Nl sex intiem zonder condoom

nl sex intiem zonder condoom

Op verzoek van de sociaal verpleegkundige maakt hij een lijst van seksuele partners sinds de laatste hivtest, zowel veilige als onveilige contacten. Het blijkt te gaan om 23 swingcontacten: De stellen zijn afkomstig uit diverse delen van het land.

Onveilige seks In de loop van enkele weken is het de sociaal verpleegkundige gelukt om 18 van de 23 contacten te spreken. Allen spraken de intentie uit om zich te laten testen. Van 21 personen is de testuitslag bij de betreffende GGD bekend: De positieve uitslagen behoren toe aan een stel waar de index met zowel de man als de vrouw in het najaar van twee maal onveilige seks heeft gehad onder invloed van meervoudig druggebruik.

Vier gewaarschuwde waren zo geschrokken dat ze direct uit de swingersscene wilden stappen. Hoewel de index graag anoniem wenste te blijven, werd onder diverse gewaarschuwde swingers toch bekend wie het betrof, doordat verhalen in het swingerscircuit naast elkaar werden gelegd. Hij is door verschillende gewaarschuwde contacten gebeld, die overwegend begripvol hebben gereageerd.

Achteraf vond hij het prettig enkelen van hen gesproken te hebben. Over het hoofd gezien De GGD die de soatesten heeft uitgevoerd bij het hivpositieve stel, heeft vervolgens ook de partnerwaarschuwing rondom hen verricht. Zij zijn sinds 11 jaar aktieve swingers, beiden biseksueel, en hebben frequent onveilige seks onder invloed van partydrugs.

In het najaar van hebben zij nog een hivzelftest gedaan die negatief was. Hierna hebben zij met ongeveer tien anderen sekscontact gehad.

Normaal gesproken vindt partnerwaarschuwing plaats vanaf de datum dat de laatste negatieve hivtest is uitgevoerd door een verpleegkundige of arts. In dit geval is over het hoofd gezien dat het een zelftest betrof en deze is als uitgangspunt genomen voor de partnerwaarschuwing. Achteraf gezien is het de vraag of deze zelftest als uitgangspunt genomen had mogen worden. Ook testen met een goede sensitiviteit en specificiteit moeten door de cliënt nog correct worden uitgevoerd en afgelezen.

Als duidelijk is dat men een betrouwbare test gebruikt heeft en men duidelijk kan beschrijven hoe de test in zijn werk ging, is het verdedigbaar om wel van een sneltest uit te gaan. Er wordt uitgebreid met het stel besproken of zij zelf contacten zullen waarschuwen of dat de GGD de partnerwaarschuwing uitvoert. Er wordt aangestuurd op de GGD, zodat men ook zeker weet dat en waarvoor er gewaarschuwd is. Uiteindelijk stemmen zij in met het waarschuwen door de GGD. Van slechts een stel hebben zij contactgegevens.

Dit betreft een swingersstel dat frequent biseksuele contacten heeft. De orale, vaginale en anale sekscontacten vinden zowel veilig als onveilig plaats. Daarnaast gebruikt ook dit stel partydrugs. Het stel wordt getest waarbij blijkt dat de man hivpositief is. Zij krijgen het advies mee vanaf nu veilige seks te hebben en de partner over drie maanden nogmaals te laten testen op hiv.

Tevens wordt aan meneer gevraagd om zijn contacten door te geven aan de GGD in verband met partnerwaarschuwing. Dit wil hij niet, een duidelijke reden hiervoor geeft hij niet. Hij zegt zelf zoveel mogelijk mensen te waarschuwen. Zijn laatste negatieve sneltest dateert uit het voorjaar van Voordat de hivbesmetting bekend was, heeft hij aangegeven alleen al in het half jaar voorafgaand aan de positieve test 30 contacten te hebben gehad.

Als het stel de spreekkamer uitloopt, geven ze al aan dat zij samen waarschijnlijk geen veilige seks gaan hebben. De partner is tot op heden niet bij ons terug geweest om nogmaals te testen op hiv. Older and swinging; need to identify hidden and emerging risk groups at STI clinics. Sex Transm Infect ; Poel van der A, Boon B. Swingers en hepatitis B; Onderzoek naar seksueel risicogedrag van swingers en kansen voor hepatitis B-preventie. Factsheet Swingers en seksualiteit. Many missed STI when only testing urogenitally without systematic anorectal and oropharyngeal screening in swingers and MSM.

Swingers an emerging riskgroup for Chlamydia trachomatis and Neisseria gonorrhoeae. Wie en wat zijn swingers? Swingers zijn heteroseksuele stellen die als stel samen seks hebben met anderen, dit kunnen ook vrijgezellen zijn. Swingers vormen een seksuele subcultuur1 die al lang bestaat en in vele landen ter wereld voorkomt ook in veel niet-westerse landen als Kenia, Zuid-Afrika, Indonesië etc. De swingers subcultuur wordt gevormd door locaties waar swingers hun sekspartners vinden: Swingers hebben hun eigen seksuele normen, terminologie en gebruiken.

Het is bovendien een verborgen en gestigmatiseerde subcultuur: Vaak vertellen ze hun huisarts niet dat ze swinger zijn en durven ze niet te vragen om een soa-test. Hierdoor is deze groep niet makkelijk te bereiken voor hulpverleners en onderzoekers en is er weinig onderzoek gedaan naar deze groep.

Het is onbekend hoeveel swingers er zijn; in Engeland schat men dat er meer dan een miljoen zijn. Schattingen voor Nederland lopen uiteen van tienduizenden tot honderdduizenden.

