetend, dat hij zeker terug zou komen.

Ria keek Els aan en zei schatje zullen wij ook naar bed? Els was echt moe en zei, ja mam wij gaan ook naar bed. Ze hadden geen woorden nodig, zonder zich nog te douchen of tanden te poetsen lagen schoonmoeder en schoondochter al snel naakt in elkaars armen in bed. Hun slaafjes hadden geen opdracht nodig, Jan lag aan de kant van Ria en Karel aan de kant van Els op de grond, alle vier voelde ze zich op hun plek en alle vier waren ze al snel in een diepe slaap, totaal uitgeput van de geilheid en emoties.

Els werd wakker eerst verward wat er gaande was, maar al snel wist ze wat er gaande was. Ze lag naakt op bed, het dekbed was opengeslagen, ze keek naar beneden en zag en vooral voelde haar schoonmoeder die haar kut likte. Els sloot haar ogen en liet het over zich heen komen, de ervaren Ria had Els al snel naar een hoogtepunt gelikt, Els kwam met gekromde rug luid kreunend klaar.

Wat was haar schoonmoeder toch goed in likken. Nadat Els klaar gekomen was kwam Ria omhoog en gaf Els een kus, goedemorgen lekkere slet waren de woorden van Ria. Els moest er wel om lachen, ze kuste haar schoonmoeder liefdevol terug en zei, goedemorgen geile ma. Els keek om zich heen en zei, waar zijn pa en Karel? Ria lachte en zei, die zijn naar hun werk liefje, Karel heeft jouw ziek gemeld op je werk dus jij en ik zijn vandaag lekker samen. Els keek opzij en zag dat het inmiddels Ria kuste Els nog een keer en zei, kom schatje wij moeten ons douchen wij ruiken alle twee naar ruige sex.

Ze stonden alle twee op en liepen naar de badkamer, toen ze het water over hun lichaam voelde gaan begonnen ze elkaar te strelen en af te tasten, niet op een geile maar liefdevolle manier. Het was zo vreemd, 12 uur geleden waren ze schoonmoeder en schoondochter niets meer niets minder. Nu 12 uur later waren ze hartsvriendinnen en zielmaatjes, ze hadden de zelfde perverse voorkeur, sex met andere en daarbij hun eigen echtgenoot vernederen.

Ze namen elkaar in de armen, sloten hun ogen en genoten van het warme water dat over hun heen kwam, maar ook van elkaars naakte aanwezigheid. Na een tijdje was het tijd elkaar af te drogen en te ontbijten.

Tijdens het ontbijt ontstond er een intiem gesprek tussen Ria en Els over wat er de avond ervoor allemaal gebeurt was. Alle twee de dames hadden de zelfde overtuiging, het was geweldig geweest, ze hadden hun mannen iets te weinig vernederd maar sexueel was het echt voor alle twee geweldig geweest.

Ook waren ze alle twee van mening dat het heerlijk zou zijn om samen verder te gaan met hun sexuele experimenten. Ria vroeg aan Els, wil jij alleen sex als Karel erbij is of ook zonder hem? Els hoefde hier niet over na te denken, mam Karel weet het nog niet, we hebben pas ontdekt dat we dit heerlijk vinden, maar ik zal zeker ook veel sex zonder dat Karel erbij is hebben.

Wel zal ik hem vertellen met wie ik sex heb gehad en hoe geweldig het was, vooral hoeveel beter de ander was, want ik denk dat wij daar alle twee op kicken.

Ria had de volgende vraag al weer klaar en John? Els keek Ria vragend aan en vroeg wat is er met John? John is gewoon een heerlijke zwarte buurman met een geile grote zwarte paal die me regelmatig zal neuken, niets meer en niets minder. Ria leunde voorover en kuste Els.

Els keek Ria vragend aan, nou zei Ria, schat luister ik zou het geweldig vinden als we samen vaker zulke geile dingen doen, John mag mij zeker vaker neuken in een van mijn gaatjes, lang heel lang of gewoon binnen komen, zaad in me dumpen en weer opstappen. Want dat vind ik ook geweldig, maar ik zou het jammer vinden om als wij samen zijn alleen met John sex te hebben. Els lachte en zei, mam wij zullen veel heel veel sperma van heel veel verschillende pikken krijgen.

Mooie mannen, lelijke mannen maakt me niet zo veel uit, zolang ze maar een lekkere pik hebben die vaak kan klaar komen en het liefst veel sperma kunnen spuiten.

Of ze vrijgezel of getrouwd zijn maakt mij ook niet uit, jouw wel? Ria hoefde niet na te denken, nee dat maakt mij ook niets uit ik denk zoals jij. Els lachte naar Ria en vroeg, mam hoe vaak laat jij je door andere dan pa neuken?

Ria lachte terug, net zo vaak als ik wil, pa weet het altijd, maar net zo vaak als ik maar zin heb. Els keek Ria vragend aan, hoe bedoel je? Nou zei Ria, soms heb ik twee weken geen vreemde pik in me, dan een week lang elke dag een of meerdere. Els begreep het even niet, Ria zag het aan haar schoondochter. Mam hoe vind jij die pikken dan? Ria kreeg een geheimzinnige glimlach en vroeg, liefje wil jij je nu door een vreemde paal laten neuken?

Els haalde haar schouders op en zei, mijn kut is weer rustig dus die kan wel weer geneukt worden hoezo? Ria lachte en vroeg, liefje heb je vertrouwen in me? Els zei, mam natuurlijk, Ria lachte opnieuw en zei kom we kleden ons aan.

Samen liepen ze naar de kast van Els, Ria koos een korte voor haar 62 jarige leeftijd veel te korte, rok, daarop een wit t-shirt.

Els keek vol verbazing en vroeg, mam ga jij met jouw melkfabriek zonder BH de straat op? Opnieuw lachte Ria en zei, ja en jij ook. Nee nee was de eerste reactie van Els, Ria lachte opnieuw, ja ja sletje dat doe je wel. Els was totaal niet gewend zonder BH te lopen, haar E cup liet dat niet toe dacht ze, maar ja haar schoonmoeder haar tieten waren een stuk groter, al hingen ze wel, ze waren ook veel groter. Els dacht wat kan mij het schelen, Ria koos voor Els de kleren uit, had Ria een zwarte rok en wit t-shirt voor Els koos ze net andersom.

Els trok een la open om een string te pakken, Ria stopte Els en zei, nee schatje, is veel te lastig, ze kuste Els en deed de la weer dicht. Ria en Els trokken pumps aan en gingen zich opmaken.

Toen ze zich hadden opgemaakt greep Ria nog snel een handdoek en weg waren ze. Ria reed naar de snelweg, Els vroeg, ma waar gaan we naar toe? Ria gaf geen antwoord, schat we maken even een heerlijke tussenstop voor we naar onze bestemming gaan. Toen Ria uitstapte zei ze, kom sletje, mamma zal je voorgaan.

Els stapte uit, ze wist totaal niet wat de bedoelding was. Toen Ria de auto afgesloten had liep ze om de auto naar Els, greep haar hand en zei, kom schat mamma gaat je echt iets leren.

Ze liepen hand in hand naar de afrastering, Els dacht we kunnen niet verder, maar dat bleek verkeerd gedacht, naast de grote struik was een gat waar Ria doorheen stapte en Els min of meer achter zich aantrok. Na 2 min lopen waren ze uit het zicht van de parkeerplaats, Ria liep door een smal bospaadje ze kende hier de weg, na 10 meter was het open, tot Els haar grote schrik zag ze zeker mannen.

Er kwam een grote vent aangelopen, zonder iets te vragen greep hij Ria brutaal bij een tiet en gaf haar een tongzoen. Els was met stomheid geslagen, deze man kende haar bij haar naam. Ria loog, dit is mijn dochter, hierbij duidelijk het woord schoon weglatend De grote man floot tussen zijn tanden en zei, mhhh zo moeder zo dochter, ze ziet er net zo geil uit als jij met haar melkfabriek is ze ook zo geil? Ria lachte en zei dat zul jij niet weten, vandaag willen wij niet geneukt worden.

Els begreep er niets meer van, Ria trok aan de hand van Els en zei, kom schatje. Ze trok Els nog 10 meter mee naar voren en draaide zich om, ze greep haar t-shirt vast en zei, kom schat jouw shirt en rok moeten ook uit anders heb je die dadelijk vies.

Voor Els het goed en wel door had stond Ria met alleen nog haar pumps aan, ze begon aan het shirt van Els te trekken en zei, kom schatje, uitkleden. Inmiddels waren en al 4 mannen om hun heen komen staan. Els voelde zich opslag geil worden toen ze zag dat 3 hun stijve paal al buitenboord hadden. Ze wist nu waar ze was een sexparkeerplaats. Lang tijd om te denken had ze niet, Ria begon haar te zoenen en fluisterde tussendoor, kom laten we sperma douche nemen.

Ze drukte Els naar beneden, ze zaten op hun knieen tegen over elkaar en waren elkaar zichtbaar aan het tongen. Els voelde de hand van Ria in haar kruis, Ria liet weer eens voelen hoe ervaren ze was, met twee vingers van een hand opende ze de al natte kut van Els met de derde vinger van de zelfde hand streelde ze de clit van Els. Ria richte zich tot de mannen en zei, jullie mogen kijken maar niet aanraken tot wij dat aangaven.

Els keek rond en zag dat er nu al 5 mannen om hun stonden, ze greep nu ook naar de kut van Ria. Zo speelde ze even, Els keek rond en zag dat de mannen nu allemaal met hun paal speelde. Ria drukte Els voorzichtig iets terug en zei, meisje laat jij mamma eens zien hoe jij met je kutje speel als jij alleen bent. Els voelde een beetje schaamte opkomen maar die was al snel over, wat kon het haar schelen, ze draaide zich iets om, ze ging op haar rug liggen haar hoofd op de benen van Ria.

Ria streelde de tieten van haar schoondochter met de woorden, toe maar meisje, laat die geile mannetjes maar eens zien wat mijn dochter geil kan worden. Els had geen schaamte meer, ze opende haar benen wijd en wilde haar kutje strelen, ze schrok de eerste sperma viel al op haar tieten en buik. Ze herstelde zich snel, ze daagde de mannen nu uit door met een hand haar kut open te houden en met haar andere hand haar kut te strelen.

Ze keek even op toen ze Ria hoorde zeggen, Peter kom hier ik wil dat je mijn hoerenbek vol spuit terwijl je geil word van mijn dochter. De grote man die als eerste bij hun was bleek Peter te heten, hij kwam voor Ria staan, Ria bleef de tieten van Els strelen, Els werd daar alleen maar geil van. Els keek omhoog om er na te kijken, al na 1 min hoorde ze Peter kreunen, ja slet zuigen zuig me leeg. Ze zag dat hij nu al klaar kwam en dacht nog dat is snel, ze schrok even op toen ze opnieuw sperma over zich heen voelde spuiten, ze keek op en zag dat een klein Indisch mannetje van zeker jaar zich had leeg gespoten op haar lichaam.

