Meesteres billenkoek keihard anaal

meesteres billenkoek keihard anaal

Was dit mijn redding uit een benarde positie, waarin ik mijzelf in had gepositioneerd? Morgan en Daisy naar binnen…. House of Fantasy deel 3 vervolg zie De Piñata Zonder een woord te zeggen volgde ik haar…….. Ik wilde wat zeggen, maar zij maakte een gebaar met haar rechterwijsvinger voor haar gesloten diep rode lippen.. Ze pakte een hondenketting en bevestigde deze aan de collar die ze gelijktijdig afsloot met een klein slotje.

De sleutel verdween aan een ketting, die tussen haar borsten hing. Het was haar niet ontgaan dat mijn mannelijkheid wakker was geworden. Hij stond inmiddels recht overeind…. Ze keek meewarig langzaam naar beneden.

Mijn ogen zwijmelde, zij keek me lief aan. Ik voelde haar warmte in mij overvloeien en sloot langzaam mijn ogen en droomde weg……. Plotseling lag ik op bed en kwam ze in een witte badjas naast mij op bed zitten.

De badjas zat losjes dicht met een stoffenband en gaf een beetje inkijk ter hoogte van haar borsten. Ook bij haar middel was er bijna inzage tot de eindzone… Bijna… Vertederend keek zij mij aan en ging ze met haar handen richting de stoffenband. Ze stond op het punt om deze los te maken.

Het moment dat ik haar hemelse warme lichaam zou mogen aanschouwen. Ook mijn mannelijkheid ontging dit niet, hij stond inmiddels kaarsrecht overeind en wilde maar al te graag op onderzoek gaan in haar liefdes grot. Ik draaide langzaam in haar richting en wilde aanstalten maken….. Schreeuwde ik het uit van de pijn. De Herin van het huis kneep me fel met haar vlijmscherpe nagels in mijn tepels.

De tranen stonden in mijn ogen. Ik was inmiddels helemaal van mijn roze wolk afgedonderd… Ook mijn mannelijkheid was flink geschrokken, getuige het feit er niet veel meer van over was. Ik kon geen woord over mijn lippen krijgen. Ik was gehypnotiseerd door de geur die om haar heen hing. Ik zat gevangen in haar web, even later letterlijk in een kooitje, waar ik maar amper in paste…..

Moeizaam zocht ik naar een houding waar ik mij enigszins mee op mijn gemak voelde. Een houding die ik overigens niet kon vinden. De Herin had de ruimte waarin de kooi stond inmiddels weer verlaten en de lamp uit gemaakt. Daar zat ik dan gevangen in een vreemd huis, geen besef meer van tijd…. Hé, dacht ik, dat is raar…. Naast mij zat mijn vrouw, met een buil vol popcorn. Het was donker, voor ons hing een heel groot scherm…. De muziek schalde door de hele zaal heen. Ik probeerde te kijken wat er speelde…..

Allemaal mensen verkleed met angstaanjagende maskers….. Beter gezegd, ik had niet het besef dat ze niet meer leefde… Ze zei wat. Dit was de laatste film die ik met haar in de bioscoop had gezien. In de verte hoorde ik iets………. Plots was ik klaar wakker, kennelijk was ik in die veel te kleine kooi toch in slaap gevallen. Een jonge Dame, met lang blond haar keek me vernederend aan… Ze begon te lachen. Vroeg ze aan een tweede Dame die ik niet kon zien.

Het was de Herin des Huizes zelf…. Daar stond ik weer, buiten was het meer dan 25 graden. Toen Daisy de deur openmaakte. Ik raak eerlijk is eerlijk steeds meer onder de indruk van haar. Deze jonge Dame verstaat haar vak en heeft geen moeite om dit nederige slaafje op zijn plaats te zetten. Lopen als een gorilla. Dat viel niet mee met een tas in de hand.

Iedereen kon me zien. Daar had deze jonge Dame mij fijntjes op gewezen, toen ik een Dame in de gang zag lopen. Niet dat ik dat erg vind hoor. Hahahaha Het duurde niet lang of Mrs. Denise kwam er aan. Er was een tijd dat ik dit absoluut had geweigerd, maar ze kent mij, en ik haar.

Voordat ik met mijn voordracht begon. Denise, ik zag haar tevreden kijken. Na alle plichtplegingen verliet ze de bar om de spulletjes op te bergen.

Ik was die zaterdag naar Metalfest in Eindhoven geweest, aangezien Smurf om gezondheid reden niet van de partij kon zijn had ik een kaartje over. Wat doe je dan als rechtgeaarde slaaf: Ze bedankte, overigens niet echt verwonderlijk hahahaha, voor de eer. Toen ik die nacht thuis kwam, keek ik snel nog even op mijn Ipad. Regelmatig check ik de verhalen op de site van DP en mijn oog viel meteen op: Met bewondering lees ik de verslagen van mijn lotgenoten, waaronder ook die van Slaafaap.

Dit woord zegt alles. Ja, ik ben verslaafd aan Mrs. Denise, ja ik ben een slaaf van haar. Iedereen beleefd SM op zijn eigen manier. Als ik het goed begrepen heb, is Slaafaap net als ik geen masochist.

Ik heb ontzettend veel respect wat hij al heeft ondergaan voor Mrs. Spreekwoordelijk neem ik daar mijn petje voor af. Dat staat helemaal los van mijn respect. Ik lag te ploeteren en had het inderdaad moeilijk. Maar na afloop had ik samen nog wel een pilsje willen drinken om er smakelijk, nou ja aaaaarchhh!!

Smurf en ik lachen ons na afloop altijd de pleuris. De Dames tijdens het spel, heerlijk gewoon. Dat is respectvol genieten met zijn allen….. We gaan naar boven. Op weg naar de Horizon 1 De man keek op de kalender, het was alweer een jaar geleden. Hij had dingen gedaan die zij zou hebben afgekeurd en daarover voelt hij zich schuldig. Ook voelt hij zich schuldig voor zijn passie voor zijn Meesteres. De man was in gedachte verzonken. Een goede vriend had recentelijk over een medium gesproken.

Over contact met het hiernamaals. Moest hij daar in geloven, iedereen wil daarin geloven. De vraag was eerder, durfde hij de confrontatie met haar aan? Zijn vriend springt doorgaans niet in zeven sloten gelijk. Is geen fantast en net als de man al helemaal niet gelovig. De man begreep dat relaties vooralsnog niet zijn ding zijn. Seks staat daar los van, dagelijks brengt hij zijn kinderen naar school, na anderhalf jaar kent hij alle moeders die er rondlopen.

Veel van naam, hij kan niet ontkennen, dat er meerdere zijn die zijn mannelijkheid op hol jagen. Maar uiteindelijk kan hij niet zonder SM. De vernedering zet zijn hart in vuur en vlam. Zijn Meesteres had hem al zo vaak getrakteerd. Bijna alle Dames van het Huis hadden hem al eens in vol ornaat gezien.

Hoe klein hij soms dan ook was, des te groter was zijn geestelijk genot. Het was juist dàt, wat Zij altijd begrepen had. Vanaf de eerste dag dat hij als nederig mannetje zo zenuwachtig als een parelhoentje naar binnen was gelopen. Zelfs zijn eigen vouw had zijn lust nooit zo goed aangevoeld als Zij…. Onbewust stelde hij zich de vraag: Een moeder met 2 of 3 kinderen en een ex met een hoop gezeik…..

Hij kende te veel voorbeelden…. Ja seks, alleen seks dat wilde hij wel, maar de rest….. Nu een jaar later, nog steeds functioneert de man op zijn werk niet na behoren, is een buitenlandsproject een vlucht uit de dagelijks rompslomp. Heerlijk is het dan om eenmaal die vrouw te bezoeken die niet vraagt, wat ze niet kan geven. Maar hem wel een oprecht gevoel geeft om voor te leven:. Soms met een lach, soms met een traan, is zij altijd dicht bij en altijd ver vandaan. De man kijkt wederom in de spiegel, steeds meer grijshaar is zijn deel.

Dat zal niet meer minder worden. Hoelang kan ik haar nog volgen? Vraagt hij zich af. Kom ik wel dichterbij? Zijn gemoedstoestand geeft hem voor nu de juiste richting. De man denkt aan haar en dat maakt hem blij………….. Juli deel 2 Weldra stonden we in de witte kamer. Dé kamer van Mrs. Dat is inmiddels wel achterhaald.

In deze ruimte heeft ze mij al eens naar hemelse hoogtes gedreven. Ik mocht me snel gaan douche, nadat ze me eerst geplaagd had met haar 2 schatjes Sinistra en Destra. De nagels van haar linker en rechterhand. Als de dood ben ik voor deze waarlijk prachtige en vlijmscherpe nagels. Ze prikte met haar nagels in mijn tepels.

Ik had geen idee wat mij te wachten stond. Een paar minuten later zat ik alweer in de slavenhouding klaar, toen ik duidelijk meerdere voetstappen de trap op hoorde komen. Yes, dacht ik, heb ik de geluk weer. Natuurlijk, er zou gefilmd gaan worden.

Maar hoe en wat?? Zij stond voor mij en werd vergezeld door de Dame die met circa , met worstelen van mij had gewonnen.

Daarnaast ook nog een hele mooie jonge blonde vrouw met een paar prachtige lange benen, om over de rest van haar lichaam maar te zwijgen….. Haar had ik nog niet eerder ontmoet, maar net als de meeste andere mannen.

Ja wij zijn het zwakke geslacht! Lag ik al in de hoek voor dat de eerste klap werd uitgedeeld. Wat straalde haar benen een power uit… Heerlijk natuurlijk en op en top vernederend. Denise… Ik heb het hier natuurlijk over Mrs. Toen kwam ook nog Daisy naar boven. Ik begin haar echt leuk te vinden. Zij is een topper. Als slaaf heb ik haar al een paar keer mogen ontmoeten en ik zie haar gewoon groeien in haar rol.

Het was diezelfde Daisy, die de toon zette door met haar neus vlak voor mijn geïntimideerde pikkie te gaan zitten. Wist ik me waarlijk geen houding meer aan te nemen….. Een jaar later Er zijn van die momenten die zichtbaar een grote invloed hebben op het leven.

Los van de geboorte van mijn kinderen, zijn dat er voor mij een paar. Mijn eerste ontmoeting met Mrs. Denise is daar absoluut een van. Als ik nu in andere verhalen van gasten lees, welke indruk zei achter laat, verbaast mij dat geenszins. Nu alweer een jaar geleden zei ik tegen Smurf, als ik weer naar DP ga dan zet ik een deur open die ik niet meer kan sluiten.

Als ik A zeg dan volgt ook automatisch B. Mijn leven stond toch al op zijn kop, mijn vrouw was net overleden en mijn hormonen draaide in een ander ritme dan mijn rouwgevoelens. SM maakt dagelijks deel uit van mijn leven in mijn geest. Ook toen mijn vouw ziek was. Het gekke is en eigenlijk ook maar goed ook, dat Denise toen totaal geen deel uit maakte van mijn gedachte patroon. Dat had ik geestelijk niet kunnen handelen. Dat laatste is niet omdat Zij te veel vraagt of onredelijke zaken. In tegendeel, maar dat is mijn geweten.

Begin juli bezocht ik de Showboat met onder andere mijn goede vriendin en haar zus. Ik kwam daar die avond de vroegere Mrs. Het werd een hele aparte belevenis met tegenstrijdige gevoelens. Toen ik op 22 juli bij DP weer naar binnenliep, leek het wel of de tijd had stilgestaan. Of ik nooit was weggeweest. Meteen viel ik weer als een blok voor deze vrouw.

Uiteraard moest ik haar vertrouwen weer terug winnen, zo voelde dat voor mij. Een reünie die weldra een vervolg kreeg. De rest heeft u allen kunnen lezen in mijn column. Nu een jaar later met vele geile en botergeile ervaringen, is mijn gevoel hetzelfde als pak en beet 15 jaar geleden. Voordat ik Missy leerde kennen. Wat ik voel voor haar is niet tastbaar, ik voel dat ze er voor mij is. Ja ik geef veel van mezelf, maar niet omdat zij dat vraagt. Juist, omdat zij dat niet vraagt.

Denise vraagt niet wat, ze niet kan geven. Ze is er gewoon als ik haar nodig heb, dat kan een blik in haar ogen zijn, een korte knuffel, een opmerking.