Uit de SWAP studie blijkt dat swingers qua opleiding, sociale positie en kenmerken niet veel verschillen van de gemiddelde Nederlandse bevolking, ze zijn even hoog opgeleid en hebben vergelijkbare maatschappelijke posities. De gemiddelde swinger is ouder dan andere soa-poli clienten2; de gemiddelde leeftijd van swingers in onze onderzoeksgroep is 43 jaar.

Waarom zijn swingers anders dan andere heteroseksuelen met wisselende contacten? Een van de verschillen met andere heteroseksuelen met meerdere, vaak wisselende contacten is dat swingers in het algemeen samen met hun partner andere sekspartners zoeken binnen deze specifieke subcultuur.

In de swingerssubcultuur is monogamie niet de norm, maar juist het hebben van meerdere partners. Een romantische relatie hebben ze met een vaste partner, maar seks is iets wat gedeeld kan worden met vele partners. In 6 maanden hebben swingers gemiddeld 12 range swingsekspartners, dit zijn sekspartners die ze via het swingen ontmoeten. Gemiddeld hebben ze met elk van deze swingsekspartners 2 keer seks in 6 maanden.

Tien procent van de swingers heeft naast de vaste en swingsekspartners losse sekspartners die ze niet ontmoeten via het swingen en die geen deel uitmaken van de swingerssubcultuur. De gemiddelde frequentie waarmee ze swingen is 10 range keer in 6 maanden.

Seksuele netwerken en concurrency. Voor de verspreiding van soa in een populatie is concurrency3, de overlap in tijd tussen sekspartners, een belangrijke factor, hoe meer concurrency hoe groter de kans op verspreiding.

Concurrency wordt meestal uitgedrukt in het percentage seksrelaties dat elkaar overlapt in een bepaalde tijd op populatieniveau. Het percentage overlappende relaties en de duur van de overlap is dan relatief laag. Swingers zijn per definitie concurrent in hun relaties4,5, omdat ze zowel een vaste partner hebben als meerdere andere sekspartners tegelijkertijd waarmee ze vaker seks hebben binnen een bepaalde tijdsperiode.

Over een tijdsperiode van 6 maanden hebben swingers in gemiddeld 5 van de 6 maanden meerdere overlappende seksuele relaties. Via de clubs en websites waar swingers elkaar ontmoeten, en door de grote mate van concurrency vormen swingers grote nauw met elkaar verbonden seksnetwerken van veel personen6. Door deze grote seksuele netwerken kunnen soa zich makkelijk verspreiden binnen deze populatie.

Deze seksuele netwerken zijn een belangrijke factor waarin swingers verschillen van heteroseksuelen met wisselende partners.

Hoewel swingen vaak wordt geïnterpreteerd als partnerruil tussen twee stellen, zijn er vele verschillende vormen. Welke extra invloed groepsseks heeft op de verspreiding van soa is nog weinig bekend. Seksueel risicogedrag en soa. Binnen de onderzoeksgroep kwam geen hiv of syfilis voor. Binnen het centrum voor seksuele gezondheid zijn wel enkele dragers van het hepatitis B virus of hiv virus binnen de swingerspopulatie bekend.

Hoewel swingers zich buiten de swingerswereld over het algemeen identificeren als heteroseksueel is in hun subcultuur seks met iemand van hetzelfde geslacht zeker voor vrouwen heel normaal: Bij orale seks wordt echter zelden tot nooit een condoom gebruikt. Wappen is een term die swingers zelf gebruiken en betekent het innemen van party drugs tijdens het swingen. Onder invloed van deze middelen hebben ze vaak langdurig seks met wisselende partners. Swingers hebben veel wisselende partners binnen een groot seksnetwerk en een aparte seksuele subcultuur.

Met deze partners hebben ze vaak onveilige seks. Daarbij leiden de normen van deze subcultuur tot veel soa-gerelateerd risicogedrag, zoals gebruik van drugs, erectiemiddelen en onveilige seks. De kans op transmissie van een soa is hierdoor groot, zowel voor de individuele swinger als binnen het netwerk.

Swingers vormen dus een risicogroep voor soa. In zowel soa-bestrijding als eerstelijns zorg zou daarom meer aandacht moeten zijn voor deze risicogroep.

Het is daarbij belangrijk dat de zorgverlener niet zoals de eerder genoemde huisarts in opleiding stigmatiseert maar swingers met een professionele, niet-veroordelende houding ten aanzien van keuzes in seksueel gedrag benadert. Inmiddels zijn we wel wijzer geworden, onze gezondheid mag er niet onder lijden. Als soa's kunnen voorkomen doen we dat. En we laten ons controleren en na een hele hele harde les, net ontsnapt altijd met condoom.

We zijn soa vrij, we houden ook anderen graag soa vrij. Wij zitten nu anderhalf jaar in dit wereldje. Ik denk dat maar 1 van de stellen waarmee wij geswingd hebben soms drugs gebruiken, maar dat deden ze niet bij ons.

Wij hebben nog nooit discussie gehad over condoomgebruik, natuurlijk gebeurt vaginale seks met condoom anaal doen we niet met anderen. Oraal doen we zonder, en ook speeltjes delen we zonder, die gebruiken we echter niet inwendig als we met anderen zijn.

Denk dat we over die speeltjes toch eens kritischer moeten zijn, niet delen zonder reinigen tussendoor, dan maar liever ieder een eigen speeltje. Interessante artikelen, thnx voor het delen! De cijfers zijn best shocking en belangrijk om serieus te nemen in mijn ogen.

Maar wat ik het ergste vind is die derde man in het eerste stuk. Als ik dat lees, vraag ik me ernstig af of hij nu veilig zal gaan swingen. En alleen al het risico dat je zo iemand tegenkomt zou toch al reden genoeg moeten zijn om een condoom te gebruiken. Marana of een condoom om het speeltje en die wisselen.

