Klaarkomende meisjes geile jonge meiden

klaarkomende meisjes geile jonge meiden

Het is de laatste plek waar ouderen naartoe ver Voor studenten van de TU Delft is de hyp Seksverslaafden kijken dwangmatig porno, masturberen tegen heug en meug, en zien in elke bedpartner Ze ogen stoer, vloeken veel en schieten raak, maar eigenlijk zijn de jongens van het hiphopcollectie Kanker is geen gevecht, je haar verliezen is echt erg — en zelfs een arts als Victoria Lavin kon zic Minister Ducarme betreurt de verwarring rond traiteur Esthio, maar spijt heeft hij niet.

Miss Limburg-kandidate en fotografiestudente Laetitia Jeurissen 21 heeft een controversiële fototentoonstelling klaar. In 'Girls from Hasselt' poseren Limburgse meisjes tussen de 9 en de14 jaar in sexy poses in hun kinderkamer. Belgische is Miss WK Eerste prijs is binnen: Belgische is Miss WK. Ondergronds vliegen met de hyperloop Een vliegtuig, maar dan ondergronds en met een buis errond. Democratisch gen Peter Vandermeersch. Een Australisch model voor Europa?

Waar is de tijd dat fans van de N-VA nog fier waren Vlaming te zijn? Wat verdient een diensthoofd Ruimtelijke Ordening? Hoeveel inspraak heb jij op je werk? Hier wonen de Rode Duivels Het is bijna zover: Of je nu -- om slechts enkele voorbeelden te noemen -- het oud-Romeinse Satyricon van Petronius Arbiter leest, of de 16e-eeuwse dialogen van Aretino, of het 18e-eeuwse Lolotte van Nerciat, of de romans van Markies de Sade uit dezelfde periode, of Cleland's Fanny Hill uit de 19e eeuw: Overal struikel je, om zo te zeggen, over de wapens en de oorlogshandelingen.

Seks is sinds mensenheugenis ook daadwerkelijk veelvuldig ingezet als oorlogswapen. Denk, bijvoorbeeld, aan de strak georganiseerde massaverkrachtingen die, waar ook ter wereld, onveranderlijk gepaard gaan met etnische zuiveringen.

In de klassieke, Westerse opvatting is seks identiek aan neuken en wordt het bedreven door een actieve lees: De man is actief en verovert, de vrouw is passief en onderwerpt zich. De man doorboort, de vrouw wordt doorboord.

In het gunstigste geval is de man de musicus en de vrouw het instrument. Alle andere vormen van seks zijn in meerdere of mindere mate "abnormaal" en vallen derhalve onder de noemer "parafilie". In het archetypische seksuele rollenspel van onze cultuur is de man, in uiterste consequentie, een agressor. Dat wordt niet alleen van hem verwacht; hij wordt erom gewaardeerd. Echte mannen zijn sterke, stoere veroveraars. Als ze niet aan dat beeld voldoen, zijn het mietjes.

Vrouwen die zich niet conformeren aan hun machteloze, passieve rol, zijn algauw feministische manwijven. Ik geef onmiddellijk toe dat deze voorstelling van zaken clichématig en nogal gechargeerd is. Dat doe ik om het archetypische beeld, dat onze cultuur van seksualiteit en de bijbehorende rolverdeling heeft, des te duidelijker te schetsen.

Dat beeld verklaart, bijvoorbeeld, de bijna totale onzichtbaarheid van vrouwelijke pedofielen. In de volksverbeelding is de pedofiel een agressor, een wrede verkrachter.

Vrouwelijke pedofielen bestaan uiteraard, maar ze congrueren niet met het clichébeeld van de gewetenloze kleuterneuker uit de volkse gruwelfantasie. Vrouwen verkrachten niet; ze zijn verkrachtbare potentiële slachtoffers.

Kinderen, met hun naar verhouding nòg geringere lichaamskracht, zijn dat des te meer. Prachtig, ik ben zeer benieuwd naar dat essay Ik heb zo'n vermoeden dat ik het "per ongeluk" op veel plaatsen rond ga laten slingeren.

Het lijkt me in elk geval een prachtige aanvulling op georg-bl, en het geeft eens te meer weer wat ik zelf ook probeerde te omschrijven; we praten, met onze hele maatschappij tezamen, onze meisjes een permanente, onontkoombare slachtofferrol aan.

