Pseudo arts keuring kale poesjes

.

Escort dames drenthe shemale prive


.


Oma neukt neefje geile potten

  • Pseudo arts keuring kale poesjes
  • Stevige lul burensex
  • Mimi Kok Gerrit Dekzeil: Hoofdinspectrice van der Wel jezelf beffen lul likken haar stijve klapkut meende anders omdat zij dit nooit zelf aan haar lijve had mede en ook gemaakt. P is erg teleurgesteld.Sexsauna gay massage arnhem


Dit kan uitgevoerd worden op alle locaties van Keurdokter en, is net als het rijbewijs, vijf jaar geldig! Ondertussen bestaat Keurdokter al meer dan 10 jaar en heeft daarom veel ervaring op het gebied van medische onderzoeken.

Door deze jaren lange ervaring is Keurdokter op de hoogte van alle medische criteria en wettelijke eisen voor elke keuring die u nodig heeft! Tevens is Keurdokter goed bereikbaar voor u, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor Keurdokter: Wij werken met een informeel hecht team , persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk Wij luisteren naar wat u wilt, een medische keuring is bij ons maatwerk Heeft u als bedrijf 10 of meer werknemers?

Dan bieden wij de mogelijkheid om op  uw locatie de medische keuringen uit te voeren Wij plannen een medische keuring wanneer het u uitkomt, dit kan ook op zaterdag of in de avonduren Snel een medische keuring nodig? Bij Keurdokter streven wij ernaar om een medische keuring  binnen 2 weken te laten uitvoeren. Racelicentie keuring Nieuws , Racelicentie keuring. Bodemsaneringskeuring Medische keuringen voor de grondweg en waterbouw , Nieuws.

Asbestkeuring Medische keuringen voor de grondweg en waterbouw , Nieuws. Groot rijbewijskeuring Nieuws , Rijbewijskeuringen. Taxipas keuring Nieuws , Rijbewijskeuringen. Medische keuring verblijf buitenland Bijzondere keuringen , Nieuws. Lijkt niet zo bedoeld veel geimproviseer Is ook een speciale uitzending door de reportages in het kader van Het Gouden Boekenbal met speciale jingle. Plafond niet live aanwezig in de studio 40 en 41 en misschien ook 42, 43 en 44?

Schippers op vakantie of ziek? Kloteplaat van Emile 19 Tina Turner 36 Eerste echte kloteplaat inclusief jingle. Emile legt uit of Kloteplaat nu betekent: Luister en u hoort zelf het antwoord: Er zijn toch weer brieven gekomen over de kloteplaat: Klote houdt heus niet altijd iets negatiefs in. RffReeks, Bezige Bij, deel 4 62 Ruim uw auto eens op.

Lampje op stofzuiger dat aangaat als de bel gaat. Men hoeft de stofzuiger niet meer door het huis te sleuren. Na enige tijd beschik je weer over een koele dronk. Aansluitend leest Plafond een tip voor van luisteraar Adri Meijer voor een mooie ruis bij joe compact-disc.

Die kunt u bakken op uwen hete motorkap p. Bij plotseling warm weer: Verlaat u op winterpot: A Stop met roken, uit die peuken. B snij met scherp mesje plukje tapijtpool af, lijm het in gaatje en aanpletten met zwaar ding. Verder tips voor waterzuinig afwassen. Gebruik de resten van het zeepvrij afwassen voor een heerlijk gekruide basissoep en laat de afdroogdoek het vuile werk doen. Eigen schuld, zou ik zeggen, want waarom gaat u ook niet regelmatig naar uw tandarts?

Schuif een prop zilverpapier boven de kiespijnlijke plek. Doe dan ­even flink kauwen en het lijkt wel of uw hele hoofd onder stroom staat. Neem nu het zilverpapier weer weg en zie: Het principe hiervan berust op het erger-maken-dan-het-is-beginsel.

Een recept uit het boekje van Merel Vos: Ga naar de winkel, koop een pak pannenkoekenmix en volg de aanwijzingen op. Ojee, de stroop vergeten te kopen, maar nu geen tijd meer. Maak weekmozaïeken van al uw bonnetjes op A4-papier. Kopieer deze, en donder de originele bonnetjes in schoenendozen om een scheidingswandje te bouwen. En wist joe dat joe een velletje papier niet meer dan zeven keer kunt opvouwen?