Dat zie ik in de kinkscene waar ik zit vrijwel standaard. Of dat geil is! Herpes genitalis, niet te genezen. Tja iede z'n ding hoor, ik heb zelf geen ervaring hiermee, maar een kennisje zat in een soortgelijke scene In de swingersscene en ook homo scene is een groep die deze richting kiest. Ik vind het onvoorstelbaar maar ergens in de komende tijd kom je waarschijnlijk net als zij in de hoek van hivvers terecht. De ultieme sexuele vrijheid ligt voor deze mensen in het besmet zijn.

Je kunt binnen de groep dan alles onveilig doen. Er bestaan dan ook zgn besmettingsfeestjes. Dit is jaren geleden ook eens in het nieuws geweest trouwens, een feestje in Groningen waar een paar mannen niet geïnformeerd terecht waren gekomen en per ongeluk geïnjecteerd waren Mijn kennisje is ook bewust geïnfecteerd geraakt, vrijwillig dus, maar inmiddels niet meer in deze scene. Heel veel spijt, maar gelukkig zijn er goede medicijnen.

I like only gent Hi i am isabella 24 years old , i am ope Hi i am Yasmin full of energy and sensuality. I love sex,exciting and i think it is important that we Hi i am Yasmin full of energy and sensua Al zeg ik het zelf Ik ben een heet hoerig sletje en vind het lekker om geil te pijpen zonder lekker Al zeg ik het zelf Ik ben een heet hoeri Hallo ik ben Rebeca tendere,zoete,,higienis ik ben dol op pijpen,zoenen heerlijke wilde sex in versc Hallo ik ben Rebeca tendere,zoete,,higie Rebeca hot uit Arnhem.

Ben jij opzoek naar geile date voor vanavond heb jij een stoute droom en ben jij opzoek naar er Ben jij opzoek naar geile date voor vana Ik ben Maia, een lieve en ondeugende meid van 22 jaar, verzorgd en schoon met pr Ik ben Maia, een lie I am Jesicca beautiful girl, always with a smile on face, communicative, sensual and play I am Jesicca beautiful girl, Hai Kom je nu??? Mijn naam is kim Ik ben 22jaar en nog lekker strak.

Ik ontvang je bij mij t Mijn naam is kim Heyhey, ik ben Ta Ik ben een stout lief latina, ik hou echt van heel veel sex de hele dag. Bij mijn je mag alles lekk Ik ben een stout lief latina, ik hou ech NL Airco aanwezig Net getest Soa vrij zonder condoom neuken Na een ingrijpende verbouwi NL Airco aanwezig Net getest Soa vr Hee Ben weer terug Geile nymphomane van 31 Wie o wie komt mij volspuiten!!!

Bijna niks is te gek Hee Ben weer terug Geile nymphomane van Hoii Ik ben lisa 25 met een leuke girl nextdoor-uitstraling en een ondeugend innerlijk haha. Hoii Ik ben lisa 25 met een leuke girl Hallo mannen, Zin in een geil avontuurtje? Ik ben 1,55 m, heb lange zwarte haren en cup c. Hallo mannen, Zin in een geil avontuu Hello I am nikky I am new but my body is hot and I need someone to cool me off.

Are you weeling to Hello I am nikky I am new but my body is Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact.

..

Spuitend komt ze klaar prive ontvangst hoorn

Factsheet Swingers en seksualiteit. Many missed STI when only testing urogenitally without systematic anorectal and oropharyngeal screening in swingers and MSM.

Swingers an emerging riskgroup for Chlamydia trachomatis and Neisseria gonorrhoeae. Wie en wat zijn swingers? Swingers zijn heteroseksuele stellen die als stel samen seks hebben met anderen, dit kunnen ook vrijgezellen zijn. Swingers vormen een seksuele subcultuur1 die al lang bestaat en in vele landen ter wereld voorkomt ook in veel niet-westerse landen als Kenia, Zuid-Afrika, Indonesië etc. De swingers subcultuur wordt gevormd door locaties waar swingers hun sekspartners vinden: Swingers hebben hun eigen seksuele normen, terminologie en gebruiken.

Het is bovendien een verborgen en gestigmatiseerde subcultuur: Vaak vertellen ze hun huisarts niet dat ze swinger zijn en durven ze niet te vragen om een soa-test. Hierdoor is deze groep niet makkelijk te bereiken voor hulpverleners en onderzoekers en is er weinig onderzoek gedaan naar deze groep.

Het is onbekend hoeveel swingers er zijn; in Engeland schat men dat er meer dan een miljoen zijn. Schattingen voor Nederland lopen uiteen van tienduizenden tot honderdduizenden. Uit de SWAP studie blijkt dat swingers qua opleiding, sociale positie en kenmerken niet veel verschillen van de gemiddelde Nederlandse bevolking, ze zijn even hoog opgeleid en hebben vergelijkbare maatschappelijke posities. De gemiddelde swinger is ouder dan andere soa-poli clienten2; de gemiddelde leeftijd van swingers in onze onderzoeksgroep is 43 jaar.

Waarom zijn swingers anders dan andere heteroseksuelen met wisselende contacten? Een van de verschillen met andere heteroseksuelen met meerdere, vaak wisselende contacten is dat swingers in het algemeen samen met hun partner andere sekspartners zoeken binnen deze specifieke subcultuur.

In de swingerssubcultuur is monogamie niet de norm, maar juist het hebben van meerdere partners. Een romantische relatie hebben ze met een vaste partner, maar seks is iets wat gedeeld kan worden met vele partners. In 6 maanden hebben swingers gemiddeld 12 range swingsekspartners, dit zijn sekspartners die ze via het swingen ontmoeten. Gemiddeld hebben ze met elk van deze swingsekspartners 2 keer seks in 6 maanden.

