Oma laat zich beffen gescheiden vrouwen neuken

oma laat zich beffen gescheiden vrouwen neuken

...

Escorte sofie boer neukt boerin

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films!

Moedertje laat zich volspuiten door de jonge kostganger ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Roodharige GILF laat zich verwennen door jong koppel. Sexy blonde moeder berijdt een pik alsof ze nooit anders doet.

Jonge blom laat zich uit de kleren lullen door Handyman. Ouwe Duitse slet laat jonge knul over haar neptieten spuiten.

Hele mooie moeder word geneukt door een hele jonge pik. Mama geeft ouderlijk advies aan dochter en stiefzoon. Anale sex met oma. Ik, jonge man 31 jr laat jou graag klaarkomen! Mail naar mij, befman freemail. Een paar per dag checkte ik mijn mail, maar steeds tevergeefs. Pas na 11 dagen ontving ik een reactie. Deze mail kwam van een pas gescheiden vrouw van 42 jaar, Anja.

Uit de tekst maakte ik op dat Anja al jaren niet op haar manier aan haar trekken was gekomen. Eigenlijk was het bij haar net andersom al bij mij.

Haar man had alleen maar interesse in sex waar hij de bevrediging van had. Dat was doorgaans harde sex, zij werd zonder voorspel gedwongen zijn stijve pik te ontvangen. Pas na jaren van onderdrukking hakte zij de knoop door en verliet samen met de kinderen het huis.

De eerlijkheid en droefheid die haar mail uitstraalde, zorgde ervoor dat ik haar meteen een mail terugstuurde. Anja had recht op lekkere ongedwongen sex. Zo mailden we een aantal malen over en weer en maakten uiteindelijk een afspraak.

Anja zou naar het station komen in de stad waar ik woon en ik zou haar met de auto oppikken om vervolgens samen naar mijn huis te gaan. We spraken af dat zij op het station op een bepaald muurtje zou gaan zitten met naast haar een paraplu. Toen ik bij het station aankwam, zag ik haar meteen. Ondanks haar leeftijd zag zij er nog verdomd goed uit. Zij was slank, niet al te groot en had donker, bijna zwart haar. Ik stapte uit en liep op haar toe en stelde mij enigzins onwenning aan haar voor.

Het was duidelijk dat zij ook niet goed wist met de situatie om te gaan. We besloten in de auto te stappen en te kijken hoe het verder zou lopen. Na de rit van een kwartier kwamen we bij mijn huis aan en er was duidelijk te merken dat we het goed met elkaar zouden kunnen vinden.

Ik stelde voor meteen naar boven te gaan. Op de slaapkamer had ik al een fles wijn en glazen klaargezet. Na wat te hebben gekletst en gedronken, vond ik het tijd worden de eerste stap te zetten. Ik stond op van het bed, nam haar hand vast en trok haar omhoog. Zonder aarzeling trok ik Anja tegen mij aan en kuste haar op de mond. Zij beantwoordde meteen mijn kus en snel stonden we lekker te tongen.

Ondertussen maakte ik haar rok los en nadat deze over haar heupen op de grond was gegleden, wreef ik zachtjes met mijn hand over haar billen. Ik voelde niet meteen een slipje en dacht dus dat zij deze niet aan had. Nou, mijn pik stond bij die gedachte ik 1 klap recht overeind.

Toen voelde ik toch nog een sukje stof, zij had een string aan. Precies wat ik graag bij een vrouw zie! Ik onderbrak de hevige kus om haar truitje over haar hoofd uit te trekken. Anja aarzelde geen moment en maakte intussen mijn blouse en broek los. In schudde deze kledingstukken vlug van mijn lijf om net zo ontkleed als Anja te zijn. Ik vroeg haar te blijven staan, terwijl ik zelf op het bed ging zitten om haar eens goed te kunnen bekijken.

Wow, wat een mooi setje had ze aan en wat was ze lekker geil om te zien. Je kon zien dat haar lichaam niet meer zo strak was als 20 jaar daarvoor, maar ze mocht er absoluut nog wezen hoor! Op mijn verzoek draaide zij om, ik knielde op de grond om met mij gezicht te hoogte van haar billen uit te komen. Ik begon haar kontje rustig te kneden en te kussen.

Het vlees voelde lekker lekker warm aan, de paal in mijn onderbroek stond keihard overeind. Voorzichtig trok ik haar billen van elkaar. Ik rook dat zij zich nog niet zo lang had gewassen en likt vervolgens met mijn tong tussen haar billen over haar string.

