Ruige sex groente in kut

ruige sex groente in kut

Mooie brunette masturbeert op de trap Sexy Hongaarse test kutje Een mooie lul voor een Hongaarse kont Mooie brunette masturbeert Mooie brunette masturbeert in de living Mooie blondine masturbeert Mooie brunette masturbeert twee Twee Hongaarse meisjes neuken om beurt Mooie Arabische spreidt haar benen en masturbeert voor je Anaal met een jonge sexy Hongaarse Amirah Adara masturbeert onder de zon Dubbele beurt en facial voor sexy Hongaarse meid Ruige Hongaarse pooier en zijn hoer Mooie amateur masturbeert voor je neus Hongaarse schoonheid berijdt een pik Mooie fatty voor de cam Mooie emo meid masturbeert voor webcam Brunette met giga tieten masturbeert Een grote natte plek zat in haar onderbroek.

Ze pakte haar string van de grond en onderzocht hem. Ze zag de natte plek en rook eraan, de lucht was bedwelmend zoet. Ze raakte het aan met haar vinger, het was een slijmerige vloeistof. Bedwelmd, en in een soort geile roes bracht ze de string naar haar mond en stak haar tong in de plakkerige warme vloeistof.

Ze likte haar eigen geil op, ze genoot ervan om haar eigen geil te proeven. Ze gooide haar string op de grond en ging in het bad zitten ze gooide haar voeten op de rand van het bad waardoor ze in een gynaecologische houding kwam te liggen.

Haar schaamlippen gingen hierdoor uiteen. Een warm en vochtig glimmend kutje was er nu te zien met lekkere dikke schaamlippen. Patricia was goed geschoren en ze wilden zelf zo min mogelijk haar op haar grotje. Patricia ging met een hand over haar borsten heen en met een andere hand streden ze haar spleetje. Ze stak een vinger in haar mond om hem nat te maken, met een vinger met speeksel ging ze zacht over haar clitoris tussen haar lipjes door.

Ze spreiden met haar andere hand nu haar kutlippen. De ingang van haar vagina van nu goed zichtbaar. Ze bracht een vinger voor de ingang. Langzaam drukte ze haar vinger naar binnen, terwijl de andere hand haar clitoris nog steeds streelden. Ze had nu een vinger diep in haar, ze bracht een tweede vinger bij haar binnen als ze op en neer ging met haar vingers hoorde je de sappen in haar kutje soppen. Ze bleef deze handeling herhalen, steeds sneller ging ze. Ze schokte van genot en kwam na enkele seconden hevig klaar.

Ze likte haar vingers nog een keer af en stapte het bad uit. Ze keek op haar horloge, shit al weer zo laat. Ze ging snel de douchecabine binnen en zette de douche aan.

Ze waste haar haar en sopte haar lichaam lekker in met zeep. Nadat ze afgespoeld was zette ze de douche uit. Ze droogde zich af en liep naar de kleding kast. Wat zal ik eens aandoen vanavond, vroeg ze zich af. Ze vond een mooie HB met kant en een witte blouse, deed deze aan. Een mooie rode string en een lekker stretch broek was haar keuze. Ze moest nog aan het eten beginnen en ze had nog maar een uurtje voor dat Linda zou komen. Patricia was van plan om een Biefstukje te bakken met een lekker gebakken aardappel.

De obergine en de spersie bonen zouden in een frisse salade verwerkt worden. Patricia was druk in de weer met het eten toen de voordeur bel ging. Patricia ging naar de voordeur waar een jongeman stond, ze deed open. Patricia was verbaasd en liep naar binnen, ze maakte het pakket open, het was een erotische catalogen die ze ooit een op het internet had besteld. Ze legde het pakket aan de kant en ging verder met haar eten. De bel ging weer, het was Linda, Patricia deed open. Ze vielen elkaar meteen in de armen.

Ze hadden elkaar tenslotte 3 jaar niet gezien. Ze hadden elkaar een hoop te vertellen. Linda was een meid van 23 jaar en had flinke borsten en een stevige kont. Ze liepen door de kamer naar de keuken. Samen hebben ze het eten afgemaakt. Aan tafel werd er veel besproken. Over werk, vrienden en het verleden. Linda vertelde dat ze sinds kort weer vrijgezel was.