Tien procent van de swingers heeft naast de vaste en swingsekspartners losse sekspartners die ze niet ontmoeten via het swingen en die geen deel uitmaken van de swingerssubcultuur. De gemiddelde frequentie waarmee ze swingen is 10 range keer in 6 maanden. Seksuele netwerken en concurrency. Voor de verspreiding van soa in een populatie is concurrency3, de overlap in tijd tussen sekspartners, een belangrijke factor, hoe meer concurrency hoe groter de kans op verspreiding.

Concurrency wordt meestal uitgedrukt in het percentage seksrelaties dat elkaar overlapt in een bepaalde tijd op populatieniveau. Het percentage overlappende relaties en de duur van de overlap is dan relatief laag.

Swingers zijn per definitie concurrent in hun relaties4,5, omdat ze zowel een vaste partner hebben als meerdere andere sekspartners tegelijkertijd waarmee ze vaker seks hebben binnen een bepaalde tijdsperiode. Over een tijdsperiode van 6 maanden hebben swingers in gemiddeld 5 van de 6 maanden meerdere overlappende seksuele relaties. Via de clubs en websites waar swingers elkaar ontmoeten, en door de grote mate van concurrency vormen swingers grote nauw met elkaar verbonden seksnetwerken van veel personen6.

Door deze grote seksuele netwerken kunnen soa zich makkelijk verspreiden binnen deze populatie. Deze seksuele netwerken zijn een belangrijke factor waarin swingers verschillen van heteroseksuelen met wisselende partners.

Hoewel swingen vaak wordt geïnterpreteerd als partnerruil tussen twee stellen, zijn er vele verschillende vormen. Welke extra invloed groepsseks heeft op de verspreiding van soa is nog weinig bekend. Seksueel risicogedrag en soa. Binnen de onderzoeksgroep kwam geen hiv of syfilis voor.

Binnen het centrum voor seksuele gezondheid zijn wel enkele dragers van het hepatitis B virus of hiv virus binnen de swingerspopulatie bekend. Hoewel swingers zich buiten de swingerswereld over het algemeen identificeren als heteroseksueel is in hun subcultuur seks met iemand van hetzelfde geslacht zeker voor vrouwen heel normaal: Bij orale seks wordt echter zelden tot nooit een condoom gebruikt.

Wappen is een term die swingers zelf gebruiken en betekent het innemen van party drugs tijdens het swingen. Onder invloed van deze middelen hebben ze vaak langdurig seks met wisselende partners. Swingers hebben veel wisselende partners binnen een groot seksnetwerk en een aparte seksuele subcultuur. Met deze partners hebben ze vaak onveilige seks. Daarbij leiden de normen van deze subcultuur tot veel soa-gerelateerd risicogedrag, zoals gebruik van drugs, erectiemiddelen en onveilige seks.

De kans op transmissie van een soa is hierdoor groot, zowel voor de individuele swinger als binnen het netwerk. Swingers vormen dus een risicogroep voor soa. In zowel soa-bestrijding als eerstelijns zorg zou daarom meer aandacht moeten zijn voor deze risicogroep. Het is daarbij belangrijk dat de zorgverlener niet zoals de eerder genoemde huisarts in opleiding stigmatiseert maar swingers met een professionele, niet-veroordelende houding ten aanzien van keuzes in seksueel gedrag benadert.

Inmiddels zijn we wel wijzer geworden, onze gezondheid mag er niet onder lijden. Als soa's kunnen voorkomen doen we dat. En we laten ons controleren en na een hele hele harde les, net ontsnapt altijd met condoom. We zijn soa vrij, we houden ook anderen graag soa vrij. Wij zitten nu anderhalf jaar in dit wereldje.

Ik denk dat maar 1 van de stellen waarmee wij geswingd hebben soms drugs gebruiken, maar dat deden ze niet bij ons. Wij hebben nog nooit discussie gehad over condoomgebruik, natuurlijk gebeurt vaginale seks met condoom anaal doen we niet met anderen. Oraal doen we zonder, en ook speeltjes delen we zonder, die gebruiken we echter niet inwendig als we met anderen zijn. Denk dat we over die speeltjes toch eens kritischer moeten zijn, niet delen zonder reinigen tussendoor, dan maar liever ieder een eigen speeltje.

Interessante artikelen, thnx voor het delen! De cijfers zijn best shocking en belangrijk om serieus te nemen in mijn ogen. Maar wat ik het ergste vind is die derde man in het eerste stuk. Als ik dat lees, vraag ik me ernstig af of hij nu veilig zal gaan swingen. En alleen al het risico dat je zo iemand tegenkomt zou toch al reden genoeg moeten zijn om een condoom te gebruiken. Marana of een condoom om het speeltje en die wisselen. Dat zie ik in de kinkscene waar ik zit vrijwel standaard.

Of dat geil is! Herpes genitalis, niet te genezen. Tja iede z'n ding hoor, ik heb zelf geen ervaring hiermee, maar een kennisje zat in een soortgelijke scene In de swingersscene en ook homo scene is een groep die deze richting kiest. Ik vind het onvoorstelbaar maar ergens in de komende tijd kom je waarschijnlijk net als zij in de hoek van hivvers terecht. De ultieme sexuele vrijheid ligt voor deze mensen in het besmet zijn.

Je kunt binnen de groep dan alles onveilig doen. Er bestaan dan ook zgn besmettingsfeestjes. Dit is jaren geleden ook eens in het nieuws geweest trouwens, een feestje in Groningen waar een paar mannen niet geïnformeerd terecht waren gekomen en per ongeluk geïnjecteerd waren Mijn kennisje is ook bewust geïnfecteerd geraakt, vrijwillig dus, maar inmiddels niet meer in deze scene.