Dit herhaaldelijk ik enkele keren en trok daarna haar string tussen haar billen uit naar beneden en liet hem daar op haar enkels rusten. Langzaam duwde ik Anja op haar rug om duidelijk te maken dat zij een beetje voorover moest buigen. Jezus, wat een lekker kutje zat daar tussen haar benen opgesloten en wat een lekker sterretje zat daarboven.

Zo geil als ik was likte ik met heel mijn tong door haar bilspleet en proefde de smaak van haar sterretje. Zachtjes slaakte Anja een gilletje. Dit motiveerde mij om door te gaan en ook nog met puntje van mijn tong tegen haar anus te drukken waardoor deze een beetje openging. Anja kreunde van genoegen. Ik vroeg haar op het bed te gaan liggen en haar beha nog uit te doen. Toen ik naast haar kwam liggen, taste zij naar mijn kruis en pakte stevig door het stof van mijn onderbroek heen mijn stijve lul vast.

Langzaam haalde zij haar hand op en neer. In de tussentijd nam ik de tepels van haar licht hangende borsten onder handen. Anja maakte aan mij duidelijk dat ik mijn onderbroek moest uitdoen, zodat zij mijn keiharde knots beter kon masseren. Dat kon zij trouwens heel lekker, dan weer hard en dan weer eventjes zacht. Toen ik merkte dat ik bijna klaar zou gaan komen, maakte ik mij van haar los en ging boven op haar liggen en begon haar zachtjes te kussen.

Op haar mond, in haar nek en op haar schouders. Ik zakte steeds verder af. Bij haar borsten bleef ik een tijd hangen en ook bij haar naveltje kuste en likt ik haar extra. Tenslotte begaf ik mij naar haar keurig gekapte poesje.oma laat zich beffen gescheiden vrouwen neuken

...

Mijn half slappe lul drupt nog na en hangt nog uit mijn gulp. Wat moet ik doen, opstaan, misschien mag ik verder kijken als ik bij hun ben of misschien, heel misschien, mag ik wel meedoen. Kom nu maar, hoor ik het meisje zeggen. Ik wil jou ook wel even pijpen hoor! Ik besluit op te staan en me bekend te maken. Gelijktijdig stop ik mijn lul weer in mijn broek en sluit de rits. Hoi ik heet Mark en dit is mijn collega Jessica. Ik stel me ook voor en bedenk me dat het dus al een illegale ontmoeting is.

Jullie hebben geen relatie, vraag ik in mijn onschuld. Nee hoor, giechelt Jessica. Nu hebben we even een relatie, maar normaal werken we op het zelfde bureau en vandaag hadden we allebei zin om te neuken. Dus doen we dat maar. Mark vraagt wat ik alleen doe in dit bos. Ik leg uit dat ik voor mijn werk wat verkenningen aan het uitvoeren ben, zodat we aan het einde van de zomer hier een wandeltocht kunnen uitzetten. Ik vertel natuurlijk niet dat ik eigenlijk een plek zoek waar ik mijn vrouw wil neuken.

Ik geef aan dat mijn aandacht werd getrokken door het geluid die de twee produceerden. Beiden schieten in de lach. Jessica vertelde dat ze al bijna een uur bezig waren en dat Mark al 2 keer was klaargekomen.

Jammer was mijn antwoord. O, nee zegt ze, nu ik twee lullen heb kunnen jullie mooi afwisselen en kunnen we het zeker nog wel een uur doorgaan. Trek je broek en je shirt uit beveel ze me. Onderdanig trok ik gelijk alles uit en binnen momenten stond ik naakt voor het stel.

Je moet er wel even weer leven in doen zij Mark tegen Jessica. Voor ik er erg in had stopte ze mijn lul in haar mond en begon zachtjes te zuigen. Zo zei ze toen ze de eerste pijpcyclus had voltooid, je sperma smaakt lekker. Om dit te bekrachtigen likte ze haar lippen af. Mijn vrouw vind het niet lekker zeg ik. Spaar het dan maar op, dan kom ik regelmatig het opdrinken bij je lachte Jessica.

Ze nam opnieuw mijn lul en begon weer vol overgave te pijpen. Mark was ondertussen ook weer klaar om te beginnen en ging achter Jessica zitten. Ik zat op mijn billen en had zicht op die prachtige borsten. Ineens zucht Jessica en ik zie dat Mark met ferme stoten zijn lul in de kale kut van Jessica boort. Hij pompt in een strak ritme. Ik voel dat ik alweer klaarkom en zeg tegen Jessica dat ze beter even kan stoppen voordat ik haar mond volspuit. Al pijpend schudt ze haar hoofd van nee en begint me nog harder te zuigen.