Dat is het andere directe gevolg van jouw argumentatie, dat je hier redelijk onbelicht laat. In feite is er echter absoluut geen aanleiding toe dat een meisje een seksuele daad eerder dan een jongen als onprettig zou ervaren. Dat is echt larie. Het is wederom de sociale druk en het conformisme dat hier zijn stempel op drukt, en vrouwen en meisjes per definitie als een slachtoffer ziet, nagenoeg identiek aan de maatschappelijke bias die mensen hebben over de per definitie impliciet aanwezige ongelijkheid binnen een pedofiele relatie Daarom reageer ik ook zo boos; je Treble doet hier precies hetzelfde als de gemiddelde "anti-pedo" - je eigen sociaal vertroebelde beeld loslaten op situaties en daar zonder objectieve controle oordelen over vellen.

Ik maak me boos over andermans mening omdat andermans meningen de wereld om mij heen schapen. Het zijn de meningen van de mensen om ons heen die liefde voor een minderjarige gelijk gesteld hebben aan verkrachting, en het zijn de meningen van politici die er als we pech hebben na 22 november voor gaan zorgen dat privacy niets meer dan een mooi woord in de Van Dale zal worden, om maar een willekeurig voorbeeldje te noemen. Als niemand zich boos maakt om die dingen, als IK me niet boos maak om die dingen, dan zal Nederland in no time veranderen in een land waar ik niet wens te wonen.

Daarom maak ik me boos om de meningen van anderen als die tegen mijn eigen meningen indruisen. Jouw idee vind ik niet alleen compleet nutteloos en tamelijk belachelijk, maar ik vind het ook nog eens uitgaan van een vooroordeel dat bijna even erg is als het vooroordeel dat alle seks met minderjarigen altijd ongewenst is. Als je op zo'n vooroordeel een mening en een redenering baseert, dan kom je altijd op stomme en gevaarlijke ideeën uit. Gevaarlijk voor onze mensenrechten bedoel ik dan; zoals het recht op de vrijwaring van discriminatie op grond van geslacht in dit geval, of het recht op de vrijwaring van discriminatie op grond van seksuele geaardheid en de vrijheid van meningsuiting in het geval van de pedo-vervolging.

Daar is een forum voor bedoeld, niet om ruzie te maken. Nergens zeg ik dit ik de wijsheid in pacht heb. Ik heb niet de wijsheid in pacht. En ik respecteer dat jij een andere mening hebt dan ik, maar dat neemt niet weg dat ik me er nog wel over op kan winden als ik het idee heb dat die tot stand is gekomen door een vooroordeel in combinatie met een gedachtenkronkel.

Overigens vraag ik niemand om mijn mening te respecteren, ik vraag alleen maar dat mensen over hun eigen ideeën nadenken. Iets verder kijken dan de waarnemingen; aanwijzen van oorzaken en aantoonbare verbanden. Als je dan nog tot een heel andere mening komt dan ik dan zal ik dat zeker respecteren en dan is een discussie meer dan welkom! Je snapt wel dat dat me dus echt geen ruk kan schelen. Maar even voor de goede orde Treble, ik probeer geen ruzie te maken, mijn excuses als mijn verhitte toon die indruk wel heeft gewekt.

Ik ben niet boos zeker niet persoonlijk op jou ofzo , ik maak me alleen druk. Noem het maar hart voor de zaak. Ik begrijp het, Ik reageerde te emotioneel op je en schaam me er nu voor. Ik laat me emoties wel eens gaan!

In mijn topic starter had ik het ook emotioneel uitvergoot. Je kunt er inderdaad alle kanten mee op, alleen heeft de natuur, onze ontwikkeling, nou net die ene gekozen: Laat mij een aantal tegenvoorbeelden geven uitgaande van een vrouwelijke agressor: Krijgs- en jachtmethoden in vrouwelijke variant zijn er wel degelijk: Zelfs die gaan echter uit van een passieve opstelling van de jager. Religies, traditioneel door mannen gedomineert, gebruiken allen de fallus als zichtbaar symbool: Ook komen sporadisch nog culturen voor waarin een vrouw de voorgangerrol, de leidende rol niet de lijdende!

Hier vinden de rituele samenkomsten plaats in wat wij een kampvuurkuil zouden noemen Deze culturen kunnen -blijkens de ontwikkelingen- niet meer concureren met de gangbare religies, en dreigen te verdwijnen. Dit alleen ter uitbreiding van je idd clichematig en gechargeerd verhaal.