Feitelijk is haar lichaamstaal en lichaamstaal liegt niet. Daarbij leest zij mijn lichaamstaal blindelings en weet ze precies hoeveel ik kan incasseren. Zij respecteert mij… Ik weet als geen ander:. Denise mij, terwijl ze gelijktijdig haar nieuwe speeltje introduceerde aan de overige Dames.

Ik was letterlijk maar een gebruiksvoorwerp. Ik had ook nog geen idee wat voor speeltje he was. Ik kijk ook weleens op haar twitteraccount, maar niet dagelijks. Daar zat ik dan weer in de gynaecologestoel. Eerlijk gezegd was ik zo overweldigd dat ik niet meer of Mrs.

Zascha mijn linker enkel vast maakte of Daisy, of Mrs. Feitelijk ging het figuurlijk slag over slag in dit geval zonder te slaan. Wel werd ik aan alle kanten gekieteld en links en rechts om beurten geknepen.

Stilzitten ging echt niet meer, tot ergernis van Mrs. Denise, terwijl ze in de tussentijd een masker had gepakt. Het was een groot masker, wat absoluut noodzakelijk was om te voorkomen dat de film zou mislukken door mijn lelijk smoelwerk…. Wat uiteraard leidde tot een lachsalvo bij de overige Dames. Ik lachte achter het masker feitelijk net zo hard mee. Door het masker kon ik wel wat zien, maar mijn zicht werd toch behoorlijk ontnomen. In de tussentijd bleven de diverse handen mijn lichaam kietelen, knijpen en zo nu en dan ook strelen.

Denise iets op mijn tepels plaatste. Het leken wel een soort van zuignapjes. Zoals ze weleens tepels vacuüm trekken. Het zorgde voor geen onprettig gevoel. Zo sjakie, we gaan vandaag ons nieuwe speeltje op jou uittesten. Tot het moment dat een ander orgaan, ten zuiden van mijn navel aan de beurt was. Deze machine had verschillende hulpmiddelen. Zelf kon ik niets zien. Pak maar de kleinste die er is.

De Dames kregen er steeds meer lol in. Ik voelde het koude glijmiddel over mijn penis lopen, terwijl Mrs. Denise begon te experimenteren met de hulpstukken die ik van mijn positie uit niet kon zien….. Knalde de hamer keihard op de tafel…. Op de achtergrond hoorde hij: De man stond poedelnaakt met zijn handen achter zijn hoofd naast deze vrouw. Een voor hem vreemde vrouw. De man had jarenlang met deze fantasie geleefd.

Het was nu al voor de tweede keer de waarheid geworden. Een paar maanden ervoor had hij nog op een contact advertentie gereageerd. Feitelijk kon dat het begin zijn van vele verplichtingen die hij niet aan wilde en kan gaan. Zijn Meesteres had hem bij de hand genomen toen hij met haar begon te wandelen ongeveer een jaar geleden. Tot het moment dat zij aangaf dat hij zelf zijn weg naar de Horizon moest vinden.

Bij de eerste splitsing was hij de verkeerde kant opgelopen. Hij was een pad opgelopen verder van haar vandaan, met uiteindelijk een onvermijdelijke breuk. Snel was hij omgekeerd en terug gerend naar de splitsing.

Nu was hij op een slavenveiling in Duitsland, op een party die zover hij wist, geen gelijke kent in zijn vaderland. Nadat hij snel het geld had overhandigd in opdracht van zijn nieuwe Meesteres, ging hij op de knieën zitten.

Precies zoals zij het hem ooit had geleerd. Hij was nu 1 uur lang slaaf van deze onbekende vrouw. Het spel zou beginnen op het moment dat alle slaven en slavinnen waren verkocht.

Het werd een gedenkwaardige avond, de vrouw in kwestie bleek een verleden te hebben als Meesteres en dat was te merken ook. Ze beheerste de kneepjes van het vak. Ze liet er spreekwoordelijk geen gras overgroeien. De man wilde slaaf zijn en dat kon hij krijgen ook. Met wederzijds goedvinden bleef hij haar slaaf tot het einde van de avond, alvorens hij haar opbiechtte welke Dame hem op het pad had gezet.

Trots liet hij haar foto zien….. Voldaan reed de man naar huis toe, voor even voelde hij zichzelf in balans. Ja, natuurlijk wist zij, dat hij zich zou laten veilen. Ze wenste hem veel plezier. Iets waar hij met haar al meermalen om had gelachen. De man was echter vooral voldaan dat hij op een weg zat die richting de Horizon ging, waarbij hij zover kon gaan als hij wilde, maar niet verder weg zou geraken van Haar, zijn Meesteres. Juli deel 4 Het voelde……. Ik zwijmelde weg, gelijktijdig bewoog ik mijn pik omhoog om zoveel mogelijk te genieten……..

Is het lekker… Hé wat is dat? Hmmm… Slaap ik of ben ik wakker. Ik probeerde mezelf te knijpen, op de een of andere manier lukte dat niet…….. Opletten Sjakie, dacht ik…. Er staat een heel kordon aan zaadcellen gereed om er uit te spuiten. Snel trok ik mijn penis terug…. Keer op keer zakte ik geestelijk weg in een soort oase tussen hemel en aarde, terwijl Mrs. Denise doorging met experimenteren.

Zo nu en dan werd ik opgeschrikt door scherpe nagels onder mijn voeten, tepels en ballen. Eerlijk is eerlijk het kietelen met nagels onder mijn ballen vind ik heerlijk. Dames… Ik bleef zodoende in staat van opperste opwinding. Nog twee keer moest ik mij pontificaal inhouden, om niet klaar te komen. De aanwezig Dames waren in mijn gemoedstoestand inmiddels verandert in feeën van genot.

Denise tegen een van de Dames. Sitting… Ja ik had mijn bril niet op… Wat sjakie? Terwijl ik plat op de stoel zat, ging Daisy pontificaal op mijn gezicht zitten. Een hemels genot, de melkmachine werd weer aangezet, weldra zwijmelde ik weer helemaal weg. Zo nu en dan kreeg ik de mogelijkheid om naar adem te happen als Daisy haar billen ietwat verplaatste…. Mijn penis werd op en top verwend, daarboven op kwam dat ik nu letterlijk onder indruk was van Daisy….

Ik liet me als het ware helemaal mee stromen op de golven. Als een surfer die plat op zijn plank ligt en rustig terug drijft via een paar halfhoge heerlijke golven. Zeg maar het tipje van de tong. Ik beroerde Daisy lichtelijk… Mijn geest was inmiddels hoog in de wolken, toen ik plotseling een smakkerd naar beneden maakte….. Meteen sloot ik mijn mond. Vervolgens ging ze weer op mijn gezicht zitten….. De melkmachine dreef me net niet naar de top van de berg………… Vooral door mijn ademhaling.

Gelukkig kreeg ik, nadat ik losgemaakt was van de stoel, een herkansing… Op mijn knieën tussen deze 4 fantastische Dames in….. Binnen de kortste keren spoot ik mijn zaad de vrije wereld in………….

Een lach verscheen op haar gezicht. Ik sloeg dit tafereel met verwondering waar… Wezenloos staarde ik bijna verdoofd naar de Herin. Het spreekwoordelijk kwijl liep nog net niet langs mijn lippen omlaag. Vroeg de Herin mij direct. Langzaam liep de Herin naar de blonde Dame en fluisterde wat in haar oren.

In mijn ooghoeken zag ik vrijwel meteen de binnenpret van haar lichaam afspatten vergezeld met een twinkeling in haar ogen die insloegen als een bliksem. Daarop verliet ze de kamer. De Herin beval mij om op te staan, vergezeld van een ferme ruk aan de ketting. Een paar minuten later zaten mijn polsen geketend aan een spreidstand die aan een ketting bevestigd zat. Mijn beide benen werden links en rechts van mij met behulp van lerenriemen vast gemaakt aan de zelfde spreidstang. Een lerenriem achter mijn rug zorgde ervoor dat ik zat.

Ik leek wel een parkiet op een stokje. Hulpeloos zat ik erbij, maar het aanblik op het hemelse lichaam van de Herin zorgde ervoor dat mijn mannelijkheid weer tot volle wasdom was gekomen. Dat is nu afgelopen…. Ze verliet de kamer, ik kon waarlijk niets meer zien.

Ik probeerde te luisteren, maar hoorde niets. Ik dacht dat de deur openging, maar ging die wel open. Waren er wel voetstappen? Voelde ik haar Borsten? Rook ik die geur, of werden mijn zintuigen volledig in de war geschopt? Wat deed ik hier?? Raakte ik plotseling in paniek, ik wilde het uitschreeuwen, maar durfde het niet. Iets blokkeerde mij, maar wat?? De vrouw naast me lachte vriendelijk, haar ogen glinsterde van geluk. Ze pakte een envelop en overhandigde die mij: Ja eigenlijk wel, ik zag het plezier in haar ogen, en dat deed mij zo verdomd goed om te zien.

Het waren de ogen van de liefde….. Inmiddels zaten we bij de plaatselijke Hema koffie te drinken…. Ze begon al te lachen toen ik mijn wenkbrauwen fronste………..

Juli rond Met een Spa Rood voor mijn neus. Oh jee dacht ik….. Was dit mijn redding uit een benarde positie, waarin ik mijzelf in had gepositioneerd. Ik keek haar vragend aan en antwoorde oprecht. Alle Dames 3 slagen, omdat hij zijn tong niet binnen kon houden.. De eerste Dame die de Bull Whip ter hand nam was Mrs. Nerveus stond ik op het podium, angstig af te wachtte wat ging gebeuren……..

Twee en drie volgde snel. Mijn geluk was dat ik gekleed was. Morgan was de tweede Dame. Zij ging genadig met mij om. Als derde volgde Daisy. Zij had alle redenen om mij te straffen.

Goed dat waren er dus 9. Zij spaarde mij zeker niet. Haar eerste klap spatte op mijn schouder. Ik zakte ineen van de pijn…. De laatste twee slagen had ze meer genade met mij. Omdat ik weet dat ze deze geste weldegelijk waardeert en me er ongetwijfeld mee gaat lopen afzeiken hahahaha…..

Wat volgde was het bedanken van alle Dames individueel…… Als laatste Mrs. Op mijn knieën zitten kust ik haar eerste laars…. Het venijn zat deze keer wel heel letterlijk in de staartje…….. Hemel Hoog in de hemel, ver hier vandaan.

Naar de plaats waar U mij heen liet gaan. U wees mij de weg. Maar dank zij U, ben ik niet alleen. Stuur ik daar, waar U mij heen heeft geleid.

Zonder te vragen volg ik U beleid. Die richting, heeft mij al zoveel gebracht. Leidt U mij naar dat wat ik niet verwacht. Hier op mijn knieën, met stralende ogen. Heeft U de hemel naar de aarde bewogen. Extase Zo een waarlijk genot. Uit mijn ooghoeken was het de hemel die gloort. Met mijn neus diep in de boter. Werd mijn pik, alleen maar groter. Het lag op het puntje van mijn tong. Welke ik maar met moeite bedwong. Kon mijn lust niet meer verslappen. Mijn fantasie kan dit gevoel niet geven.

Een genot om Eindeloos te beleven. Om door te zweven in, een trance van extase. Het was laat op die ene avond, toen ik van een afspraak naar huis reed. De hele dag was het al broeierig geweest, Zo een vervelend benauwd weer, alles voelde klam aan. De wolken, zover ik die door het duister kon zien, trokken dichter en dichter, het werd plotseling van het een op het ander moment pikdonker.

Voor ik er erg in had, hoorde ik een geweldige knal, gevolgd door een bliksemschicht. Vrijwel meteen kwam de regen met bakken uit de hemel vallen. Al snel konden mijn ruitenwissers op de hoogste stand, de ruiten niet vrijhouden.

Even later knalde het weer… Nu nog harder. Binnen de kortste keren stond de straat blank van het water. Het leek wel een subtropische storm. Na een paar minuten verliet ik de autobaan voor een provinciale slingerende weg. Ik had steeds meer moeite om voor mij uit te kijken. De wegbelijning spiegelde in het waterballet. Wederom doemde er een bliksemschicht voor mij, net in een onoverzichtelijk bocht. Mijn snelheid was niet te hoog…. Ten minste onder normale omstandigheden. Gelijktijdig met de bliksemschicht doemde er compleet uit het niets een Dame voor mijn auto.

Uit alle macht trapte ik op mijn rem, mijn auto raakte in de slip en schoof, tot mijn grote geluk net voorbij een eeuwenoude eikenboom. Nog vol adrenaline stapte ik uit mijn auto. Het duurde niet lang of ik was doorweekt door de regen… Plots herinnerde ik mij de verschijning van die vrouw..

