Oud maar geil naakt pissen

oud maar geil naakt pissen

..

Gratis neuken in zeeland gratis sex in amsterdamoud maar geil naakt pissen

..


Maagdelijk kutje sex stellen


Zij is een plassex fenomeen zoals ik uit haar verzoekje begreep. Dus lieve Celleke, maak je kutje maar nat…. Dit voorval speelde zich vorig jaar af toen het zo warm was. Ik, Jan, ben een dominante man en daar heeft Maaike, mijn vrouw, geen enkel….

Slanke Ada was een deftige dame van zestig jaar oud die haar hele leven lang alleen gebleven was. Ze had een ernstig en doorleefd gezicht maar…. Ondernemende Tineke was een flinke zelfstandige meid van vierentwintig. In het weekend ging ze graag stappen met haar vriendinnen waar ze vaak in rustige gezellige bars…. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Tante Ada maandag 5 februari in Extreem waardering: Mijn hospita zaterdag 3 februari in Hetero waardering: Gemma vrijdag 2 februari in Hetero waardering: Ze droogde zich af en ik keek toe. Ze zag er inderdaad helemaal niet slecht uit. Een welgevormd lichaam met flinke tieten en een lekker kontje. Ze zag dat ik keek en lachte naar me. Ik vind het aardig van je dat je me hebt geholpen zei ze.

Wat had ik anders moeten doen, jou daar naakt in het water laten verkleumen ofzo? Ze lachte weer en ik keek haar diep in haar mooie felle ogen. We lagen naast elkaar op een matje in het huisje. En toen gebeurde het. Opeens, we pakten elkaar zomaar op de bek. Na een tijdje kapte ze en zei die heb je wel verdiend! Ik vroeg haar of ze het al een beetje warmer had gekregen maar ze stond nog steeds te rillen. Ik zei dat ze nog wel een opwarmertje kon gebruiken en begon haar nek te zoenen.

Ik ging langzaam naar beneden. Toen ik bij haar borsten kwam, maakte ze uit zichzelf al haar bikinibandje los. Ik wist dat ze er zin in had. Toen haar tieten naakt waren begon ik die eens flink te verwennen.

Ik likte over haar tepels en zoog er een beetje aan. Ze vond het prettig. Ze begon sneller adem te halen en af en toe kreunde ze een beetje. Toen ik wel genoeg vond met haar borsten ging ik weer een beetje lager. Ik likte de zachte strakke huid van haar buik. Ik kwam bij haar slipje aan. Zullen we hem maar weer uitdoen? Dat liet ze zich geen twee keer zeggen en wrong zich snel uit haar bikinibroekje.

Ze had echt nog een fris, strak kutje, dat ook nog eens mooi geschoren was tot een streepje. Ik hield het niet langer en stortte me op haar poesje. Ik begon haar te beffen, steeds dieper in haar smalle kutje, terwijl ze met haar handen haar borsten masseerde.

Ze genoot er echt van. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam met veel geluid en schokken klaar. Ik voelde al haar spieren samentrekken en ze gilde het uit van genot. Toen ze een beetje uitgehijgd was zei ze en nu is het jouw beurt! Ze trok vliegensvlug mijn zwembroek omlaag en begon me overal waar ze maar bij kon te likken.

Nog nergens erg in. Dan kijk ik nog eens.. Aan je broek zo te zien, wel? Door haar slipje wat opzij te doen, ga ik haar vagina in. We lopen naar het eerste de beste koffie tentje en Ton bestelt 4 koffie. Ton kruipt naast Cel en Ik ga naast Marcel zitten. Een meisje zet de koffie op tafel en ik zie dat ze geen slipje aan heeft. Ik roep haar terug en fluister in haar oor: Gisteren was mijn slip helemaal geel van mijn urine, daarom mevrouw.

En als U mij niet geloven wilt, ga dan maar mee naar de invalide WC, kan U voelen en zien waar ik nu over praat. Zegt Cel tegen hem. Dan, bij de bar, gaat haar hand omhoog. Dan staan we in een enorme WC. Met beugels aan de muur en een verhoogde WC pot. Uit alle drie onze neuk gaatjes, stroomt het geile sap. Marcel, jij op je knieën ervoor. Ansje zakt wat onderuit en laat flops gewijs wat plas lopen, Marcel gaat gelijk met zijn mond open en ze plast pardoes in zijn mond.

Ik wring me dan tussen hen in en laat ook alles lopen. Alles verdwijnt gelukkig in de WC. Maar die twee zitten te kwijlen van geiligheid. Als ze uit geplast zijn, kus ik Ansje vol op haar lipjes. Marcel, kneed haar tepeltjes en wel zo goed, dat Geile Ansje, kreunend klaarkomt. Snel smoor ik haar geile bekkie, door mijn tong erin te steken. En één voor één verlaten we de WC.

De avond breekt aan. Ton is al weg en ik verwacht ze zo.

oud maar geil naakt pissen