Ik ben wel zeer benieuwd naar je uiteindelijke essay. De jongens kunnen net wat gemakkelijker omgaan met seks dan meisjes, dus een verschill lijkt me helemaal niet zo gek. Ik hoop in idergeval dat er eens meer over na gedacht gaat worden. Sorry hoor, maar ik vind het idee volslagen belachelijk eerlijk gezegd, dan kunnen we net zo goed een verschil maken tussen alle mannen en vrouwen, dus ook volwassenen, aangezien volwassen vrouwen ook vaker het slachtoffer zijn en mannen meestal de dader.

Dus stel ik daarom voor dat wettelijk vastgesteld wordt dat alleen volwassen vrouwen voortaan het initiatief mogen nemen tot seksueel contact en dat de man slechts een passieve rol toegediend krijgt in het seksuele spel. Dat is immers gewoon het veiligst voor iedereen Maar even eerlijk, ik weet werkelijk niet hoe ik jouw voorstel serieus moet nemen. Je stelt eigenlijk voor dat het feit dat jongens gemiddeld genomen beter en gemakkelijker met hun seksualiteit kunnen omgaan hen meer seksuele vrijheden zou moeten geven?

Is dat niet gewoon pure discriminatie? Dat is net zoiets als bevolkingsgroepen die een gemiddeld hoger criminaliteitscijfer laten zien minder rechten geven dan groepen die gemiddeld minder crimineel zijn. In dat geval mogen vrouwen vanaf nu volledig de dienst uitmaken in ons land, moeten alle buitenlanders het land uit en krijgen mensen uit de lagere sociale milieus minder rechten dan de mensen uit betere milieus.

Echt, als je statistieken als leidraad gaat nemen voor de rechten die mensen krijgen dan is het einde zoek, je versterkt dan alleen maar de bestaande verschillen in plaats van te kijken naar waar die verschillen eigenlijk vandaan komen en te proberen het verschil weg te werken of kleiner te maken. Bovendien wordt de helft van al het seksueel misbruik door minderjarigen gepleegd zie o. Wat er dus op neerkomt dat heteroseksuele jongens alleen met vrouwen van 21 jaar en ouder naar bed zouden mogen, waardoor pedoseksualiteit de enige manier wordt waarop deze minderjarige jongens hun seksualitiet zouden mogen ontwikkelen en ontplooien.

Nogal ironisch, is het niet? Idd, misschien maak ik het ook te zwart wit allemaal. Punt blijft gewoon dat meisjes sneller spijd krijgen dan jongens.

Vaak stellen ze maagdelijkheid erg op prijs. Maar het is misschien wel te ingewikkeld om zo iets door te voeren in de wet. Want jongens zullen ook well eens spijt kunnen krijgen. Nogmaals; dat zit 'em niet inherent in het feit dat het meisjes zijn! Zie de rest van de reacties op deze pagina voor een zondvloed aan argumenten en voorbeelden om die stelling te onderbouwen, ik heb er geen zin in om het nog een keer uit te proberen te leggen.

Sorry, maar mijn reactie was niet persoonlijk of onvriendelijk bedoelt, ik reageerde alleen wat pittig op een naar mijn mening volstrekt onzinnig en ondoordacht voorstel. Ik ben ook inhoudelijk op de zaak ingegaan en heb aangegeven waarom ik jouw idee niet erg zie zitten, dus ik zie niet precies wat het probleem is. Als je het niet eens bent met mijn argumenten dan ben je volkomen vrij om mijn reactie inhoudelijk tot de grond toe af te breken in even stevige bewoordingen.

Je kan toch wel tegen een klein stootje hoop ik? Anders moet je misschien voortaan minder provocerende startposts maken om de discussie op gang te trekken. Stevig discussieren af en toe mag best vind ik, zolang we maar niet haatdragend naar elkaar toe worden en ook niet te snel op onze teentjes getrapt zijn. Punt blijft gewoon dat meisjes sneller spijt krijgen dan jongens. Want jongens zullen ook wel eens spijt kunnen krijgen. Dat ik zei dat er naar een vriendelijke toon meer geluisterd zou worden, sloeg niet echt op me zelf hoor.