Weer komt die spanning in mijn billen en ik begin te trillen. Ik spuit me helemaal leeg. Jessica gaat gewoon door met zuigen totdat ik haar naar achteren druk. Ze glimlacht en opent haar mond.

Ik zie een grote hoeveelheid sperma op haar tong drijven. Is dat van mij? Ze sluit haar mond en zonder weerstand slikt ze alles door. Mijn god, dat doet mijn vrouw nooit, wat is dit machtig mooi en lekker. Uitgeblust ga ik achterover zitten steunend op mijn elle bogen en ik zie dat Mark nog steeds de kut van Jessica neukt. Complimenten Mark, zeg ik zo.

Hoe bedoel je antwoord hij lachend. Ik geef aan dat ik in zijn ritme misschien 5 stoten kan doen voordat ik zou zijn klaargekomen. Hij is nu al zeker 5 minuten zo bezig. Aha het Jessica, jou lul gaat nu in mijn kutje. Ik kijk naar beneden en begin te lachen.

Wat is er vraagt Jessica. Nou mijn lul is net binnen een half uur twee keer klaargekomen en jij wilt hier weer leven in krijgen! Ja hoor zei ze stellig. Die is nog nooit zo snel stijf geworden van een krap kutje.

Langzaam begint ze mij te berijden terwijl ik aan haar borstel en tepels zuig. Mark, ga jij even mijn kont doen zegt ze ineens. Mark kijkt haar aan en vraagt of hij nu in haar kont moet. Als je niet wil is het ook goed, maar ik heb er zin in dat jullie pikken allebei in mij zitten.

Dus kom steek heb erin. Mark kijkt naar haar anus en ik zie dat hij twijfelt. Hij probeert waarschijnlijk eerst een vinger erin te steken want hij is wat onhandig met zijn hand. Ik kan dit niet zegt hij. Ik ben bang dat ik je beschadig, mijn lul is hier te groot voor. Verontwaardigd draait Jessica haar hoofd om en kijkt hem aan.

Dus jij bent bang om mijn kont te neuken, zeg je dat nu! Mark kijkt ietwat beteuterd en knikt bevestigend. Ik wil je wel in je kont nemen, zeg ik spontaan. Jessica snauwt tegen Mark dat ik wel een echte man ben.

Dan ga je maar kijken hoe hij in mijn kont ramt. Ze komt omhoog van mijn lul en haar kut druipt nog na als ze omgekeerd weer op haar hurken gaat zitten en mijn lul vastpakt. Zonder achteruitkijkspiegel lijdt zo zonder problemen mijn lul naar haar kontgaatje en gaat er dan zachtjes en beheerst overheen zitten. Mijn hele lul verdwijnt in haar kont.

Ze zet haar armen achter mijn schouders op de grond en begint me ritmisch in haar kont te neuken. Rustig aan zeg ik haar, of moet ik alweer klaarkomen. Nee, nu mag je nog niet. Ze laat zich helemaal naar beneden op mijn lul zakken en spreid haar benen. Mark neuk me nu dan maar in mijn kutje, of durf je dat ook niet meer.

Mark klimt over mijn benen en ik voel dat hij zijn lul in haar kutje steekt. Wat een raar maar fijn gevoel is dat om een andere lul te voelen aan de binnenkant van een vrouw. Wat lekker is dit. Zo heren zegt Jessica, en nu neuken allebei. We gehoorzamen en beginnen te neuken. Eerst hebben we een ongelijk ritme, maar al snel is deze gelijk en worden onze stoten feller en heftiger.

Na 3 minuten, ik stond er versteld van, komen Mark en ik tegelijk klaar in de kut en kont van Jessica. Ze gilt het uit van genot en kruipt van ons af en gaat op de deken liggen.

Zo heren dat was lekker en voor herhaling vatbaar. Uitgeblust steek ik een cigarillo op en ga naast Jessica liggen. Ik moet zo weer eens gaan zeg ik tegen haar. Wij moeten ook weer terug naar het werk zegt Mark.

Na ons te hebben aangekleed zijn we ieders apart uit het bos gelopen. Pfff wat was dat lekker! Onderweg naar mijn werk herhaalde ik in mijn gedachte deze fantastische middag. Ik heb hun deze zomer nog niet weer ontmoet in het bos of daarbuiten. Regelmatig loop ik langs deze plek in het bos en probeer als dan weer thuis ben mijn vrouw te overhalen mee te gaan naar dit plekje.

Maanden gaan voorbij als ik en mijn vrouw begin september naar Kreta gaan om 5 dagen te ontspannen zonder kinderen. Voor mij betekend dat, dat ik maximaal mijn vrouw wil neuken. Buiten staat een collega ons op te wachten.