Shit……SHIT raakte ik in paniek…. Snel liep ik naar de plaats des onheils….. Er was niets te zien. Ik was inmiddels zeiknat van de regen en het onweer ging onverlet door. Mijn auto stond in de greppel en zou met een takelwagen eruit gesleept moeten worden. Snel pakte ik mijn telefoon…. Denk, denk, blijf rustig. Ik keek om mij heen en zag naast de plaats des onheils, een poort.

Snel liep ik daar na toe en belde aan…… Rustig wachtte ik…. Maar geen gehoor… Ik belde opnieuw aan…… Wederom hetzelfde… Ik probeerde de poort open te maken…. En wonderwel het lukte… Snel liep ik naar binnen….. Daar voor mij zag ik een monumentaal pand.

Terwijl het nog steeds hard regende rende ik naar de voordeur en belde opnieuw aan. Even later ging de deur open, ik maakte vrijwel meteen een kleine stap voorwaarts, terwijl een vrouw met volle rondingen mij meelijwekkend aankeek. De vrouw was gekleed in een deftige jurk en omringt door een, het leek wel aura….. Net toen ik wat wilde zeggen, pakte zij mij pardoes stevig vast aan één oor.

Ze drukte mij meteen met al haar kracht naar beneden. Ik was te verbouwereerd om te reageren. Ze sleurde me door de gang naar een kleine kamer naast de trap. Het viel niet mee om mijn doorweekte kleding uit te trekken.. Voordat ik kon reageren trok ze met een ferm ruk de onderbroek naar beneden.

Ik stond nu pinnetje naakt voor haar. Het deerde haar niet, ze keek minachtend op mij neer… …en sleurde mij zonder waarschuwing aan mijn oren de trap op richting de douche..

Het voelde ongemakkelijk, maar gelijktijdig was ik geïntegreerd door deze op het eerste oog nog zo een jonge Dame. Bij de douche gebood ze mij meteen streng om te gaan liggen. Ik ging op mijn billen zitten. Ik lag nu gestrekt. Mijn lid, dat tot mijn eigen verbazing stijf was…… Ze maakte de douche deur op slot, nadat ze mij zeer dringend had verteld om liggend op mijn rug te wachten…..

Dikke zweet druppels liepen over mijn ongetwijfeld knal rode kop…. Ik wilde wat zeggen, maar dat ging niet, door die 20 cm lange lul, die mijn strottenhoofd aan het penetreren was. Kokhalzend ging ik verder.

Wat is de tweede ronde???? Het luide lachen wekte de aandacht van de overige Dames, die in koor meelachte: Aan het gestommel om haar heen te horen stonden er meer Dames mee te genieten. Nu had ik een lul in mijn hand…. Een lul van een andere vent….. Zweetdruppels van angst liepen over mijn ogen naar mijn mondhoek….. Ieder moment verwachte ik de volle lading te ontvangen, onderwijl mijn rechterhand gedirigeerd werd naar een tweede lul……. Badend in het zweet werd ik wakker, nahijgend als nooit te voren.

Plots zie ik dat het al GVD wekker vergeten te zetten……. Mei And the winner is………  plots ontving ik een appje… Kinky Web on Twitter……. Bekijk die Tweet van thekinkyweb. De bijstaande link opende ik snel, alleen het was een filmpje en ik was niet in de gelegenheid die te bekijken, alwaar ik was…. Ik begreep dat ze een prijs had gewonnen, maar welke?? Ik ging automatisch uit van Beste Meesteres. Wist ik veel welke categorieën er waren.

U had vorig jaar toch ook een prijs gewonnen? Nee in Ambassadrice. Die avond bekeek ik de link en kwam ik ook op haar twitter pagina uit. Zenuwachtig sta ik voor de deur van het Domination Palace met een lichte twijfel nog altijd aanwezig. Zal ik het echt doen?

Een week geleden verzond ik de mail waarin ik de afspraak met Meesteres Denise voorstelde. Twee dagen later was de afspraak een feit. Tijdens de rit die ik zojuist achter de rug had, had ik aan weinig anders kunnen denken dan wat me te wachten zou staan. Hoe zou ze in het echt zijn? Wat zou ze aan hebben? Vaak had ik afgelopen week gedacht hoe het zou zijn. Hoe Meesteres Denise zou zijn. En hier stond ik dan. Haast trillend van de zenuwen. De perfecte verzorging Japanse BDSM 9 Twee rondborstige grote tieten latex geile milf part1 Twee hete geile vervelende teven bondage part4 Mooie brunette babe krijgt vastgebonden part1 Russische tiener rode kontjes goed afgedroogd Harde stokslagen F - f Discipline in Rusland vol.

Forgeign Exchange Student gestraft voor slecht rangen Zon gebruinde chick krijgt bondage part2 Gepompt melken tieten en kut martelingen Vuile jonge blonde Xenia wordt gebogen over part6 Discipline In Rusland 1 Klafelin 1 xLx Japanse BDSM 3 Geklemd Tepels doorgedrongen kut part5 Klaar om te krijgen!

Testen haar specimen Allanahs Pijnlijke Onderzoek part4 Totaal Vernedering slave Alike Ik wil grote clitoris! Japanse BDSM 20 Russische schoolmeisje harde gestraft door leraar Hete sexy geile vervelende meisjes having fun part5 Dudes pik wordt vastgebonden door kinky brunette part6 Een ander enorm paar borsten part2 Teef vastgebonden en zwaar gestraft Drie meisjes gestraft met spanking en strapon neuken Nederlandse Hairy Mature Sm. Opgeschort en Whipped Black Girl Konten in de sex orgie Franse gymleraar traint twee jonge studenten Slinky blonde milf krijgt een harde spanking van oude vent Spanks en Striemen fetish en slapping Extreme prive Spanking uit Duitsland Mooi meisje krijgt een beetje part2 Vuile bigtits Carmen in super harde kern part1 Neuken mijn man ziek slaan je kont Naughty leraar spanking hot ass Grote borsten milf mep Gewekt slet is stout Keira Knightley afgedroogd Jonge slet harde gemarteld Caning Ff op het bed Smerig en sexy dokter krijgt haar kut part5 Leda 3 Dommes Canning mannelijke slaaf Japanse Bdsm 9 Tepel gebruik

.

Priveontvangst weert erotische massage amsterdam

De man wilde slaaf zijn en dat kon hij krijgen ook. Met wederzijds goedvinden bleef hij haar slaaf tot het einde van de avond, alvorens hij haar opbiechtte welke Dame hem op het pad had gezet. Trots liet hij haar foto zien….. Voldaan reed de man naar huis toe, voor even voelde hij zichzelf in balans.

Ja, natuurlijk wist zij, dat hij zich zou laten veilen. Ze wenste hem veel plezier. Iets waar hij met haar al meermalen om had gelachen. De man was echter vooral voldaan dat hij op een weg zat die richting de Horizon ging, waarbij hij zover kon gaan als hij wilde, maar niet verder weg zou geraken van Haar, zijn Meesteres.

Juli deel 4 Het voelde……. Ik zwijmelde weg, gelijktijdig bewoog ik mijn pik omhoog om zoveel mogelijk te genieten…….. Is het lekker… Hé wat is dat? Hmmm… Slaap ik of ben ik wakker. Ik probeerde mezelf te knijpen, op de een of andere manier lukte dat niet…….. Opletten Sjakie, dacht ik…. Er staat een heel kordon aan zaadcellen gereed om er uit te spuiten.

Snel trok ik mijn penis terug…. Keer op keer zakte ik geestelijk weg in een soort oase tussen hemel en aarde, terwijl Mrs. Denise doorging met experimenteren. Zo nu en dan werd ik opgeschrikt door scherpe nagels onder mijn voeten, tepels en ballen. Eerlijk is eerlijk het kietelen met nagels onder mijn ballen vind ik heerlijk. Dames… Ik bleef zodoende in staat van opperste opwinding. Nog twee keer moest ik mij pontificaal inhouden, om niet klaar te komen.

De aanwezig Dames waren in mijn gemoedstoestand inmiddels verandert in feeën van genot. Denise tegen een van de Dames. Sitting… Ja ik had mijn bril niet op… Wat sjakie? Terwijl ik plat op de stoel zat, ging Daisy pontificaal op mijn gezicht zitten.

Een hemels genot, de melkmachine werd weer aangezet, weldra zwijmelde ik weer helemaal weg. Zo nu en dan kreeg ik de mogelijkheid om naar adem te happen als Daisy haar billen ietwat verplaatste…. Mijn penis werd op en top verwend, daarboven op kwam dat ik nu letterlijk onder indruk was van Daisy….

Ik liet me als het ware helemaal mee stromen op de golven. Als een surfer die plat op zijn plank ligt en rustig terug drijft via een paar halfhoge heerlijke golven. Zeg maar het tipje van de tong. Ik beroerde Daisy lichtelijk… Mijn geest was inmiddels hoog in de wolken, toen ik plotseling een smakkerd naar beneden maakte….. Meteen sloot ik mijn mond.

Vervolgens ging ze weer op mijn gezicht zitten….. De melkmachine dreef me net niet naar de top van de berg………… Vooral door mijn ademhaling. Gelukkig kreeg ik, nadat ik losgemaakt was van de stoel, een herkansing… Op mijn knieën tussen deze 4 fantastische Dames in….. Binnen de kortste keren spoot ik mijn zaad de vrije wereld in…………. Een lach verscheen op haar gezicht.

Ik sloeg dit tafereel met verwondering waar… Wezenloos staarde ik bijna verdoofd naar de Herin. Het spreekwoordelijk kwijl liep nog net niet langs mijn lippen omlaag. Vroeg de Herin mij direct. Langzaam liep de Herin naar de blonde Dame en fluisterde wat in haar oren. In mijn ooghoeken zag ik vrijwel meteen de binnenpret van haar lichaam afspatten vergezeld met een twinkeling in haar ogen die insloegen als een bliksem.

Daarop verliet ze de kamer. De Herin beval mij om op te staan, vergezeld van een ferme ruk aan de ketting. Een paar minuten later zaten mijn polsen geketend aan een spreidstand die aan een ketting bevestigd zat. Mijn beide benen werden links en rechts van mij met behulp van lerenriemen vast gemaakt aan de zelfde spreidstang.

Een lerenriem achter mijn rug zorgde ervoor dat ik zat. Ik leek wel een parkiet op een stokje. Hulpeloos zat ik erbij, maar het aanblik op het hemelse lichaam van de Herin zorgde ervoor dat mijn mannelijkheid weer tot volle wasdom was gekomen.

Dat is nu afgelopen…. Ze verliet de kamer, ik kon waarlijk niets meer zien. Ik probeerde te luisteren, maar hoorde niets. Ik dacht dat de deur openging, maar ging die wel open. Waren er wel voetstappen? Voelde ik haar Borsten? Rook ik die geur, of werden mijn zintuigen volledig in de war geschopt? Wat deed ik hier?? Raakte ik plotseling in paniek, ik wilde het uitschreeuwen, maar durfde het niet.

Iets blokkeerde mij, maar wat?? De vrouw naast me lachte vriendelijk, haar ogen glinsterde van geluk. Ze pakte een envelop en overhandigde die mij: Ja eigenlijk wel, ik zag het plezier in haar ogen, en dat deed mij zo verdomd goed om te zien. Het waren de ogen van de liefde….. Inmiddels zaten we bij de plaatselijke Hema koffie te drinken…. Ze begon al te lachen toen ik mijn wenkbrauwen fronste……….. Juli rond Met een Spa Rood voor mijn neus. Oh jee dacht ik….. Was dit mijn redding uit een benarde positie, waarin ik mijzelf in had gepositioneerd.

Ik keek haar vragend aan en antwoorde oprecht. Alle Dames 3 slagen, omdat hij zijn tong niet binnen kon houden.. De eerste Dame die de Bull Whip ter hand nam was Mrs. Nerveus stond ik op het podium, angstig af te wachtte wat ging gebeuren…….. Twee en drie volgde snel. Mijn geluk was dat ik gekleed was. Morgan was de tweede Dame.

Zij ging genadig met mij om. Als derde volgde Daisy. Zij had alle redenen om mij te straffen. Goed dat waren er dus 9. Zij spaarde mij zeker niet. Haar eerste klap spatte op mijn schouder. Ik zakte ineen van de pijn…. De laatste twee slagen had ze meer genade met mij. Omdat ik weet dat ze deze geste weldegelijk waardeert en me er ongetwijfeld mee gaat lopen afzeiken hahahaha…..