Maar meer bij mensen in het algemeen. Dit topic heb ik ook niet geschreven om gelijk te krijgen, maar meer om een discussie te openen. En vind een stevige discussie ook goed, zolang er niet op de man gespeeld word. Om heel eerlijk te zijn Wat een enorme onzin; "meisjes" tot 21 jaar beschermen dan zijn het vrouwen man en jongens tot 12 jaar Wat een absurd groot verschil.

Volgens mij val je zelf op jongens en probeer je dit onderscheid alleen maar als bliksemafleider te introduceren: Dan mag een ander de moeilijke discussies voeren over acceptatie en zijn seksuele voorkeur verdedigen. Meisjes zijn eerder seksueel rijp dan jongens, hebben eerder complexe sociale relaties dan jongens, zijn gemiddeld eerder seksueel actief, et cetera. En toch probeer jij te verdedigen dat jongens eerder seks mogen hebben, en met volwassenen, en dat meisjes dat niet zouden mogen omdat jij ze niet in staat acht om even verstandige beslissingen te maken als jongens.

Immers; meisjes krijgen sneller spijt van hun beslissingen volgens jou. Ik denk - nee, ik weet eigenlijk wel zeker - dat meisjes vele malen eerder in staat zijn om intelligente beslissingen te maken, en dat het misbruik dat helaas veel meisjes overkomt, en de onzinnige waarde die gehecht wordt aan maagdelijkheid, allebei voor het overgrote deel te wijten is aan de maatschappelijke ongelijkheid tussen jongens en meisjes.

Daarnaast is je stelling je openingszin met name absurd zwart-wit. Ik ken zat meisjes en vrouwen die op jonge leeftijd seksueel actief zijn geworden en daar nimmer spijt van gehad hebben. En stellen dat een meisje dat met meerdere mannen seks heeft gehad een hoer is en een jongen die veel seks heeft niet is een belachelijk achterhaald concept. Me dunkt dat we eerder dat stupide idee aan moeten vechten en meisjes daarmee die sociaal aangepraatte walging moeten proberen te besparen dan de wet erop aan te passen!

Het concept an sich echter is geen gek idee. Veel landen hanteren inderdaad ook verschillende ages of consent voor jongens en meisjes, maar meestal betekent dat dat een meisje eerder seks mag hebben dan een jongen, niet andersom. De website waar je naar verwijst is in die context geen goede bron, want dat gaat over heteroseksuele seks versus homoseksuele en lesbische seks.

Persoonlijk vind ik sowieso dat we de age of consent een heel eind mogen laten zakken. En dan bij voorkeur met zo'n klachtvereiste, ook vanuit de kant van de ouders.

Zolang er geen probleem is, geen probleem van maken, geen kostbare resources aan verspillen aan de kant van politie en justitie, maar als er een klacht komt van het kind of de ouders meteen een onderzoek instellen en indien van toepassing hard straffen.

En natuurlijk kan er dan gedreigd worden door een misbruiker om een kind te weerhouden een aangifte te doen, maar dan zijn de ouders er nog. En het is niet alsof je een kind nu niet kunt bedreigen om het wat aan te doen als het iemand vertelt dat je het misbruikt. Waterdicht wordt een systeem helaas toch nooit, maar het moet enerzijds voldoende vrijheden bieden en anderzijds hard bestrijden daar waar het nodig is, mijns inziens.

Hoe meisjes seksualiteit ervaren weet ik ook helemaal niet, daarom schreef ik ook dat ik er geen onderzoek van ken. Maar als waar blijkt te zijn wat ik schreef, zou je meisjes anders moeten beschermen dan jongens lijkt me!

Dat tussen haakjes was inderdaad een beetje overdreven. Van uit me emotie. Maar willen vrouwen zelf niet zo'n bescherming? Zij schreeuwen hierin altijd het hards! Het verschil tussen meisjes en jongens in dit opzicht is, naar mijn stellige overtuiging, het uitsluitende gevolg van nurture. Nature heeft er niets mee van doen. Jongens die seksueel tot daden overgaan zijn stoer en dat is positief. Meisjes die hetzelfde doen zijn slet en dat is héél erg negatief.

..

Gangbang adressen spuitende gays

Er staat al een grote rij voor u. Trekt u maar een nummertje! Ook sarcasme past niet in uw kraam. Om sarcastisch te zijn, moet je al redelijk scherp zijn van tong, een heldere kijk hebben. En de reacties die ik al van jou gelezen heb komen allesbehalve in de buurt.