Geloof joe het niet? Probeert het maar eens. Een kind vanaf het zesde levensjaar kan maar net bij het tegenoverliggende oor, daarvóór niet. Douchestangen donderen altijd naar beneden. Bevestig daarom een douchedraad waslijn ipv een stang.

Breng de parten stuk voor stuk in horizontale positie naar de mond met het vruchtvleesgedeelte naar joe gezicht toe. Even stevig de tanden op elkaar. Joe kiest een vaste dag in het jaar; daarop scheer joe joe hoofd helemaal kaal. Dat is eigenlijk alles.

Nooit meer naar de kapper. Op kiekjes en dergelijke kun joe de datum aan joe eigen kop aflezen. Bind een ballon aan joe afstandsbediening, dan raakt ie niet meer kwijt. Bekleed eerst de binnenzijde van de pot met een laagje wc-papier, en joe laat geen spoor achter. Ruk direct bij de aankoop van uw nieuwe schoenen de zolen er vanaf, dat scheelt dus steeds weer verzolen.

Word lid - B. Koop wat boeken, kun joe altijd gebruiken als cadeautje - C. Maar breng eerst een ander lid aan, zodat joe gratis cadeaus krijgt. Dat nieuwe lid kan dan weer hetzelfde gaan doen. Geef niks, helemaal niks, krijg alleen maar van alles.

Eerst zal even de stemming bedorven zijn maar trek joe daar maar niks van aan. Je gaat naar een winkel met een idee en op het moment supreme slaat de winkelvrees toe. Jan weet niet hoe hij het onder woorden moet brengen en speelt het dus maar. Tot een echte tip komt het niet omdat hij geheel over zijn toeren raakt.

Selected Uitspraken 3 Rijk de Gooyer draagt een Duits gedicht voor: Lauchs, Nijmegen in de volkskrant van gisteren. Berend Boudewijn in het Parool van gisteren. Verder een uitspraak van Paul van Vliet: Studiowerk zoals vandaag betekent een heleboel pijn en moeite.

Diepenhorst over de toekomst van de politiek: Van kwaad tot erger 92 Hans Molenaar over de B-kantjes in radioprogramma Borat en het verkrachten van muziek.

Van het Boekenfront 3? De kruisiging; een pericoop uit Johannes. Nathan Sid en schrijver K. Schippers over dichter Jan Hanlo 26 opnieuw K. Marcel Minnaert, dat gaat over geluid, warmte en elektriciteit 46 The Cider House Rules 54 K. Ik Bak Ze Bruiner. Schippers, gespeeld door het Werktheater Paul Haenen: Soeur Sourire Janine Deckers Die is niet komen opdagen, dus componist en musicus Misha Mengelberg in de studio over de klank van de didgeridoo.

Radiomaker Rik Zaal hierover in de studio Claudio Villa Italiaanse zanger, vorige week overleden - Mama Danny Kaye, en Eddie Durham jazzgitarist en -trombonist, onlangs overleden Paul Butterfield- Mystery train Slam Stewart jazzbassist, onlangs overleden.

Peters , wethouder Grondzaken, verkeer en milieu Maastricht over de geplande winkeltjes op de Servaas-brug zaal. Interview in het Frans. Chopin-muziek 61 schrijver Gerrit Borgers over dichter Paul van Ostaijen, o. Falckenbosch Proper uit Vlaardingen; over autokeuring die sinds dit jaar verplicht is.

Sipkema over de Elfstedentocht. Concertgebouw Kwestie 73 Jacques windt zich weer op over de aanbouw van het Concertgebouw en belt Martijn Sanders 90 Reinjan Mulder van de Vereniging Monumentaal Concertgebouw over de te bouwen zijvleugel. Sanders van een pianohandel is per abuis aan de telefoon Reinjan Mulder van de Stichting Monumentaal Concertgebouw en daarna Sebastiaan Gottlieb van het Parool.

Minderhout meldt dat  Joris Voorhoeve hier ook al iets mee heeft. C Paardekoper , over de vlaamse taal, die niet bestaat volgens de professor. Over hóbomuziek, Peter Schat en componeren. Waarom eten mensen, slachten en Gazpacho recept. En zand of houtschors eten. Kom alleen naar de Fizz in Amsterdam 98 Ivo de Wijs , over het winnen van de Zilvervliesrijst-microfoon.