Er werd lekker gekletst en de dames dronken aardig door. De ene fles wijn na de andere werd geopend beide waren al aardig aangeschoten. Linda’s oog viel op de catalogen die Patricia in de haast aan de kant had gegooid. Patricia voeden zich rood aanlopen. Linda begon te bladeren in de catalogen en liet haar een soort van kunst lul zien. Patricia vond het maar een vreemde gewaarwording, een vriendin die ze 3 jaar niet gezien had lied haar zien welke vibrator ze gebruikten.

Linda vroeg aan Patricia: Ze ruimde de tafel af en gingen in de woonkamer zitten. Patricia deed de gordijnen dicht en zakte in een luie stoel. Linda vroeg of Patricia een spelletje wilde spelen.

Dat vond Patricia prima. Linda vertelde er wel bij dat het niet voor preutse meiden was. Dit maakte Patricia wel een beetje angstig maar tegelijkertijd wond het haar op. Patricia stemde er mee in.

Linda legde uit dat ze om de beurt intieme vragen mochten stellen aan elkaar en dat het antwoord in elk geval eerlijk moest zijn. Linda begon met haar eerste vraag. Heb je wel eens een hulp stuk gebruikt tijdends je masturbatie? Patricia wist niet goed wat ze moest vragen dus vroeg ze: Zo gingen ze nog een tijdje door. Ook bleven ze wijn drinken. Beide waren nu goed aangeschoten. Patricia ging naast Linda zitten en keek haar aan, ze merkte op dat ze niet heel veel veranderd was sinds 3 jaar.

Linda betrapte Patricia erop dat ze in haar blouse zat te staren. Linda begon haar borsten te strelen, Patricia wist niet waar ze kijken moest. Linda legde een hand op Patricia’s been en streelde dit. Ik doe jou een blinddoek om en dan mag ik met je doe wat ik wil daarna mag jij mij blinddoeken en doen met me wat jij wilt. Linda pakte een theedoek en rolde deze op ze legde hem op de ogen van Patricia en knoopte hem vast. Linda begon Patricia’s broek los te doen. Ze schoof deze naar beneden en deed deze bij haar uit.

Zelf deed ze haar blouse open en haar HB uit. Twee flinke tieten hingen uit haar blouse. Haar tepels waren lekker hard. Ze ging met haar tepels boven de mond van Patricia hangen en beval haar om haar mond open te doen. Ze liet een tiet op haar mond zakken, Patricia begon er aan te zuigen en te likken. Ze beet zacht op de harde tepels.

Linda hing ook de ander tiet in haar mond, ook deze moest ze zuigen en likken. Patricia werd heel geil en dus ook nat van deze spelletjes.

Linda had gezien dat Patricia een natte plek tussen haar benen kreeg. Ze deed haar benen ver uit elkaar, haar string verpakte haar natte kutlipjes maar net. Linda deed Patricia’s blouse los en trok haar BH een stukje naar beneden zodat haar tepels boven de rand van haar BH staken. Linda begon haar tieten te strelen en likte aan haar tepels.

Patricia kreunde, Linda hoorden dat ze het lekker vond. Linda deed nu de string van Patricia uit. Er zat nu een nog grottere natte plek in dan vanmiddag. Linda liet de string over Patricia’s gezicht gaan. Patricia rook haar eigen geil weer en hield het niet meer, ze begon te happen naar haar string. Linda trok hem snel weg, linda zocht de natte plek en likte eraan, mmmhhhhhh dat is lekker. Patricia lag nu in haar blote kont te draaien. Linda legde haar benen ver uit elkaar en het kutje van Patricia opende zich.

Linda liet een vinger over haar schaamlippen gaan. Daarna ging ze over haar clitoris en uiteindelijk kwam ze bij de ingang van Patricia’s kutje.

Ze drukte zacht haar vinger in de kut van Patricia. De vinger gleed soepel in haar, Linda haalde haar vinger een paar keer op en neer en stopte hem daar na bij Patricia in haar mond.