Heel veel spijt, maar gelukkig zijn er goede medicijnen. Ik ben hier echt geen voorstander van maar ik vind dat ieder mens recht heeft op zorg. Wij swingen zelf ook regelmatig en in clubs inderdaad met condoom, maar daar buiten bijna niet.

De meeste mensen vrijen graag zonder, ook als het one night stand is. Natuurlijk kan je hier heel moralistisch over zijn, maar bijna iedereen vindt dat gewoon veel lekkerder. Het risico op een Soa is er altijd, bijna allemaal zijn ze goed te genezen.

HIV niet, maar het risico hierop is echt nihil als je geen anale sex hebt. De meeste van deze laatste categorie hebben het bijna allemaal opgelopen via anaal seksueel contact. Ik zeg niet dat het goed is om het altijd zonder te doen als je heterosexual contact hebt, maar de kans op een verkeersongeval is vele malen groter voor diegenen die geen anaal seksueel contact hebben.

Soms wil je gewoon even genieten van het leven. Als je altijd thuis blijft zitten en niets doet, leef je langer, maar heb je dan plezier? Snoesje zaterdag 16 september We don't have to make babies to make love. Ik beken dat ik geen beflapjes heb, maar ik zou er absoluut geen problemen mee hebben er één te gebruiken als de ander dat wil of om niet gebeft te worden in dat geval.

Daarnaast laat ik me nog regelmatig testen, om helemaal safe te zijn. Dus ja ik doe voor mijzelf het maximale om veilig te zijn binnen mijn vrije levensstijl. Overigens zit ik niet in de swingers scene en heb misschien ook daardoor nooit een rare reactie gehad dat ik het veilig wil doen. En ook op mijn verzoek tot veilig of niet pijpen wordt altijd goed gereageerd. Paarsebloem zondag 17 september Afgelopen zaterdag weer eens op een wat groter feest geweest bij SDC stel in buurt Arnhem.

Een prachtig ruim vrijstaand huis waar we nog niet eerder waren geweest stel kenden we wel via eerder feestje. Oprijlaan met toortsen afgebakend. In de tuin een bubbelende 14 persoons jacuzzi. De enorm grote living was middels matrassen goeddeels bedekt.

De banken waren met dekens afgeschermd. Een groot scherm waarop pornofilms duitse swingerfilms veelal werden geprojecteerd, oude discoballen op een standaard, trance muziek door de speakers en overal flesjes water. Nu ja, ik denk dat de ervarenen onder ons het sfeertje wel herkennen. Ons maakt het in principe niets uit of we in een rijtjeshuis of appartement worden ontvangen hoor, maar dit was best wel even van WOW! Maar goed daar gaat het niet om. En iedereen ging op de wap deze avond.

Na een klein uurtje ging het al behoorlijk los. Mede in het kader van deze draad ook eens gaan letten op het condoomgebruik.

Condooms stonden op 4 of 5 verschillende schaaltjes en waren dus aanwezig. Ik heb deze avond drie stellen gezien die condooms gebruikten pas op , ik zal niet alles gezien hebben. Eén van die stellen het mooiste en jongste stel van de avond, voor mij kwam naast ons te liggen. Samen een ballonnetje, lekker zoenen, likken, beffen, pijpen. En toen dus neuken, Vooral de man van het stel was daar vastbesloten in. Geen probleem, we passen ons aan. De man neukte mij ook met condoom terwijl ik me nog zo hoerig en plagerig had aangeboden.

We vonden dat natuurlijk jammer, maar desondanks een lekkere vrijpartij. Ik ben een mysterieus vrouw en ik hou ervan om jou te verassen met een heerlijke Ik ben voor echt Pijp altijd zonder condoom. Cardate ook voor vrachtwagen Ik heb Cup e en een vol postuur.

Ik ben erg op me hygiëne gesteld en verwacht dat ook van de klant. Begin je ook weer lekker die zomerkriebels te krijgen. Slank maar vol vrouwelijk en lekker zacht dus heerlijk om mee te vrijen NIET zonder condoom vragen, dat doe ik niet!!

Krijg hier geen genoeg van Wij zijn een geil stel en misschien wel opzoek naar jou! Ben jij niet ouder dan 50?nl sex intiem zonder condoom

Op verzoek van de sociaal verpleegkundige maakt hij een lijst van seksuele partners sinds de laatste hivtest, zowel veilige als onveilige contacten. Het blijkt te gaan om 23 swingcontacten: De stellen zijn afkomstig uit diverse delen van het land. Onveilige seks In de loop van enkele weken is het de sociaal verpleegkundige gelukt om 18 van de 23 contacten te spreken.

Allen spraken de intentie uit om zich te laten testen. Van 21 personen is de testuitslag bij de betreffende GGD bekend: De positieve uitslagen behoren toe aan een stel waar de index met zowel de man als de vrouw in het najaar van twee maal onveilige seks heeft gehad onder invloed van meervoudig druggebruik.

Vier gewaarschuwde waren zo geschrokken dat ze direct uit de swingersscene wilden stappen. Hoewel de index graag anoniem wenste te blijven, werd onder diverse gewaarschuwde swingers toch bekend wie het betrof, doordat verhalen in het swingerscircuit naast elkaar werden gelegd.

Hij is door verschillende gewaarschuwde contacten gebeld, die overwegend begripvol hebben gereageerd. Achteraf vond hij het prettig enkelen van hen gesproken te hebben.

Over het hoofd gezien De GGD die de soatesten heeft uitgevoerd bij het hivpositieve stel, heeft vervolgens ook de partnerwaarschuwing rondom hen verricht. Zij zijn sinds 11 jaar aktieve swingers, beiden biseksueel, en hebben frequent onveilige seks onder invloed van partydrugs. In het najaar van hebben zij nog een hivzelftest gedaan die negatief was.