Morgen brengen 55 Draven op een holletje, uit de bundel Daar gaan we, RffR, deel 1, p. RffR deel 1, p. Gedichten Knasterhuis 16 Dooi 18 Muizenissen. Plafond leest de tekst voor: Barda postil pakta, boskos plaviljoe, zeunend in een ralda, kordo kirdondoe.

RffR Kuttje deel 1, p. Liederen Etna Vesuvia 23 Madilona 32 Liefdesdrankje no. Bert en Ernie 12 Vrolijk kerstfeest, gelukkig Nieuwjaar 46 Maak er wat van, ook 83 55 Sinterklaaslied 60 Ik ben een kerstbal, ook 64 Waarom, waarom, waarom Ballade van Oskar Mopperkont.

Harko Wind 4 Zeg mij waarom, hou ik niet van maandag, ook 70 5 Het is onmogelijk 16 Ik ben gemaakt om van jou te houden schatje 36 Vuur 47 Ik wil dat je mij wilt. Rijk de Gooyer kondigt hem aan. Vervolgens zoeken P en Rijk tevergeefs de filevorming, terwijl Mark ondertussen de file heeft voorgelezen. De A12 tussen Dalden en Rochelten: De A34 tussen Zwolle en Driehuis langzaam rijdend tot ontploffend verkeer.

Aha, ik ontvang het bericht dat De B12 tussen Dispoint en Oisterwijk wordt vrijgemaakt door een bulldozer, daar kunt u dan straks weer vrolijk overheen tuffen. Achteraf houdt P hier een tirade over. Vrouw leest de files, P praat er doorheen. O meneer Langenberg, gauw! Ja fantastisch, ben ik gek op, laat maar horen, is het erg?

Zie onder bij mooie dialogen. Donald de Marcas leest onverstoorbaar voor, Plafond praat er doorheen. Info met Ina Vonk. P valt haar in de rede: Op de A2 staat file bij knooppunt Deil. Plafond valt in de rede met een uiteenzetting over Deil. Geen file bij Deil. P is erg teleurgesteld.

Daar doen die mensen zo hun best voor, die hebben een hele braderie daar ingericht omdat dat zo in de belangstelling staat…Er is ook al regen. Daar laat u ze mooi zitten meneer Hazewinkel. Hallo…dat is toch geen stijl? Vindt u dat stijl? Wel jingle, inclusief opgenomen reacties van Plafond: Uitzending zonder Schippers live 42 Geen jingle maar Bert en Ernie: O, wat ik trouwens eerst nog even wou vragen, trek joe nou al die verkeersopstoppingen en al dat leed wat er mee gepaard gaat ook persoonlijk aan als joe zoiets voorleest, want het klinkt soms een beetje onverschillig…nou doe maar even, ik zal het even controleren.

Plafond denkt dat het Ina Vonk was. Daar was een vrachtauto verzakt. Driebergen wil niet meer inbreken in het programma. Plafond vertelt over de stichting Doorstroming Verkeer en een mini-stoplicht-apparaatje. Plafond, Proper en van Elzakker. Pr Jacques heeft dus een nieuw idee Pl Nou, het is niet zozeer een idee, ik zit met een probleem: Dat zal in het Frans misschien ook zo zijn, in het Engels niet, daar is alles you.

En het probleem is, vooral met radio doet dat zich voor, hoe spreek je de mensen aan, want je weet natuurlijk niet wie er allemaal naar luisteren, hoe die aangesproken wensen te worden … Mag ik even? Maar nu heb ik een plan om een nieuw nederlands woord te introduceren, die dat probleem oplost … Kijk, in het engels heb je you, en dat kan zowel u als je betekenen, dat kan je zelf opmaken. E en in het Frans heb je vous Pl Ja, maar zoals jij dat uitspreekt is het meer gek, dwaas, fou … wat mij wel aardig leek om gewoon het engelse you over te nemen, en te droppen, te lanceren, te laten vallen in de Nederlandse taal.

Dus voortaan zeg je …. Dat is even wennen, en er zijn natuurlijk een heleboel taalpuristen die zeggen ja maar dat is een engels woord, nou, ik zeg dan gewoon, er zijn heel veel engelse woorden gemeengoed geworden, en bovendien, dat Nederlands gaat toch op den duur verdwijnen…zoals het fries ook, het is heel zielig voor de Friezen … maar het Nederlands is het fries van de wereld.