Hij heeft omdat hij hier op Kreta zijn werkplek heeft e. Na de begroeting overhandigd hij mij de sleutels van onze huurauto en verontschuldigd zich dan dat het werk weer roept.

Ik geef aan dat we de weg naar onze appartementen wel terug zullen vinden en we nog contact zullen hebben. Na een handdruk en een kus stappen we in de auto en rijden naar ons onderkomen.

De rit duurt maar een kwartier als we de parkeerplaats oprijden van het complex. Als we naar binnen lopen worden we begroet door de eigenaar, die we nog kennen van vorig jaar. Hij nodigt ons uit voor een biertje aan de pool. We gaan op zijn uitnodiging in en na een half uurtje zijn we naar ons appartement gegaan.

Eindelijk op de kamer loopt mij het zweet van mijn lichaam van het sjouwen. Gelijk trek ik mijn shirt uit en mijn broek zodat ik naakt in de kamer sta. Kun je nu niet even wachten snauwt mijn vrouw. Sorry antwoord ik, maar ik ga me eerst even douchen en omkleden, wat dacht je dan dat ik ging doen. Neuken zij ze zonder te aarzelen. We zijn hier alleen maar omdat jij wilt neuken. Chagrijnig loopt ze naar het balkon en ik stap onder de douche. De douche is wat primitief, er is geen gordijn of afsluitbaar deel.

Zo kun je vanuit de zitkamer in de badkamer kijken als er iemand zich doucht als de deur open staat. De temperaturen schat ik in op een graad of 30 met een licht briesje.

Ik sta onder de douche als ik ontdek dat ik wel erg snel was en was vergeten de shampoo uit de koffer te halen. Ik roep naar mijn vrouw of ze deze even wil pakken uit de rode koffer.

Ze loopt naar binnen en opent de koffer. In de tussentijd is mijn lul al aan het groeien en trek me zachtjes af. Mijn vrouw pakt de shampoo en loopt de badkamer in. Zonder mijn lul een blik te gunnen geeft ze mij de fles en draait zich weer om. Ik begin me in te zepen als ik zie dat ze naar de koffer loopt en haar paarse jurkje eruit haalt.

Ze ziet dat ik kijk en ze loopt uit beeld. Ik hoor haar wel, maar weet niet wat ze doet. Ik zeep mijn lul in zodat deze lekker schoon wordt en lekker ruikt, als mijn vrouw weer tevoorschijn komt , omgekleed in het paarse jurkje.

Ze ruimt haar reiskleren op en gaat tegenover de badkamer op de bank zitten en steekt een sigaret op. Ik draai me om en douche me verder.

Elke keer wordt ik gedwongen weer naar de kamer te kijken. Blijkbaar valt het haar op, want ze draait haar benen van mij af en gaat overdwars op de bank zitten. Ik zet de douche uit en droog mij af. Al die tijd van drogen let ik niet op wat er in de kamer gebeurt.

Als ik mijn haren heb gekamd en een handdoek om mijn middel heb gebonden loop ik de kamer in. Ik schrik en blijf staan bij het beeld wat ik dan zie. Mijn vrouw ligt op haar rug en vingert zich zelf. Ze heeft geen slip aan en ze kan zo haar kale poesje betasten. Ze kijkt me aan en zegt: Als jij je kunt aftrekken zonder mij dan kan ik mij vingeren zonder jou!

Ik pak een cigarillo en ga het balkon op. Verbaasd van hetgeen me net is overkomen geniet ik van het uitzicht: Als ik zo even sta hoor ik vanuit de kamer het kreunen van mijn vrouw.

Ik steek mijn hoofd om de hoek van de deur en vraag haar het iets zachter te doen. Per slot zitten er kinderen in het zwembad en die kunnen nu maximaal meegenieten van een Nederlandse vrouw die zich op haar kamer aan het klaar vingeren is. Als ik goed en wel weer op het balkon naar de zee aan het kijken ben, voel ik ineens een hand onder mijn handdoek.

Jij wilt me hier toch alleen maar neuken zegt ze! Geen ondergoed zeg ik verbaasd. Nee, als jij overal en altijd wilt neuken dan is dat alleen maar lastig. Ze gaat op het bed liggen en spreid haar benen zover mogelijk. Haar kale kut staat open en ik kniel tussen haar benen en begin te likken. Ze is blijkbaar al klaargekomen en heeft ze gespoten want het geil smaakt heerlijk zoet. Als ik na een tijdje wil stoppen houd ze me tegen en zegt dat ik moet doorgaan en dat zij de komende dagen wel zal bepalen wanneer en wat ik kan doen.