Hierna hebben zij met ongeveer tien anderen sekscontact gehad. Normaal gesproken vindt partnerwaarschuwing plaats vanaf de datum dat de laatste negatieve hivtest is uitgevoerd door een verpleegkundige of arts. In dit geval is over het hoofd gezien dat het een zelftest betrof en deze is als uitgangspunt genomen voor de partnerwaarschuwing.

Achteraf gezien is het de vraag of deze zelftest als uitgangspunt genomen had mogen worden. Ook testen met een goede sensitiviteit en specificiteit moeten door de cliënt nog correct worden uitgevoerd en afgelezen.

Als duidelijk is dat men een betrouwbare test gebruikt heeft en men duidelijk kan beschrijven hoe de test in zijn werk ging, is het verdedigbaar om wel van een sneltest uit te gaan. Er wordt uitgebreid met het stel besproken of zij zelf contacten zullen waarschuwen of dat de GGD de partnerwaarschuwing uitvoert.

Er wordt aangestuurd op de GGD, zodat men ook zeker weet dat en waarvoor er gewaarschuwd is. Uiteindelijk stemmen zij in met het waarschuwen door de GGD. Van slechts een stel hebben zij contactgegevens. Dit betreft een swingersstel dat frequent biseksuele contacten heeft.

De orale, vaginale en anale sekscontacten vinden zowel veilig als onveilig plaats. Daarnaast gebruikt ook dit stel partydrugs. Het stel wordt getest waarbij blijkt dat de man hivpositief is. Zij krijgen het advies mee vanaf nu veilige seks te hebben en de partner over drie maanden nogmaals te laten testen op hiv. Tevens wordt aan meneer gevraagd om zijn contacten door te geven aan de GGD in verband met partnerwaarschuwing.

Dit wil hij niet, een duidelijke reden hiervoor geeft hij niet. Hij zegt zelf zoveel mogelijk mensen te waarschuwen. Zijn laatste negatieve sneltest dateert uit het voorjaar van Voordat de hivbesmetting bekend was, heeft hij aangegeven alleen al in het half jaar voorafgaand aan de positieve test 30 contacten te hebben gehad. Als het stel de spreekkamer uitloopt, geven ze al aan dat zij samen waarschijnlijk geen veilige seks gaan hebben.

De partner is tot op heden niet bij ons terug geweest om nogmaals te testen op hiv. Older and swinging; need to identify hidden and emerging risk groups at STI clinics. Sex Transm Infect ; Poel van der A, Boon B. Swingers en hepatitis B; Onderzoek naar seksueel risicogedrag van swingers en kansen voor hepatitis B-preventie. Factsheet Swingers en seksualiteit. Many missed STI when only testing urogenitally without systematic anorectal and oropharyngeal screening in swingers and MSM.

Swingers an emerging riskgroup for Chlamydia trachomatis and Neisseria gonorrhoeae. Wie en wat zijn swingers? Swingers zijn heteroseksuele stellen die als stel samen seks hebben met anderen, dit kunnen ook vrijgezellen zijn.

Swingers vormen een seksuele subcultuur1 die al lang bestaat en in vele landen ter wereld voorkomt ook in veel niet-westerse landen als Kenia, Zuid-Afrika, Indonesië etc. De swingers subcultuur wordt gevormd door locaties waar swingers hun sekspartners vinden: Swingers hebben hun eigen seksuele normen, terminologie en gebruiken. Het is bovendien een verborgen en gestigmatiseerde subcultuur: Vaak vertellen ze hun huisarts niet dat ze swinger zijn en durven ze niet te vragen om een soa-test.

Hierdoor is deze groep niet makkelijk te bereiken voor hulpverleners en onderzoekers en is er weinig onderzoek gedaan naar deze groep.

Het is onbekend hoeveel swingers er zijn; in Engeland schat men dat er meer dan een miljoen zijn. Schattingen voor Nederland lopen uiteen van tienduizenden tot honderdduizenden. Uit de SWAP studie blijkt dat swingers qua opleiding, sociale positie en kenmerken niet veel verschillen van de gemiddelde Nederlandse bevolking, ze zijn even hoog opgeleid en hebben vergelijkbare maatschappelijke posities.

De gemiddelde swinger is ouder dan andere soa-poli clienten2; de gemiddelde leeftijd van swingers in onze onderzoeksgroep is 43 jaar. Waarom zijn swingers anders dan andere heteroseksuelen met wisselende contacten? Een van de verschillen met andere heteroseksuelen met meerdere, vaak wisselende contacten is dat swingers in het algemeen samen met hun partner andere sekspartners zoeken binnen deze specifieke subcultuur.

In de swingerssubcultuur is monogamie niet de norm, maar juist het hebben van meerdere partners. Een romantische relatie hebben ze met een vaste partner, maar seks is iets wat gedeeld kan worden met vele partners. In 6 maanden hebben swingers gemiddeld 12 range swingsekspartners, dit zijn sekspartners die ze via het swingen ontmoeten.

Gemiddeld hebben ze met elk van deze swingsekspartners 2 keer seks in 6 maanden. Tien procent van de swingers heeft naast de vaste en swingsekspartners losse sekspartners die ze niet ontmoeten via het swingen en die geen deel uitmaken van de swingerssubcultuur.

De gemiddelde frequentie waarmee ze swingen is 10 range keer in 6 maanden. Seksuele netwerken en concurrency. Voor de verspreiding van soa in een populatie is concurrency3, de overlap in tijd tussen sekspartners, een belangrijke factor, hoe meer concurrency hoe groter de kans op verspreiding. Concurrency wordt meestal uitgedrukt in het percentage seksrelaties dat elkaar overlapt in een bepaalde tijd op populatieniveau. Het percentage overlappende relaties en de duur van de overlap is dan relatief laag.