Patricia zoog de vinger met een pijpende beweging schoon. Linda ging nu met haar hoofd tussen Patricia’s benen. Ze likte zacht over haar clit waardoor Patricia schokte, linda ging overal langs met haar tong. Eerst even over haar clit en toen zoog ze aan haar schaamlippen.

Linda duwden de benen van Patricia nog iets verder naar achteren waardoor haar ingang nog beter zichtbaar was linda stak haar tong zo diep mogelijk in haar. Patricia genoot van alle handelingen. Linda vond dat het nu tijd was voor iets nieuws ze beval Patricia om op handen een voeten te gaan zitten. Patricia gehoorzaamde en stak haar kont naar haar toe. Linda keek nu recht in haar kutje.

Linda streelde Patricia’s kutje en smeerde haar sappen over haar billen heen. Langzaam streelden ze Patricia’s billen en ging ze door haar bilnaad naar beneden over haar anus. Patricia schrok even ervan, linda zei dat ze zich rustig moest houden en moet genieten. Linda likte nu haar kutje weer en drukte haar neus diep tussen haar lippen.

Ze likte ook haar billen en kwam aan bij haar poepertje ze likte er zacht aan, Patricia schok weer weg maar nu minder dan de eerste keer. Linda likte er nog een keer aan, Patricia’s poepgaatje trok zich samen.

.

Bdsm meesteres sex contact limburg
ruige sex groente in kut

Mooie brunette masturbeert op de trap Sexy Hongaarse test kutje Een mooie lul voor een Hongaarse kont Mooie brunette masturbeert Mooie brunette masturbeert in de living Mooie blondine masturbeert Mooie brunette masturbeert twee Twee Hongaarse meisjes neuken om beurt Mooie Arabische spreidt haar benen en masturbeert voor je Anaal met een jonge sexy Hongaarse Amirah Adara masturbeert onder de zon Dubbele beurt en facial voor sexy Hongaarse meid Ruige Hongaarse pooier en zijn hoer Mooie amateur masturbeert voor je neus Hongaarse schoonheid berijdt een pik Mooie fatty voor de cam Mooie emo meid masturbeert voor webcam Brunette met giga tieten masturbeert Een grote natte plek zat in haar onderbroek.

Ze pakte haar string van de grond en onderzocht hem. Ze zag de natte plek en rook eraan, de lucht was bedwelmend zoet. Ze raakte het aan met haar vinger, het was een slijmerige vloeistof. Bedwelmd, en in een soort geile roes bracht ze de string naar haar mond en stak haar tong in de plakkerige warme vloeistof. Ze likte haar eigen geil op, ze genoot ervan om haar eigen geil te proeven. Ze gooide haar string op de grond en ging in het bad zitten ze gooide haar voeten op de rand van het bad waardoor ze in een gynaecologische houding kwam te liggen.

Haar schaamlippen gingen hierdoor uiteen. Een warm en vochtig glimmend kutje was er nu te zien met lekkere dikke schaamlippen. Patricia was goed geschoren en ze wilden zelf zo min mogelijk haar op haar grotje. Patricia ging met een hand over haar borsten heen en met een andere hand streden ze haar spleetje. Ze stak een vinger in haar mond om hem nat te maken, met een vinger met speeksel ging ze zacht over haar clitoris tussen haar lipjes door.

Ze spreiden met haar andere hand nu haar kutlippen. De ingang van haar vagina van nu goed zichtbaar. Ze bracht een vinger voor de ingang. Langzaam drukte ze haar vinger naar binnen, terwijl de andere hand haar clitoris nog steeds streelden.

Ze had nu een vinger diep in haar, ze bracht een tweede vinger bij haar binnen als ze op en neer ging met haar vingers hoorde je de sappen in haar kutje soppen. Ze bleef deze handeling herhalen, steeds sneller ging ze. Ze schokte van genot en kwam na enkele seconden hevig klaar. Ze likte haar vingers nog een keer af en stapte het bad uit. Ze keek op haar horloge, shit al weer zo laat. Ze ging snel de douchecabine binnen en zette de douche aan. Ze waste haar haar en sopte haar lichaam lekker in met zeep.