Ow yeah, I see through you. X-ray vision ftw hi superman: U heeft nummertje 1. Wel, gewoon stoppen met jezelf zijn. Ge ergens anders het slachtoffertje uithangen: D Zaterdag op fuif nummer gevraagd aan een meisje waar ik al eindje een oogje op heb en ik wou vandaag vragen of ze keer iets wou doen samen.

Leg ik mijn gsm aan en ik krijg een berichtje van haar of ik een keer naar de cinema wil met haar: D man ik ga da zo verkloten: Daarom gaat niemand naar pizza hut! Boozy']da valt ni te verkloten,tenzij ge der ineens ga opspringen in een volle zaal,that is a no go: Mja, aandacht zal wel geen probleem zijn. We zagen elkaar veel s'morgens aant station en dan zaten we toch meestal te kijken naar elkaar: Ik zal wel tijd genoeg hebben om er mee te babbelen aangezien we eerst samen met de trein naar de stad gaan en dat zie ik eigenlijk niet zitten omdat ik vrees voor onaangename stiltes: Haar een beetje plagen zou'k zo zeggen.

Ge zult wel iets vinden veronderstel ik: Serieus, ik zweer het op m'n erewoord. Pakt nu pirates of the carribean 2, kunt ge praten over den vorigen bv: Praat desnoods over Orlando Bloom: Over al je vorige vriendinnen beginnen vertellen is ook altijd een goede jawbreaker! Beste wa ge kunt doen is combinatie make tusse schattig zijn , humor en volwasse overkome ;. Wrom pest ge mij zo? Iedereen zit maar in men gezicht te wrijven "pukkelpop dit, pukkelpop dat".

Ik moet dus donderdag en vrijdag werke: Maar normaal vertrekke we 's woensdags al camping , maar dat kan ik nu ook op computervista's grote buik schrijven: Wie heeft er uiteindelijk gewonnen met de monopoly? Brussel nieuwstraat, das dan D En dan laat ge u doen.

Amai, kwil u wel later leren kennen, als ge nen vrouw heb, leen ik haar wel ff voor nen snelle goeie wip ; Dat vindt ge toch niet erg hé: En dan laat ge u doen. Ik zal het even uitleggen. Hoe wast in de cinema? Dat vraag ik mij nu eigenlijk ook wel af: Naar mij, maar 't was te verwachten, 'k liep me mijn bakkes tegen ne paal enzo: Khad "succes" bij 3 meisjes ongeveer 2 jaar jonger, ma ik zat binnen en zij buiten: Ma ze bleven wel constant en express terugkeren uit de straat om te passeren: D Ben je vet mee.

D kzou daar ook me pronken op een forum, echt nice gast: D Oooh; wat ben ik blij voor je! Ik wil ieder detail horen van je supergoeie verleidingstechnieken en hoe je hun nummer hebt bekomen Oh nee wacht; je hebt er naar gekeken Je hebt ze zelfs niet gesproken? Leuk om hier te verkondigen hoe je het typische jarige kijkspelletje hebt gespeeld D Waarom gingen zij niet binnen of gij niet buiten? Dus als'kt begrijp gade gij morgenavond naar de cinema in roeselare: I'll see u there then ;P als da kutwijf nog wilt gaan that is: Nee, tis m'n vriendin nie, tis gewoon EEN vriendin: Boozy']lol,da is effectief gebeurd,maar dan omgekeerd,ik had den 1 nog ni gezien,zeeftem op dvd liggen en gaatem is meepakken naar ier: Oooh; wat ben ik blij voor je!

Volgens mij is een leidraad hier: De term vroom was iets dat in mijnen tijd de vroege middeleeuwen dus gebruikt werd voor pastoors enzo.

Dacht het al enfin zeggen "wees zelfzeker" is ongeveer even dwaas. Wat stoom afblazen voor een date kan helpen. Kwstie van enkel te denken met je hoofd. Het leukste is als je ze niet moet verleiden: D Ik heb dan ook wel 2 jaar moeten wachten Wat een weekje Centerparcs met vrienden en een lange busrit naar Rome allemaal niet teweeg kunnen brengen! D Mijn eerste post op het zwamforum btw: Mijn vriendin zei trouwens dat vrouwen onbewust op de lichaamsgeur van mannen afgaan omdat daar feromonen inzitten.