Gehoorzaam doe ik wat ze zegt en ga door met likken van haar kletsnatte kutje. Steek er nu maar twee vingers in mijn kutje luidde haar volgende opdracht. Ik draai mij op mijn zij naast haar en zoek met mijn rechterhand haar kutje op. Ondertussen probeer ik haar borsten te kussen, maar dat wordt niet gewenst. Een harde tik op mijn hoofd geeft aan dat dat niet mag. Mijn middel- en ringvinger kunnen zonder weerstand haar kut in en begin ik zachtjes te wrijven aan de bovenkant van haar kutje.

Ik weet dat als je daar goed wrijft ze binnen no-time zal gaan spuiten. Ondertussen voel ik een hand mijn lul vastpakken en begint me langzaam af te trekken. Haar benen spannen en ontspannen. Ze begint te draaien en ze komt sidderend klaar.

Een grote straal kutsap spuit over het bed heen. Ondertussen ga ik verder met vingeren. Ik heb niet gehoord dat ik moest stoppen. Met dat ik dat dacht zegt ze stoppen nu, en drukt me op de rug op bed. Gelijk begint ze me te pijpen met tussendoor hard af te trekken. Als ik haar borsten wil vastpakken snauwt ze dat ik ervan af moet blijven en moet zorgen dat ik snel klaar kom. Ik heb geen zin om me hier in het zweet te werken.

Pijp me dan; geef ik als antwoord. Nee dus, ze begint me als een idioot aan mijn pik te trekken. Het zal geen minuut hebben geduurd toen ik klaar kwam.

Het sperma sijpelde over de stam van mijn lul heen toen ze opstond en naar de badkamer ging zonder verder iets te zeggen. Nadat mijn vrouw zich gedoucht had en zich weer in het paarse jurkje had geheven zijn we in de auto gestapt richting het centrum van Chania stad. We hebben vorig jaar een handige parkeerplaats gevonden en ook deze keer was die leeg. De auto geparkeerd en verder te voet naar de nostalgische haven, met diverse tussenstops van kleine winkeltjes.

Uiteindelijk komen we bij de haven en de vele terrasjes die in een U vorm rondom het water liggen. We nemen plaats in een lounge set op de eerste rij van ons favoriete tentje.

Ik ga eerst even naar de WC zeg ik tegen mijn vrouw, bestel mij maar een biertje. Als ik naar binnen loop en de bar passeer zie ik Mark. In het najaar werk ik hier 3 maanden, dan verdien ik meer en ik ben op vakantie. Ik ben samen met mijn vrouw 5 dagen hier om te ontspannen zeg ik met een big smile.

Ze zit daar in de eerste rij. Ik kan haar zien, jullie zitten in mijn regio zegt Mark. Grappig zij ik en knipoogde naar Mark. Misschien weet jij haar wel zo ver te krijgen dat ze ons vanavond samen verwend zeg ik zo. Lijkt me leuk krijg ik als antwoord. Ik ga even uit mijn buik huilen zeg ik tegen hem en vervolg mijn weg naar het toilet.

Als ik terug kom staat mijn biertje op het tafeltje en staat Mark druk in gesprek met mijn vrouw. Ik stel me voor alsof we vreemden waren en ga op mijn plek zitten. Hij is een Nederlander die hier werkt zegt mijn vrouw. Mark begint zijn relaas te doen van zijn werk in Nederland en waarom hij hier is. Tussendoor flirt hij steeds met haar. Ik negeer het en laat hem zijn tactiek uitvoeren. Als dit zo een uurtje heeft voortgeduurd gaat mijn vrouw naar het toilet en staat Mark bij een tafeltje naast de onze.

En denk je Mark wil ze, vraag ik hem. Lastig zegt hij terug, ik wil niet te opdringerig overkomen. Ik stel voor om even wat rust in te bouwen en af te wachten hoe ze gaat reageren.

Als mijn vrouw terugkomt kijkt ze verbaasd over het terras en vraagt of ik Mark ergens heb gezien. Ik zeg dat hij nog een biertje heeft gebracht en daarna is vertrokken. Misschien heeft hij wel vrij. Ze kijkt me aan met enig ongeloof, ik vond het best leuk, jammer dat hij niet gedag zegt.

Ik zeg niets en kijk over de haven. Ineens bedenk ik me iets slechtst. Zou je hem willen neuken vraag ik haar. Met een ruk draait ze haar hoofd na me toe en gepissed zegt ze: Ik zeg sorry en stel voor om zo te gaan. Ineens loopt Mark weer het terras op en als hij ons begroet vraagt mijn vrouw aan hem of hij vrij is. Nee was zijn antwoord, vanavond pas om acht uur, ik had nu een kwartier pauze en ben even naar een winkel voor zwemkleding geweest een nieuwe broek kopen.