Nadat ze afgespoeld was zette ze de douche uit. Ze droogde zich af en liep naar de kleding kast. Wat zal ik eens aandoen vanavond, vroeg ze zich af. Ze vond een mooie HB met kant en een witte blouse, deed deze aan. Een mooie rode string en een lekker stretch broek was haar keuze. Ze moest nog aan het eten beginnen en ze had nog maar een uurtje voor dat Linda zou komen.

Patricia was van plan om een Biefstukje te bakken met een lekker gebakken aardappel. De obergine en de spersie bonen zouden in een frisse salade verwerkt worden. Patricia was druk in de weer met het eten toen de voordeur bel ging. Patricia ging naar de voordeur waar een jongeman stond, ze deed open.

Patricia was verbaasd en liep naar binnen, ze maakte het pakket open, het was een erotische catalogen die ze ooit een op het internet had besteld. Ze legde het pakket aan de kant en ging verder met haar eten.

De bel ging weer, het was Linda, Patricia deed open. Ze vielen elkaar meteen in de armen. Ze hadden elkaar tenslotte 3 jaar niet gezien.

Ze hadden elkaar een hoop te vertellen. Linda was een meid van 23 jaar en had flinke borsten en een stevige kont. Ze liepen door de kamer naar de keuken. Samen hebben ze het eten afgemaakt. Aan tafel werd er veel besproken. Over werk, vrienden en het verleden. Linda vertelde dat ze sinds kort weer vrijgezel was. Er werd lekker gekletst en de dames dronken aardig door. De ene fles wijn na de andere werd geopend beide waren al aardig aangeschoten. Linda’s oog viel op de catalogen die Patricia in de haast aan de kant had gegooid.

Patricia voeden zich rood aanlopen. Linda begon te bladeren in de catalogen en liet haar een soort van kunst lul zien. Patricia vond het maar een vreemde gewaarwording, een vriendin die ze 3 jaar niet gezien had lied haar zien welke vibrator ze gebruikten. Linda vroeg aan Patricia: Ze ruimde de tafel af en gingen in de woonkamer zitten. Patricia deed de gordijnen dicht en zakte in een luie stoel. Linda vroeg of Patricia een spelletje wilde spelen. Dat vond Patricia prima.

Linda vertelde er wel bij dat het niet voor preutse meiden was. Dit maakte Patricia wel een beetje angstig maar tegelijkertijd wond het haar op. Patricia stemde er mee in. Linda legde uit dat ze om de beurt intieme vragen mochten stellen aan elkaar en dat het antwoord in elk geval eerlijk moest zijn. Linda begon met haar eerste vraag. Heb je wel eens een hulp stuk gebruikt tijdends je masturbatie? Patricia wist niet goed wat ze moest vragen dus vroeg ze: Zo gingen ze nog een tijdje door.

Ook bleven ze wijn drinken. Beide waren nu goed aangeschoten. Patricia ging naast Linda zitten en keek haar aan, ze merkte op dat ze niet heel veel veranderd was sinds 3 jaar.

Linda betrapte Patricia erop dat ze in haar blouse zat te staren. Linda begon haar borsten te strelen, Patricia wist niet waar ze kijken moest. Linda legde een hand op Patricia’s been en streelde dit. Ik doe jou een blinddoek om en dan mag ik met je doe wat ik wil daarna mag jij mij blinddoeken en doen met me wat jij wilt.

Linda pakte een theedoek en rolde deze op ze legde hem op de ogen van Patricia en knoopte hem vast. Linda begon Patricia’s broek los te doen. Ze schoof deze naar beneden en deed deze bij haar uit.

Zelf deed ze haar blouse open en haar HB uit. Twee flinke tieten hingen uit haar blouse. Haar tepels waren lekker hard. Ze ging met haar tepels boven de mond van Patricia hangen en beval haar om haar mond open te doen.

Ze liet een tiet op haar mond zakken, Patricia begon er aan te zuigen en te likken. Ze beet zacht op de harde tepels.