Wat volgde was het bedanken van alle Dames individueel…… Als laatste Mrs. Op mijn knieën zitten kust ik haar eerste laars…. Het venijn zat deze keer wel heel letterlijk in de staartje…….. Hemel Hoog in de hemel, ver hier vandaan. Naar de plaats waar U mij heen liet gaan. U wees mij de weg. Maar dank zij U, ben ik niet alleen. Stuur ik daar, waar U mij heen heeft geleid. Zonder te vragen volg ik U beleid.

Die richting, heeft mij al zoveel gebracht. Leidt U mij naar dat wat ik niet verwacht. Hier op mijn knieën, met stralende ogen. Heeft U de hemel naar de aarde bewogen. Extase Zo een waarlijk genot. Uit mijn ooghoeken was het de hemel die gloort. Met mijn neus diep in de boter. Werd mijn pik, alleen maar groter. Het lag op het puntje van mijn tong. Welke ik maar met moeite bedwong. Kon mijn lust niet meer verslappen.

Mijn fantasie kan dit gevoel niet geven. Een genot om Eindeloos te beleven. Om door te zweven in, een trance van extase. Het was laat op die ene avond, toen ik van een afspraak naar huis reed. De hele dag was het al broeierig geweest, Zo een vervelend benauwd weer, alles voelde klam aan. De wolken, zover ik die door het duister kon zien, trokken dichter en dichter, het werd plotseling van het een op het ander moment pikdonker.

Voor ik er erg in had, hoorde ik een geweldige knal, gevolgd door een bliksemschicht. Vrijwel meteen kwam de regen met bakken uit de hemel vallen. Al snel konden mijn ruitenwissers op de hoogste stand, de ruiten niet vrijhouden. Even later knalde het weer… Nu nog harder. Binnen de kortste keren stond de straat blank van het water. Het leek wel een subtropische storm. Na een paar minuten verliet ik de autobaan voor een provinciale slingerende weg.

Ik had steeds meer moeite om voor mij uit te kijken. De wegbelijning spiegelde in het waterballet. Wederom doemde er een bliksemschicht voor mij, net in een onoverzichtelijk bocht.

Mijn snelheid was niet te hoog…. Ten minste onder normale omstandigheden. Gelijktijdig met de bliksemschicht doemde er compleet uit het niets een Dame voor mijn auto. Uit alle macht trapte ik op mijn rem, mijn auto raakte in de slip en schoof, tot mijn grote geluk net voorbij een eeuwenoude eikenboom.

Nog vol adrenaline stapte ik uit mijn auto. Het duurde niet lang of ik was doorweekt door de regen… Plots herinnerde ik mij de verschijning van die vrouw.. Shit……SHIT raakte ik in paniek…. Snel liep ik naar de plaats des onheils…..

Er was niets te zien. Ik was inmiddels zeiknat van de regen en het onweer ging onverlet door. Mijn auto stond in de greppel en zou met een takelwagen eruit gesleept moeten worden. Snel pakte ik mijn telefoon…. Denk, denk, blijf rustig. Ik keek om mij heen en zag naast de plaats des onheils, een poort.

Snel liep ik daar na toe en belde aan…… Rustig wachtte ik…. Maar geen gehoor… Ik belde opnieuw aan…… Wederom hetzelfde… Ik probeerde de poort open te maken….

En wonderwel het lukte… Snel liep ik naar binnen….. Daar voor mij zag ik een monumentaal pand. Terwijl het nog steeds hard regende rende ik naar de voordeur en belde opnieuw aan. Even later ging de deur open, ik maakte vrijwel meteen een kleine stap voorwaarts, terwijl een vrouw met volle rondingen mij meelijwekkend aankeek.

De vrouw was gekleed in een deftige jurk en omringt door een, het leek wel aura….. Net toen ik wat wilde zeggen, pakte zij mij pardoes stevig vast aan één oor. Ze drukte mij meteen met al haar kracht naar beneden. Ik was te verbouwereerd om te reageren. Ze sleurde me door de gang naar een kleine kamer naast de trap. Het viel niet mee om mijn doorweekte kleding uit te trekken.. Voordat ik kon reageren trok ze met een ferm ruk de onderbroek naar beneden.

Ik stond nu pinnetje naakt voor haar. Het deerde haar niet, ze keek minachtend op mij neer… …en sleurde mij zonder waarschuwing aan mijn oren de trap op richting de douche.. Het voelde ongemakkelijk, maar gelijktijdig was ik geïntegreerd door deze op het eerste oog nog zo een jonge Dame. Bij de douche gebood ze mij meteen streng om te gaan liggen. Ik ging op mijn billen zitten. Ik lag nu gestrekt.

Mijn lid, dat tot mijn eigen verbazing stijf was…… Ze maakte de douche deur op slot, nadat ze mij zeer dringend had verteld om liggend op mijn rug te wachten…..

Dikke zweet druppels liepen over mijn ongetwijfeld knal rode kop…. Ik wilde wat zeggen, maar dat ging niet, door die 20 cm lange lul, die mijn strottenhoofd aan het penetreren was.

Kokhalzend ging ik verder. Wat is de tweede ronde???? Het luide lachen wekte de aandacht van de overige Dames, die in koor meelachte: Aan het gestommel om haar heen te horen stonden er meer Dames mee te genieten. Nu had ik een lul in mijn hand…. Een lul van een andere vent….. Zweetdruppels van angst liepen over mijn ogen naar mijn mondhoek…..

Ieder moment verwachte ik de volle lading te ontvangen, onderwijl mijn rechterhand gedirigeerd werd naar een tweede lul……. Badend in het zweet werd ik wakker, nahijgend als nooit te voren. Plots zie ik dat het al GVD wekker vergeten te zetten……. Mei And the winner is………  plots ontving ik een appje… Kinky Web on Twitter…….

Bekijk die Tweet van thekinkyweb. De bijstaande link opende ik snel, alleen het was een filmpje en ik was niet in de gelegenheid die te bekijken, alwaar ik was…. Ik begreep dat ze een prijs had gewonnen, maar welke??

Ik ging automatisch uit van Beste Meesteres. Wist ik veel welke categorieën er waren. U had vorig jaar toch ook een prijs gewonnen? Nee in Ambassadrice. Die avond bekeek ik de link en kwam ik ook op haar twitter pagina uit. Zenuwachtig sta ik voor de deur van het Domination Palace met een lichte twijfel nog altijd aanwezig.

Zal ik het echt doen? Een week geleden verzond ik de mail waarin ik de afspraak met Meesteres Denise voorstelde. Twee dagen later was de afspraak een feit. Tijdens de rit die ik zojuist achter de rug had, had ik aan weinig anders kunnen denken dan wat me te wachten zou staan.

Hoe zou ze in het echt zijn? Wat zou ze aan hebben? Vaak had ik afgelopen week gedacht hoe het zou zijn. Hoe Meesteres Denise zou zijn. En hier stond ik dan.

Haast trillend van de zenuwen. Twijfelend of ik dit wel moest doen. Nog voordat ik daadwerkelijk een besluit had genomen, zag ik hoe mijn linker wijsvinger de bel indrukte. Geen weg meer terug! Ik ga dit echt doen! Had ik hem wel goed ingedrukt? Moest ik nog een keer drukken? Ik besloot te wachten. Kijkend naar de deur sloeg mijn hart over toen hier na wat gerommel aan de andere kant beweging in kwam. Het moment was daar! Ik zou haar ontmoeten. Nieuwsgierig volgden mijn ogen de steeds meer onthullende opengaande deur.

Het ontvangst werd verzorgd door Switch Femme. Een mooie, erg vriendelijke jongedame. Ze heette me vriendelijk welkom en vroeg me binnen te komen en haar te volgen naar de ontvangstruimte. Daar aangekomen verzocht ze me plaats te nemen op 1 van de twee krukken en bood ze me een drankje aan.

Voorzien van drinken werd me verteld dat Meesteres Denise zo zou komen. Switch Femme verliet de ruimte en liet mij daarmee alleen achter met een nog altijd snel kloppend hart.

Haar afwezigheid maakte me al snel bewust van de geluiden die uit de naastgelegen kamer kwamen. De rustgevende achtergrondmuziek was op geen enkele manier toereikend om te voorkomen dat ik dof hoorde hoe één van de andere gasten aangepakt werd.

Rondkijkend en de ontvangstruimte in me opnemend, kon ik echter niet helemaal thuisbrengen wat er precies in de andere kamer gebeurde. Dat was tot op het moment dat de deur open ging en Meesteres Denise resoluut de ruimte betrad. Direct sloeg mijn hart weer in mijn keel. God wat zag ze er ongelofelijk sexy uit! Beter nog dan dat ik gehoopt had. De zwart glimmende spandex catsuit. Om nog maar te zwijgen over die zelfverzekerde doch ondeugende blik in haar ogen terwijl ze me vroeg of ik vannacht nog een beetje had kunnen slapen.

Ze had duidelijk plezier in wat ze deed. Vriendelijk vertelde ze me over de gang van zaken binnen het DP en vroeg ze me of ik, buiten hetgeen ik in de mail al had verteld, nog wensen of grenzen aan wilde geven. Ik had voor zover ik me kon bedenken geen aanvullingen op de mail.

Als ik zometeen terug kom heb je niets meer te vertellen heh! Dan ben je van mij! Ze had er zin in. En dat terwijl ik zelf het gevoel had dat ik bij iedere poging om van mijn stoel te komen op de grond zou vallen van de spanning! Ik gaf aan geen toevoegingen te hebben en kort verliet ze de kamer. Bij haar herintrede was er niets over van de lieve vriendelijke Meesteres Denise waar ik zojuist nog mee gesproken had.

Voor me liep ze de ontvangstruimte uit de trap op. Stil achter haar aan lopend had ik de mogelijkheid haar achterkant te aanschouwen. Mooie hooggehakte lederen laarzen, heerlijke in zwart glimmend spandex heupen en benen en dan die sexy open rug waarmee ze liet zien dat ze onder dit alles niets onder aan had!

Veel te snel werd me dit uitzicht ontnomen omdat we boven waren. In de travestiekamer werd me opgedragen me uit te kleden en al mijn kleren netjes aan een hangertje op te hangen.

Meesteres Denise verliet de kamer en zou me zo op komen halen. Wauw dit ging ineens snel! Ik begon me uit te kleden. Nog geen kwartier was ik hier binnen en nu was ik me uit aan het kleden in opdracht van een vrouw die ik tien minuten nog nooit gezien had!

Altijd maar die twijfel. Waarom maak ik nou nooit eens gewoon resoluut een keuze waardoor ik er voor kan gaan en van kan genieten! Als er een moment in tijd is dat hemel en aarde samen komen. Begint de verlossing van geest en eindigen de mooiste dromen. Die ene blik in Haar eindeloze ogen. Die diepe warme lach, liet mij niet onbewogen. De voorpret om mij voor te stellen hoe haar reactie zou zijn, blijft doorgaans voor mij een onbeantwoorde vraag…..

Is er meer tussen hemel en aarde? Is er een vorm van telepathie..? Verkeren wij tezamen in een parallellen universum, waar wij beide het bestaan niet van weten?

Naar dat wat ons onderbewustzijn voed? Het zal ergens in zijn geweest, dat Mrs. Denise eens na een sessie tegen mij zei. Een zin die op zich niets veelzeggend is….. Maar juist nu, het moment dat ik letterlijk mijn kop op het hakblok had gelegd in mijn wens. Pakt ze de envelop en leest deze in mijn bijzijn……… Of ze het wist? Dat kan domweg geen toeval zijn. De inhoud wil ik Uw allen dan ook niet onthouden:. Denise, Het contrast is af en toe zo groot…….

Ik ga zitten en ik schrijf…. Ik begrijp er waarlijk helemaal niets van…. Echt niet… Kan er met mijn verstand niet bij…. Mijn missie als Uw slaaf is om te ondergaan. Helaas ben ik slecht met pijn…. Toch zal ik iedere keer iets nieuws moeten ondervinden. Dat is het pad wat ik met U bewandel. Ja, ik houd absoluut niet van pijn…. Ik heb daar zo ontzettend van genoten. De grenzen die U voor mij heeft verlegd.

De ervaring die U met mij heeft gedeeld, geven mij vertrouwen om die fantasie waar te durven maken. Er is maar een Dame, waar ik ooit een eerste Bi handeling voor doe. Op de CFNM party 2 weken terug was dat derhalve een absolute no go.