Het mannetje mompelde, dank U mevrouw en weg was hij. Ze hoorde Peter kreunen, hoer zuig beter, ik ben pas een keer in je bek klaar gekomen, jij weet dat ik vaker dan een keer in je bek klaar ga komen. Peter was niet alleen groot, hij was ook ruw in zijn taal. Els streelde harder over haar clit en zag nog 2 mannen aankomen, een liet zijn broek helemaal zakken, de ander haalde alleen zijn paal uit zijn broek.

Ze hoorde al die mannen kreunen, niemand sprak. Alleen Peter hoorde ze kreunen, ja hoer goed zo pijp me nog maar een keer hard. Peter keek Els brutaal aan en zei, slet jij mag dadelijk, eerst je moeder nog een keer volspuiten. Dan zal ik haar dochter ook nemen. Ria kreunde afkeurend, Peter lachte, wat is er hoer wil je niet dat je dochter leert hoe het is om een echte paal af te zuigen en zijn sperma te slikken?

Pappa Peter heeft genoeg room voor jullie alle twee. Ria had moeite de grote paal van Peter zo diep binnen te krijgen, maar werd er duidelijk ook geil van, ze was met haar kut aan het spelen, Els had het niet gezien maar ze voelde dat Ria klaar zat te komen, Els draaide haar hoofd iets verder en kon nu zien dat Ria met haar kut speelde. Els voelde opnieuw een van de mannen klaar komen, ze keek niet eens om, haar ogen gingen van de kut van Ria naar de mond van Ria en weer terug.

Nadat Ria was klaar gekomen hoorde ze Peter zeggen, zo hoer dus jij bent ook al klaar, wacht maar even. Hij pompte nu als een bezetene hij trok het hoofd van Ria nu wild over zijn grote paal waardoor de grote tieten van Ria wild heen en weer vlogen. Opnieuw die diepe grom, zonder te kijken wist Els dat Peter opnieuw een lading sperma in de mond van Ria spoot.

Els kwam nu zelf ook klaar, het was geen intens orgasme maar gewoon een lekker maar kort orgasme. Ze hoorde Peter brullen, slikken hoer elke druppel slikken. Even later werd Peter iets rustiger, hij was voor een tweede keer klaar gekomen en liet Ria nu even op adem komen. Zo hoorde Els Peter zeggen, nu de dochter, nee nee zei Ria neem mij nog maar een keer. Peter gromde, jouw bek heb ik al tientallen keren vol gespoten, ik wil nu die hoerenbek van je dochter.

Ria riep opnieuw nee Peter. Els maakte het nu duidelijk, mamma wacht. Els kwam omhoog en ging geknield voor Peter zitten, ze daagde hem uit met de woorden, jij hebt mijn moeders mond twee keer volgespoten, heb jij alleen een grote mond of kun jij bij mij ook twee keer? Ze hoorde Ria kreunen, schatje hij komt snel klaar maar kan zeker keer achter elkaar klaar komen.

Els keek Peter arrogant aan en zei, jochie probeer maar of je nog een keer kunt, ze opende demonstratief haar mond en sloot haar ogen. Els werd nu ruw vastgepakt, Peter zijn kolenschop handen grepen haar hoofd vast, net als bij Ria bewoog hij het hoofd van Els over zijn paal heen en weer.

Els voelde de iets verslapte paal al snel weer groeien. Ze voelde nu ook sperma op haar rug komen blijkbaar kwam er nog een vreemde man op haar klaar. Peter had al snel een goed tempo.

Els hoorde Ria tegen de mannen praten, komen jullie alleen op jong spul klaar of ook op een oude teef als ik ben? Ze hoorde een man vragen, mag ik je neuken? Ria was duidelijk, nee mijn dochter en ik worden vandaag niet in kut of kont geneukt. De zelfde stem, maar mag ik tussen die ongelofelijk geile memmen klaar komen. Ria reageerde door naast Els te gaan liggen met de woorden, kom maar bij mammie.

Els zag in haar ooghoeken twee mannen benen links en rechts van Ria plaats nemen, Ria hield zelf haar grote tieten tegen elkaar en zei, kom maar schatje. Neuk je maar lekker klaar tussen mammies tieten. De man neukte Ria nu tussen haar grote tieten, Els hoorde hem kreunen, fuck dit is lekker, fuck zo lekker heb ik nog nooit geneukt. Verder kreeg Els niet mee ze voelde dat Peter het tempo opvoerde maar ook dat hij ruwer werd.

Toen hoorde ze Peter roepen, hoer ik neuk je dochter haarbek uit elkaar nu zal ik ze laten slikken. Op het zelfde moment voelde Els het sperma van Peter in haar mond spuiten. Els was verbaasd dat een man die in nog geen 10 min al twee keer was klaar gekomen, de derde keer nog zoveel sperma kon hebben.

Peter ging gewoon door, ondanks dat hij een derde keer was klaar gekomen bleef hij de mond van Els verkrachten. Els voelde nu sperma op haar benen neer komen, er kwam opnieuw een man klaar. Toen ze voor zover mogelijk was door de stevig greep van Peter, omkeek zag ze dat de men met de enorme bierbuik zich over haar leeg spoot. De man zag dat Els naar hem keek, brutaal zei hij, als hij dadelijk klaar is neuk ik ook tussen jouw tieten. Els kon even niets meer, Peter had zijn houtgreep weer toegepast en pompte ruw in de mond van Els.

Els had moeite om dit vol te houden, toen hoorde ze een man zeggen, is die zalige paal alleen voor vrouwen of mag ik haar plaats in nemen? Ze hoorde Peter kreunen, denk jij dat je beter kunt pijpen dan deze slet?

Rustig antwoordend zei de man, ik denk het niet ik weet het zeker. Peter gromde, een bek is een bek. De man knielde naast Els, Els zag tot haar grote verbazing een knappe keurig in het pak gestoken man van jaar met een absolute hetero uitstraling.

Peter trok zich terug uit de mond van Els en greep de knappe man bij zijn hoofd. Vol fascinatie keek Els hoe overtuigd de knappe man haar plaats in nam. Ze keek kort even naar Ria, die was kreunend het sperma over haar tieten aan het uitsmeren en tegen een man achter Els sprak ze, toe maar spuit deze oude slet maar vol met je sperma.

Peter kreunde nu ook, ja jij hebt een lekkere hoerenbek slaafje. De man zijn hoofd werd ruw over de paal van Peter heen en weer geschoven, hij genoot duidelijk van deze behandeling. Els draaide zich om en zag dat er nog steeds 5 mannen stonden te kijken alleen twee waren weg en er waren er twee voor terug, dat was gebeurt toen ze niet gekeken had.

Ze spreidde opnieuw haar benen wijd zodat de mannen de binnenkant van haar kut konden zien. Els zag het kleine mannetje die zo lief dank U mevrouw had gezegd iets meer naar achteren staan, ze keek hem aan en zei, jij kom eens hier.

Verlegen kwam het oude mannetje naar voren, ja mevrouw. Els keek hem strak aan en zei, jij gaat mij klaar likken. Het mannetje antwoordde netjes, ja mevrouw en knielde voor Els neer en was al snel Els haar kut aan het likken.

Op dat moment hoorde Els haar telefoon afgaan. Ze keek naar de man met de grote bierbuik en zei, wil jij mijn tas daar even aangeven. De man zei niets greep haar tas en gaf die aan Els. Els zag in de display dat het Karel was, ze nam de telefoon aan met de woorden, wat wil je, je stoort me.

Het was even stil Karel stotterde schat ik wilde alleen vragen hoe het met je is. Els keek naar Ria, die had inmiddels zonder woorden een man ook opdracht gegeven haar te likken. Els kreunde al kijkend naar Ria, luister ik heb geen tijd voor je, een enorme paal heeft zich net in mijn mond leeg gespoten, er zijn al 4 mannen geweest die hun sperma over me heen hebben gespoten.

Een man is me nu aan het likken en zal me blijven likken tot ik klaar gekomen ben. Ma heeft al twee keer een mond vol sperma binnen gehad van een enorme grote paal dus ik loop een keer achter dat wil ik nog inhalen. Er heeft zich net een man helemaal klaar geneukt tussen de tieten van ma, er staat nog een man hier klaar om zich tussen mijn tieten klaar te neuken. Ik zie ook dat ma dadelijk klaar komt op de tong die haar nu likt.

Dus met nog sperma in mijn mond heb ik nu geen tijd voor je. Op het zelfde moment verbrak Els de verbinding en keek naar Ria, die haar een vette knipoog gaf met de woorden goed zo schatje. O een momentje schatje even klaaaaaaaar komeeeeeeeeeeennnnnnnnn Ria zag dat ze de man zijn hoofd vast tegen haar kut drukte. Ria keek Els aan toen haar orgasme weg ebde, ze zei schatje wat zijn wij toch sletten he. Els was inmiddels door het likken ook tegen haar orgasme aangekomen.

Ondanks dat ze net aan de telefoon had gesproken en met Ria had gesproken, haar lichaam reageerde nu op de tong van het beleefde mannetje. Mam riep ze, kijk ik kom ook klaar, Ria zag duidelijk dat Els nu aan het klaar komen was. Nu geen kort oppervlakkig orgasme, nee deze keer een intens orgasme een heel intens orgasme. Toen Els bijgekomen was drukte ze het beleefde mannetje aan de kant om haar kut even rust te geven, Ria knikte naar Els dat ze om moest kijken, dat deed Els met grote ogen zag ze dat Peter nu een vierde keer in korte tijd aan het klaar komen was.

De mooie man slikte nu zijn sperma. Ze hoorde Peter kreunen, goed zo slaafje jij pijpt bijna net zo lekker als die twee hoeren daar. Els vond het wel iets hebben dat die grote Peter zo grof in zijn mond was. Peter keek trots dat hij voor iedereen zichtbaar al vier keer was klaar gekomen rond en zei, wie nog meer?

Het kleine beleefde mannetje zei met zijn piepstem, Meester als ik U mag dienen dan zal Uw nederige slaafje U dankbaar zijn. Peter begon luid te lachen en zei, mannetje denk jij dit hiermee zijn half harde maar nog steeds imposante paal heen en weer slingerend, overweg kunt? Het mannetje zei bescheiden, ja Meester, Uw slaafje zal Uw goddelijke lid zeker aan kunnen.

Peter zei niets, alleen zijn grote wijsvinger ging heen en weer ten teken, kom hier jij. Het mannetje dat net Els zo lekker had klaar gelikt knielde voor Peter, Els hoorde hem nog net mompelen, Dank U Meester.