Swingers zijn per definitie concurrent in hun relaties4,5, omdat ze zowel een vaste partner hebben als meerdere andere sekspartners tegelijkertijd waarmee ze vaker seks hebben binnen een bepaalde tijdsperiode. Over een tijdsperiode van 6 maanden hebben swingers in gemiddeld 5 van de 6 maanden meerdere overlappende seksuele relaties.

Via de clubs en websites waar swingers elkaar ontmoeten, en door de grote mate van concurrency vormen swingers grote nauw met elkaar verbonden seksnetwerken van veel personen6.

Door deze grote seksuele netwerken kunnen soa zich makkelijk verspreiden binnen deze populatie. Deze seksuele netwerken zijn een belangrijke factor waarin swingers verschillen van heteroseksuelen met wisselende partners.

Hoewel swingen vaak wordt geïnterpreteerd als partnerruil tussen twee stellen, zijn er vele verschillende vormen. Welke extra invloed groepsseks heeft op de verspreiding van soa is nog weinig bekend. Seksueel risicogedrag en soa. Binnen de onderzoeksgroep kwam geen hiv of syfilis voor. Binnen het centrum voor seksuele gezondheid zijn wel enkele dragers van het hepatitis B virus of hiv virus binnen de swingerspopulatie bekend.

Hoewel swingers zich buiten de swingerswereld over het algemeen identificeren als heteroseksueel is in hun subcultuur seks met iemand van hetzelfde geslacht zeker voor vrouwen heel normaal: Bij orale seks wordt echter zelden tot nooit een condoom gebruikt. Wappen is een term die swingers zelf gebruiken en betekent het innemen van party drugs tijdens het swingen. Onder invloed van deze middelen hebben ze vaak langdurig seks met wisselende partners.

Swingers hebben veel wisselende partners binnen een groot seksnetwerk en een aparte seksuele subcultuur. Met deze partners hebben ze vaak onveilige seks. Daarbij leiden de normen van deze subcultuur tot veel soa-gerelateerd risicogedrag, zoals gebruik van drugs, erectiemiddelen en onveilige seks.

De kans op transmissie van een soa is hierdoor groot, zowel voor de individuele swinger als binnen het netwerk. Swingers vormen dus een risicogroep voor soa. In zowel soa-bestrijding als eerstelijns zorg zou daarom meer aandacht moeten zijn voor deze risicogroep. Het is daarbij belangrijk dat de zorgverlener niet zoals de eerder genoemde huisarts in opleiding stigmatiseert maar swingers met een professionele, niet-veroordelende houding ten aanzien van keuzes in seksueel gedrag benadert.

Inmiddels zijn we wel wijzer geworden, onze gezondheid mag er niet onder lijden. Als soa's kunnen voorkomen doen we dat. En we laten ons controleren en na een hele hele harde les, net ontsnapt altijd met condoom. We zijn soa vrij, we houden ook anderen graag soa vrij. Wij zitten nu anderhalf jaar in dit wereldje.

Ik denk dat maar 1 van de stellen waarmee wij geswingd hebben soms drugs gebruiken, maar dat deden ze niet bij ons. Wij hebben nog nooit discussie gehad over condoomgebruik, natuurlijk gebeurt vaginale seks met condoom anaal doen we niet met anderen.

Oraal doen we zonder, en ook speeltjes delen we zonder, die gebruiken we echter niet inwendig als we met anderen zijn. Denk dat we over die speeltjes toch eens kritischer moeten zijn, niet delen zonder reinigen tussendoor, dan maar liever ieder een eigen speeltje. Interessante artikelen, thnx voor het delen! De cijfers zijn best shocking en belangrijk om serieus te nemen in mijn ogen.

Maar wat ik het ergste vind is die derde man in het eerste stuk. Als ik dat lees, vraag ik me ernstig af of hij nu veilig zal gaan swingen. En alleen al het risico dat je zo iemand tegenkomt zou toch al reden genoeg moeten zijn om een condoom te gebruiken. Marana of een condoom om het speeltje en die wisselen.

Dat zie ik in de kinkscene waar ik zit vrijwel standaard. Of dat geil is! Herpes genitalis, niet te genezen. Tja iede z'n ding hoor, ik heb zelf geen ervaring hiermee, maar een kennisje zat in een soortgelijke scene In de swingersscene en ook homo scene is een groep die deze richting kiest. Ik vind het onvoorstelbaar maar ergens in de komende tijd kom je waarschijnlijk net als zij in de hoek van hivvers terecht. De ultieme sexuele vrijheid ligt voor deze mensen in het besmet zijn.

Je kunt binnen de groep dan alles onveilig doen. Er bestaan dan ook zgn besmettingsfeestjes. Dit is jaren geleden ook eens in het nieuws geweest trouwens, een feestje in Groningen waar een paar mannen niet geïnformeerd terecht waren gekomen en per ongeluk geïnjecteerd waren Mijn kennisje is ook bewust geïnfecteerd geraakt, vrijwillig dus, maar inmiddels niet meer in deze scene.

Heel veel spijt, maar gelukkig zijn er goede medicijnen. I like only gent Hi i am isabella 24 years old , i am ope Hi i am Yasmin full of energy and sensuality. I love sex,exciting and i think it is important that we Hi i am Yasmin full of energy and sensua Al zeg ik het zelf Ik ben een heet hoerig sletje en vind het lekker om geil te pijpen zonder lekker Al zeg ik het zelf Ik ben een heet hoeri Hallo ik ben Rebeca tendere,zoete,,higienis ik ben dol op pijpen,zoenen heerlijke wilde sex in versc Hallo ik ben Rebeca tendere,zoete,,higie Rebeca hot uit Arnhem.