Leuk zegt ze, ik zou hem wel even willen zien. Mark lacht, sorry maar daar heb ik nu geen tijd meer voor, maar dank je voor het compliment zegt hij met een knipoog. Heel stiekem steek ik mijn duim op en ik bemerk dat Mark het heeft gezien. Mark loopt door en ik kijk verontwaardigd mijn vrouw aan.

Ik zeg niets en denk aan het beeld dat ik van Mark heb. Weten we nog niet antwoord ze, waarschijnlijk rijden we zo terug naar onze appartementen, eten nog wat en dan vroeg onder de lakens. We zijn vanmorgen al om 5 uur vertrokken vul ik haar aan. Mark kijkt schuin na mij als ik positief knik. Zal ik anders na het werk bij jullie appartementen complex komen, dan kunnen we samen nog een biertje drinken en kan je mijn zwembroek zien zegt hij met een grijns.

Goed zegt mijn vrouw, mijn man hier zal je wel het adres geven en zijn mobiele nummer, dan kan je ons bellen als je er bent. We betalen en nemen afscheid van Mark. Aangekomen bij de auto merk ik dat ze wat zenuwachtig is en vraag haar dan ook of er iets is.

Nee hoor zegt ze, ik heb het alleen warm. De kok had weer fantastische kleine gerechtjes gemaakt. Glaasje wijn erbij en Mark even niet besproken.

Plots schrikken we van mijn mobiel die laat weten dat ik een sms bericht heb gekregen. We kijken elkaar aan en pak mijn telefoon. Ik ben wat vroeger klaar en kom zo jullie kant op als dat goed is. Ik lees de sms voor en kijk naar mijn vrouw. Ik dacht hij een geintje maakte zei ze. Blijkbaar niet, je hebt toch iets bij hem losgemaakt geloof ik. Wat zal ik terug schrijven, nu kan je het nog afzeggen. Schrijf maar dat we aan de pool zitten. Zo gezegd zo gedaan. Alleen heb ik het antwoord natuurlijk iets aangepast.

Binnen een minuut krijg ik antwoord. Ik zeg mijn vrouw dat Mark er in tien minuten zal zijn en dat hij zich verheugd op vanavond. Ze zegt niets en eet door. Eigenlijk eet ze een stuk sneller. Moeten we ook onze zwemkleren aantrekken vraagt ze ineens. Ik denk het niet geef ik als antwoord, en zowel dan kunnen we ons altijd omkleden in het appartement toch.

Het duurde iets langer voordat Mark het terras opliep en gelijk op ons afkwam. Ik kreeg een hand en mijn vrouw een kus op de wang. Alsof die twee elkaar al jaren kende. Leuk dat je er bent zegt ze. Mark gekleed in een wijde bermuda broek met een sportshirt erop kijkt mij aan: Natuurlijk, ik bestel drie bier aan de poolbar.

De gespierde bovenarmen en borst komen duidelijk door de stof van het shirt heen bij Mark. Ik zie mijn vrouw het hele lichaam observeren. Ben je getrouwd Mark. Nee antwoorde hij, gescheiden. Mijn ex vrouw had het niet zo op mijn lichaam. Grapje zegt ze, je ziet er fantastisch uit.

Dat bedoelde hij niet. Juist door zijn fantastische figuur was ze stinkend jaloers. Hij vertelde dat ze regelmatig behoefte had aan spanning in bed, maar alleen met andere mannen erbij.

Toen er een keer een vrouw bij kwam en zij door mij werd verwend, was ze er klaar mee en vertrok. Zo vertelde Mark zijn verhaal. Goh, dat is toch geen reden zegt mijn vrouw. Ik bestel nog drie biertjes, die van Mark en mij waren al weer leeg en die van haar nog maar half leeg. Ik dacht als we dat tempo even wat opschroeven komt je misschien wat losser. Je zwembroek Mark, je zou me jouw nieuwe broek laten zien toch, daarvoor ben je toch hier.

Mark kijkt ietwat om zich heen en zegt dat het rustig is aan de pool, maar dat hij wel even wil zwemmen na de modeshow. Ik heb alleen geen handdoek bij me. Mijn vrouw antwoorde snel dat we erg genoeg hadden op onze kamer. Oke zei Mark ff niet kijken. Allebei draaide we ons van Mark af en hij ontdeed zich van zijn shirt en bermuda. We draaien ons weer terug en staat Mark in een korte strakke zwembroek voor ons.