Toen hapte hij de mega paal van Peter in zijn mond. De mooie man stond op en zei tegen Peter, dank je dat was echt lekker en dat had ik even nodig. Els keek naar de mooie man en zag dat hij in zijn dure pak een paal had staan. Ze keek naar hem en zei, heb jij zin om je tussen een paar tieten klaar te neuken?

..

Ik open mijn mond wat en met een zucht drukt ze haar tong in mijn mond. Zacht zuig ik er op om dan met mijn tong tegen die van haar te drukken. Hijgerig hapt ze naar mijn tong en durf ik rustig die van mij in haar zachte mond te duwen.

Ze trekt me steviger tegen haar mond en beginnen we een hele natte tongzoen. Als ze me loslaat, kijkt ze me met grote ogen aan, “wat ik eerst zo vies vond, vind ik nu heel lekker om te doen, moet wel komen omdat we elkaar lief vinden zeker”. Met moeite kan ik mijn stijve in mijn broek houden nu. Jesse strekt zich uit en met haar armen boven haar hoofd zegt ze, “welterusten lieve Opa, ik denk dat ik heel lekker ga slapen nu om lekker warm te worden, voor U”. Snel geef ik een klein kusje in haar blote oksel waar ze om moet lachen, “is dat een lekker plekje?

Lachend buig ik me over haar heen en druk mijn mond op haar andere oksel. Ik krijg een kop als een boei, “nee hoor schatje, dat is straks over”. Ik loop naar de deur en hoor haar zeggen Naakt ga ik op bed liggen en trek me met mijn kleindochter op mijn netvlies, haar prompte tietjes, haar kontje en benen en dat hele kleine stukje stof tussen haar dijen, best wat schuldig, zalig af. Als ik klaarkom spuit ik meer dan gewoonlijk en heb zo’n vreselijk lekker orgasme, iets wat ik lang niet gevoeld heb zo, ‘Jezus meisje wat zou jij een man gelukkig kunnen maken’, denk ik geil.

Jesse ligt nog na te denken aan wat haar opa met haar doet, ‘hij kust mijn oksels, ik vind het lekker als ik zijn warme tong in mijn mond voel en mijn tepels zijn nog nooit zo gevoelig geweest. Tussen mijn benen voelt ook heel vreemd.

Jesse glijdt met haar vingers onder haar broekje en voelt dat haar schaamlipjes wat dikker en gevoeliger zijn. Zal ik wel aan Opa vragen morgenochtend, of dat bij dat meisje ook zo was’.

De volgende ochtend word ik wakker als ik in de badkamer de wc hoor doortrekken. Mijn leuter vindt dit ook prettig want kloppend komt mijn zaakje overeind. Als ik de deurklink van mijn slaapkamer zie bewegen doe ik net of ik nog slaap, ‘o god, ik ben bloot’, denk ik nog als ik Jesse naar mijn bed hoor lopen.

Heel voorzichtig kruipt ze naast me in bed en voel ik haar warme lijf heel licht tegen me aan. Ze trekt haar been op en legt hem over mijn been, “goede morgen Opa, voel eens hoe slaapwarm ik nu ben”. Ik open mijn ogen en leg mijn hand op haar warme been, “morgen schatje, goed geslapen?

Ze drukt zich vaster tegen me aan en legt haar been wat hoger zodat ze heel licht tegen mijn harde lul komt en ik haar onderlijf tegen mijn dijbeen voel, “best wel, volgens mij u niet zeker”. Ik sla mijn arm om haar heen en Jesse legt haar arm op mijn borst, “slaapt U altijd in uw blootje Opa? Ik zeg van wel en trek haar dijbeen wat hoger tegen mijn stijve piemel, “u bent nog steeds hard hè”, fluistert ze terwijl ze haar been wat laat zakken en haar hand over mijn buik laat glijden en mijn lul met haar pink beroert.

Ik kreun van wat ze bij me teweeg brengt en het al zolang geleden is dat mijn lul door een ander wordt aangeraakt, “nee schat, wéér, dat doe jij”. Jesse drukt een kusje op mijn wang, “Opa? Ik sla het dekbed terug en kijk wat ze bij me doet. Jesse legt haar hoofd op mijn borst en drukt haar onderlijf tegen me aan, “nog nooit in het echt gezien”, mompelt ze terwijl ze me nu echt in haar hand neemt.

Ik druk mijn kont omhoog en kreun zacht, “meisje, dit is zo lekker, beweeg je hand even op en neer”. Jesse pakt mijn leuter wat steviger vast en beweegt wat onhandig. Ze zegt niets maar knikt met haar hoofd op mijn borst. Ik leg mijn hand over die van haar en begin me af te trekken. Ze kijkt wat ze bij me doet en als ik haar hand loslaat doet ze het een stuk lekkerder, “lekker Opa?

Ik pak haar hand weer en beweeg die zo, dat mijn eikel bloot komt, “uw eikel, zo dik”, fluistert ze terwijl ze haar hoofd dichterbij brengt. Jesse wrijft mijn voorvocht uit over mijn eikel en drukt haar onderlijf hard tegen me aan, “nou voel ik dat weer in mijn broekje”.

Jesse gaat op haar rug naast me liggen, trekt haar haren onder haar hoofd vandaan en gaat ontspannen met haar armen boeven haar hoofd liggen. Haar hals en oksels liggen klaar om geliefkoosd te worden en met een kreuntje van genot kus en lik ik haar oksel, geef haar een zoentje in haar hals en lijk naar haar leuke stevige tietjes.

Haar roze tepels staan rechtop en heel zacht neem ik er een in mijn mond en zuig er op, “Oohh…Opa…dit is lekker”, kreunt de schat. Ik neem haar andere borst in mijn hand en streel haar tepel terwijl ik voel dat ze met haar hand mijn zwaar kloppende lul zoekt. Langzaam begint ze me weer af te trekken, “komt omdat we elkaar lief vinden hè, dat het zo lekker is”, zucht ze. Ik kijk naar haar heerlijke lijf en streel haar buikje om heel voorzichtig haar heuveltje aan te raken.

Als ik over haar stringetje met mijn duim over haar kutje streel, kreunt ze geil Kreunend drukt ze billen omhoog, “lekker Opa, voelt u hoe dik mijn lipjes zijn? Met mijn vingers draai ik rondjes over haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel zacht worden en ik ze met mijn vingers wat uit elkaar druk om er tussen te strelen.

Nu kreunt ze harder, “ik wil mijn broekje uit”. Trillend van geilheid schuif ik haar stringetje over haar benen naar beneden over haar voeten uit en druk mijn neus in het kruisje.

Ze begint te glimlachen, “vindt u dat lekker, aan mijn broekje ruiken? Ik knik van ja en lik even aan het kruisje. Ik leg haar broekje weg en buig me over haar onderlijfje. Haar kutlipjes zijn gezwollen en wijken een beetje. Haar aankijkend maak ik mijn vingers nat met mijn mond en streel haar kutje.

Stevig knijpt ze in mijn leuter terwijl ze haar benen nog verder uit elkaar legt. Weer maak ik mijn vingers nat en leg ze op tunneltje van haar klitje. Bijna spastisch drukt ze snel haar billen in mijn matras, “Ooh…Opa…heftig..

Heel zacht wrijf ik over haar klitje tot ze meer ontspannen haar billen omhoog drukt, “hhhhh…hhhh. Ik buig mijn hoofd over haar kruis en geef een kusje op haar klitje terwijl ik met mijn vingers wat dieper tussen haar kutlipjes wrijf. Als ik een likje over haar klitje geef, voel ik haar hand op mijn hoofd en drukt ze, haar dijen verder uit elkaar leggend, mijn mond harder op haar kutje, “uw tong opa, zo lekker, lik me nog effe”, hijgt ze.

Met haar hand om mijn stijve, lik ik over haar klitje en streel tussen haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel nat aan het worden is. Met tegenzin trek ik mijn leuter uit haar hand en ga tussen haar gespreide dijen zitten. Me ernstig aankijkend wrijft ze even over haar gleufje, “zo heeft mijn kutje nog nooit gevoeld Opa, zo glad en zo dik”.

Ik pak een kussen, “til dat heerlijke kontje eens op”. Wat lacherig doet ze dit en ik schuif het kussen onder haar kontje, “wat vindt u nou heerlijk aan mijn kontje”, vraagt ze, nu naar mijn stijve wat schokkende piemel kijkend, “u blijft wel hard hè? Ik buig me over haar heen, lik haar tepels en vraag, “mag ik je kussen schatje, echt kussen dan”. Ze slaat haar armen rond mijn nek en opent haar lippen terwijl ze knikt.

Bloedje geil ga ik op haar liggen en op mijn ellebogen steunend, druk ik mijn mond op haar zachte lippen. Traag beweeg ik mijn mond over die van haar en voel ik haar tongetje weer mijn mond in glijden.

Kreunend likt ze me in mijn mond en drukt ze haar onderlijf tegen me omhoog, “hhhhh…Opa, ik vind het zo lekker allemaal, doe is wat je bij dat meisje deed”, mompelt ze. Ik pak mijn loeiharde lul in mijn hand en wrijf met mijn eikel even tussen haar kutlipjes. Op het moment dat ik haar stijve klitje raak, klemt ze me in haar armen en begint spontaan kleine neukbeweginkjes te maken met haar kontje, “Opahhh, mijn kutje is zo nat nu.

Hijgerig haal ik mijn eikel een paar keer op en neer tussen haar lipjes, “Ik ga jouw kleine lieve kutje likken schatje tot je klaar komt”. Jesse drukt haar kutje tegen me aan, “weet niet hoe dat moet Opa”, hijgt ze fluisterend. Ik moet wat lachen, “hoef jij niets aan te doen lieve schat van me, dat komt vanzelf wel”. Zo geil als een beer met wat ik allemaal beleef met mijn lieve kleindochter, schuif ik naar beneden en vlij met tussen haar dijen.

Kijkend naar haar roze kutje waarvan de lipjes wijkend openstaan en haar klitje wat naar buiten komt, druk ik mijn tong er tegen aan, “ooeeww Opa…dit is zo lekker.. Met mijn wijsvingers trek ik zacht haar kutje open en zie dat ze haar hele vochtige kutje ritmisch samentrekt. Dit is zo’n lekker geil gezicht dat ik mijn kloppende lul in mijn matras druk en haar begin te likken.

Als ik met het puntje van mijn tong snel over haar klitje ga, voel ik haar handen op mijn achterhoofd Opa…ooohhh dit is zoooo lekker…oooohhhh.. Met trillende dijen zakt ze nog nahijgend met haar billen op het kussen, “ben ik nou klaargekomen Opa, zooohhh lekker, ik wil u zoenen, heel nat zoenen”.

Ik ga weer op haar liggen en druk mijn mond in haar oksel. Zacht likkend voel ik haar benen om me heen en haar kutje tegen mijn onderlijf drukken, “u wilt geloof ik alles aan mij likken hè? Als ik mijn mond op haar zachte lippen druk beginnen we aan een hele lange lieve tongzoen.

