Kutje met streepje geile nina

kutje met streepje geile nina

Na een rondje te hebben gezwommen gingen we even ontspannen in de whirlpool. Na een paar minuten zag ik mijn vrouw met haar ogen dicht zitten, ze was duidelijk niet helemaal meer bij de les. Haar lichaam begon wat ongecontroleerd te bewegen. Ik wist al hoe laat het was. Mijn vrouw zat met haar kutje op één van de waterjets en liet dit water stiekem tegen haar klitje aanstromen. Dit deed ze wel vaker als we in de sauna waren.

Ik vroeg haar of ze lekker aan het genieten was. Ze schrok even wakker en de geile lach op haar gezicht was genoeg om te weten dat ik gelijk had. Op dat moment kwam er nog een stel aanlopen. Ik schat ze ergens achter in de twintig. Hij is rond de 1,80m en heeft een sportief lichaam. Zij is een stukje kleiner, iets steviger dan mijn vrouw, maar zeker goed in proportie. Haar borsten zijn wat groter en haar kutje helemaal kaal geschoren.

Ik hoorde hem vragen of ze erbij mochten komen zitten. Toen hij het bad instapte zag ik Nina goedkeurend naar zijn pik kijken. Zijn schaamhaar was net als dat van mij netjes bijgewerkt, zijn pik was iets kleiner dan die van mij, maar wel behoorlijk dik.

Hij stelde zich voor als Jurgen, zij heette Linda. Na een tijdje gezellig met elkaar in het bad gezeten te hebben en over wat koetjes en kalfjes gesproken te hebben, besloten we één van de sauna's in de tuin te proberen. Terwijl we het bad verlieten zag ik Jurgen ook goedkeurend naar mijn vrouw kijken. Ik weet dat mijn vrouw het heerlijk vindt om bekeken te worden. De sauna buiten was helemaal leeg. Nina ging op haar handdoek liggen met haar benen naar mij toe.

Ik ging rechtop zitten en kon mooi kijken naar mijn vrouw. Ik zag dat mijn vrouw haar benen iets uit elkaar zette en mij zo een mooi uitzicht gaf op haar geschoren kutje. Haar lipjes waren een beetje open gaan staan en als ik me niet vergiste zag ik dat het tussen haar lipjes een beetje nat was.

Mijn vrouw wreef over haar borsten en bleef net iets te lang hangen bij haar tepels. Ik zag haar op haar lip bijten en zachtjes met haar tepels spelen. Ze keek door de speeltjes van haar ogen naar mij en ze lachte. Ze was me gewoon aan het opgeilen.

Ik voelde mijn pik groeien, gelukkig waren we alleen. Ze werd wat brutaler en ik zag haar hand zelfs langs haar schaamlippen gaan en haar klitje even beroeren.

Al snel groeide mijn pik tot z'n volledige 20 cm. Wat was dit geil. Door de geilheid hadden we even niet opgelet en op dat moment zwaaide de deur open. Het stel uit de whirlpool kwam binnen. Ik stond op en ging bij Sjaak op schoot zitten en duwde zijn grote lul tussen mijn gezwollen kut lippen en liet me langzaam op zijn enorme lul zakken, tot hij helemaal in me zat, ik kreunde van het overweldigende gevoel, dat zijn grote lul in me teweeg bracht, ik voelde hem diep in me en door de enorme dikte van zijn lul voelde in iedere beweging van hem langs de binnenkant van mijn natte kutje.

Langzaam ging ik op en neer op hem en kreunde bij iedere beweging, zo vol zat ik, hij pakte me achterlangs bij mijn rechtop staande borsten en begon et zijn duim en wijsvinger mijn tepels zacht te kneden, ik word hier enorm geil van en kreunde dat hij harder moest knijpen, wat hij natuurlijk deed en ik kreunde nu luid van uur genot ik ging steeds iets sneller op en neer en voelde al snel hoe het vocht uit mijn kletsnatte kut droop, hij fluisterde in mijn oor dat hij me lekker vond en of hij mocht proberen in mijn kontje te neuken, ik knikte van ja en trok, zei het met enige tegenzin zijn lul uit mijn kutje en duwde de kop tegen mijn kontgaatje, hij vroeg of we geen glijmiddel moesten gebruiken, maar ik zei dat zijn lul al glad was van mijn kut en dat ik wilde proberen of hij er zo in kon glijden, ik maande hem wel voorzichtig te doen en met iedere keer even te laten wennen aan het gevoel.