Dapper kreeg ik nog uit mijn strot. Naast mij zat iemand met open mond het lichaam van boven naar onder te bestuderen. En daarvoor verlaat jou ex je, kwam er met een trillend stemmetje uit haar mond. Mark had nog een halve erectie en zijn pik lag netjes aan de rechterkant in zijn zwembroek te wachten op bevrijding.

Wat een joekel zeg. Ook mijn vrouw kwijlde bijna van dat beeld. Grote ogen had ze elke keer dat ze afgleed naar zijn kruis. Ik duik nu even in het water als jullie het niet erg vinden. Nee, nee natuurlijk niet Mark antwoorde mijn vrouw hem.

Mark was al een aantal baantjes aan het zwemmen toen het mij opviel dat mijn vrouw met haar linker hand onder haar jurk was gaan zitten. Niemand kon het zien, maar het wond mij wel op. Ik pakte mijn biertje en nam een slok. Is het lekker vroeg ik haar.

Ze schrok en legde haar linkerhand snel op haar jurkje. Waarop we beiden in de lach schoten. Wil je hem neuken herhaalde ik. Ze keek me niet aan maar mompelde zoiets als: Jij hebt altijd gedroomd van een trio met een andere man erbij zegt ze, ik denk dat ik het met Mark erbij wel kan.

Mark ging op de rand van het zwembad hangen en riep of we ook geen zin hadden om te zwemmen. Voordat ik kon antwoorden, nee hoor we hebben ons al gedoucht zij mijn vrouw.

Een ietwat treurig gezicht was het antwoord. Ik zal een handdoek voor je halen zei ze. Ze stond op, dronk snel haar bier leeg en wou weglopen. Omdat ze geen ondergoed aan had en geen spullen in haar jurk die konden beschadigen, besloot ik haar op te pakken en in het zwembad te gooien. Ze gilde het uit toen ik haar op mijn schouders had liggen.

Niet doen, niet doen, ik moet deze jurk nog vaker aan deze week smeekte ze me. Te laat antwoorde ik en gooide haar achter Mark in het water.

Toen je als een verzopen katje weer boven het water kwam, lagen Mark en ik in een deuk van het lachen. Ze zwom naar Mark toe en ging samen met hem op de rand hangen. Terwijl ik mijn biertje leeg dronk keuvelde die twee nog wat samen. Kan je voor ons twee handdoeken halen vroeg mijn vrouw. Waarom lopen jullie niet gewoon naar het appartement antwoorde ik.

Jullie zullen je toch ook moeten douchen en kan je dan met een droge handdoek drogen. Mark keek haar aan en zei: Echt, in een oogwenk hees hij zich op de kant en reikte mijn vrouw de hand.

Hij trok haar voorzichtig en vakkundig uit het water. Haar contouren waren duidelijk zichtbaar. Ook haar harde tepels staken als twee grote knoppen door haar drijfnatte jurk. Kom zei Mark, trek even mijn shirt aan want volgens mij heb je het koud. Koud, ze is gewoon geil dacht ik, het is nog zeker 30 graden nu, wat koud, geil is ze. Onderweg, het is maar een paar minuten lopen, hadden we de grootste lol. Aangekomen op de kamer stelde mijn vrouw voor dat Mark zich als beste eerst kon gaan douchen, dan zou zij zijn zwembroek uitwringen en te drogen hangen.

Mark keek mij aan en antwoorde dat dat goed was. Hij deed zijn handen om zijn zwembroek om die vervolgens de laten zakken. Stop riep ze ineens. Ze wees naar de badkamer. Je mag je daar ook wel uitkleden, daar zit een deur voor. Mark keek haar aan en zei dat het hem niets uitmaakte en dat hij niet kon geloven dat zij nooit een andere man naakt had gezien.

Hij bleef haar aankijken toen zijn zwembroek op de grond viel en hij zicht rechte. De rode kleur op de wangen van haar was zelfs te voelen. Waar heb je die gekocht zei ze. Die heb ik voor mijn verjaardag gekregen lachte Mark. Het was echt een joekel van een lul, echt waar. Mark liep naar de badkamer en deed de douche aan. Kleed je ook vast uit zei ik tegen haar.

Ze keek me aan en liep richting de slaapkamer, ho riep ik en wees naar de stenen voor mij. Ik zat op de bank en keek haar aan. Ze knikte zo van dat Mark haar ander zou zien als ze voor de bank zich zou uitkleden.