Als ik haar hand tussen onze lijven naar mijn lul voel grijpen en ze mijn eikel tegen haar lipjes drukt, heb ik het even niet meer, “kijk uit schatje, straks doe ik je pijn”. Met een kreuntje drukt ze haar kutje omhoog en glijdt mijn eikel een stukje bij haar naar binnen, “u heeft met uw tong in mijn kutje gelikt en nu heb ik uw tong in mijn mond gehad en proef ik mijn eigen kutje, ik vind dit zo lekker..

Ben ik net zo warm als dat meisje Opa, en zo nat? Ik kijk haar aan en zeg schor, “je bent zo lekker schatje van me, je hebt een heel lief heet en nat kutje. Ik zou wel met je willen neuken maar ik durf niet goed, je bent nog maagd en dat moet je laten doen door een jongen die je lief vindt”.

Ze slaat haar heerlijke benen wat hoger om mijn middel, “Ik vind u lief, u heeft zo lekker aan mijn kutje gelikt, ik wil het van u leren, maar dat doet pijn hè, ontmaagden”. Op mijn elle bogen steunend geef ik haar een kus, “als je het echt wilt doen we het, maar dan is het beter dat je bovenop me komt zitten”. Ik wentel me met tegenzin van haar af en ga op mijn rug liggen. Jesse schuift het kussen onder haar billen vandaan en gaat op haar knieën naast me zitten. Voorzichtig neemt ze mijn stijve in haar hand, “U bent nou nog steeds hard, zal ik dat nog eens doen met mijn hand?

Ik kan alleen maar knikken en zie hoe ze haar vingers om mijn lul legt en me begint af te trekken. Jesse houdt haar hand onder haar mond en laat een grote klodder speeksel vallen. Als ze me weer beetpakt voelt dat zo zalig dat ik in haar hand begin te neuken, “oohh lieverdje, voel je hoe lekker dat is, spuug even op mijn eikel”, kreun ik. Ze buigt zich over mijn onderlijf en als ik denk dat ze wat speeksel laat vallen, likt ze over mijn eikel, “veel makkelijker zo”, zegt ze zacht, “en lekker, je smaakt lekker Opa”.

Als ik kleine stootjes begin te maken houdt ze haar mond open en verdwijnt mijn eikel in haar mond, “Lik eens rond mijn eikeltje”, fluister ik. Ze begint het lekker te vinden want met een hand trekt ze me langzaam af terwijl ze haar warme zachte mond steeds wat verder over mijn leuter laat zakken.

Hijgend neuk ik mijn lieve kleindochter in haar heerlijke mondje, “kan u ook zo klaarkomen Opa, net als ik net?

Weer glijdt ze met haar tong over mijn eikel, “draai je eens om en kom met je kutje boven mijn mond, dan lik ik je nog even lekker”, zeg ik zo geil als een beer. Zonder me uit haar mond te nemen draait ze zich zo dat haar kutje boven mijn gezicht komt. Naar haar prachtige kutje kijkend leg ik mijn handen op haar zachte billen en druk haar kutje op mijn mond. Haar tienerkutje smaakt en geurt zo lekker dat ik mijn mond gulzig over haar kutje laat glijden.

Als ik voel dat mijn eikel begint te kloppen en ik voel dat ik ga klaarkomen waarschuw ik de lieverd, “kijk uit hoor, ik kom zo klaar en dan krijg je alles in dat lieve smoeltje van je”. Jesse blijft haar mond op en neer bewegen over mijn tamp en ik houd het niet meer, “ooeeww schatje…kijk uit.. Jesse kokhalst een beetje en terwijl ze haar kutje stevig op mijn mond drukt glijdt ze met haar hand over mijn gladde lul. Traag komt ze overeind en klautert ze van me af. Als ik naar haar gezicht kijk, zie ik mijn witte geil op haar wang en in haar haren, “dat was wel veel Opa, en zo lekker, u smaakt lekker”.

Ik strek mijn armen naar haar uit en met een lach van oor tot oor komt ze tegen me aan liggen, “lekker hè zo vrijen, nou wordt u ook een beetje slap voel ik”, als ze mijn zachte lul in haar hand neemt.

Ik trek haar tegen me aan, geef haar een kus op haar mond en zeg dan, “als je zo doorgaat krijg ik wel weer een stijve hoor”. Ze zucht en drukt haar gezicht in mijn nek, “Opa? Met mijn hand op haar kontje voel ik haar been weer over de mijne komen en haar kutje tegen mijn dijbeen, “mijn kutje blijft nog een beetje nat Opa en lekker warm kloppend, zal ik u met mijn mond weer hard maken, vond ik lekker om te doen bij u”.

Zacht duw ik haar naar beneden en zie hoe ze met haar hoofd op mijn dijen over mijn lul strijkt, “leuk gezicht, uw ballen”, zegt ze zacht en brengt haar hoofd er naar toe en likt er over. Gelukkig scheer ik mijn geslachtsdelen altijd en haar zachte warme tong over mijn ballen zorgt voor kleine schokjes in mijn lul. Als ze mijn eikel in haar mond neemt en ik kijk naar dat lief gezicht met nog wat van mijn witte geil in haar haar, word ik weer bloedjegeil en verliefd op mijn eigen kleindochter.

Als ik weer een knoert van een erectie heb, zeg ik, “kom maar schat kom maar op me zitten”. Jesse kruipt over me heen en met aan iedere kant een van haar liederlijk mooie benen, kijkt ze naar beneden en streelt haar kutje, “u heeft best een dikke piemel, gaat dat passen in mijn kleine tienerkutje?

Ik streel haar dijen, “als een meisje het echt wil en ze er klaar voor is past het meestal wel schatje. Daarom zit jij op mij, dan kan jij beslissen hoe diep je me in dat lekkere kutje wil hebben”. Ze zucht en kruipt naar voren zodat ze boven mijn lul zit.

Ze spuugt in haar hand en maakt mijn lul glad met haar speeksel. Met een big smile tijgert ze op haar knieën naar me toe en drukt haar kutje op mijn mond. Met een brede zachte tong maak ik haar spleetje heel vochtig en geef een klein roffeltje over haar klitje, “ooohh Opa, lik even door, oohhhhh zo lekker is dat”.

Kreunend van wat ik haar voor genot geef, tijgert ze weer naar achteren en pakt mijn dikke snikkel. Heel even haalt ze mijn eikel door haar gladde gleufje en zakt wat naar beneden. Mijn eikel zit strak tussen haar lipjes en ik trek zacht met mijn vingers haar kutlipjes wat uiteen. Ze wipt even op en laat zich dan wat dieper over me glijden, “mag ik alles tegen u zeggen nu? Ik kijk haar aan, “jij mag alles zeggen lieverd”. Els reageerde direct, nee mijn kut en kont moeten rust hebben, dat kan echt niet.

Ria lachte en zei, mooi dat komt goed uit, dan kun jij je schoonmoeder mooi verwennen. Els wist even niet wat te zeggen, ze dacht even na en zei, maar ma ik heb nog nooit een vrouw klaar gemaakt ik weet niet of ik dat kan. Ria ging op de grond liggen en zei, kom maar mamma zal het je leren. Het leek Els een super geil idee sex met een vrouw te hebben, ze geilde daar al jaren op, hoe vaak had ze zichzelf al niet klaar gemaakt terwijl ze over vrouw-vrouw sex fantaseerde.

Els dook tussen de bennen van haar schoonmoeder. Ria gaf nog kort even aanwijzingen hoe Ria het geilst werd als ze gelikt werd. Al snel kwam de natuur boven, Els was een natuurtalent.

Ze had Ria al snel bloed geil gelikt, ze vingerde Ria haar sterretje en likte afwisselend haar clit, binnenste en buitenste schaamlippen, afgewisseld met haar tong zo diep als ze kon in de kut van haar schoonmoeder te laten gaan. John voelde de tong van Karel door zijn bilnaat gaan af en toe afgewisseld met de tong in zijn ster. Ook voelde hij dat Jan zijn grote zwarte paal helemaal in zijn keel kon nemen. Ria lag te kronkelen onder Els haar mond, voor John was het een geweldig geil gezicht.

Ondanks dat Ria al 62 jaar was en hij niet op oude vrouwen geilde, deze teef met haar extreem grote tieten en geile gedrag was voor hem sexueel erg heel erg aantrekkelijk. Ria stopte Els door de handen op haar hoofd te leggen, Els schrok ze vroeg zich af of ze omdat ze voor het eerst een vrouw verwende iets verkeerd deed. Ria zag de schrik in de ogen van Els en kalmeerde haar schoondochter, schat je doet het geweldig, mamma komt zo klaar op je tong, maar ik zou graag door je gefist worden.

Els keek met grote ogen naar Ria en zei, maar mamma zal ik je niet zeer doen? Ria lachte, nee schatje, mamma is bloed geil door jouw gelik, probeer maar. Het verbaasde Els hoe makkelijk ze al snel 4 vingers in de kut van haar schoonmoeder had. Ze zag dat Ria geiler en geiler werd, ze durfde echter niet goed verder te gaan, maar Ria was duidelijk, schatje nu je hele hand, druk maar door. Els deed het eerst nog voorzichtig maar toen de knokkels van haar rechter hand eenmaal voorbij het kleinste punt waren voelde ze hoe makkelijk het nu werd.

Voor Els was het een sensatie haar schoonmoeder te fisten, ze liet zich dan ook helemaal gaan, hard pompte ze nu haar hand in de kut van haar schoonmoeder die geen woord kon uitbrengen. Ria kon alleen maar kreunen. Els voelde de kut van haar schoonmoeder krampachtig samentrekken ze voelde dat Ria klaar kwam en wilde rustiger aan doen om haar schoonmoeder bij te laten komen.

Ria schreeuwde nee niet stoppen, ik kan zo keer achter elkaar klaar komen, ga door. Els gunde haar schoonmoeder dit ook echt, voorzichtig begon ze weer haar hand die nog steeds helemaal in de kut van haar schoonmoeder zat te bewegen.

Ria schreeuwde nee, niet voorzichtig, harder ik wil pijn voelen, ik kom klaar op hard gefist worden. Els trok haar hand helemaal uit de natte kut en ramde deze met geweld weer zo ver ze kon en daarbij voelde ze de baarmoeder van Ria in haar kut. Ria schreeuwde ja zo moet dat, ram deze oude kut uit elkaar stamp zo hard je kunt. Els voldeed daar graag aan, ze zag niet alleen maar voelde ook dat Ria nu in een roes was.

De twee sletten waren zo met elkaar bezig dat ze niet eens mee kregen dat John een beslissing genomen had. Hij trok Jan omhoog en zei, over de leuning van de bank jij. Toen zette hij zijn grote zwarte paal tegen de ster van Jan, toen John luid keels zei, oke nu zul je voelen hoe deze zwarte hengst jouw witte reet uit elkaar neukt kregen Ria en Els het ook mee.