Mijn schoonzusje zei direct tegen Sjaak dat ze zijn lul ook in haar kontje wilde, maar hij lachte en zei dat ze dan toch even geduld moest hebben, want hij was geen machine, ze lachte en zei tegen hem dat ze dan ondertussen wel iets anders ging doen, ze keek naar Daphne en trok die mee op de matras, ze gingen naast elkaar liggen en begonnen elkaar te zoen en te strelen, ik wist van Nina dat Daphne behoorlijk bi seksueel was en was benieuwd hoe het mijn schoonzusje zou bevallen met iemand die veel ervaring had op dat gebied.

Heerlijk begonnen ze elkaar te zoenen en aan elkaars lichaam te voelen, al snel zag ik hoe Daphne aan de tepels van mijn schoonzusje begon te zuigen, ze schokte met heel haar lichaam van genot en ging met haar eigen hand naar haar kutje en begon zich lekker te vingeren, Daphne voelde nu ook aan het kutje van mijn schoonzus en schoof een paar vingers in haar en begon stotende bewegingen te maken, mijn schoonzusje spreidde haar benen en Daphne duwde er nog 2 vingers bij en pompte nu snel in en uit haar steeds natter wordende kutje.

Ik zag hoe Daphne haar duim tussen haar vingers duwde en heel langzaam haar hand in de natte kut van mijn schoonzus schoof, haar dikke opgezwollen kut lipjes klemden even later om de pols van Daphne, die heel even stil hield en toen haar hand binnen in het kutje van mijn schoonzus begon te draaien, ze gilde het nu uit, ik werd van achter beetgepakt door Edward, die over mijn borsten begon te strelen en mijn tepels bewerkte met de handpalm van zijn handen, langzaam draaide hij daar heerlijke rondjes mee en ik voelde een golf van genot door mijn lichaam gaan.

Ik zag dat Sjaak ondertussen bij zijn vrouw en mijn schoonzusje was gaan liggen, hij lag tussen en in en ze waren beide bezig zijn grote dikke paal langs de zijkant te likken, waarbij ze iedere keer als ze boven kant waren elkaar zoenden en even heerlijk met elkaar tongden, hij streelde de beide dames hun billen en ze draaiden allebei hun kontje naar zijn handen toe en even later stak hij bij alle twee een paar vingers naar binnen en begon ze te neuken met zijn vingers, ze kreunden van genot.

Ik zag dat mijn man opgestaan was en even naar me toe kwam, hij vroeg hoe het ging en ik zei dat ik heerlijk aan het genieten was, hij had het ook erg goed naar zijn zin en even later zag ik dat hij met Daniëlle naar de jacuzzi liep en daar waarschijnlijk lekker dingen met haar ging doen, ik zag dat mijn broer ook weer naar de jacuzzi liep, dit keer met Gea, zo te zien had hij het prima naar zijn zin en vertrouwde hij iedereen dusdanig, dat hij zijn vriendin rustig binnen achter liet en zich zelf langzaam maar zeker begon te ontspannen.