Linda hing ook de ander tiet in haar mond, ook deze moest ze zuigen en likken. Patricia werd heel geil en dus ook nat van deze spelletjes. Linda had gezien dat Patricia een natte plek tussen haar benen kreeg. Ze deed haar benen ver uit elkaar, haar string verpakte haar natte kutlipjes maar net. Linda deed Patricia’s blouse los en trok haar BH een stukje naar beneden zodat haar tepels boven de rand van haar BH staken.

Linda begon haar tieten te strelen en likte aan haar tepels. Patricia kreunde, Linda hoorden dat ze het lekker vond. Linda deed nu de string van Patricia uit. Er zat nu een nog grottere natte plek in dan vanmiddag. Linda liet de string over Patricia’s gezicht gaan. Patricia rook haar eigen geil weer en hield het niet meer, ze begon te happen naar haar string. Linda trok hem snel weg, linda zocht de natte plek en likte eraan, mmmhhhhhh dat is lekker. Patricia lag nu in haar blote kont te draaien.

Linda legde haar benen ver uit elkaar en het kutje van Patricia opende zich. Linda liet een vinger over haar schaamlippen gaan.

Daarna ging ze over haar clitoris en uiteindelijk kwam ze bij de ingang van Patricia’s kutje. Ze drukte zacht haar vinger in de kut van Patricia. De vinger gleed soepel in haar, Linda haalde haar vinger een paar keer op en neer en stopte hem daar na bij Patricia in haar mond. Patricia zoog de vinger met een pijpende beweging schoon. Linda ging nu met haar hoofd tussen Patricia’s benen.

Ze likte zacht over haar clit waardoor Patricia schokte, linda ging overal langs met haar tong. Eerst even over haar clit en toen zoog ze aan haar schaamlippen.

Linda duwden de benen van Patricia nog iets verder naar achteren waardoor haar ingang nog beter zichtbaar was linda stak haar tong zo diep mogelijk in haar. Patricia genoot van alle handelingen. Linda vond dat het nu tijd was voor iets nieuws ze beval Patricia om op handen een voeten te gaan zitten. Patricia gehoorzaamde en stak haar kont naar haar toe. Linda keek nu recht in haar kutje.

Linda streelde Patricia’s kutje en smeerde haar sappen over haar billen heen. Langzaam streelden ze Patricia’s billen en ging ze door haar bilnaad naar beneden over haar anus.

Patricia schrok even ervan, linda zei dat ze zich rustig moest houden en moet genieten. Linda likte nu haar kutje weer en drukte haar neus diep tussen haar lippen. Ze likte ook haar billen en kwam aan bij haar poepertje ze likte er zacht aan, Patricia schok weer weg maar nu minder dan de eerste keer.

Linda likte er nog een keer aan, Patricia’s poepgaatje trok zich samen.

.


Dikke lul in kut priveontvangst hoeren


Meisje pijpt jongen rimboe


Super mooie Hongaarse masturbeert met groenten angeboden door pornozot. Sexy Hongaars meisje masturbeert zichzelf met haar vuist Super sexy brunette masturbeert voor je Eve Angel masturbeert met groenten en fruit Super sexy Tera Patrick masturbeert Mooie brunette masturbeert op de trap Sexy Hongaarse test kutje Een mooie lul voor een Hongaarse kont Mooie brunette masturbeert Mooie brunette masturbeert in de living Mooie blondine masturbeert Mooie brunette masturbeert twee Twee Hongaarse meisjes neuken om beurt Mooie Arabische spreidt haar benen en masturbeert voor je Anaal met een jonge sexy Hongaarse Amirah Adara masturbeert onder de zon Dubbele beurt en facial voor sexy Hongaarse meid Ruige Hongaarse pooier en zijn hoer Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!!

Oude vriendin - keer gelezen. Het was een koude december dag, toen Patricia op de markt liep om inkopen te doen voor het avond eten. Patricia was een lekker vlotte meid van 25 jaar en had een geweldig lichaam. Het liefst ging ze gekleed in een strakke spijkerbroek en een lekker strak truitje. Ze had al verschillende relaties achter de rug maar vrijgezel zijn vond ze nog steeds het prettigst.