Pr Maar dan moet je het van nu af aan ook in je uitzendingen doen … E Heb je het ergens al doorverteld.. P Dit is echt geen doen zo …. Leg jij het dan op jouw manier uit, trut. E Ik vraag alleen aan jou of dit de allereerste keer is dat je met dit plan komt. Kijk, als dat niet zo is dan zijn we niet geïnteresseerd als VPRO Pr Als dat wel zo was was het al lang gemeengoed geworden, dus dat is helemaal gezeur wat je nou verkoopt.

Ja, te hoort het goed, krijg je dan … of ta, of bu…of Chlamonica, of ra.. Ik ben klaar, ik wil nu graag doorgaan met het volgende item. Do you speak English? Say it again now? Where come I from? Oh, from New York. Where do you come from? Yeah, but…how ken jij Jaak dan?

How ken jij hem? I know eh not.. Maybe we can sing together K: Oh no, I have eh…the eh.. Yes, she doing poohtrie. Poohtrie she do S; Poohtrie? You mean she makes pots? Oh, could I see some of your potterywork, do you have any pots?

Yes, she does poetry and I do the music. Maar u wou mij toch nog even buiten de uitzending spreken? Ja oh hoe is het op de A67, 4 km Leenderheide? V Even voor de duidelijkheid, op de A67, Venlo richting Turnhout, ja, staat tussen de knooppunten Leenderheide, dat was goed, en de Hocht: P Wat was er dan fout?

Wacht even, dus A 67…3 km…is het precies 3 km? V Nee, precies vier. Dat is heel wat anders dan drie. V ja… P Dan moet u dat niet zeggen. Zullen we het hier maar bij laten dan?

Of is er nog meer file inmiddels ontstaan? V Nee, dit was alles. P Misschien ontstaan er wel files door dit praatje ook, vrouw giechelt dat mensen denken, daar gaan we es naar toe, en dan een beetje lekker aan die file, en dan horen of het op de radio komt…hè? V Ja, wie weet. P Ja, zullen we daar es over praten, om die fileberichten een beetje op te peppen dan, dat het een beetje ook eh….

V Ja, is goed, straks na vieren. P Tijdens Tom Blom? V Tijdens Tom Blom. V Ja hoor, prima. P Die Tom Blom, wat vindt u daar eigenlijk van? V Ja, nou, tot na vieren dan. P Nee, wat vindt u van Tom Blom? P Wie vindt u aardiger: Tom Blom of mij? P O, dat zal ik even…ja, echt waar? P Maar wat is er zo leuk aan mij dan? V Ja dat weet ik niet, daar denk ik dan nog even over na. Nou, gauw maar een plaat. P Jaap, waarom ben joe niet eh K geschoren. K Eh, Wim en Verstappen.

Ik luister geïnteresseerd toe. K Dag meneer Stappen en ook eh wel. P Is dat Verstappen? K Plafond even mond houden en dan wel nu gesprek met Knasterhuis.

Leuk u eens aan de telefoon te hebben. K Sorry en wel, dan nu, vraag. V Nee, altijd in het zwart gekleed. V Omdat ik een keer met, ik meen met Knasterhuis was ik op het eiland Man, met een heer Knasterhuis… K Eh, correct geciteerd.

Sindsdien heb ik besloten altijd een zwart pak aan te hebben. P en daardoor ook flink dik geworden. V Ja, daardoor ook flink dik geworden want ik eet een stuk beter. K Waren toen in eiland Man en ook veel gezien en bloemetjesjurk mocht niet in restaurants. K Film…En veel wind en somberheid op eiland Man, en rondgewandeld op strand en de gedachten laten… V gaan. P Zonde om die gedachten allemaal maar te laten gaan, dat is misschien wel een aardig script zit daar in? K Irish Myst ingeademd, met stranden en, wel.

V Ja, dat wordt wat. Ja, dat wordt heel leuk. Dat wordt net zo leuk als de vorige, en nog leuker. P Ik hoorde iets over een rit over de Afsluitdijk met km per uur waarin iemand ook moest wuiven, en dat kan toch helemaal niet? V O, dat kan heel goed. P Want dan waait je arm er toch af of die komt bekneld? V Ja, film is allemaal bedrog hè. P Mag ik dat quoten? V Ja, u mag mij quoten. Laat me nou even uitpraten! Ja laat mij nou even uitpraten zeg, ik word hier geïnterviewd dan mag ik toch es wel es wat zeggen.