Even later, vroeg Daphne aan Sjaak of hij mijn schoonzus nog in haar kontje ging neuken, hij lachte en zei tegen haar dat hij niet wist of dat mijn schoonzusje dat wel wilde, die zei direct dat ze het graag wilde proberen, maar dat ze nog niet zo veel ervaring op dat gebied had en hij dus wel voorzichtig moest zijn, Daphne zei dat zij wel zou zorgen dat hij het voorzichtig deed en Sjaak lachte om die opmerking. Steeds sneller ging mijn schoonzus nu op en neer op de machtige pik van Sjaak en ze kreunde daarbij steeds harder, ik hoorde hoe haar billen op zijn onderbenen kletsten en hoorde hoe Sjaak ook steeds luider begon te kreunen, waarschijnlijk was de wrijving van haar natuurlijk nog strakke kontje zo groot dat het voor hem ook moeilijk werd zich in te houden, hij kreunde nu nog luider en ook mijn schoonzusje kreunde hard, ze begon zacht te trillen en ik zag dat ze stopte met het likken van het kutje van Daphne en even later hard schokte en luid gillend klaar kwam, wow een orgasme terwijl ze in haar kont geneukt werd, ik wist dat, dat niet zo vaak gebeurd en streelde haar over haar rug.

We gingen nog door tot diep in de nacht en toen de meeste mensen vertrokken waren bleven mijn schoonzus en mijn broer nog even om ons te helpen op te ruimen en daarna dronken we nog een drankje, mijn broer zei dat hij blij was dat we hem overgehaald hadden en dat ze nu zeker vaker met anderen seks zouden hebben, hij vroeg aan ons of wij hen wilden helpen bij het organiseren van een feestje bij hen thuis, ik zei dat we dat graag deden en dat hij dan zelf ook nog maar anderen uit moest nodigen als het maar niet de mensen waren waar hij vroeger mee aan partnerruil gedaan had, hij lachte en zei dat niet te doen.

Een poosje later vertrokken we en nadat we bij de deur afscheid genomen hadden met een lange tongzoen gingen ook wij naar bed, waar mijn man me nog een keer lekker in mijn kutje neukte n zijn laatste druppels sperma in me spoot. Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite?

Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je eerst inloggen op jou profiel, heb je nog geen profiel dan kun je gratis een profiel aanmaken.

Home Registreren Zoeken Inloggen Wachtwoord vergeten? Mijn schoonzus 3 Geplaatst door: Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.

Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je een Gold Member worden.

..

Sex date gezocht betaalde sex zeelandkutje met streepje geile nina

Na een rondje te hebben gezwommen gingen we even ontspannen in de whirlpool. Na een paar minuten zag ik mijn vrouw met haar ogen dicht zitten, ze was duidelijk niet helemaal meer bij de les. Haar lichaam begon wat ongecontroleerd te bewegen. Ik wist al hoe laat het was. Mijn vrouw zat met haar kutje op één van de waterjets en liet dit water stiekem tegen haar klitje aanstromen.

Dit deed ze wel vaker als we in de sauna waren. Ik vroeg haar of ze lekker aan het genieten was. Ze schrok even wakker en de geile lach op haar gezicht was genoeg om te weten dat ik gelijk had. Op dat moment kwam er nog een stel aanlopen. Ik schat ze ergens achter in de twintig. Hij is rond de 1,80m en heeft een sportief lichaam. Zij is een stukje kleiner, iets steviger dan mijn vrouw, maar zeker goed in proportie.

Haar borsten zijn wat groter en haar kutje helemaal kaal geschoren. Ik hoorde hem vragen of ze erbij mochten komen zitten. Toen hij het bad instapte zag ik Nina goedkeurend naar zijn pik kijken. Zijn schaamhaar was net als dat van mij netjes bijgewerkt, zijn pik was iets kleiner dan die van mij, maar wel behoorlijk dik.

Hij stelde zich voor als Jurgen, zij heette Linda. Na een tijdje gezellig met elkaar in het bad gezeten te hebben en over wat koetjes en kalfjes gesproken te hebben, besloten we één van de sauna's in de tuin te proberen.

Terwijl we het bad verlieten zag ik Jurgen ook goedkeurend naar mijn vrouw kijken. Ik weet dat mijn vrouw het heerlijk vindt om bekeken te worden. De sauna buiten was helemaal leeg. Nina ging op haar handdoek liggen met haar benen naar mij toe. Ik ging rechtop zitten en kon mooi kijken naar mijn vrouw. Ik zag dat mijn vrouw haar benen iets uit elkaar zette en mij zo een mooi uitzicht gaf op haar geschoren kutje. Haar lipjes waren een beetje open gaan staan en als ik me niet vergiste zag ik dat het tussen haar lipjes een beetje nat was.

