Naakte tiener sletjes plassex gezocht

naakte tiener sletjes plassex gezocht

Heerlijk geil geef me gratis sex

Dan draait ze zich om en ik moet op mijn rug gaan liggen en van kop tot teen sproeit ze me onder. Dan komt Fred, want zo heet de jongen erbij en die tovert een super grote lul uit zijn broek en propt die in Celleke haar mondje en als zijn sluis open gaat is de hele buhne nat.

Maar daar lag al plastic op. Dan pijpen we hem om beurten en als onze blazen weer wat gevuld zijn. Gaan we alle drie spiernaakt, Fredje tussen ons in. En dan plasssen we beide en paar flopjes tegen hem aan. Fred ook een plas maniak, valt op de knieen en om beurten lozen we wat plas in zijn mond. Dan krijgen we van hem ook nog allebei en flinke straal tegen ons aan gespoten. Dan gebied hij ons op en handen en voeten te gaan staan.

Celleke knort van genot en ik vind het ook zalig en Fred geniet nog het meest van deze al rijpere kutjes en die van mij is al overrijp, maar ze werkt nog prima. Dan voel ik zijn zaad diep in me spuiten en met een kreet kom ik klaar. Cel, is ook al aan haar climax gekomen en doet die kreet van mij nog eens dunnetjes over als het zaad ook haar kut binnenvloeit. Dan vraag ik me af hoe hij dat gedaan heeft.

En dat is voor het publiek wel een geil gezicht. En onder een groot applaus, wordt ze verwelkomt of het een gevierde porno diva is. En hij kneed zacht haar oude borsten. En dan laat de nette dame, haar rok ook zakken en heeft net als ik ook geen slip aan. En dan betast hij haar gerimpelde vagina, ogenblikkelijk gaat ze wijdbeens staan en laat wat urine lopen wat onder luid applaus, gewaardeerd wordt. En dan gaat oma helemaal los. Ze kust ons beiden en steekt bij ons ieder een vingertje in onze nog natte zaad kutjes.

Dan komt Fred, achter haar staan en duwt haar voorover en dan penetreerd hij haar heel diep, zover zelfs dat ze: Dan doet hij alsof hij kwaad wordt, maar gelijk pakt hij haar ook. Dan laten Celleke en ik ons ook niet onbetuigd. En onder een luid applaus persen ook wij onze blazen leeg tegen het kussende paar. Onder gejoel van bis bis bis, verlaten we het podiumpje.

En terug in de stand van Fred, kunnen we onze lichamen, provisorisch wassen. En dan kan het oudje het niet laten om nog even wat vingers bij Cel en mij in te brengen.

Ik hoop lieve Celleke dat jij je dit kan herinneren. Ik namelijk wel en als je dit leest geef dan hier onder je reactie. Lieve Celleke,ik heb dit ver speciaal voor jou geschreven en er is al een vervolg onderweg.

Als je wat sugesties heb laat het me dan via deze site weten en ik doe er alles aan om het voor jou zo leuk mogelijk te maken. De aller geilste groeten van Gea. Reactie van Gea op 17 maart om Reactie van Celleke op 19 maart om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Oa ook het ivoren pennetje en nog meer van dat soort snuisterijen Dan worden er vrijwilligsters gevraagd voor een klein showtje. Hetero Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Lees alle delen van de serie "  Plassex  ": Plassex Plassex 2 Plassex 3 Plassex 4.

Mijn lekkere schoonzus 3 Plassex 2 Ander soort vrouwen neuken Neuken op het toilet 2 Hulpje in het bejaardenhuis 2 Oude dame uit de supermarkt 2 Een leuke oude kostganger 2 Staats borstbeheer De collega Avontuurtje. Ik parkeerde onze auto op een discrete parking en we liepen ietwat zenuwachtig naar de voordeur. Daar aangekomen werden we door een knappe jongedame ontvangen waarna we ons moesten "omkleden".