U kent mij als geen ander. Daarom kom ik ook steeds terug en spendeer ik uren achter mijn computer om verhalen en gedichten te schrijven.

Zat ik zojuist ook weer nerveus als een breedbekkikker trots te lachen. Die Bi handeling komt een keer, ik weet het, dat is mijn lot….. In de juiste setting kan ik er niet meer onderuit en zal ik het moeten ondergaan met sidderen en beven!! Is dat een wens van mij? Alleen voor U Meesteres…. Omdat ik weet dat U mijn vertrouwen niet schaad en nooit zult beschadigen.

Omdat ik Uw slaaf mag zijn, dat maakt mij zo trots. U weet wat ik lekker vind………. Schrijf ik spreekwoordelijk op mijn knieën, in de meest nederige positie waarin ik mij kan bevinden…….

Het was precies gegaan zoals ik vooraf had voorspeld. Natuurlijk geniet ze daarvan. Tot het moment dat ze dus leest dat ik mijn kop op het hakblok leg voor haar. Het is mijn offer, mijn lot om dat te ondergaan voor Haar.

Ik begeef mij nu bewust op glad ijs, ik mag wel zeggen spiegelglad ijs. IJs wat daarbij ook nog eens flinter dun is. Ik loop voor haar dus op dun ijs, met een grenzeloos vertrouwen dat zij mij niet door het ijs laat zakken. Daar tegenover staat de eindeloze kick die zij hier uit haalt. Meteen begint ze plagerig haar ultieme mindfuck. Ik nederig slaafje, heb de bal zelf in eigen doel geschopt… Hoe stom kun je zijn?

Ja, hoe stom kun je zijn? Dit is mijn ultieme offer, voor de vrouw die bijna letterlijk er voor heeft gezorgd dit ik vader ben van twee kinderen…….

Dat gaat dus veel dieper als de grootste lul of dildo die ik ooit in mijn strot zal krijgen. Op voorhand walg ik al van de gedachte….. Op weg naar de Horizon 1 De man volgde zijn Meesteres zonder vragen te stellen. Zij had hem het pad gewezen, terwijl hij met weemoed spreekwoordelijk bij het graf stond, had zij een gebaar gemaakt. Er was geen woord gesproken, toch hoorde hij haar stem in zijn geest. Hij had geen keus, een traan liep over zijn wang en hij draaide zich om.

De Meesteres liep richting de horizon op een onbestemd pad. Hij holde achter haar aan. Even stopte hij en keek hij over zijn schouder. Daar achter hem lag het verleden. Voor hem was zijn toekomst. Het deed hem pijn, maar hij had geen keus………. De man wilde volgen, het liefste zover mogelijk. Hij wilde haar volgen, zelfs naast haar lopen….

Haar warmte voelen… Hij wist dat hij te veel en te snel wilde gaan. Hij mocht haar volgen tot een bepaald punt. Zij wilde hem de weg wijzen, maar grote stukken moest hij alleen afleggen zonder haar strakke leiding. Hij verlangde naar haar leiding. Hij wilde lijden voor haar, de verleiding was zo groot, zo sterk als een krachtige magneet.

Zij begreep dat en hield bewust afstand, zodat hij niet verstrikt zou raken in haar krachtenveld. Het viel niet mee, hoever moest hij gaan, hoever hiervandaan. Hij verlangde naar geborgenheid, maar hij wist dondersgoed dat zij hem dat niet kon geven. Ook kon en mocht hij dat niet verlangen.

Zijn Meesteres was zo sterk, dat zij ver boven hem stond. Zij kon de man met een vingerknip vermorzelen, maar deed dat niet. In de heldere momenten was hij zich daar heel erg van bewust. Dat in tegenstellingen tot vele andere Heerseressen, die genadeloos hun onderdanen misbruiken. Woord is woord, volg haar woord en verlossing zal volgen. De man was in dubio, de leiding van zijn Meesteres was duidelijk, maar hij had meer leiding nodig.

Leiding die hij niet kon en mocht vragen en verlangen van haar. Zij had hem de weg gewezen en zou dat op een afstand blijven doen. Enerzijds was dat de perfecte leiding in zijn leven, anderzijds had hij af en toe meer nodig. De man begreep heel goed dat meer leiding bijna niet valt te doseren en dat het vinden van een Leidster van Haar kaliber een schier onmogelijk taak zou zijn.

Daarbij zouden er zeer waarschijnlijk complicatie op treden die alles alleen maar zeer complex zouden maken. Complexiteit was wel het laatste wat hij in zijn leven nodig. Juist de vrijheid die hij had, hield hem op de been. Mijn ogen zijn dicht, ik kan niets zien, ik voel de warmte om mij heen. Hoewel er niemand is, ben ik niet alleen. Ik kan hiervoor geen woorden vinden.

Mij helemaal geven is wat ik nu kan doen. Het ultieme lot waarmee ik mij verzoen……….. Ik mag haar graag, niet in de laatste plaats omdat ze echt is. Twinkeling in de ogen, genieten van vernederingen, maar ook grenzeloos respect. Zascha proef ik ook respect voor mijn nederig persoontje. Natuurlijk mag ik haar graag. In mijn achterhoofd plan ik al een re-match……Ik zal wel weer kansloos zijn, maar dat geeft helemaal niets. Met een beetje geluk verlies ik maar met van haar hahahaha.

Zascha, deze heb ik ook voor U meegenomen. Zascha lachte lief en verliet de bar. Even later zat ik alweer naakt op mijn knieën, met mijn hoofd op de grond en voor mij met open handen. Het duurde even, maar toen hoorde ik de deur opengaan. Denise liep in een boog om me heen. Ik kon het niet laten om stiekem te gluren…. Vrijwel meteen kuste ik de punten van haar laarzen, terwijl ik de spreekwoordelijke 10 tellen rust kreeg van de scheidsrechter, zoals een bokser.

Het zou een voorbode zijn….. Weer enigszins bij positieve… kon ik beginnen aan mijn poëtische voordrachten. Geur Niet te versmaden. Altijd bij ons, onzichtbaar verzonden.

Betoverende kracht, tot ver in de tenen. Rustgevend in de geest, tot het weer is verdwenen. De meeste stervelingen, zijn veel te zwak. Het is de onbetwiste geur, waar ik naar snak. Femdom Party 1 De man had vele meters afgelegd in het kielzog van de vrouw die lichamelijk altijd onbereikbaar zal blijven, maar geestelijk deel uit maakt van de dagelijkse gang van zaken.

Keer op keer probeert de man zich voor te stellen, hoe het leven in werkelijkheid zou zijn. Daarbij realiseert hij zich, dat het waarschijnlijk niet zou werken. Hoe raar dat ook klinkt, dat is een geruststelling. Het geeft de man de ruimte om zijn leven te lijden aan de hand van haar richtlijnen, maar niet aan haar richtlijn. Die vrijheid is wezenlijk om te kunnen geven. Dat neemt niet weg dat de man ieder contact met zijn Meesteres koestert en trots is op die momenten dat hij iets terug kan doen voor haar.

In tegenstelling tot het normale leven, is zijn SM leven in balans. Er is regelmaat en duidelijkheid. Er zijn grenzen en er zijn grenzen verlegd of opgerekt. Er is wederzijds respect en vertrouwen. Ik mag wel zeggen dat de man diep vertrouwen heeft in Dè Meesteres. Hij wil het zo graag van de daken afschreeuwen, maar hij kan het niet.

Hoewel in zijn directe omgeving zijn seksuele voorkeur geen geheim meer is, valt dit laatste nu eenmaal niet breed uit te meten. Het vertrouwen van de man was gegroeid, ondanks de innerlijk twist in zijn geest. Het schuldgevoel en gemis. Het verdriet en de pijn. Pijn was misschien wel de brug tussen al het leed en het vertrouwen. Zijn Meesteres had hem getest, onderworpen aan diverse beproevingen: Anaal, onder geplast, elektro, spanking, tepelklemmen, onder de ballen getrapt en vastgeniet.

Dat Zij rekening had gehouden met zijn lage pijngrens. Maar toch, ze had zijn grenzen verlegd. Hij had het voor haar ondergaan, dat maakte de man trots en gaf hem vertrouwen. Toen zijn vrouw net was overleden, liepen zijn emoties niet parallel.

Zowel lichamelijk als geestelijk was hij helemaal uit balans. Hij had lust gevoelens. SM had letterlijk opgesloten gezeten, het had aan de ketting gelegen. Hij moest zijn zinnen verzetten. Gelijktijdig voelde hij zich schuldig voor zijn lustgevoelens. Hij had daar moeite mee, maar het bloed stroomde waar het niet heen kon gaan en hij trok spreekwoordelijk zijn stoute schoenen aan en bezocht alleen een SM party bij de Oosterburen.

Een zogenaamde CFNM party. Het werd een confrontatie met zichzelf, die achteraf wellicht te vroeg kwam. Het feestje zelf viel ook tegen. De hernieuwde kennismaking met zijn Meesteres, bracht hem terug met beide benen op de aarde. Hij was er nog niet klaar voor, hij was nog niet in balans. Nu 6 maanden later besloot hij zich weer aan te melden voor een party aan de andere kant van de grens.

Wederom verlegde hij letterlijk een grens. In dit geval een Femdom party. De lust en angst gierde door zijn lichaam…….

Angst voor de pijn die hij wellicht zal moeten incasseren, als man zou hij weleens enigerlei vogelvrij kunnen zijn. Het was dankzij de Meesteres, die in haar sessies hem het vertrouwen had gegeven,  om deze stap te zetten. Na de aanmelding voelde de man zich een beetje schuldig. Hij vroeg zich af of hij dit aan haar had moeten vragen?? De aanmelding was eenvoudiger gegaan dan verwacht, Hij besloot om Haar te informeren. De man gaat alleen naar dit feestje en zal wellicht onderhanden genomen worden door een of meerdere Dames, Meesteressen.

Maar niet door zijn eigen Meesteres. Haar antwoord was bemoederend geweest. Deel 2, Episode 7 1 september 1 De Black Box Met nog een brandend gevoel in mijn gedachte Was het haar lichaamstaal die de pijn verzachtte Alles was anders, dan verwacht. Er was veel gebeurt… en nu, en nu…sta ik hier… in gedachte zonk ik weg…… Ze lachte naar mij, zo juist had ik haar ring gekregen.

En als zij jou moe is en vervolgens 4 uur in een kooi zet… Of je kunt daarna naar huis toe… Mrs. Ingestuurd op 4 september door slaaf aap Ik belde wat zenuwachtiger dan normaal aan bij Domination Palace.

Deel 2, episode 5 De melkmachine 17 juli rond Ik voelde haar warmte in mij overvloeien en sloot langzaam mijn ogen en droomde weg…… Plotseling lag ik op bed en kwam ze in een witte badjas naast mij op bed zitten. Juli deel 1 Daar stond ik weer, buiten was het meer dan 25 graden.

Zelfs zijn eigen vouw had zijn lust nooit zo goed aangevoeld als Zij… Onbewust stelde hij zich de vraag: Maar hem wel een oprecht gevoel geeft om voor te leven: Zij respecteert mij… Ik weet als geen ander: Intens genieten Soms veel pijn. Het is mijn lot en zo zal het altijd zijn. Zascha Morgan Daisy Voor zowel het pijn als plezier………. Hete brunette slet krijgt gebogen over de knieën part2 Twin Slaven en Two Times de Torment Schoolhoofd maakt gebruik van jonge studenten Kinky dominatrix Carmen weet hoe part2 Sexy Carmen doen van een foto part4 Blond grote tieten fetish Babe gemarteld door meester Middeleeuwse Spanking Fantasy School meisje krijgt vastgebonden , Caned en Buggered Kinky MILF is seksslavin in bizarre bondage part1 Freaks of Nature Caned voor Cash Old school BDSM in de schuur part6 Rode jurk caning Kloppers Carmen fisting bdsm hardcore part2 Domina in latex catsuit martelen slechte slaaf Twee gevangenen gestraft als slaven De perfecte verzorging Japanse BDSM 9 Twee rondborstige grote tieten latex geile milf part1 Twee hete geile vervelende teven bondage part4 Mooie brunette babe krijgt vastgebonden part1 Russische tiener rode kontjes goed afgedroogd Harde stokslagen F - f Discipline in Rusland vol.

Forgeign Exchange Student gestraft voor slecht rangen Zon gebruinde chick krijgt bondage part2 Gepompt melken tieten en kut martelingen Vuile jonge blonde Xenia wordt gebogen over part6 Discipline In Rusland 1 Klafelin 1 xLx Japanse BDSM 3 Geklemd Tepels doorgedrongen kut part5 Klaar om te krijgen! Testen haar specimen Allanahs Pijnlijke Onderzoek part4 Totaal Vernedering slave Alike Ik wil grote clitoris!