Ze zagen dat John de billen van Jan uit elkaar hield, er een klodder spuug tussen liet lopen en zijn grote zwarte eikel tegen de ster van Jan zette. Ria riep, ja verkracht hem maar, neuk je lekker klaar in die nietsnut. Verder had Ria geen interesse mee, ze kwam opnieuw klaar op de hard pompende hand van haar schoondochter.

Ria gilde haar nieuwe orgasme uit. John ramde nu zijn grote zwarte paal tot de wortel in Jan. Jan was echter goed getraind, zijn kont kon de grote paal makkelijk hebben. Geil van de monden van de twee mannen en de kreten van Ria greep John zich vast aan de heupen van Jan en sloot zijn ogen. John had nu nog maar een doel, hij begon te pompen en te pompen om zichzelf klaar te neuken, lang had hij niet nodig, ondanks zijn orgasmes van die avond kwam John al na 2 min luid kreunend klaar.

De kut van Ria was nu zeer pijnlijk, Ria kwam iets omhoog met haar gezicht, ze keek Els aan en zei, schatje een zit er nog in, vervolgens liet ze haar hoofd weer zakken. Els pompte nu met haar hand die ze tot vuist gemaakt had in en uit, bij Ria liepen de tranen over de wangen van de pijn, maar ook van genot, Ria kwam nog een keer intens heel intens klaar maar kneep voor zover ze daar de ruimte voor kreeg met Els tussen haar benen de benen bij elkaar. Voor Els een duidelijk teken nu te stoppen, Els begreep heel goed dat de kut van Ria nu erg heel erg pijnlijk moest zijn.

Voorzichtig haalde ze haar hand uit de kut van haar schoonmoeder. Toen ze om keek zag ze tot haar grote verbazing maar ook haar grote geluk dat Karel uit zichzelf zijn vader aan het schoonlikken was, Karel hield de billen van zijn vader uit elkaar en likte zijn vader nu schoon.

John was uitgeput en liet zich op de bank zakken. Els gaf nog een zachte en liefdevolle zoen op de kut van haar schoonmoeder en stond nu op, ze hielp Ria ook op staan. Toen Ria ook stond nam ze Els in haar armen en kuste haar schoondochter liefdevol op haar mond en zei, schatje jij hebt mamma heerlijk verwend.

Els kuste haar schoonmoeder liefdevol terug en zei, mamma jij zult mij nog veel kunnen leren. Samen liepen ze nu naar de bank, ieder nam plaats aan een kant van John. John sloeg zijn armen om de twee sletten en zei, sletjes dit was de avond van mijn leven dank jullie, waarna hij alle twee een kus gaf. Karel was klaar met het schoon likken van zijn vader en kreeg van de zeer vermoeide Els opdracht drinken voor allemaal in te doen, iets wat hij snel deed.

Toen John zijn glas leeg had zei die, schatjes ik moet gaan slapen het is inmiddels 2 uur in de nacht ik moet morgen weer vroeg op. Els vroeg direct, kom je nog een keer terug?

John keek naar Els en vroeg wat denk je zelf? Als jullie tevreden zijn met me kunnen jullie me altijd roepen. Ria kuste John en zei, je weet waar ik woon, als je lang wilt neuken of net even je zaad wilt deponeren of wat dan ook, kom binnen, neuk je klaar in deze oude slet haar mond, kut, reet als ik er niet ben kun je hem met haar hoofd bewegend naar Jan ook gebruiken.

Els kuste John en zei, hier het zelfde. John stond op raapte zijn kleren bij elkaar en had al snel zijn kleren aan. Hij kuste de twee dames nog snel even en was weg, wetend, dat hij zeker terug zou komen. Ria keek Els aan en zei schatje zullen wij ook naar bed? Els was echt moe en zei, ja mam wij gaan ook naar bed. Ze hadden geen woorden nodig, zonder zich nog te douchen of tanden te poetsen lagen schoonmoeder en schoondochter al snel naakt in elkaars armen in bed.

Hun slaafjes hadden geen opdracht nodig, Jan lag aan de kant van Ria en Karel aan de kant van Els op de grond, alle vier voelde ze zich op hun plek en alle vier waren ze al snel in een diepe slaap, totaal uitgeput van de geilheid en emoties. Els werd wakker eerst verward wat er gaande was, maar al snel wist ze wat er gaande was. Ze lag naakt op bed, het dekbed was opengeslagen, ze keek naar beneden en zag en vooral voelde haar schoonmoeder die haar kut likte. Els sloot haar ogen en liet het over zich heen komen, de ervaren Ria had Els al snel naar een hoogtepunt gelikt, Els kwam met gekromde rug luid kreunend klaar.

Wat was haar schoonmoeder toch goed in likken. Nadat Els klaar gekomen was kwam Ria omhoog en gaf Els een kus, goedemorgen lekkere slet waren de woorden van Ria. Els moest er wel om lachen, ze kuste haar schoonmoeder liefdevol terug en zei, goedemorgen geile ma.

Els keek om zich heen en zei, waar zijn pa en Karel? Ria lachte en zei, die zijn naar hun werk liefje, Karel heeft jouw ziek gemeld op je werk dus jij en ik zijn vandaag lekker samen.

Els keek opzij en zag dat het inmiddels Ria kuste Els nog een keer en zei, kom schatje wij moeten ons douchen wij ruiken alle twee naar ruige sex. Ze stonden alle twee op en liepen naar de badkamer, toen ze het water over hun lichaam voelde gaan begonnen ze elkaar te strelen en af te tasten, niet op een geile maar liefdevolle manier. Het was zo vreemd, 12 uur geleden waren ze schoonmoeder en schoondochter niets meer niets minder.

Nu 12 uur later waren ze hartsvriendinnen en zielmaatjes, ze hadden de zelfde perverse voorkeur, sex met andere en daarbij hun eigen echtgenoot vernederen. Ze namen elkaar in de armen, sloten hun ogen en genoten van het warme water dat over hun heen kwam, maar ook van elkaars naakte aanwezigheid. Na een tijdje was het tijd elkaar af te drogen en te ontbijten.

Tijdens het ontbijt ontstond er een intiem gesprek tussen Ria en Els over wat er de avond ervoor allemaal gebeurt was. Alle twee de dames hadden de zelfde overtuiging, het was geweldig geweest, ze hadden hun mannen iets te weinig vernederd maar sexueel was het echt voor alle twee geweldig geweest.

Ook waren ze alle twee van mening dat het heerlijk zou zijn om samen verder te gaan met hun sexuele experimenten. Ria vroeg aan Els, wil jij alleen sex als Karel erbij is of ook zonder hem? Els hoefde hier niet over na te denken, mam Karel weet het nog niet, we hebben pas ontdekt dat we dit heerlijk vinden, maar ik zal zeker ook veel sex zonder dat Karel erbij is hebben.

Wel zal ik hem vertellen met wie ik sex heb gehad en hoe geweldig het was, vooral hoeveel beter de ander was, want ik denk dat wij daar alle twee op kicken. Ria had de volgende vraag al weer klaar en John? Els keek Ria vragend aan en vroeg wat is er met John? John is gewoon een heerlijke zwarte buurman met een geile grote zwarte paal die me regelmatig zal neuken, niets meer en niets minder.

Ria leunde voorover en kuste Els. Els keek Ria vragend aan, nou zei Ria, schat luister ik zou het geweldig vinden als we samen vaker zulke geile dingen doen, John mag mij zeker vaker neuken in een van mijn gaatjes, lang heel lang of gewoon binnen komen, zaad in me dumpen en weer opstappen. Want dat vind ik ook geweldig, maar ik zou het jammer vinden om als wij samen zijn alleen met John sex te hebben.

Els lachte en zei, mam wij zullen veel heel veel sperma van heel veel verschillende pikken krijgen. Mooie mannen, lelijke mannen maakt me niet zo veel uit, zolang ze maar een lekkere pik hebben die vaak kan klaar komen en het liefst veel sperma kunnen spuiten. Of ze vrijgezel of getrouwd zijn maakt mij ook niet uit, jouw wel?

Ria hoefde niet na te denken, nee dat maakt mij ook niets uit ik denk zoals jij. Els lachte naar Ria en vroeg, mam hoe vaak laat jij je door andere dan pa neuken? Ria lachte terug, net zo vaak als ik wil, pa weet het altijd, maar net zo vaak als ik maar zin heb. Els keek Ria vragend aan, hoe bedoel je? Nou zei Ria, soms heb ik twee weken geen vreemde pik in me, dan een week lang elke dag een of meerdere. Els begreep het even niet, Ria zag het aan haar schoondochter.

Mam hoe vind jij die pikken dan? Ria kreeg een geheimzinnige glimlach en vroeg, liefje wil jij je nu door een vreemde paal laten neuken? Els haalde haar schouders op en zei, mijn kut is weer rustig dus die kan wel weer geneukt worden hoezo? Ria lachte en vroeg, liefje heb je vertrouwen in me? Els zei, mam natuurlijk, Ria lachte opnieuw en zei kom we kleden ons aan.

Samen liepen ze naar de kast van Els, Ria koos een korte voor haar 62 jarige leeftijd veel te korte, rok, daarop een wit t-shirt. Els keek vol verbazing en vroeg, mam ga jij met jouw melkfabriek zonder BH de straat op? Opnieuw lachte Ria en zei, ja en jij ook. Nee nee was de eerste reactie van Els, Ria lachte opnieuw, ja ja sletje dat doe je wel. Els was totaal niet gewend zonder BH te lopen, haar E cup liet dat niet toe dacht ze, maar ja haar schoonmoeder haar tieten waren een stuk groter, al hingen ze wel, ze waren ook veel groter.

Els dacht wat kan mij het schelen, Ria koos voor Els de kleren uit, had Ria een zwarte rok en wit t-shirt voor Els koos ze net andersom. Els trok een la open om een string te pakken, Ria stopte Els en zei, nee schatje, is veel te lastig, ze kuste Els en deed de la weer dicht.

Ria en Els trokken pumps aan en gingen zich opmaken. Toen ze zich hadden opgemaakt greep Ria nog snel een handdoek en weg waren ze.

Ria reed naar de snelweg, Els vroeg, ma waar gaan we naar toe? Ria gaf geen antwoord, schat we maken even een heerlijke tussenstop voor we naar onze bestemming gaan. Toen Ria uitstapte zei ze, kom sletje, mamma zal je voorgaan. Els stapte uit, ze wist totaal niet wat de bedoelding was. Toen Ria de auto afgesloten had liep ze om de auto naar Els, greep haar hand en zei, kom schat mamma gaat je echt iets leren. Ze liepen hand in hand naar de afrastering, Els dacht we kunnen niet verder, maar dat bleek verkeerd gedacht, naast de grote struik was een gat waar Ria doorheen stapte en Els min of meer achter zich aantrok.