Ben jij opzoek naar geile date voor vanavond heb jij een stoute droom en ben jij opzoek naar er Ben jij opzoek naar geile date voor vana Ik ben Maia, een lieve en ondeugende meid van 22 jaar, verzorgd en schoon met pr Ik ben Maia, een lie I am Jesicca beautiful girl, always with a smile on face, communicative, sensual and play I am Jesicca beautiful girl, Hai Kom je nu??? Mijn naam is kim Ik ben 22jaar en nog lekker strak. Ik ontvang je bij mij t Mijn naam is kim Heyhey, ik ben Ta Ik ben een stout lief latina, ik hou echt van heel veel sex de hele dag.

Bij mijn je mag alles lekk Ik ben een stout lief latina, ik hou ech NL Airco aanwezig Net getest Soa vrij zonder condoom neuken Na een ingrijpende verbouwi NL Airco aanwezig Net getest Soa vr Hee Ben weer terug Geile nymphomane van 31 Wie o wie komt mij volspuiten!!! Bijna niks is te gek Hee Ben weer terug Geile nymphomane van Hoii Ik ben lisa 25 met een leuke girl nextdoor-uitstraling en een ondeugend innerlijk haha.

Hoii Ik ben lisa 25 met een leuke girl Hallo mannen, Zin in een geil avontuurtje? Ik ben 1,55 m, heb lange zwarte haren en cup c. Hallo mannen, Zin in een geil avontuu Hello I am nikky I am new but my body is hot and I need someone to cool me off. Are you weeling to Hello I am nikky I am new but my body is Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact.

..


Ik ontvang je bij mij t Mijn naam is kim Heyhey, ik ben Ta Ik ben een stout lief latina, ik hou echt van heel veel sex de hele dag. Bij mijn je mag alles lekk Ik ben een stout lief latina, ik hou ech NL Airco aanwezig Net getest Soa vrij zonder condoom neuken Na een ingrijpende verbouwi NL Airco aanwezig Net getest Soa vr Hee Ben weer terug Geile nymphomane van 31 Wie o wie komt mij volspuiten!!! Bijna niks is te gek Hee Ben weer terug Geile nymphomane van Hoii Ik ben lisa 25 met een leuke girl nextdoor-uitstraling en een ondeugend innerlijk haha.

Hoii Ik ben lisa 25 met een leuke girl Hallo mannen, Zin in een geil avontuurtje? Ik ben 1,55 m, heb lange zwarte haren en cup c. Hallo mannen, Zin in een geil avontuu Hello I am nikky I am new but my body is hot and I need someone to cool me off. Are you weeling to Hello I am nikky I am new but my body is Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B.

Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Bare creampie Slet NU in Amersfoort het is weeer eens zover Natte bbw 29 jaar Escort uur rond zwolle Escort uur rond zwolle Sandra uit Zwolle.

Mega aktie 50 euro allin Lees Snel Apeld Miriam new Hello, boys. Yasmin New in the city Hi i am Yasmin full of energy and sensuality. New crina Al zeg ik het zelf Ik ben een heet hoerig sletje en vind het lekker om geil te pijpen zonder lekker Rebeca hot Hallo ik ben Rebeca tendere,zoete,,higienis ik ben dol op pijpen,zoenen heerlijke wilde sex in versc Maia new Hallo geile mannen!

Ik wil sperma voel Geile nymphomane wil volgespoten worden Hee Ben weer terug Geile nymphomane van 31 Wie o wie komt mij volspuiten!!! Kinky meid van 25 wil een gangbang Hoii Ik ben lisa 25 met een leuke girl nextdoor-uitstraling en een ondeugend innerlijk haha. Ik hou er ook van om Als het kan heel snel een lekkere geile kerel die mij ongekend geil wil neuken.

Mijn kutje is altijd nat. Hoi mannen, ik ben Lucas, ik zoek via deze weg naar een man die mij wat meer ervaring kan aanbieden op seksgebied. Is er hier een man die Heey lieve schatjes, Ik ben Zuky, een klein geil opdondertje uit Japan. Ik hou ervan door een groot geschapen man keihard genomen Heey lieve schat, Ben je ook zo nieuwschierig aangelegd?

Ik namelijk wel, ik Heey lieverd, We hebben een fantastische en nog nooit bij ons getoonde actie. Heey schatje, Is het ook jouw droom om sex met een model te hebben? Ik heb fotoshoot gehad voor playboy Asia. Ben jij de man die Heey geile mannen van Nederland, Ik ben Wong uit Korea en ik ben nog betrekkelijk onervaren.

Ik hou van taboeloze sex en vooral anale Dat is vanaf nu mogelijk. Ik wil mij even aan je Zin in een echt, pure, slanke, spontane en goed uitziende 46 jarige meid. Hallo Lieverdjes, Ik ben Lise, een lieve, ondeugende geile volslanke meid met een natuurlijke G cup! Ik wil me graag even voorstellen!

Mijn naam is Debby en ik ben een lekkere slanke meid van 25 jaar die voor heel veel in is Sexzoekertjes zonder condoom aangeboden en gevraagd n. Geen probleem ik wijd je graag in hi mannen deze ladyboy bied zich aan om gebruikt te worden en wil graag eens flink onder handen genomen worden door een lekkere hete vent Noord-Holland NL lieve ladyboy zoekt een seksdate en zou er eventueel een relatie aan over willen houden hey hallo ik ben een lieve ladyboy die heel erg graag sex wil hebben maar ik denk dat ik te lief ben of zo want het lukt mij niet op de Friesland NL Zalig genieten met Vlaamse klasse escort dame Antwerpen BE Zalig genieten met Vlaamse klasse escort dame Limburg NL Gewoon lekker puur natuur Het is heel simpel wat ik zoek, gewoon een man om lekkere seks mee te hebben.

Zuid-Holland NL Een man die mij ongeremd geil wil neuken!