Japanse BDSM 20 Russische schoolmeisje harde gestraft door leraar Hete sexy geile vervelende meisjes having fun part5 Dudes pik wordt vastgebonden door kinky brunette part6 Een ander enorm paar borsten part2 Teef vastgebonden en zwaar gestraft Drie meisjes gestraft met spanking en strapon neuken Nederlandse Hairy Mature Sm. Opgeschort en Whipped Black Girl Konten in de sex orgie Franse gymleraar traint twee jonge studenten Slinky blonde milf krijgt een harde spanking van oude vent

meesteres billenkoek keihard anaal

Was dit mijn redding uit een benarde positie, waarin ik mijzelf in had gepositioneerd? Morgan en Daisy naar binnen…. House of Fantasy deel 3 vervolg zie De Piñata Zonder een woord te zeggen volgde ik haar…….. Ik wilde wat zeggen, maar zij maakte een gebaar met haar rechterwijsvinger voor haar gesloten diep rode lippen.. Ze pakte een hondenketting en bevestigde deze aan de collar die ze gelijktijdig afsloot met een klein slotje. De sleutel verdween aan een ketting, die tussen haar borsten hing.

Het was haar niet ontgaan dat mijn mannelijkheid wakker was geworden. Hij stond inmiddels recht overeind…. Ze keek meewarig langzaam naar beneden. Mijn ogen zwijmelde, zij keek me lief aan. Ik voelde haar warmte in mij overvloeien en sloot langzaam mijn ogen en droomde weg…….

Plotseling lag ik op bed en kwam ze in een witte badjas naast mij op bed zitten. De badjas zat losjes dicht met een stoffenband en gaf een beetje inkijk ter hoogte van haar borsten. Ook bij haar middel was er bijna inzage tot de eindzone… Bijna… Vertederend keek zij mij aan en ging ze met haar handen richting de stoffenband. Ze stond op het punt om deze los te maken. Het moment dat ik haar hemelse warme lichaam zou mogen aanschouwen.

Ook mijn mannelijkheid ontging dit niet, hij stond inmiddels kaarsrecht overeind en wilde maar al te graag op onderzoek gaan in haar liefdes grot. Ik draaide langzaam in haar richting en wilde aanstalten maken….. Schreeuwde ik het uit van de pijn. De Herin van het huis kneep me fel met haar vlijmscherpe nagels in mijn tepels.

De tranen stonden in mijn ogen. Ik was inmiddels helemaal van mijn roze wolk afgedonderd… Ook mijn mannelijkheid was flink geschrokken, getuige het feit er niet veel meer van over was. Ik kon geen woord over mijn lippen krijgen. Ik was gehypnotiseerd door de geur die om haar heen hing. Ik zat gevangen in haar web, even later letterlijk in een kooitje, waar ik maar amper in paste….. Moeizaam zocht ik naar een houding waar ik mij enigszins mee op mijn gemak voelde. Een houding die ik overigens niet kon vinden.

De Herin had de ruimte waarin de kooi stond inmiddels weer verlaten en de lamp uit gemaakt. Daar zat ik dan gevangen in een vreemd huis, geen besef meer van tijd…. Hé, dacht ik, dat is raar….

Naast mij zat mijn vrouw, met een buil vol popcorn. Het was donker, voor ons hing een heel groot scherm…. De muziek schalde door de hele zaal heen. Ik probeerde te kijken wat er speelde…..

Allemaal mensen verkleed met angstaanjagende maskers….. Beter gezegd, ik had niet het besef dat ze niet meer leefde… Ze zei wat. Dit was de laatste film die ik met haar in de bioscoop had gezien. In de verte hoorde ik iets………. Plots was ik klaar wakker, kennelijk was ik in die veel te kleine kooi toch in slaap gevallen. Een jonge Dame, met lang blond haar keek me vernederend aan… Ze begon te lachen.

Vroeg ze aan een tweede Dame die ik niet kon zien. Het was de Herin des Huizes zelf…. Daar stond ik weer, buiten was het meer dan 25 graden.

Toen Daisy de deur openmaakte. Ik raak eerlijk is eerlijk steeds meer onder de indruk van haar. Deze jonge Dame verstaat haar vak en heeft geen moeite om dit nederige slaafje op zijn plaats te zetten.

Lopen als een gorilla. Dat viel niet mee met een tas in de hand. Iedereen kon me zien. Daar had deze jonge Dame mij fijntjes op gewezen, toen ik een Dame in de gang zag lopen. Niet dat ik dat erg vind hoor. Hahahaha Het duurde niet lang of Mrs. Denise kwam er aan. Er was een tijd dat ik dit absoluut had geweigerd, maar ze kent mij, en ik haar. Voordat ik met mijn voordracht begon. Denise, ik zag haar tevreden kijken. Na alle plichtplegingen verliet ze de bar om de spulletjes op te bergen.

Ik was die zaterdag naar Metalfest in Eindhoven geweest, aangezien Smurf om gezondheid reden niet van de partij kon zijn had ik een kaartje over. Wat doe je dan als rechtgeaarde slaaf: Ze bedankte, overigens niet echt verwonderlijk hahahaha, voor de eer. Toen ik die nacht thuis kwam, keek ik snel nog even op mijn Ipad.

Regelmatig check ik de verhalen op de site van DP en mijn oog viel meteen op: Met bewondering lees ik de verslagen van mijn lotgenoten, waaronder ook die van Slaafaap. Dit woord zegt alles. Ja, ik ben verslaafd aan Mrs. Denise, ja ik ben een slaaf van haar. Iedereen beleefd SM op zijn eigen manier. Als ik het goed begrepen heb, is Slaafaap net als ik geen masochist. Ik heb ontzettend veel respect wat hij al heeft ondergaan voor Mrs.

Spreekwoordelijk neem ik daar mijn petje voor af. Dat staat helemaal los van mijn respect. Ik lag te ploeteren en had het inderdaad moeilijk. Maar na afloop had ik samen nog wel een pilsje willen drinken om er smakelijk, nou ja aaaaarchhh!!

Smurf en ik lachen ons na afloop altijd de pleuris. De Dames tijdens het spel, heerlijk gewoon. Dat is respectvol genieten met zijn allen….. We gaan naar boven. Op weg naar de Horizon 1 De man keek op de kalender, het was alweer een jaar geleden. Hij had dingen gedaan die zij zou hebben afgekeurd en daarover voelt hij zich schuldig. Ook voelt hij zich schuldig voor zijn passie voor zijn Meesteres. De man was in gedachte verzonken. Een goede vriend had recentelijk over een medium gesproken.

Over contact met het hiernamaals. Moest hij daar in geloven, iedereen wil daarin geloven. De vraag was eerder, durfde hij de confrontatie met haar aan? Zijn vriend springt doorgaans niet in zeven sloten gelijk. Is geen fantast en net als de man al helemaal niet gelovig. De man begreep dat relaties vooralsnog niet zijn ding zijn. Seks staat daar los van, dagelijks brengt hij zijn kinderen naar school, na anderhalf jaar kent hij alle moeders die er rondlopen. Veel van naam, hij kan niet ontkennen, dat er meerdere zijn die zijn mannelijkheid op hol jagen.

Maar uiteindelijk kan hij niet zonder SM. De vernedering zet zijn hart in vuur en vlam. Zijn Meesteres had hem al zo vaak getrakteerd. Bijna alle Dames van het Huis hadden hem al eens in vol ornaat gezien.

Hoe klein hij soms dan ook was, des te groter was zijn geestelijk genot. Het was juist dàt, wat Zij altijd begrepen had. Vanaf de eerste dag dat hij als nederig mannetje zo zenuwachtig als een parelhoentje naar binnen was gelopen.

Zelfs zijn eigen vouw had zijn lust nooit zo goed aangevoeld als Zij…. Onbewust stelde hij zich de vraag: Een moeder met 2 of 3 kinderen en een ex met een hoop gezeik….. Hij kende te veel voorbeelden….

Ja seks, alleen seks dat wilde hij wel, maar de rest….. Nu een jaar later, nog steeds functioneert de man op zijn werk niet na behoren, is een buitenlandsproject een vlucht uit de dagelijks rompslomp. Heerlijk is het dan om eenmaal die vrouw te bezoeken die niet vraagt, wat ze niet kan geven.

Maar hem wel een oprecht gevoel geeft om voor te leven:. Soms met een lach, soms met een traan, is zij altijd dicht bij en altijd ver vandaan. De man kijkt wederom in de spiegel, steeds meer grijshaar is zijn deel. Dat zal niet meer minder worden. Hoelang kan ik haar nog volgen?

Vraagt hij zich af. Kom ik wel dichterbij? Zijn gemoedstoestand geeft hem voor nu de juiste richting. De man denkt aan haar en dat maakt hem blij………….. Juli deel 2 Weldra stonden we in de witte kamer. Dé kamer van Mrs. Dat is inmiddels wel achterhaald.

In deze ruimte heeft ze mij al eens naar hemelse hoogtes gedreven. Ik mocht me snel gaan douche, nadat ze me eerst geplaagd had met haar 2 schatjes Sinistra en Destra.

De nagels van haar linker en rechterhand. Als de dood ben ik voor deze waarlijk prachtige en vlijmscherpe nagels. Ze prikte met haar nagels in mijn tepels. Ik had geen idee wat mij te wachten stond. Een paar minuten later zat ik alweer in de slavenhouding klaar, toen ik duidelijk meerdere voetstappen de trap op hoorde komen. Yes, dacht ik, heb ik de geluk weer. Natuurlijk, er zou gefilmd gaan worden. Maar hoe en wat?? Zij stond voor mij en werd vergezeld door de Dame die met circa , met worstelen van mij had gewonnen.

Daarnaast ook nog een hele mooie jonge blonde vrouw met een paar prachtige lange benen, om over de rest van haar lichaam maar te zwijgen….. Haar had ik nog niet eerder ontmoet, maar net als de meeste andere mannen. Ja wij zijn het zwakke geslacht!

Lag ik al in de hoek voor dat de eerste klap werd uitgedeeld. Wat straalde haar benen een power uit… Heerlijk natuurlijk en op en top vernederend. Denise… Ik heb het hier natuurlijk over Mrs. Toen kwam ook nog Daisy naar boven. Ik begin haar echt leuk te vinden. Zij is een topper. Als slaaf heb ik haar al een paar keer mogen ontmoeten en ik zie haar gewoon groeien in haar rol. Het was diezelfde Daisy, die de toon zette door met haar neus vlak voor mijn geïntimideerde pikkie te gaan zitten.

Wist ik me waarlijk geen houding meer aan te nemen….. Een jaar later Er zijn van die momenten die zichtbaar een grote invloed hebben op het leven.

Los van de geboorte van mijn kinderen, zijn dat er voor mij een paar. Mijn eerste ontmoeting met Mrs. Denise is daar absoluut een van. Als ik nu in andere verhalen van gasten lees, welke indruk zei achter laat, verbaast mij dat geenszins. Nu alweer een jaar geleden zei ik tegen Smurf, als ik weer naar DP ga dan zet ik een deur open die ik niet meer kan sluiten.

Als ik A zeg dan volgt ook automatisch B. Mijn leven stond toch al op zijn kop, mijn vrouw was net overleden en mijn hormonen draaide in een ander ritme dan mijn rouwgevoelens. SM maakt dagelijks deel uit van mijn leven in mijn geest. Ook toen mijn vouw ziek was. Het gekke is en eigenlijk ook maar goed ook, dat Denise toen totaal geen deel uit maakte van mijn gedachte patroon. Dat had ik geestelijk niet kunnen handelen. Dat laatste is niet omdat Zij te veel vraagt of onredelijke zaken. In tegendeel, maar dat is mijn geweten.

Begin juli bezocht ik de Showboat met onder andere mijn goede vriendin en haar zus. Ik kwam daar die avond de vroegere Mrs. Het werd een hele aparte belevenis met tegenstrijdige gevoelens. Toen ik op 22 juli bij DP weer naar binnenliep, leek het wel of de tijd had stilgestaan. Of ik nooit was weggeweest. Meteen viel ik weer als een blok voor deze vrouw. Uiteraard moest ik haar vertrouwen weer terug winnen, zo voelde dat voor mij. Een reünie die weldra een vervolg kreeg. De rest heeft u allen kunnen lezen in mijn column.