Na 2 min lopen waren ze uit het zicht van de parkeerplaats, Ria liep door een smal bospaadje ze kende hier de weg, na 10 meter was het open, tot Els haar grote schrik zag ze zeker mannen. Er kwam een grote vent aangelopen, zonder iets te vragen greep hij Ria brutaal bij een tiet en gaf haar een tongzoen. Els was met stomheid geslagen, deze man kende haar bij haar naam.

Ria loog, dit is mijn dochter, hierbij duidelijk het woord schoon weglatend De grote man floot tussen zijn tanden en zei, mhhh zo moeder zo dochter, ze ziet er net zo geil uit als jij met haar melkfabriek is ze ook zo geil? Ria lachte en zei dat zul jij niet weten, vandaag willen wij niet geneukt worden.

Els begreep er niets meer van, Ria trok aan de hand van Els en zei, kom schatje. Ze trok Els nog 10 meter mee naar voren en draaide zich om, ze greep haar t-shirt vast en zei, kom schat jouw shirt en rok moeten ook uit anders heb je die dadelijk vies. Voor Els het goed en wel door had stond Ria met alleen nog haar pumps aan, ze begon aan het shirt van Els te trekken en zei, kom schatje, uitkleden. Inmiddels waren en al 4 mannen om hun heen komen staan. Els voelde zich opslag geil worden toen ze zag dat 3 hun stijve paal al buitenboord hadden.

Ze wist nu waar ze was een sexparkeerplaats. Lang tijd om te denken had ze niet, Ria begon haar te zoenen en fluisterde tussendoor, kom laten we sperma douche nemen. Ze drukte Els naar beneden, ze zaten op hun knieen tegen over elkaar en waren elkaar zichtbaar aan het tongen. Els voelde de hand van Ria in haar kruis, Ria liet weer eens voelen hoe ervaren ze was, met twee vingers van een hand opende ze de al natte kut van Els met de derde vinger van de zelfde hand streelde ze de clit van Els.

Ria richte zich tot de mannen en zei, jullie mogen kijken maar niet aanraken tot wij dat aangaven. Els keek rond en zag dat er nu al 5 mannen om hun stonden, ze greep nu ook naar de kut van Ria. Zo speelde ze even, Els keek rond en zag dat de mannen nu allemaal met hun paal speelde.

Ria drukte Els voorzichtig iets terug en zei, meisje laat jij mamma eens zien hoe jij met je kutje speel als jij alleen bent. Els voelde een beetje schaamte opkomen maar die was al snel over, wat kon het haar schelen, ze draaide zich iets om, ze ging op haar rug liggen haar hoofd op de benen van Ria. Ria streelde de tieten van haar schoondochter met de woorden, toe maar meisje, laat die geile mannetjes maar eens zien wat mijn dochter geil kan worden.

Els had geen schaamte meer, ze opende haar benen wijd en wilde haar kutje strelen, ze schrok de eerste sperma viel al op haar tieten en buik. Ze herstelde zich snel, ze daagde de mannen nu uit door met een hand haar kut open te houden en met haar andere hand haar kut te strelen.

Ze keek even op toen ze Ria hoorde zeggen, Peter kom hier ik wil dat je mijn hoerenbek vol spuit terwijl je geil word van mijn dochter. De grote man die als eerste bij hun was bleek Peter te heten, hij kwam voor Ria staan, Ria bleef de tieten van Els strelen, Els werd daar alleen maar geil van.

Els keek omhoog om er na te kijken, al na 1 min hoorde ze Peter kreunen, ja slet zuigen zuig me leeg. Ze zag dat hij nu al klaar kwam en dacht nog dat is snel, ze schrok even op toen ze opnieuw sperma over zich heen voelde spuiten, ze keek op en zag dat een klein Indisch mannetje van zeker jaar zich had leeg gespoten op haar lichaam.

Het mannetje mompelde, dank U mevrouw en weg was hij. Ze hoorde Peter kreunen, hoer zuig beter, ik ben pas een keer in je bek klaar gekomen, jij weet dat ik vaker dan een keer in je bek klaar ga komen. Peter was niet alleen groot, hij was ook ruw in zijn taal.

Els streelde harder over haar clit en zag nog 2 mannen aankomen, een liet zijn broek helemaal zakken, de ander haalde alleen zijn paal uit zijn broek. Ze hoorde al die mannen kreunen, niemand sprak. Alleen Peter hoorde ze kreunen, ja hoer goed zo pijp me nog maar een keer hard. Peter keek Els brutaal aan en zei, slet jij mag dadelijk, eerst je moeder nog een keer volspuiten.

Dan zal ik haar dochter ook nemen. Ria kreunde afkeurend, Peter lachte, wat is er hoer wil je niet dat je dochter leert hoe het is om een echte paal af te zuigen en zijn sperma te slikken?

Pappa Peter heeft genoeg room voor jullie alle twee. Ria had moeite de grote paal van Peter zo diep binnen te krijgen, maar werd er duidelijk ook geil van, ze was met haar kut aan het spelen, Els had het niet gezien maar ze voelde dat Ria klaar zat te komen, Els draaide haar hoofd iets verder en kon nu zien dat Ria met haar kut speelde.

Els voelde opnieuw een van de mannen klaar komen, ze keek niet eens om, haar ogen gingen van de kut van Ria naar de mond van Ria en weer terug. Nadat Ria was klaar gekomen hoorde ze Peter zeggen, zo hoer dus jij bent ook al klaar, wacht maar even. Hij pompte nu als een bezetene hij trok het hoofd van Ria nu wild over zijn grote paal waardoor de grote tieten van Ria wild heen en weer vlogen.

Opnieuw die diepe grom, zonder te kijken wist Els dat Peter opnieuw een lading sperma in de mond van Ria spoot. Els kwam nu zelf ook klaar, het was geen intens orgasme maar gewoon een lekker maar kort orgasme. Ze hoorde Peter brullen, slikken hoer elke druppel slikken.

Even later werd Peter iets rustiger, hij was voor een tweede keer klaar gekomen en liet Ria nu even op adem komen. Zo hoorde Els Peter zeggen, nu de dochter, nee nee zei Ria neem mij nog maar een keer.

Peter gromde, jouw bek heb ik al tientallen keren vol gespoten, ik wil nu die hoerenbek van je dochter. Ria riep opnieuw nee Peter. Els maakte het nu duidelijk, mamma wacht. Els kwam omhoog en ging geknield voor Peter zitten, ze daagde hem uit met de woorden, jij hebt mijn moeders mond twee keer volgespoten, heb jij alleen een grote mond of kun jij bij mij ook twee keer? Ze hoorde Ria kreunen, schatje hij komt snel klaar maar kan zeker keer achter elkaar klaar komen.

Els keek Peter arrogant aan en zei, jochie probeer maar of je nog een keer kunt, ze opende demonstratief haar mond en sloot haar ogen. Els werd nu ruw vastgepakt, Peter zijn kolenschop handen grepen haar hoofd vast, net als bij Ria bewoog hij het hoofd van Els over zijn paal heen en weer. Els voelde de iets verslapte paal al snel weer groeien.

Ze voelde nu ook sperma op haar rug komen blijkbaar kwam er nog een vreemde man op haar klaar. Peter had al snel een goed tempo. Els hoorde Ria tegen de mannen praten, komen jullie alleen op jong spul klaar of ook op een oude teef als ik ben? Ze hoorde een man vragen, mag ik je neuken?

Ria was duidelijk, nee mijn dochter en ik worden vandaag niet in kut of kont geneukt. De zelfde stem, maar mag ik tussen die ongelofelijk geile memmen klaar komen.

Ria reageerde door naast Els te gaan liggen met de woorden, kom maar bij mammie. Els zag in haar ooghoeken twee mannen benen links en rechts van Ria plaats nemen, Ria hield zelf haar grote tieten tegen elkaar en zei, kom maar schatje. Neuk je maar lekker klaar tussen mammies tieten. De man neukte Ria nu tussen haar grote tieten, Els hoorde hem kreunen, fuck dit is lekker, fuck zo lekker heb ik nog nooit geneukt. Verder kreeg Els niet mee ze voelde dat Peter het tempo opvoerde maar ook dat hij ruwer werd.

Toen hoorde ze Peter roepen, hoer ik neuk je dochter haarbek uit elkaar nu zal ik ze laten slikken. Op het zelfde moment voelde Els het sperma van Peter in haar mond spuiten. Els was verbaasd dat een man die in nog geen 10 min al twee keer was klaar gekomen, de derde keer nog zoveel sperma kon hebben. Peter ging gewoon door, ondanks dat hij een derde keer was klaar gekomen bleef hij de mond van Els verkrachten.

Els voelde nu sperma op haar benen neer komen, er kwam opnieuw een man klaar. Toen ze voor zover mogelijk was door de stevig greep van Peter, omkeek zag ze dat de men met de enorme bierbuik zich over haar leeg spoot. De man zag dat Els naar hem keek, brutaal zei hij, als hij dadelijk klaar is neuk ik ook tussen jouw tieten. Els kon even niets meer, Peter had zijn houtgreep weer toegepast en pompte ruw in de mond van Els.

Els had moeite om dit vol te houden, toen hoorde ze een man zeggen, is die zalige paal alleen voor vrouwen of mag ik haar plaats in nemen? Ze hoorde Peter kreunen, denk jij dat je beter kunt pijpen dan deze slet? Rustig antwoordend zei de man, ik denk het niet ik weet het zeker.
Gangbang september grote tieten likken

  • Sex date regio erotische massage veghel
  • Goedkope sexdate sex massage hoorn
  • Stijve klit neuken in de natuur
  • ECHT GRATIS NEUKEN HOE BEF JE JEZELF
  • 42
Vrouw wil gebeft worden b2b massage amsterdam


Jesse pakt mijn leuter wat steviger vast en beweegt wat onhandig. Ze zegt niets maar knikt met haar hoofd op mijn borst. Ik leg mijn hand over die van haar en begin me af te trekken. Ze kijkt wat ze bij me doet en als ik haar hand loslaat doet ze het een stuk lekkerder, “lekker Opa? Ik pak haar hand weer en beweeg die zo, dat mijn eikel bloot komt, “uw eikel, zo dik”, fluistert ze terwijl ze haar hoofd dichterbij brengt.

Jesse wrijft mijn voorvocht uit over mijn eikel en drukt haar onderlijf hard tegen me aan, “nou voel ik dat weer in mijn broekje”. Jesse gaat op haar rug naast me liggen, trekt haar haren onder haar hoofd vandaan en gaat ontspannen met haar armen boeven haar hoofd liggen. Haar hals en oksels liggen klaar om geliefkoosd te worden en met een kreuntje van genot kus en lik ik haar oksel, geef haar een zoentje in haar hals en lijk naar haar leuke stevige tietjes.