Maaike trok een zwart latex topje aan, gecombineerd met een bijpassende string met een open kruisje, waar haar gepiercte schaamlippen behoorlijk uitpuilden. Ik moest van Maaike een net body-panty aan met openingen waar mijn gepiercte tepels door staken en een geheel open kruisje zodat ook mijn geschoren en gepiercte pik voor eenieder zichtbaar was. Ietwat ongemakkelijk volgde ik Maaike naar de bar waar inmiddels zo'n 50 andere personen aanwezig waren.

Het viel mij op dat er meer mannen dan vrouwen waren en dat bijna iedereen iets van latex of leer aan had. Maaike raakte al snel in gesprek met een bloedmooie blonde dame, die geheel in het leer gekleed was en duidelijk bij de club leek te horen.

Het viel mij op dat Maaike met haar sprak alsof ze elkaar al jaren kende. Na een klein half uurtje werd iedereen uitgenodigd mee te gaan naar een andere ruimte waar een demonstratie zou worden gegeven. Iedereen verplaatste zich naar een hele grote kelderruimte welke helemaal was ingericht als SM-ruimte.

De dame waar Maaike zo leuk mee had zitten praten nam het woord en verzocht na een korte inleiding de vrijwilliger uit het publiek naar voren te komen voor de demonstratie. Op dat moment pakte Maaike mijn hand en sprak tegen mij, "Zo, en dat is dan je 2e verrassing voor vanavond.

Ik werd door de dame "Meesteres Rowena" aan een stellage in de vorm van een kruis geketend, waarbij mijn handen en voeten zover mogelijk uit elkaar getrokken werden. De ringetjes door mijn tepels werden verzwaard met een paar gewichten en ook aan de piercing door mijn eikel werd een ketting bevestigd welke langzaam op spanning gebracht werd. Vervolgens pakte meesteres Rowena een paar kaarsen, welke ze aanstak en na enige ogenblikken voelde ik de eerste spetters kokend kaarsvet op mijn gespannen pik terechtkomen.

Meesteres Rowena verzocht na nog enige demonstraties om een drietal vrijwilligers uit het publiek om haar bij een volgende opdracht te assisteren.

Mijn vriendin Maaike meldde zich gelijk aan en kreeg gezelschap van een tweetal heren welke ook allebei geheel in het leer gekleed waren en zo te zien al eens eerder met dit bijltje gehakt hadden. De grootste van de 2 mannen die aangesproken werd met Meester Olivier nam het woord.

Aangezien ik als vrouw gekleed was zou ik ook als vrouw behandeld gaan worden. De stellage waar ik aan vastgeketend was werd gevierd en gedraaid, zodat ik in een horizontale positie, op mijn buik, voor iedereen goed zichtbaar kwam te hangen. De ketting aan mijn eikel werd door Maaike aan de grond vastgemaakt en net iets te strak aangetrokken. Ik voelde even later een warme olieachtige vloeistof over mijn rug naar mijn bilspleet lopen.

Tegelijkertijd werd mij opgedragen mijn mond open te doen, waarna meester Olivier zijn enorme pik in mijn mond stopte, met de opdracht om hem maar eens flink te pijpen. Bij iedere zuigbeweging, die ik met mijn hoofd maakte kreeg ik van Maaike een klap op mijn billen met een grote venijnige zweep. Ook de kleinste man, die werd aangesproken met meester Raymond, begon zich er nu mee te bemoeien.

Hij duwde het puntje van zijn lul tegen mijn geoliede anus en stootte hem, terwijl Maaike een harde klap gaf, in een beweging een stukje naar binnen. Ik kermde van de pijn en moest moeite doen om niet in de pik van meester Olivier te bijten. Onder luide aanmoedigingen van het publiek en meesteres Rowena besloot men na 25 slagen en stoten de rollen om te draaien. Nu kreeg ik de gigantische pik van meester Olivier een stuk in mijn kont en moest ik de andere meester verder pijpen.


naakte tiener sletjes plassex gezocht