Nu een jaar later met vele geile en botergeile ervaringen, is mijn gevoel hetzelfde als pak en beet 15 jaar geleden. Voordat ik Missy leerde kennen. Wat ik voel voor haar is niet tastbaar, ik voel dat ze er voor mij is. Ja ik geef veel van mezelf, maar niet omdat zij dat vraagt. Juist, omdat zij dat niet vraagt.

Denise vraagt niet wat, ze niet kan geven. Ze is er gewoon als ik haar nodig heb, dat kan een blik in haar ogen zijn, een korte knuffel, een opmerking. Feitelijk is haar lichaamstaal en lichaamstaal liegt niet. Daarbij leest zij mijn lichaamstaal blindelings en weet ze precies hoeveel ik kan incasseren. Zij respecteert mij… Ik weet als geen ander:. Denise mij, terwijl ze gelijktijdig haar nieuwe speeltje introduceerde aan de overige Dames.

Ik was letterlijk maar een gebruiksvoorwerp. Ik had ook nog geen idee wat voor speeltje he was. Ik kijk ook weleens op haar twitteraccount, maar niet dagelijks. Daar zat ik dan weer in de gynaecologestoel. Eerlijk gezegd was ik zo overweldigd dat ik niet meer of Mrs. Zascha mijn linker enkel vast maakte of Daisy, of Mrs. Feitelijk ging het figuurlijk slag over slag in dit geval zonder te slaan. Wel werd ik aan alle kanten gekieteld en links en rechts om beurten geknepen.

Stilzitten ging echt niet meer, tot ergernis van Mrs. Denise, terwijl ze in de tussentijd een masker had gepakt. Het was een groot masker, wat absoluut noodzakelijk was om te voorkomen dat de film zou mislukken door mijn lelijk smoelwerk…. Wat uiteraard leidde tot een lachsalvo bij de overige Dames. Ik lachte achter het masker feitelijk net zo hard mee. Door het masker kon ik wel wat zien, maar mijn zicht werd toch behoorlijk ontnomen.

In de tussentijd bleven de diverse handen mijn lichaam kietelen, knijpen en zo nu en dan ook strelen. Denise iets op mijn tepels plaatste. Het leken wel een soort van zuignapjes. Zoals ze weleens tepels vacuüm trekken. Het zorgde voor geen onprettig gevoel. Zo sjakie, we gaan vandaag ons nieuwe speeltje op jou uittesten. Tot het moment dat een ander orgaan, ten zuiden van mijn navel aan de beurt was.

Deze machine had verschillende hulpmiddelen. Zelf kon ik niets zien. Pak maar de kleinste die er is. De Dames kregen er steeds meer lol in.

Ik voelde het koude glijmiddel over mijn penis lopen, terwijl Mrs. Denise begon te experimenteren met de hulpstukken die ik van mijn positie uit niet kon zien….. Knalde de hamer keihard op de tafel…. Op de achtergrond hoorde hij: De man stond poedelnaakt met zijn handen achter zijn hoofd naast deze vrouw. Een voor hem vreemde vrouw. De man had jarenlang met deze fantasie geleefd. Het was nu al voor de tweede keer de waarheid geworden.

Een paar maanden ervoor had hij nog op een contact advertentie gereageerd. Feitelijk kon dat het begin zijn van vele verplichtingen die hij niet aan wilde en kan gaan. Zijn Meesteres had hem bij de hand genomen toen hij met haar begon te wandelen ongeveer een jaar geleden. Tot het moment dat zij aangaf dat hij zelf zijn weg naar de Horizon moest vinden.

Bij de eerste splitsing was hij de verkeerde kant opgelopen. Hij was een pad opgelopen verder van haar vandaan, met uiteindelijk een onvermijdelijke breuk. Snel was hij omgekeerd en terug gerend naar de splitsing. Nu was hij op een slavenveiling in Duitsland, op een party die zover hij wist, geen gelijke kent in zijn vaderland. Nadat hij snel het geld had overhandigd in opdracht van zijn nieuwe Meesteres, ging hij op de knieën zitten. Precies zoals zij het hem ooit had geleerd.

Hij was nu 1 uur lang slaaf van deze onbekende vrouw. Het spel zou beginnen op het moment dat alle slaven en slavinnen waren verkocht. Het werd een gedenkwaardige avond, de vrouw in kwestie bleek een verleden te hebben als Meesteres en dat was te merken ook. Ze beheerste de kneepjes van het vak. Ze liet er spreekwoordelijk geen gras overgroeien. De man wilde slaaf zijn en dat kon hij krijgen ook. Met wederzijds goedvinden bleef hij haar slaaf tot het einde van de avond, alvorens hij haar opbiechtte welke Dame hem op het pad had gezet.

Trots liet hij haar foto zien….. Voldaan reed de man naar huis toe, voor even voelde hij zichzelf in balans. Ja, natuurlijk wist zij, dat hij zich zou laten veilen.

Ze wenste hem veel plezier. Iets waar hij met haar al meermalen om had gelachen. De man was echter vooral voldaan dat hij op een weg zat die richting de Horizon ging, waarbij hij zover kon gaan als hij wilde, maar niet verder weg zou geraken van Haar, zijn Meesteres.

Juli deel 4 Het voelde……. Ik zwijmelde weg, gelijktijdig bewoog ik mijn pik omhoog om zoveel mogelijk te genieten…….. Is het lekker… Hé wat is dat? Hmmm… Slaap ik of ben ik wakker. Ik probeerde mezelf te knijpen, op de een of andere manier lukte dat niet……..

Opletten Sjakie, dacht ik…. Er staat een heel kordon aan zaadcellen gereed om er uit te spuiten. Snel trok ik mijn penis terug…. Keer op keer zakte ik geestelijk weg in een soort oase tussen hemel en aarde, terwijl Mrs. Denise doorging met experimenteren. Zo nu en dan werd ik opgeschrikt door scherpe nagels onder mijn voeten, tepels en ballen.

Eerlijk is eerlijk het kietelen met nagels onder mijn ballen vind ik heerlijk. Dames… Ik bleef zodoende in staat van opperste opwinding. Nog twee keer moest ik mij pontificaal inhouden, om niet klaar te komen. De aanwezig Dames waren in mijn gemoedstoestand inmiddels verandert in feeën van genot.

Denise tegen een van de Dames. Sitting… Ja ik had mijn bril niet op… Wat sjakie? Terwijl ik plat op de stoel zat, ging Daisy pontificaal op mijn gezicht zitten. Een hemels genot, de melkmachine werd weer aangezet, weldra zwijmelde ik weer helemaal weg.

Zo nu en dan kreeg ik de mogelijkheid om naar adem te happen als Daisy haar billen ietwat verplaatste…. Mijn penis werd op en top verwend, daarboven op kwam dat ik nu letterlijk onder indruk was van Daisy…. Ik liet me als het ware helemaal mee stromen op de golven. Als een surfer die plat op zijn plank ligt en rustig terug drijft via een paar halfhoge heerlijke golven. Zeg maar het tipje van de tong. Ik beroerde Daisy lichtelijk… Mijn geest was inmiddels hoog in de wolken, toen ik plotseling een smakkerd naar beneden maakte…..

Meteen sloot ik mijn mond. Vervolgens ging ze weer op mijn gezicht zitten….. De melkmachine dreef me net niet naar de top van de berg………… Vooral door mijn ademhaling. Gelukkig kreeg ik, nadat ik losgemaakt was van de stoel, een herkansing… Op mijn knieën tussen deze 4 fantastische Dames in….. Binnen de kortste keren spoot ik mijn zaad de vrije wereld in…………. Een lach verscheen op haar gezicht. Ik sloeg dit tafereel met verwondering waar… Wezenloos staarde ik bijna verdoofd naar de Herin.

Het spreekwoordelijk kwijl liep nog net niet langs mijn lippen omlaag. Vroeg de Herin mij direct. Langzaam liep de Herin naar de blonde Dame en fluisterde wat in haar oren. In mijn ooghoeken zag ik vrijwel meteen de binnenpret van haar lichaam afspatten vergezeld met een twinkeling in haar ogen die insloegen als een bliksem. Daarop verliet ze de kamer. De Herin beval mij om op te staan, vergezeld van een ferme ruk aan de ketting. Een paar minuten later zaten mijn polsen geketend aan een spreidstand die aan een ketting bevestigd zat.

Mijn beide benen werden links en rechts van mij met behulp van lerenriemen vast gemaakt aan de zelfde spreidstang. Een lerenriem achter mijn rug zorgde ervoor dat ik zat. Ik leek wel een parkiet op een stokje. Hulpeloos zat ik erbij, maar het aanblik op het hemelse lichaam van de Herin zorgde ervoor dat mijn mannelijkheid weer tot volle wasdom was gekomen. Dat is nu afgelopen….

Ze verliet de kamer, ik kon waarlijk niets meer zien. Ik probeerde te luisteren, maar hoorde niets. Ik dacht dat de deur openging, maar ging die wel open. Waren er wel voetstappen? Voelde ik haar Borsten? Rook ik die geur, of werden mijn zintuigen volledig in de war geschopt? Wat deed ik hier?? Raakte ik plotseling in paniek, ik wilde het uitschreeuwen, maar durfde het niet. Iets blokkeerde mij, maar wat?? De vrouw naast me lachte vriendelijk, haar ogen glinsterde van geluk.

Ze pakte een envelop en overhandigde die mij: Ja eigenlijk wel, ik zag het plezier in haar ogen, en dat deed mij zo verdomd goed om te zien. Het waren de ogen van de liefde…..

Inmiddels zaten we bij de plaatselijke Hema koffie te drinken…. Ze begon al te lachen toen ik mijn wenkbrauwen fronste……….. Juli rond Met een Spa Rood voor mijn neus. Oh jee dacht ik….. Was dit mijn redding uit een benarde positie, waarin ik mijzelf in had gepositioneerd. Ik keek haar vragend aan en antwoorde oprecht.

Alle Dames 3 slagen, omdat hij zijn tong niet binnen kon houden.. De eerste Dame die de Bull Whip ter hand nam was Mrs. Nerveus stond ik op het podium, angstig af te wachtte wat ging gebeuren……..

Twee en drie volgde snel. Mijn geluk was dat ik gekleed was. Morgan was de tweede Dame. Zij ging genadig met mij om. Als derde volgde Daisy. Zij had alle redenen om mij te straffen. Goed dat waren er dus 9.

Zij spaarde mij zeker niet. Haar eerste klap spatte op mijn schouder. Ik zakte ineen van de pijn…. De laatste twee slagen had ze meer genade met mij. Omdat ik weet dat ze deze geste weldegelijk waardeert en me er ongetwijfeld mee gaat lopen afzeiken hahahaha….. Wat volgde was het bedanken van alle Dames individueel…… Als laatste Mrs.

Op mijn knieën zitten kust ik haar eerste laars…. Het venijn zat deze keer wel heel letterlijk in de staartje…….. Hemel Hoog in de hemel, ver hier vandaan. Naar de plaats waar U mij heen liet gaan. U wees mij de weg. Maar dank zij U, ben ik niet alleen.

Stuur ik daar, waar U mij heen heeft geleid. Zonder te vragen volg ik U beleid. Die richting, heeft mij al zoveel gebracht. Leidt U mij naar dat wat ik niet verwacht. Hier op mijn knieën, met stralende ogen. Heeft U de hemel naar de aarde bewogen. Extase Zo een waarlijk genot. Uit mijn ooghoeken was het de hemel die gloort. Met mijn neus diep in de boter. Werd mijn pik, alleen maar groter. Het lag op het puntje van mijn tong. Welke ik maar met moeite bedwong. Kon mijn lust niet meer verslappen.

Mijn fantasie kan dit gevoel niet geven. Een genot om Eindeloos te beleven. Om door te zweven in, een trance van extase. Het was laat op die ene avond, toen ik van een afspraak naar huis reed.

De hele dag was het al broeierig geweest, Zo een vervelend benauwd weer, alles voelde klam aan. De wolken, zover ik die door het duister kon zien, trokken dichter en dichter, het werd plotseling van het een op het ander moment pikdonker.

Voor ik er erg in had, hoorde ik een geweldige knal, gevolgd door een bliksemschicht. Vrijwel meteen kwam de regen met bakken uit de hemel vallen. Al snel konden mijn ruitenwissers op de hoogste stand, de ruiten niet vrijhouden.