Haar roze tepels staan rechtop en heel zacht neem ik er een in mijn mond en zuig er op, “Oohh…Opa…dit is lekker”, kreunt de schat. Ik neem haar andere borst in mijn hand en streel haar tepel terwijl ik voel dat ze met haar hand mijn zwaar kloppende lul zoekt. Langzaam begint ze me weer af te trekken, “komt omdat we elkaar lief vinden hè, dat het zo lekker is”, zucht ze. Ik kijk naar haar heerlijke lijf en streel haar buikje om heel voorzichtig haar heuveltje aan te raken.

Als ik over haar stringetje met mijn duim over haar kutje streel, kreunt ze geil Kreunend drukt ze billen omhoog, “lekker Opa, voelt u hoe dik mijn lipjes zijn? Met mijn vingers draai ik rondjes over haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel zacht worden en ik ze met mijn vingers wat uit elkaar druk om er tussen te strelen. Nu kreunt ze harder, “ik wil mijn broekje uit”.

Trillend van geilheid schuif ik haar stringetje over haar benen naar beneden over haar voeten uit en druk mijn neus in het kruisje. Ze begint te glimlachen, “vindt u dat lekker, aan mijn broekje ruiken? Ik knik van ja en lik even aan het kruisje. Ik leg haar broekje weg en buig me over haar onderlijfje. Haar kutlipjes zijn gezwollen en wijken een beetje. Haar aankijkend maak ik mijn vingers nat met mijn mond en streel haar kutje. Stevig knijpt ze in mijn leuter terwijl ze haar benen nog verder uit elkaar legt.

Weer maak ik mijn vingers nat en leg ze op tunneltje van haar klitje. Bijna spastisch drukt ze snel haar billen in mijn matras, “Ooh…Opa…heftig.. Heel zacht wrijf ik over haar klitje tot ze meer ontspannen haar billen omhoog drukt, “hhhhh…hhhh. Ik buig mijn hoofd over haar kruis en geef een kusje op haar klitje terwijl ik met mijn vingers wat dieper tussen haar kutlipjes wrijf. Als ik een likje over haar klitje geef, voel ik haar hand op mijn hoofd en drukt ze, haar dijen verder uit elkaar leggend, mijn mond harder op haar kutje, “uw tong opa, zo lekker, lik me nog effe”, hijgt ze.

Met haar hand om mijn stijve, lik ik over haar klitje en streel tussen haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel nat aan het worden is. Met tegenzin trek ik mijn leuter uit haar hand en ga tussen haar gespreide dijen zitten. Me ernstig aankijkend wrijft ze even over haar gleufje, “zo heeft mijn kutje nog nooit gevoeld Opa, zo glad en zo dik”.

Ik pak een kussen, “til dat heerlijke kontje eens op”. Wat lacherig doet ze dit en ik schuif het kussen onder haar kontje, “wat vindt u nou heerlijk aan mijn kontje”, vraagt ze, nu naar mijn stijve wat schokkende piemel kijkend, “u blijft wel hard hè?

Ik buig me over haar heen, lik haar tepels en vraag, “mag ik je kussen schatje, echt kussen dan”. Ze slaat haar armen rond mijn nek en opent haar lippen terwijl ze knikt. Bloedje geil ga ik op haar liggen en op mijn ellebogen steunend, druk ik mijn mond op haar zachte lippen. Traag beweeg ik mijn mond over die van haar en voel ik haar tongetje weer mijn mond in glijden. Kreunend likt ze me in mijn mond en drukt ze haar onderlijf tegen me omhoog, “hhhhh…Opa, ik vind het zo lekker allemaal, doe is wat je bij dat meisje deed”, mompelt ze.

Ik pak mijn loeiharde lul in mijn hand en wrijf met mijn eikel even tussen haar kutlipjes. Op het moment dat ik haar stijve klitje raak, klemt ze me in haar armen en begint spontaan kleine neukbeweginkjes te maken met haar kontje, “Opahhh, mijn kutje is zo nat nu. Hijgerig haal ik mijn eikel een paar keer op en neer tussen haar lipjes, “Ik ga jouw kleine lieve kutje likken schatje tot je klaar komt”.

Jesse drukt haar kutje tegen me aan, “weet niet hoe dat moet Opa”, hijgt ze fluisterend. Ik moet wat lachen, “hoef jij niets aan te doen lieve schat van me, dat komt vanzelf wel”. Zo geil als een beer met wat ik allemaal beleef met mijn lieve kleindochter, schuif ik naar beneden en vlij met tussen haar dijen. Kijkend naar haar roze kutje waarvan de lipjes wijkend openstaan en haar klitje wat naar buiten komt, druk ik mijn tong er tegen aan, “ooeeww Opa…dit is zo lekker..

Met mijn wijsvingers trek ik zacht haar kutje open en zie dat ze haar hele vochtige kutje ritmisch samentrekt. Dit is zo’n lekker geil gezicht dat ik mijn kloppende lul in mijn matras druk en haar begin te likken. Als ik met het puntje van mijn tong snel over haar klitje ga, voel ik haar handen op mijn achterhoofd Opa…ooohhh dit is zoooo lekker…oooohhhh..

Met trillende dijen zakt ze nog nahijgend met haar billen op het kussen, “ben ik nou klaargekomen Opa, zooohhh lekker, ik wil u zoenen, heel nat zoenen”. Ik ga weer op haar liggen en druk mijn mond in haar oksel.

Zacht likkend voel ik haar benen om me heen en haar kutje tegen mijn onderlijf drukken, “u wilt geloof ik alles aan mij likken hè? Als ik mijn mond op haar zachte lippen druk beginnen we aan een hele lange lieve tongzoen. Als ik haar hand tussen onze lijven naar mijn lul voel grijpen en ze mijn eikel tegen haar lipjes drukt, heb ik het even niet meer, “kijk uit schatje, straks doe ik je pijn”.

Met een kreuntje drukt ze haar kutje omhoog en glijdt mijn eikel een stukje bij haar naar binnen, “u heeft met uw tong in mijn kutje gelikt en nu heb ik uw tong in mijn mond gehad en proef ik mijn eigen kutje, ik vind dit zo lekker.. Ben ik net zo warm als dat meisje Opa, en zo nat?

Ik kijk haar aan en zeg schor, “je bent zo lekker schatje van me, je hebt een heel lief heet en nat kutje. Ik zou wel met je willen neuken maar ik durf niet goed, je bent nog maagd en dat moet je laten doen door een jongen die je lief vindt”.

Ze slaat haar heerlijke benen wat hoger om mijn middel, “Ik vind u lief, u heeft zo lekker aan mijn kutje gelikt, ik wil het van u leren, maar dat doet pijn hè, ontmaagden”.

Op mijn elle bogen steunend geef ik haar een kus, “als je het echt wilt doen we het, maar dan is het beter dat je bovenop me komt zitten”. Ik wentel me met tegenzin van haar af en ga op mijn rug liggen. Jesse schuift het kussen onder haar billen vandaan en gaat op haar knieën naast me zitten. Voorzichtig neemt ze mijn stijve in haar hand, “U bent nou nog steeds hard, zal ik dat nog eens doen met mijn hand?

Ik kan alleen maar knikken en zie hoe ze haar vingers om mijn lul legt en me begint af te trekken. Jesse houdt haar hand onder haar mond en laat een grote klodder speeksel vallen. Als ze me weer beetpakt voelt dat zo zalig dat ik in haar hand begin te neuken, “oohh lieverdje, voel je hoe lekker dat is, spuug even op mijn eikel”, kreun ik.

Ze buigt zich over mijn onderlijf en als ik denk dat ze wat speeksel laat vallen, likt ze over mijn eikel, “veel makkelijker zo”, zegt ze zacht, “en lekker, je smaakt lekker Opa”.

Als ik kleine stootjes begin te maken houdt ze haar mond open en verdwijnt mijn eikel in haar mond, “Lik eens rond mijn eikeltje”, fluister ik. Ze begint het lekker te vinden want met een hand trekt ze me langzaam af terwijl ze haar warme zachte mond steeds wat verder over mijn leuter laat zakken. Hijgend neuk ik mijn lieve kleindochter in haar heerlijke mondje, “kan u ook zo klaarkomen Opa, net als ik net?

Weer glijdt ze met haar tong over mijn eikel, “draai je eens om en kom met je kutje boven mijn mond, dan lik ik je nog even lekker”, zeg ik zo geil als een beer. Zonder me uit haar mond te nemen draait ze zich zo dat haar kutje boven mijn gezicht komt.

Naar haar prachtige kutje kijkend leg ik mijn handen op haar zachte billen en druk haar kutje op mijn mond. Haar tienerkutje smaakt en geurt zo lekker dat ik mijn mond gulzig over haar kutje laat glijden. Als ik voel dat mijn eikel begint te kloppen en ik voel dat ik ga klaarkomen waarschuw ik de lieverd, “kijk uit hoor, ik kom zo klaar en dan krijg je alles in dat lieve smoeltje van je”. Jesse blijft haar mond op en neer bewegen over mijn tamp en ik houd het niet meer, “ooeeww schatje…kijk uit..

Jesse kokhalst een beetje en terwijl ze haar kutje stevig op mijn mond drukt glijdt ze met haar hand over mijn gladde lul. Traag komt ze overeind en klautert ze van me af. Als ik naar haar gezicht kijk, zie ik mijn witte geil op haar wang en in haar haren, “dat was wel veel Opa, en zo lekker, u smaakt lekker”.

Ik strek mijn armen naar haar uit en met een lach van oor tot oor komt ze tegen me aan liggen, “lekker hè zo vrijen, nou wordt u ook een beetje slap voel ik”, als ze mijn zachte lul in haar hand neemt.

Ik trek haar tegen me aan, geef haar een kus op haar mond en zeg dan, “als je zo doorgaat krijg ik wel weer een stijve hoor”. Ze zucht en drukt haar gezicht in mijn nek, “Opa? Met mijn hand op haar kontje voel ik haar been weer over de mijne komen en haar kutje tegen mijn dijbeen, “mijn kutje blijft nog een beetje nat Opa en lekker warm kloppend, zal ik u met mijn mond weer hard maken, vond ik lekker om te doen bij u”.

Zacht duw ik haar naar beneden en zie hoe ze met haar hoofd op mijn dijen over mijn lul strijkt, “leuk gezicht, uw ballen”, zegt ze zacht en brengt haar hoofd er naar toe en likt er over. Gelukkig scheer ik mijn geslachtsdelen altijd en haar zachte warme tong over mijn ballen zorgt voor kleine schokjes in mijn lul. Als ze mijn eikel in haar mond neemt en ik kijk naar dat lief gezicht met nog wat van mijn witte geil in haar haar, word ik weer bloedjegeil en verliefd op mijn eigen kleindochter.

Als ik weer een knoert van een erectie heb, zeg ik, “kom maar schat kom maar op me zitten”. Jesse kruipt over me heen en met aan iedere kant een van haar liederlijk mooie benen, kijkt ze naar beneden en streelt haar kutje, “u heeft best een dikke piemel, gaat dat passen in mijn kleine tienerkutje?