V Ja, ik mag ook wel eens wat zeggen in dit interview. P Rustig, tut tut tut tut tut V niet de hele tijd u die maar aan het woord blijft. K En tot zover. V Ja, zeg dat wel ja. P U moet niet zo van de toren blazen. V Dit soort spanningen, komt dat ook in andere vakken dan de cinematografie voor? P Ja, je kan lekker lullen professor.

We moeten dit afronden. V Wilhelmus dan hè, voor u P Is dat zo? De vraag is nu altijd, wie hangt er het eerste op, maar ik zal het niet zijn. P O, nou we zetten toch maar een plaat op, namelijk de platenkeuze van Jaap Knasterhuis.

K Eh, ik hang mij het eerste op en dan nu dan platenkeus daarvóór nog. V Leuk deuntje, aardige meezinger. P Jaap Knasterhuis is er een dansje bij aan het maken, hij is nu echt, definitief is het de kleine in de bol geslagen. V Wordt dit nou allemaal uitgezonden?

P Hou nou effe op man. De muziek klinkt enige tijd P Jaap, wat is dit dan voor plaat? Jaap is als een gek aan het dansen nu, in zijn oranje fluwelen sweatertje met dito zweetplekken…Wat is dit, Jaap?

Hou nou even op met dat gedans. K Sorry eh, Minimal Compact met Take me away. Speciaal om mij weg te laten voeren. Neem mij weg, mee, mede. Zingt en scheet mee.

P Luisteraars u bent nog steeds aanwezig bij Ronflonflon op deze nationalistische 30 e april, ook wel Koninginnendag. Ralm, zei ik al, ik bedoelde, ik maakte de combinatie van rustig en kalm en ik zei ralm luisteraars. Overige expres foutief uitgesproken of verhaspelde woorden, uitdrukkingen, of namen 8 Kuttje: Billy Joul  Joel 60 P: Dit vind ik wel aardig… Komt er nog een slotakkoord ook achteraan? Of niet, of blijft dit zo aangenaam?

U komt er nou niet meer in, gaat u maar weg. Zeker omdat het vijf december is! De hele dag op de radio en televisie dat gezeik  over die sinterklaas, daar doen wij hier niet aan mee!!

Met die humor ook, met leuke sinterklazen, die weet ik wat allemaal, we trekken ons er hier niks van aan … daar doen we hier niet aan mee!!! Ik lijk Knasterhuis wel. O, die komt ook nog. Vreselijke man is dat. Moet niet zo hard schreeuwen hè, nee. Nou, ik schreeuw als ik dat wil hoor.

Zeg, kan even dat gepiemel op die piano eh…. Of zal ik er mee doorgaan, wat vind joe? Ik maakte ineens een faux-pas. Ga je nu weer naar Welling? Zal ik het even in uw zak gieten? Over een boek van Oek de Jong: Dus ik wacht gewoon maar af. Zij gooien gezamenlijk de hoorn op de haak: Mijn grootouders kregen rechtstreeks een kleinkind, dat ben ik.

Mag ik dat hier bij laten? Waar gaat dit vanuit? Is dat wel van alle gezindte? Kan het wel door de beugel dit? Noteert u dat even. Zij heeft twee hoogrode koontjes mede gebracht. Weet je hoe dat moet? Nou, om te beginnen doe je je broek van je broekpak uit.

Ik ben zo zenuwachtig, dat heb ik haast nooit, ik heb altijd een grote bek, maar ik sta helemaal paf. Reageer daar eens op. Is het niet heerlijk om woeste golven van onredelijke emotionele uitbarstingen en dito spattingen om je oren te krijgen af en toe? Eind 17 e eeuw werd schoen niet meer ervaren als meervoud: Het is helemaal allemaal doorgestreept met vijfdubbele strepen - o, dat is muziekpapier! En als joe in de auto mocht zitten, niet gevaarlijk meewippen. Voortborduren dan, op het succes?

Ja, is dat een koosnaam? Maar hoe moet joe eigenlijk een toneelstuk aanprijzen, ik ben daar vol van, dat mag joe gerust weten. Ben ik het wel? Is dat te checken ergens? Ik weet niet precies waar. Kortom, een echte kloteplaat. Bah…eigenlijk een aaneenschakeling van popmuziekclichés die hier klinken. Ben joe hard dan? Dat is toch wel een aardige gimmick hè, die is behoorlijk aangeslagen…kan joe niet een beetje uit de school klappen?

Shi Chu Chi Chang? En hierbij moet ik het laten.