Wederom wees ik naar de plek voor de bank en bleef haar aankijken met opgetrokken wenkbrauwen. Schuchter om zich heen kijkend liep ze op de bank af en zag ik Mark half na ons toegedraaid mij aankijken. Met dat zij naar Mark keek, deed hij of hij niets had gezien en ging door met zich in te zepen. Omdat de jurk aan haar lichaam kleefde had ze zichtbaar er moeite mee om zich snel uit te kleden. Steeds probeerde ze de jurk een stukje verder omhoog te krijgen en te voorkomen dat deze zou scheuren.

Wel keek ze steeds naar Mark om te zien of hij niets door had. Maar dat had hij wel volgens de paal tussen zijn benen die al langzaam naar boven kwam.

Mijn vrouw keek me aan en zei zachtjes dat het haar niet lukte en vroeg of ik even wou helpen. Ik stond op en ging achter haar staan. Zodat ze zicht had op Mark zijn snikkel en dat Mark zo zicht zou krijgen op haar voorgevel.

Dat laatste had ze alleen niet door. Bij haar bovenbenen pakte ik de natte jurk vast en trok deze langzaam binnenstebuiten naar boven. De deed haar armen in de lucht en fluisterde dat ik moest opschieten anders Mark haar zo zou zien. Haar middel was nu bijna bloot en trok wat sneller de jurk over haar buik. Nu stond ze daar met een naakte kut en buik, armen in de lucht en de jurk al boven haar hoofd.

Mark zag het en draaide zich onder de douche naar ons toe. Zachtjes trok ik verder omhoog. Ze fluisterde dat ik door moest gaan, want hij keek al. Enige schaamte zal zich op haar gezicht voor hebben gedaan. Wij konden dat gezicht niet zien, maar zij wel door de jurk heen de lul van Mark. Ineens floepte haar beide borsten in de vrije wereld en smeekte ze me het laatste stuk te doen, dan kon ze snel een handdoek pakken en om haar heen slaan.

In plaats van door te gaan riep ik luid naar Mark dat hij er een einde aan moest maken, want ik hier nog iemand had die zich wilde douchen. Mark keek ons aan met een brede glimlach en een lul die razend snel omhoog kwam. LUL, was het wat ik hoorde vanonder de natte jurk. Ik zei tegen haar dat ze Mark wel opwond zo te zien. Dat zie ik ook wel zei ze.

Ze probeerde zelf met haar armen in de lucht de jurk verder uit te trekken, wat niet zo lukte. Ik greep van achteren haar borsten vast en kneden ze. Mark zette de douche uit en kwam langzaam in onze richting gelopen.

Mijn vrouw begon te kronkelen om weg te komen. Maar met een hand op haar borst en de andere op haar kut, drukkend tegen mijn stijve aan lukt dat dus niet. Pas toen Mark vlak voor haar stond besefte ze dat ze niets kon doen. Mark pakte de jurk vast en trok deze verder omhoog.

Je hebt best wel een lul van een vent zei hij tegen haar. Ja, was het antwoord. Maar je bent wel heel mooi hoor. Ze werd verlegen, ik ga me nu douchen, gaan jij maar je aankleden en dan kunnen we zo nog een biertje drinken voordat je weer naar huis gaat. Mark en ik gingen op de bank zitten en keken elkaar aan.

Ik keek hem aan en bood een Moods cigarillo. We keken naar de douche deur, waar we de douche hoorden aangaan en dat er iets in de wasbak viel. Uit het niets zeiden we beiden: We schoten in de lach, we hadden veel gemeen, waaronder kaal geschoren kutjes.

Ik heb haar al geneukt. Vanmiddag toen we aankwamen. Normaal zou ze nu pas weer over een week of zes willen. Ach zei Mark, ik ken dat. Dit is niet mijn eerste trio als je dat mocht denken. Elke keer wil de vrouw wel, maar wordt van nature tegen gehouden en daar gaan wij jouw vrouw nu mee helpen. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Roodharige GILF laat zich verwennen door jong koppel. Sexy blonde moeder berijdt een pik alsof ze nooit anders doet.

Jonge blom laat zich uit de kleren lullen door Handyman. Ouwe Duitse slet laat jonge knul over haar neptieten spuiten. Hele mooie moeder word geneukt door een hele jonge pik. Mama geeft ouderlijk advies aan dochter en stiefzoon. Anale sex met oma. Even bij de rector op schoot komen. Blonde cougar slet zuigt en neukt een jonge knaap. Harige milf genomen door jonge dokter. Onschuldige tiener laat zich nemen door de oudere buurman.

Blonde milf laat zich knallen door een jonge gozer. Franse mature volledig geinspecteerd door jonge knaap met kloten. Zoon neukt beste vriendin van zijn moeder. Nick wordt ontmaagd door blonde del.


Sexafspraak groningen klaarkomende mannen


oma laat zich beffen gescheiden vrouwen neuken