Mijn vrouw wreef over haar borsten en bleef net iets te lang hangen bij haar tepels. Ik zag haar op haar lip bijten en zachtjes met haar tepels spelen. Ze keek door de speeltjes van haar ogen naar mij en ze lachte. Ze was me gewoon aan het opgeilen. Ik voelde mijn pik groeien, gelukkig waren we alleen. Ze werd wat brutaler en ik zag haar hand zelfs langs haar schaamlippen gaan en haar klitje even beroeren. Al snel groeide mijn pik tot z'n volledige 20 cm.

Wat was dit geil. Door de geilheid hadden we even niet opgelet en op dat moment zwaaide de deur open. Het stel uit de whirlpool kwam binnen. Ik stond op en ging bij Sjaak op schoot zitten en duwde zijn grote lul tussen mijn gezwollen kut lippen en liet me langzaam op zijn enorme lul zakken, tot hij helemaal in me zat, ik kreunde van het overweldigende gevoel, dat zijn grote lul in me teweeg bracht, ik voelde hem diep in me en door de enorme dikte van zijn lul voelde in iedere beweging van hem langs de binnenkant van mijn natte kutje.

Langzaam ging ik op en neer op hem en kreunde bij iedere beweging, zo vol zat ik, hij pakte me achterlangs bij mijn rechtop staande borsten en begon et zijn duim en wijsvinger mijn tepels zacht te kneden, ik word hier enorm geil van en kreunde dat hij harder moest knijpen, wat hij natuurlijk deed en ik kreunde nu luid van uur genot ik ging steeds iets sneller op en neer en voelde al snel hoe het vocht uit mijn kletsnatte kut droop, hij fluisterde in mijn oor dat hij me lekker vond en of hij mocht proberen in mijn kontje te neuken, ik knikte van ja en trok, zei het met enige tegenzin zijn lul uit mijn kutje en duwde de kop tegen mijn kontgaatje, hij vroeg of we geen glijmiddel moesten gebruiken, maar ik zei dat zijn lul al glad was van mijn kut en dat ik wilde proberen of hij er zo in kon glijden, ik maande hem wel voorzichtig te doen en met iedere keer even te laten wennen aan het gevoel.

Mijn schoonzusje zei direct tegen Sjaak dat ze zijn lul ook in haar kontje wilde, maar hij lachte en zei dat ze dan toch even geduld moest hebben, want hij was geen machine, ze lachte en zei tegen hem dat ze dan ondertussen wel iets anders ging doen, ze keek naar Daphne en trok die mee op de matras, ze gingen naast elkaar liggen en begonnen elkaar te zoen en te strelen, ik wist van Nina dat Daphne behoorlijk bi seksueel was en was benieuwd hoe het mijn schoonzusje zou bevallen met iemand die veel ervaring had op dat gebied.

Heerlijk begonnen ze elkaar te zoenen en aan elkaars lichaam te voelen, al snel zag ik hoe Daphne aan de tepels van mijn schoonzusje begon te zuigen, ze schokte met heel haar lichaam van genot en ging met haar eigen hand naar haar kutje en begon zich lekker te vingeren, Daphne voelde nu ook aan het kutje van mijn schoonzus en schoof een paar vingers in haar en begon stotende bewegingen te maken, mijn schoonzusje spreidde haar benen en Daphne duwde er nog 2 vingers bij en pompte nu snel in en uit haar steeds natter wordende kutje.

Ik zag hoe Daphne haar duim tussen haar vingers duwde en heel langzaam haar hand in de natte kut van mijn schoonzus schoof, haar dikke opgezwollen kut lipjes klemden even later om de pols van Daphne, die heel even stil hield en toen haar hand binnen in het kutje van mijn schoonzus begon te draaien, ze gilde het nu uit, ik werd van achter beetgepakt door Edward, die over mijn borsten begon te strelen en mijn tepels bewerkte met de handpalm van zijn handen, langzaam draaide hij daar heerlijke rondjes mee en ik voelde een golf van genot door mijn lichaam gaan.