Ze kreeg een oude vriendin te eten die avond, ze hadden elkaar al een jaar of 3 niet gezien. Ze liep richting de kraam van de groente boer, ze vroeg hem: Toen ze al haar spullen bij elkaar gesprokkeld had ging ze naar huis. Patricia woonde dicht bij de stad in een appartement. Patricia had zich al de hele dag opgelaten gevoeld het was waarschijnlijk de spanning voor vanavond.

Het voelde of ze voor het eerst een afspraakje zou hebben. Ze moest het aan zich zelf toegeven, ze was opgewonden. Zo kon ze de avond niet beginnen vond ze zelf en besloot om een lekker warme douche te nemen.

Ze knoopte haar spijkerbroek los en stroopte deze naar beneden over haar mooie billen. Ze had een zwarte string aan. Haar strakke truitje schoof over haar borsten, waardoor ze een zachte streling voelde over haar tepels. Ze genoot van dat gevoel. In de spiegel zag ze hoe haar hard geworden tepels door haar BH heen priemden. Ze deed haar BH los en haar borsten werden bevrijd van hun benarde positie.

Patricia had een ruime cup B. Haar borsten waren van zacht vlees en waren licht getint. Toen ze bijna naakt voor de spiegel stond kon ze het niet laten om zacht met haar handen over haar borsten te gaan. Zacht kneep ze in haar tepels. Ze rolde haar tepels tussen haar duim en wijsvinger haar tepels werden er nog stijver van. Patricia werd als naar geiler van deze handelingen. Patricia stond nog een minuut of 5 met haar borsten te spelen.

Ze deed nu haar string uit en ontdekte dat haar vrouwelijke sappen in haar string waren gelopen. Een grote natte plek zat in haar onderbroek. Ze pakte haar string van de grond en onderzocht hem. Ze zag de natte plek en rook eraan, de lucht was bedwelmend zoet. Ze raakte het aan met haar vinger, het was een slijmerige vloeistof. Bedwelmd, en in een soort geile roes bracht ze de string naar haar mond en stak haar tong in de plakkerige warme vloeistof. Ze likte haar eigen geil op, ze genoot ervan om haar eigen geil te proeven.

Ze gooide haar string op de grond en ging in het bad zitten ze gooide haar voeten op de rand van het bad waardoor ze in een gynaecologische houding kwam te liggen. Haar schaamlippen gingen hierdoor uiteen. Een warm en vochtig glimmend kutje was er nu te zien met lekkere dikke schaamlippen. Patricia was goed geschoren en ze wilden zelf zo min mogelijk haar op haar grotje. Patricia ging met een hand over haar borsten heen en met een andere hand streden ze haar spleetje.

Ze stak een vinger in haar mond om hem nat te maken, met een vinger met speeksel ging ze zacht over haar clitoris tussen haar lipjes door. Ze spreiden met haar andere hand nu haar kutlippen.

De ingang van haar vagina van nu goed zichtbaar. Ze bracht een vinger voor de ingang. Langzaam drukte ze haar vinger naar binnen, terwijl de andere hand haar clitoris nog steeds streelden.

Ze had nu een vinger diep in haar, ze bracht een tweede vinger bij haar binnen als ze op en neer ging met haar vingers hoorde je de sappen in haar kutje soppen. Ze bleef deze handeling herhalen, steeds sneller ging ze. Ze schokte van genot en kwam na enkele seconden hevig klaar. Ze likte haar vingers nog een keer af en stapte het bad uit.

Ze keek op haar horloge, shit al weer zo laat. Ze ging snel de douchecabine binnen en zette de douche aan. Ze waste haar haar en sopte haar lichaam lekker in met zeep. Nadat ze afgespoeld was zette ze de douche uit. Ze droogde zich af en liep naar de kleding kast. Wat zal ik eens aandoen vanavond, vroeg ze zich af. Ze vond een mooie HB met kant en een witte blouse, deed deze aan. Een mooie rode string en een lekker stretch broek was haar keuze.