Met parfum of deo verdoezel je die eigenlijk. Ze vinden zweet zelfs geil zonder dat ze het zelf weten. Het maakt hen ook goed gezind. Behalve als het zweet na 2uur begint te stinken ;. Behalve als het zweet na 2uur begint te stinken ; off-topic: Behalve als het zweet na 2uur begint te stinken ; Moest dat 2de nu echt ik begon me net een stuk zelfzekerder te voelen: Kwstie van enkel te denken met je hoofd.: Zoja, you fat bastard Ik zou haar dronken voeren ipv uw eigen, dan ebde meer kans: En dan is rohypnol schandalig Ja, rohypnol, da ze da schandalig vinden, daar kan ik ni tegen ze: Nee, da is echt zo; alcohol is het meestgebruikte aphrodisium Agge daar teveel van zuipt kunde toch tijdelijk nix meer recht krijgen?

Lol, gij moet da nie zuipen he: Ge geeft da aan haar: En tis nie echt een aphrodesium, tis meer een verdovingsmiddel: Behalve als het zweet na 2uur begint te stinken ; dus toen ik s'nachts, in warme kamer, met vriendin terwijl we ons dood aant zwete waren, dan moest het er dus vanzelf van komen? D ge hebt gelijk: D Dit is een fotomoment! P, iemand suggesties om iets te ondernemen, en niet te overdreven he want er staat natuurlijk altijd ander volk in die bakkerij: En hoeveel vraagde gij zoal per uur?

Kheb het ooit gedaan in een superette maar dan met ne kilo appelsienen, als ik me ni vergis: Maar ze is wel wat ouder. Jaar of 25 is ze. Ze is altyd vriendelijk, ik ga speciaal naar dat frituur.

Owja ze heeft een man. Wat moet ik doen om haar is ne goeie lebber te geven? Ge moet toch alles es geprobeert hebben: Toen ik 12 was neukte ik al hete wijven van 25 jaar: Jullie lopen achter jongens: Ja, ik ga akkoord met de privacy policy. Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK.

Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan.

Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies.


klaarkomende meisjes geile jonge meiden

Het is de laatste plek waar ouderen naartoe ver Voor studenten van de TU Delft is de hyp Seksverslaafden kijken dwangmatig porno, masturberen tegen heug en meug, en zien in elke bedpartner Ze ogen stoer, vloeken veel en schieten raak, maar eigenlijk zijn de jongens van het hiphopcollectie Kanker is geen gevecht, je haar verliezen is echt erg — en zelfs een arts als Victoria Lavin kon zic Minister Ducarme betreurt de verwarring rond traiteur Esthio, maar spijt heeft hij niet.

Miss Limburg-kandidate en fotografiestudente Laetitia Jeurissen 21 heeft een controversiële fototentoonstelling klaar. In 'Girls from Hasselt' poseren Limburgse meisjes tussen de 9 en de14 jaar in sexy poses in hun kinderkamer. Belgische is Miss WK Eerste prijs is binnen: Belgische is Miss WK.

Ondergronds vliegen met de hyperloop Een vliegtuig, maar dan ondergronds en met een buis errond. Democratisch gen Peter Vandermeersch. Een Australisch model voor Europa? Waar is de tijd dat fans van de N-VA nog fier waren Vlaming te zijn? Wat verdient een diensthoofd Ruimtelijke Ordening? Hoeveel inspraak heb jij op je werk? Hier wonen de Rode Duivels Het is bijna zover: Of je nu -- om slechts enkele voorbeelden te noemen -- het oud-Romeinse Satyricon van Petronius Arbiter leest, of de 16e-eeuwse dialogen van Aretino, of het 18e-eeuwse Lolotte van Nerciat, of de romans van Markies de Sade uit dezelfde periode, of Cleland's Fanny Hill uit de 19e eeuw: Overal struikel je, om zo te zeggen, over de wapens en de oorlogshandelingen.

Seks is sinds mensenheugenis ook daadwerkelijk veelvuldig ingezet als oorlogswapen. Denk, bijvoorbeeld, aan de strak georganiseerde massaverkrachtingen die, waar ook ter wereld, onveranderlijk gepaard gaan met etnische zuiveringen. In de klassieke, Westerse opvatting is seks identiek aan neuken en wordt het bedreven door een actieve lees: De man is actief en verovert, de vrouw is passief en onderwerpt zich.

De man doorboort, de vrouw wordt doorboord. In het gunstigste geval is de man de musicus en de vrouw het instrument. Alle andere vormen van seks zijn in meerdere of mindere mate "abnormaal" en vallen derhalve onder de noemer "parafilie". In het archetypische seksuele rollenspel van onze cultuur is de man, in uiterste consequentie, een agressor.