Ik zag dat Sjaak ondertussen bij zijn vrouw en mijn schoonzusje was gaan liggen, hij lag tussen en in en ze waren beide bezig zijn grote dikke paal langs de zijkant te likken, waarbij ze iedere keer als ze boven kant waren elkaar zoenden en even heerlijk met elkaar tongden, hij streelde de beide dames hun billen en ze draaiden allebei hun kontje naar zijn handen toe en even later stak hij bij alle twee een paar vingers naar binnen en begon ze te neuken met zijn vingers, ze kreunden van genot.

Ik zag dat mijn man opgestaan was en even naar me toe kwam, hij vroeg hoe het ging en ik zei dat ik heerlijk aan het genieten was, hij had het ook erg goed naar zijn zin en even later zag ik dat hij met Daniëlle naar de jacuzzi liep en daar waarschijnlijk lekker dingen met haar ging doen, ik zag dat mijn broer ook weer naar de jacuzzi liep, dit keer met Gea, zo te zien had hij het prima naar zijn zin en vertrouwde hij iedereen dusdanig, dat hij zijn vriendin rustig binnen achter liet en zich zelf langzaam maar zeker begon te ontspannen.

Even later, vroeg Daphne aan Sjaak of hij mijn schoonzus nog in haar kontje ging neuken, hij lachte en zei tegen haar dat hij niet wist of dat mijn schoonzusje dat wel wilde, die zei direct dat ze het graag wilde proberen, maar dat ze nog niet zo veel ervaring op dat gebied had en hij dus wel voorzichtig moest zijn, Daphne zei dat zij wel zou zorgen dat hij het voorzichtig deed en Sjaak lachte om die opmerking. Steeds sneller ging mijn schoonzus nu op en neer op de machtige pik van Sjaak en ze kreunde daarbij steeds harder, ik hoorde hoe haar billen op zijn onderbenen kletsten en hoorde hoe Sjaak ook steeds luider begon te kreunen, waarschijnlijk was de wrijving van haar natuurlijk nog strakke kontje zo groot dat het voor hem ook moeilijk werd zich in te houden, hij kreunde nu nog luider en ook mijn schoonzusje kreunde hard, ze begon zacht te trillen en ik zag dat ze stopte met het likken van het kutje van Daphne en even later hard schokte en luid gillend klaar kwam, wow een orgasme terwijl ze in haar kont geneukt werd, ik wist dat, dat niet zo vaak gebeurd en streelde haar over haar rug.

We gingen nog door tot diep in de nacht en toen de meeste mensen vertrokken waren bleven mijn schoonzus en mijn broer nog even om ons te helpen op te ruimen en daarna dronken we nog een drankje, mijn broer zei dat hij blij was dat we hem overgehaald hadden en dat ze nu zeker vaker met anderen seks zouden hebben, hij vroeg aan ons of wij hen wilden helpen bij het organiseren van een feestje bij hen thuis, ik zei dat we dat graag deden en dat hij dan zelf ook nog maar anderen uit moest nodigen als het maar niet de mensen waren waar hij vroeger mee aan partnerruil gedaan had, hij lachte en zei dat niet te doen.

Een poosje later vertrokken we en nadat we bij de deur afscheid genomen hadden met een lange tongzoen gingen ook wij naar bed, waar mijn man me nog een keer lekker in mijn kutje neukte n zijn laatste druppels sperma in me spoot.

Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je eerst inloggen op jou profiel, heb je nog geen profiel dan kun je gratis een profiel aanmaken.

Home Registreren Zoeken Inloggen Wachtwoord vergeten? Mijn schoonzus 3 Geplaatst door: Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je een Gold Member worden.

..


Prive sexe meisje komt heftig klaar

  • Steels kijk ik af en toe naar Nina achter het teiltje met sop en ik denk na over ons. Nina pakt mijn hand en helpt me van de tafel.
  • EERSTE KEER SEX FILM MOEDERENDOCHTERSEX
  • Neuken voor 50 geile kik contacten

Geile blonde meisjes gijle moeders