Even later knalde het weer… Nu nog harder. Binnen de kortste keren stond de straat blank van het water. Het leek wel een subtropische storm. Na een paar minuten verliet ik de autobaan voor een provinciale slingerende weg. Ik had steeds meer moeite om voor mij uit te kijken. De wegbelijning spiegelde in het waterballet. Wederom doemde er een bliksemschicht voor mij, net in een onoverzichtelijk bocht. Mijn snelheid was niet te hoog….

Ten minste onder normale omstandigheden. Gelijktijdig met de bliksemschicht doemde er compleet uit het niets een Dame voor mijn auto. Uit alle macht trapte ik op mijn rem, mijn auto raakte in de slip en schoof, tot mijn grote geluk net voorbij een eeuwenoude eikenboom. Nog vol adrenaline stapte ik uit mijn auto. Het duurde niet lang of ik was doorweekt door de regen… Plots herinnerde ik mij de verschijning van die vrouw..

Shit……SHIT raakte ik in paniek…. Snel liep ik naar de plaats des onheils….. Er was niets te zien. Ik was inmiddels zeiknat van de regen en het onweer ging onverlet door.

Mijn auto stond in de greppel en zou met een takelwagen eruit gesleept moeten worden. Snel pakte ik mijn telefoon…. Denk, denk, blijf rustig. Ik keek om mij heen en zag naast de plaats des onheils, een poort. Snel liep ik daar na toe en belde aan…… Rustig wachtte ik…. Maar geen gehoor… Ik belde opnieuw aan…… Wederom hetzelfde… Ik probeerde de poort open te maken….

En wonderwel het lukte… Snel liep ik naar binnen….. Daar voor mij zag ik een monumentaal pand. Terwijl het nog steeds hard regende rende ik naar de voordeur en belde opnieuw aan.

Even later ging de deur open, ik maakte vrijwel meteen een kleine stap voorwaarts, terwijl een vrouw met volle rondingen mij meelijwekkend aankeek. De vrouw was gekleed in een deftige jurk en omringt door een, het leek wel aura….. Net toen ik wat wilde zeggen, pakte zij mij pardoes stevig vast aan één oor. Ze drukte mij meteen met al haar kracht naar beneden.

Ik was te verbouwereerd om te reageren. Ze sleurde me door de gang naar een kleine kamer naast de trap. Het viel niet mee om mijn doorweekte kleding uit te trekken.. Voordat ik kon reageren trok ze met een ferm ruk de onderbroek naar beneden. Ik stond nu pinnetje naakt voor haar. Het deerde haar niet, ze keek minachtend op mij neer… …en sleurde mij zonder waarschuwing aan mijn oren de trap op richting de douche.. Het voelde ongemakkelijk, maar gelijktijdig was ik geïntegreerd door deze op het eerste oog nog zo een jonge Dame.

Bij de douche gebood ze mij meteen streng om te gaan liggen. Ik ging op mijn billen zitten. Ik lag nu gestrekt. Mijn lid, dat tot mijn eigen verbazing stijf was…… Ze maakte de douche deur op slot, nadat ze mij zeer dringend had verteld om liggend op mijn rug te wachten….. Dikke zweet druppels liepen over mijn ongetwijfeld knal rode kop….

Ik wilde wat zeggen, maar dat ging niet, door die 20 cm lange lul, die mijn strottenhoofd aan het penetreren was. Kokhalzend ging ik verder. Wat is de tweede ronde???? Het luide lachen wekte de aandacht van de overige Dames, die in koor meelachte: Aan het gestommel om haar heen te horen stonden er meer Dames mee te genieten. Nu had ik een lul in mijn hand…. Een lul van een andere vent….. Zweetdruppels van angst liepen over mijn ogen naar mijn mondhoek…..

Ieder moment verwachte ik de volle lading te ontvangen, onderwijl mijn rechterhand gedirigeerd werd naar een tweede lul……. Badend in het zweet werd ik wakker, nahijgend als nooit te voren.

Plots zie ik dat het al GVD wekker vergeten te zetten……. Mei And the winner is………  plots ontving ik een appje… Kinky Web on Twitter……. Bekijk die Tweet van thekinkyweb. De bijstaande link opende ik snel, alleen het was een filmpje en ik was niet in de gelegenheid die te bekijken, alwaar ik was…. Ik begreep dat ze een prijs had gewonnen, maar welke?? Ik ging automatisch uit van Beste Meesteres. Wist ik veel welke categorieën er waren.

U had vorig jaar toch ook een prijs gewonnen? Nee in Ambassadrice. Die avond bekeek ik de link en kwam ik ook op haar twitter pagina uit. Zenuwachtig sta ik voor de deur van het Domination Palace met een lichte twijfel nog altijd aanwezig.

Zal ik het echt doen? Een week geleden verzond ik de mail waarin ik de afspraak met Meesteres Denise voorstelde. Twee dagen later was de afspraak een feit. Tijdens de rit die ik zojuist achter de rug had, had ik aan weinig anders kunnen denken dan wat me te wachten zou staan.

Hoe zou ze in het echt zijn? Wat zou ze aan hebben? Vaak had ik afgelopen week gedacht hoe het zou zijn. Hoe Meesteres Denise zou zijn. En hier stond ik dan. Haast trillend van de zenuwen. De perfecte verzorging Japanse BDSM 9 Twee rondborstige grote tieten latex geile milf part1 Twee hete geile vervelende teven bondage part4 Mooie brunette babe krijgt vastgebonden part1 Russische tiener rode kontjes goed afgedroogd Harde stokslagen F - f Discipline in Rusland vol.

Forgeign Exchange Student gestraft voor slecht rangen Zon gebruinde chick krijgt bondage part2 Gepompt melken tieten en kut martelingen Vuile jonge blonde Xenia wordt gebogen over part6 Discipline In Rusland 1 Klafelin 1 xLx Japanse BDSM 3 Geklemd Tepels doorgedrongen kut part5 Klaar om te krijgen!

Testen haar specimen Allanahs Pijnlijke Onderzoek part4 Totaal Vernedering slave Alike Ik wil grote clitoris! Japanse BDSM 20 Russische schoolmeisje harde gestraft door leraar Hete sexy geile vervelende meisjes having fun part5 Dudes pik wordt vastgebonden door kinky brunette part6 Een ander enorm paar borsten part2 Teef vastgebonden en zwaar gestraft Drie meisjes gestraft met spanking en strapon neuken Nederlandse Hairy Mature Sm. Opgeschort en Whipped Black Girl Konten in de sex orgie Franse gymleraar traint twee jonge studenten Slinky blonde milf krijgt een harde spanking van oude vent Spanks en Striemen fetish en slapping Extreme prive Spanking uit Duitsland Mooi meisje krijgt een beetje part2 Vuile bigtits Carmen in super harde kern part1 Neuken mijn man ziek slaan je kont Naughty leraar spanking hot ass Grote borsten milf mep Gewekt slet is stout Keira Knightley afgedroogd Jonge slet harde gemarteld Caning Ff op het bed Smerig en sexy dokter krijgt haar kut part5 Leda 3 Dommes Canning mannelijke slaaf Japanse Bdsm 9 Tepel gebruik

.Sex homo sex contact shemale


Een echte slaaf weet hoe die zijn Meesteres moet koesteren. Slaven die je voor zijn gegaan beschrijven mij in eerste instantie als een lieve zorgzame dame die haar slaven goed op hun gemak weten te stellen. Maar vergis je niet in mijn ware aard! Zodra je geketend bent begint mijn spel. De echte femme fatale zal in me naar boven komen en jij zal doen wat ik verwacht!

Dus mijn enige vraag als Meesteres aan jou is, ben jij bereid te lijden om zodoende mijn behoeftes te bevredigen? Als je dat bent, treed dan mijn wereld binnen. Aan jou mijn slaaf is: Sex, Orale bevrediging ,Copra, Babyspel. Mrs Sophie Welkom in mijn wereld, de wereld van Femdom. Een prachtige brunette neuken in de badkamer Sex toys.

Knappe meesteres in sexy rubber pakje laat haar kutje likken en neuken door haar gemaskerde slaaf Vaginale seks. Cunnilingus milf diamond foxxx slikt harde lul Klassieke videos.

Grote borsten vette zwartein speelt met dildo Sex toys. Klemmen doen op afgebonden ballen van slaaf Pornoster. Anaal wijf in bikini wast je auto en geeft daarna je harde pik een grote beurt en slikt je al sperma door Vaginale masturbatie. Blonde slet word snoeihard geneukt en krijgt billenkoek   Vaginale seks. Slavin likt vieze voeten van haar dominante vriendin Webcam. Geile man is rijpe huisvrouw aan het keelneuken Rijp. Cunnilingus blonde slet word snoeihard geneukt en krijgt billenkoek Vaginale seks.

Een tiener party in de sexclub dansen pijpen en neuken Vaginale masturbatie. Trio rondborstige milf ervaart voor de eerste keer anale seks en zuigt een lul af die uit haar poepgaatje komt Trio.

Bespieden sletje geeft geile show weg en krijgt daarna een keiharde beurt Bespieden. Slet laat mannen likken aan haar gigantische meloenen Trio. Tiener meisje pijpt vriend met condoom Teen. Pijpen tienerslet zuigt lekker heftig Teen. Pijpen lesbisch stel geeft billenkoek Sex toys.

Trekkend aan zijn stijve lul likt zij zijn ballen Teen. Meisje likt vriend zijn ballen terwijl hij zich boven haar gezicht aftrekt   Noord Europeanen. De oudere man spuit de billen van het escort meisje vol sperma Teen. Orale seks na een flinke beurt wil ze zijn verse sperma in haar mondje Webcam.

Tienerstudentje zuigt hem leeg Trio. Ze likt zijn ballen en trekt zijn pik rijpe tietneukster geeft pijpbeurt Trio. Dienstmeisjes Dikke vrouwen Domineren Dubbele penetratie Dwergen.

Feestjes Fetish Fisting Fitness. Hoge hakken Homo Humor. In de openlucht In het gezicht In het openbaar Indiaanse Interraciale. Latex Latinas Lesbisch Lingerie. Magere vrouw Massage Masturberen. Negers Neuk machine Noord Europeanen. Oma Oosters Orale seks.

Rijp Roken Roodharigen Russische. Tatoeages Teen Tiet neuken Transseksuelen Trio. Vaginale masturbatie Vaginale seks Verstikking Voet neuken. Ziekenhuis Zuigen Zwangere vrouw Zwembad. In strakke latex en rubber pakjes geven de strenge sexy meesters en meesteressen hun geboeide slaven en slavinnen er van langs.

Bekijk online gratis kinky sm sexfilms van mature sado vrouwen die spelen met tepelklemmen op tieten. Gratis sm seksfilms van geblindoekte sex , erotische latex en rubber sm seks, sexy rubber meiden zweepjes, latex studentes sex, vastbinden aan bed, bondage seksfilms, sado machochisme seksfilms, sm hoeren, pijlijke sex, pijnlijke seksfilms, piercing sex, sm meesteres, spanking straffen neukfilmpje.

Bekijk de gratis films over sm en bdsm slavinnen. Het verschil tussen sm en bdsm zit 'm in het feit dat er bij bdsm ook mensen gekneveld en vastgebonden worden, het zogenaamde bondage. Bij gewone sm seks is dat niet zozeer het geval, hoewel het vaak ook gebeurt. Kijk naar de gratis films over sm en bdsm en laat je extreem inspireren.

SM is voor iedereen van jong tot oud. Geile oma sm sex of jonge sletjes met stevige borsten. Vastgebonden worden is lekker wanneer je door de meesteres met een zweepje wordt gestreeld en daarna keihard wordt gestraft.

Rode billen als gevolg en een heerlijk genot. Beleef je eigen seksfilm! Vind een leuke sexdate en wie weet wat je gaat beleven Zoek in de grote database met SM profielen naar vrouwen en mannen om mee af te spreken voor spannende ervaringen Bioscoopsex. SM films staat voor Sado Machochisme films. Mensen vinden het lekker om onder het genot van lichte pijn vastgebonden te worden en zich helemaal over te geven aan de ander.

Kijk hier voor gratis SM filmpjes om te kijken hoe vrouwen in sexy latex en ondergoed vastgebonden worden en geblindoekt om de spanning te verhogen. Met extreem veel lak, sexy latex, pvc, de nodige zweepjes wordt er tijdens de gratis SM films lekker op los gespeeld. Of ben je op zoek naar die leuke meesteres met tepelklemmen op? Kijk dan ook eens in de speciale seksfilm categorie Tepelklemmen. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om de extreme bondage en bdsm seksfilmpjes te bekijken!

meesteres billenkoek keihard anaal