Dat wordt niet alleen van hem verwacht; hij wordt erom gewaardeerd. Echte mannen zijn sterke, stoere veroveraars. Als ze niet aan dat beeld voldoen, zijn het mietjes. Vrouwen die zich niet conformeren aan hun machteloze, passieve rol, zijn algauw feministische manwijven. Ik geef onmiddellijk toe dat deze voorstelling van zaken clichématig en nogal gechargeerd is.

Dat doe ik om het archetypische beeld, dat onze cultuur van seksualiteit en de bijbehorende rolverdeling heeft, des te duidelijker te schetsen. Dat beeld verklaart, bijvoorbeeld, de bijna totale onzichtbaarheid van vrouwelijke pedofielen. In de volksverbeelding is de pedofiel een agressor, een wrede verkrachter. Vrouwelijke pedofielen bestaan uiteraard, maar ze congrueren niet met het clichébeeld van de gewetenloze kleuterneuker uit de volkse gruwelfantasie. Vrouwen verkrachten niet; ze zijn verkrachtbare potentiële slachtoffers.

Kinderen, met hun naar verhouding nòg geringere lichaamskracht, zijn dat des te meer. Prachtig, ik ben zeer benieuwd naar dat essay Ik heb zo'n vermoeden dat ik het "per ongeluk" op veel plaatsen rond ga laten slingeren. Het lijkt me in elk geval een prachtige aanvulling op georg-bl, en het geeft eens te meer weer wat ik zelf ook probeerde te omschrijven; we praten, met onze hele maatschappij tezamen, onze meisjes een permanente, onontkoombare slachtofferrol aan. Dat is het andere directe gevolg van jouw argumentatie, dat je hier redelijk onbelicht laat.

In feite is er echter absoluut geen aanleiding toe dat een meisje een seksuele daad eerder dan een jongen als onprettig zou ervaren. Dat is echt larie. Het is wederom de sociale druk en het conformisme dat hier zijn stempel op drukt, en vrouwen en meisjes per definitie als een slachtoffer ziet, nagenoeg identiek aan de maatschappelijke bias die mensen hebben over de per definitie impliciet aanwezige ongelijkheid binnen een pedofiele relatie Daarom reageer ik ook zo boos; je Treble doet hier precies hetzelfde als de gemiddelde "anti-pedo" - je eigen sociaal vertroebelde beeld loslaten op situaties en daar zonder objectieve controle oordelen over vellen.

Ik maak me boos over andermans mening omdat andermans meningen de wereld om mij heen schapen. Het zijn de meningen van de mensen om ons heen die liefde voor een minderjarige gelijk gesteld hebben aan verkrachting, en het zijn de meningen van politici die er als we pech hebben na 22 november voor gaan zorgen dat privacy niets meer dan een mooi woord in de Van Dale zal worden, om maar een willekeurig voorbeeldje te noemen.

Als niemand zich boos maakt om die dingen, als IK me niet boos maak om die dingen, dan zal Nederland in no time veranderen in een land waar ik niet wens te wonen. Daarom maak ik me boos om de meningen van anderen als die tegen mijn eigen meningen indruisen.

Jouw idee vind ik niet alleen compleet nutteloos en tamelijk belachelijk, maar ik vind het ook nog eens uitgaan van een vooroordeel dat bijna even erg is als het vooroordeel dat alle seks met minderjarigen altijd ongewenst is. Als je op zo'n vooroordeel een mening en een redenering baseert, dan kom je altijd op stomme en gevaarlijke ideeën uit. Gevaarlijk voor onze mensenrechten bedoel ik dan; zoals het recht op de vrijwaring van discriminatie op grond van geslacht in dit geval, of het recht op de vrijwaring van discriminatie op grond van seksuele geaardheid en de vrijheid van meningsuiting in het geval van de pedo-vervolging.

Daar is een forum voor bedoeld, niet om ruzie te maken. Nergens zeg ik dit ik de wijsheid in pacht heb. Ik heb niet de wijsheid in pacht. En ik respecteer dat jij een andere mening hebt dan ik, maar dat neemt niet weg dat ik me er nog wel over op kan winden als ik het idee heb dat die tot stand is gekomen door een vooroordeel in combinatie met een gedachtenkronkel.