Ze moest nog aan het eten beginnen en ze had nog maar een uurtje voor dat Linda zou komen. Patricia was van plan om een Biefstukje te bakken met een lekker gebakken aardappel. De obergine en de spersie bonen zouden in een frisse salade verwerkt worden. Patricia was druk in de weer met het eten toen de voordeur bel ging. Patricia ging naar de voordeur waar een jongeman stond, ze deed open. Patricia was verbaasd en liep naar binnen, ze maakte het pakket open, het was een erotische catalogen die ze ooit een op het internet had besteld.

Ze legde het pakket aan de kant en ging verder met haar eten. De bel ging weer, het was Linda, Patricia deed open. Ze vielen elkaar meteen in de armen. Ze hadden elkaar tenslotte 3 jaar niet gezien. Ze hadden elkaar een hoop te vertellen. Linda was een meid van 23 jaar en had flinke borsten en een stevige kont. Ze liepen door de kamer naar de keuken. Samen hebben ze het eten afgemaakt. Aan tafel werd er veel besproken. Over werk, vrienden en het verleden. Linda vertelde dat ze sinds kort weer vrijgezel was.

Er werd lekker gekletst en de dames dronken aardig door. De ene fles wijn na de andere werd geopend beide waren al aardig aangeschoten. Linda’s oog viel op de catalogen die Patricia in de haast aan de kant had gegooid. Patricia voeden zich rood aanlopen.

Linda begon te bladeren in de catalogen en liet haar een soort van kunst lul zien. Patricia vond het maar een vreemde gewaarwording, een vriendin die ze 3 jaar niet gezien had lied haar zien welke vibrator ze gebruikten.

Linda vroeg aan Patricia: Ze ruimde de tafel af en gingen in de woonkamer zitten. Patricia deed de gordijnen dicht en zakte in een luie stoel.

Linda vroeg of Patricia een spelletje wilde spelen. Dat vond Patricia prima. Linda vertelde er wel bij dat het niet voor preutse meiden was. Dit maakte Patricia wel een beetje angstig maar tegelijkertijd wond het haar op. Patricia stemde er mee in. Linda legde uit dat ze om de beurt intieme vragen mochten stellen aan elkaar en dat het antwoord in elk geval eerlijk moest zijn. Linda begon met haar eerste vraag. Heb je wel eens een hulp stuk gebruikt tijdends je masturbatie? Patricia wist niet goed wat ze moest vragen dus vroeg ze: Zo gingen ze nog een tijdje door.

Ook bleven ze wijn drinken. Beide waren nu goed aangeschoten. Patricia ging naast Linda zitten en keek haar aan, ze merkte op dat ze niet heel veel veranderd was sinds 3 jaar.

Linda betrapte Patricia erop dat ze in haar blouse zat te staren. Linda begon haar borsten te strelen, Patricia wist niet waar ze kijken moest. Linda legde een hand op Patricia’s been en streelde dit. Ik doe jou een blinddoek om en dan mag ik met je doe wat ik wil daarna mag jij mij blinddoeken en doen met me wat jij wilt. Linda pakte een theedoek en rolde deze op ze legde hem op de ogen van Patricia en knoopte hem vast.

Linda begon Patricia’s broek los te doen. Ze schoof deze naar beneden en deed deze bij haar uit. Zelf deed ze haar blouse open en haar HB uit.

Twee flinke tieten hingen uit haar blouse. Haar tepels waren lekker hard. Ze ging met haar tepels boven de mond van Patricia hangen en beval haar om haar mond open te doen.

Ze liet een tiet op haar mond zakken, Patricia begon er aan te zuigen en te likken. Ze beet zacht op de harde tepels. Linda hing ook de ander tiet in haar mond, ook deze moest ze zuigen en likken. Patricia werd heel geil en dus ook nat van deze spelletjes. Linda had gezien dat Patricia een natte plek tussen haar benen kreeg. Ze deed haar benen ver uit elkaar, haar string verpakte haar natte kutlipjes maar net.

Linda deed Patricia’s blouse los en trok haar BH een stukje naar beneden zodat haar tepels boven de rand van haar BH staken.