Ik streel haar dijen, “als een meisje het echt wil en ze er klaar voor is past het meestal wel schatje. Daarom zit jij op mij, dan kan jij beslissen hoe diep je me in dat lekkere kutje wil hebben”.

Ze zucht en kruipt naar voren zodat ze boven mijn lul zit. Ze spuugt in haar hand en maakt mijn lul glad met haar speeksel. Met een big smile tijgert ze op haar knieën naar me toe en drukt haar kutje op mijn mond. Met een brede zachte tong maak ik haar spleetje heel vochtig en geef een klein roffeltje over haar klitje, “ooohh Opa, lik even door, oohhhhh zo lekker is dat”. Kreunend van wat ik haar voor genot geef, tijgert ze weer naar achteren en pakt mijn dikke snikkel.

Heel even haalt ze mijn eikel door haar gladde gleufje en zakt wat naar beneden. Mijn eikel zit strak tussen haar lipjes en ik trek zacht met mijn vingers haar kutlipjes wat uiteen. Ze wipt even op en laat zich dan wat dieper over me glijden, “mag ik alles tegen u zeggen nu? Ik kijk haar aan, “jij mag alles zeggen lieverd”. Ik voel haar hete nauwe kutje en wil het liefst mijn hele pik diep in haar stoten, “je hebt een heerlijk klein heet nat kutje schat, kijk maar hoe diep je hem kan hebben”.

Jesse wipt weer even op, laat mijn pik uit haar glijden en wrijft even mijn eikel over haar klitje Jesse lacht lief en zet haar handen op mijn borst, “ik ga u neuken Opa, heel lekker neuken”, kreunt ze zacht. Weer zakt ze wat dieper over mijn roede tot ik het randje van haar vliesje voel, “als je dieper gaat ben je geen meisje meer, wel mijn meisje hoor, dat blijf je altijd”. Jesse gaat weer een stukje omhoog, “gewoon zakken dan? Ik zeg, “diep adem halen en als je uitblaast, laat je je helemaal over me heen zakken”.

Jesse haalt heel diep adem en als ze met kracht uitblaast, laat ze zich zakken en zit ze met haar lieve billen op mijn dijen, “Auwww…oohhh wat bent u groot Opa.. Ik voel haar hele hete vochtige tienerkutje om mijn lul klemmen, “heerlijk schatje, je hebt een heerlijk kutje, doe maar rustig”. Met een, “auww, ooeeww, hhww”, beweegt ze langzaam wat op en neer. Als ze weer diep op mijn dijen rust begint het lieverdje wat van voor naar achter te wiebelen, waardoor mijn lul diep in haar heerlijke warmte wordt gemasseerd, “doet het al wat minder pijn?

Jesse knikt terwijl ze weer omhoog komt en ik wat licht rood vocht op mijn lul zie, “je bent ontmaagd schatje, een vrouw ben je nu”. Jesse kijkt naar beneden, “ik bloedt een beetje maar het doet geen pijn meer”. Langzaam laat ze zich op mijn borst zakken en leg ik mijn handen op haar warme billen, “wil jij stoten of zal ik het doen?

Ze schuift haar armen onder mijn schouders, geeft me een natte zoen en zegt Gek van blijdschap grijp ik haar billen wat steviger en stoot me wat dieper en harder in dat grenzeloos lekkere tienerkutje, “ohhh wijfie, je maakt jouw Opa heel gelukkig, mijn lul weer in een kutje en wat voor een kutje…ooohh.

Je bent zo lekker”. Ik voel dat de schat tegenstootjes begint te maken en haar kutje hele natte geluidjes maakt, “ik wel nat hè Opa, vind het zo lekker, ik neuk nu.. Ik wordt lijp van geilheid en begin hard en diep omhoog te stoten. Steeds wilder beantwoordt ze mijn stoten door met haar voeten onder mijn benen zich hard tegen me aan te drukken, “neuk me klaar lieve Opa ik wil klaarkomen op u.. Steeds wilder begin ik haar te neuken tot ik voel dat mijn orgasme er aan zit te komen.

Snel sla ik mijn armen om haar rug en wentel me in het rond zodat ik nu op haar lig, “Jaah dit is lekker Opa, onder u liggen, net als dat meisje, neuk met me lieve Opa”, kreunt ze terwijl ze haar warme benen om me heen slaat. Denkend aan hoe ze onder me ligt met haar dijen voor mij gespreid, schuif ik mijn handen onder haar warme billen en stoot me diep in haar gewillige lijf. Hijgend vraag ik, “ben. Ik begin aan mijn eindspurt en voel onderin mijn eikel dat heerlijke gevoel komen, snel kom ik overeind en naar dat heerlijke lijf kijkend onder me trek ik mijn lul uit haar kutje en begin aan mijn lul te snokken, “ooohhh schatje ik ga verschrikkelijk op je klaarkomen, oohhhhh, ooooh , ohjahhh, oohhh wat geil, oohhh”, kreun ik terwijl ik mijn warme witte pap met een dikke stralen in haar gezicht spuit, “je maakt jouw Opa helemaal gek, weet je, zoveel en zo ver heb ik nog nooit gespoten”, kreun ik gelukzalig aan mijn leuter trekkend.

Jesse kijkt naar wat ik doe en strijkt met haar vingers mijn zaad in haar mondje, “zo lekker Opa, lekker gezicht, uw spuitende lul, ik wil er aan zuigen”. Ik tijger naar haar toe en zie hoe ze mijn lul in haar zachte warme mond neemt. Geil grijp ik naar achteren en vinger haar wijd openstaande spleetje, “zal ik je klaarlikken? Als ik tussen haar dijen zit denkik het anders op te lossen en duw mijn eikel tegen haar kutje.

Snel wrijf ik mijn eikel over haar klitje tot ze kermend van genot klaarkomt, “Ooohhh Opa, ik vind het allemaal zo lekker, kus m’n kutje even”. Ik druk mijn mond op haar klaargekomen kutje om dan weer op haar te gaan liggen. Steunend op mijn elle bogen om niet te zwaar te zijn, voel ik haar benen weer om me heen, “ben ik echt lekker Opa?

Het was lekker weer en erg gezellig toen buurvrouw Ellen aankwam op de camping. Ik zag hier mijn sexuele kans. Na een week met een hoop gezelligheid vroeg ze of ik zin zou hebben om met haar een stukje te gaan mountainbiken. Dit zou misschien wel mijn kans zijn. Ze was op de fiets geklommen in haar zeer strakke sportkleding en dat liet me zeker niet onberoerd.

Wat een geil stuk. We fietsten een aardig endje totdat we op een leuk plekje pauze namen. Ze vroeg mij van alles, maar vooral naar mijn liefdesleven en ik moest haar toen bekennen dat ik geen vriendin had op dat moment. Ze keek verbaasd op en vroeg toen geïnteresseerd verder. Ook over mijn seksleven waarbij overduidelijk bleek, dat ik, buiten wat orale seks, totaal nog geen ervaring had. Ze keek me met haar grote ogen aan toen ik haar dat vertelde.

We stapten weer op de fiets en fietsten terug naar de camping. Daar aangekomen ging ik zwemmen met mijn broertje. Ze droeg een joggingbroek met daar boven een wijd T-shirt en ik kon haar borsten zien bewegen.

Ze wond me ontzettend op en ik voelde hoe het mijn broek al wat strakker ging zitten. Haar haren waren nat, dus ze was onder de douche geweest. Toen ze voorbij liep, keek ze me liefjes aan.

Ze wenkte met een vinger en wees naar haar caravan. Ik stond perplex, de buurvrouw vroeg mij langs te komen, wat zou ze willen dan? Ik kon nauwelijks wachten van de opwinding en de volgende tien minuten leken wel tien uur.

Eindelijk was het zo ver en klopte ik bij haar op de deur. Ze deed meteen open en keek me sensueel aan met haar mooie grote blauwe ogen. Ze had haar prachtige rode haren geföhnd en dat golfde nu als een mantel over haar schouders. Ze ging voor me staan en begon zich langzaam uit te kleden. Daar kwam echt een heel mooi setje lingerie tevoorschijn. Ze had een mooie C-cup die met een push-up bh mooi omhoog werden aangeprezen.

Daarbij had ze een kanten stringetje aan met een mooie jarretelgordel en en schitterende kousen. Het leek wel of ik me in een droom, een zeer opwindende en stoute droom, bevond. Ze keek me nogmaals aan en zei dat ze erg opgewonden van me raakte en dat ze graag eens wilde meemaken hoe het was om met een lekkere jonge bink te vrijen. En toen ze vanmiddag had ontdekt dat ik nog maagd was, was ze alleen nog maar geiler geworden. Ik bekende haar dat ook ik me regelmatig in mijn slaapzak had leeggetrokken terwijl ik fantaseerde over stomend geile seks met haar.

Ze trok me naar haar toen en trok mijn broek naar beneden en ze keek naar mijn al flink stijve pik. Ze pakte hem beet terwijl ze hem begon te strelen.. En alsof het niet mogelijk was, hij werd nog stijver. Ze keek me geil aan en sloot toen haar mooie rode lippen om mijn lid heen en begon me af te zuigen. Een genot om te voelen en te zien. Er was niet veel voor nodig om te zorgen dat ik ging klaarkomen, zo geil was ik. Maar ze voelde hoe stijf ik werd en hield op tijd op.

Ze deed nu rustig aan door met haar handje heen en weer te wrijven. Toen ik weer wat was afgekoeld, sloot ze haar lippen er weer omheen en begon me weer heerlijk te verwennen waarbij ze lekker met mijn ballen speelde en mij tot gekmakens liet genieten.

Dat spelletje speelde ze een paar keer. Iedere keer stoppend als ik op het punt stond klaar te komen. Deze vrouw wist hoe ze mij moest teasen.

Toen stond ze op en trok haar slipje uit. Ze ging met gespreide benen op de tafel zitten en wenkte me dichterbij. Ik liet me door mijn knieën zakken en keek met ontzag naar haar geile en natte kutje.

Ik likte voorzichtig haar klitje, en ze vond het duidelijk lekker want ze kreunde behoorlijk. Al gauw ging ik een stapje verder.

Zo likte ik haar kutje, haar schaamlippen, haar klitje en liet ik mijn vingers ook meespelen door ze in haar kutje te duwen. Ze werd steeds wilder en opgewondenen en stootte met haar bekken heen en weer.

Ze pakte mijn hoofd vast en duwde mijn hoofd met kracht tegen haar poesje aan. Ik voelde hoe haar billen en dijen verkrampen en deed mijn uiterste best om haar zo veel mogelijk genot te geven. Ze kwam hijgend en kreunend spuitend in mijn mond klaar en ik, als de nette jongen die ik ben, likte netjes alles op.