Overigens vraag ik niemand om mijn mening te respecteren, ik vraag alleen maar dat mensen over hun eigen ideeën nadenken. Iets verder kijken dan de waarnemingen; aanwijzen van oorzaken en aantoonbare verbanden. Als je dan nog tot een heel andere mening komt dan ik dan zal ik dat zeker respecteren en dan is een discussie meer dan welkom! Je snapt wel dat dat me dus echt geen ruk kan schelen.

Maar even voor de goede orde Treble, ik probeer geen ruzie te maken, mijn excuses als mijn verhitte toon die indruk wel heeft gewekt. Ik ben niet boos zeker niet persoonlijk op jou ofzo , ik maak me alleen druk. Noem het maar hart voor de zaak. Ik begrijp het, Ik reageerde te emotioneel op je en schaam me er nu voor.

Ik laat me emoties wel eens gaan! In mijn topic starter had ik het ook emotioneel uitvergoot. Je kunt er inderdaad alle kanten mee op, alleen heeft de natuur, onze ontwikkeling, nou net die ene gekozen: Laat mij een aantal tegenvoorbeelden geven uitgaande van een vrouwelijke agressor: Krijgs- en jachtmethoden in vrouwelijke variant zijn er wel degelijk: Zelfs die gaan echter uit van een passieve opstelling van de jager.

Religies, traditioneel door mannen gedomineert, gebruiken allen de fallus als zichtbaar symbool: Ook komen sporadisch nog culturen voor waarin een vrouw de voorgangerrol, de leidende rol niet de lijdende! Hier vinden de rituele samenkomsten plaats in wat wij een kampvuurkuil zouden noemen Deze culturen kunnen -blijkens de ontwikkelingen- niet meer concureren met de gangbare religies, en dreigen te verdwijnen. Dit alleen ter uitbreiding van je idd clichematig en gechargeerd verhaal.

Ik ben wel zeer benieuwd naar je uiteindelijke essay. De jongens kunnen net wat gemakkelijker omgaan met seks dan meisjes, dus een verschill lijkt me helemaal niet zo gek. Ik hoop in idergeval dat er eens meer over na gedacht gaat worden. Sorry hoor, maar ik vind het idee volslagen belachelijk eerlijk gezegd, dan kunnen we net zo goed een verschil maken tussen alle mannen en vrouwen, dus ook volwassenen, aangezien volwassen vrouwen ook vaker het slachtoffer zijn en mannen meestal de dader. Dus stel ik daarom voor dat wettelijk vastgesteld wordt dat alleen volwassen vrouwen voortaan het initiatief mogen nemen tot seksueel contact en dat de man slechts een passieve rol toegediend krijgt in het seksuele spel.

Dat is immers gewoon het veiligst voor iedereen Maar even eerlijk, ik weet werkelijk niet hoe ik jouw voorstel serieus moet nemen. Je stelt eigenlijk voor dat het feit dat jongens gemiddeld genomen beter en gemakkelijker met hun seksualiteit kunnen omgaan hen meer seksuele vrijheden zou moeten geven?

Is dat niet gewoon pure discriminatie? Dat is net zoiets als bevolkingsgroepen die een gemiddeld hoger criminaliteitscijfer laten zien minder rechten geven dan groepen die gemiddeld minder crimineel zijn. In dat geval mogen vrouwen vanaf nu volledig de dienst uitmaken in ons land, moeten alle buitenlanders het land uit en krijgen mensen uit de lagere sociale milieus minder rechten dan de mensen uit betere milieus.

Echt, als je statistieken als leidraad gaat nemen voor de rechten die mensen krijgen dan is het einde zoek, je versterkt dan alleen maar de bestaande verschillen in plaats van te kijken naar waar die verschillen eigenlijk vandaan komen en te proberen het verschil weg te werken of kleiner te maken. Bovendien wordt de helft van al het seksueel misbruik door minderjarigen gepleegd zie o. Wat er dus op neerkomt dat heteroseksuele jongens alleen met vrouwen van 21 jaar en ouder naar bed zouden mogen, waardoor pedoseksualiteit de enige manier wordt waarop deze minderjarige jongens hun seksualitiet zouden mogen ontwikkelen en ontplooien.

Nogal ironisch, is het niet? Idd, misschien maak ik het ook te zwart wit allemaal. Punt blijft gewoon dat meisjes sneller spijd krijgen dan jongens. Vaak stellen ze maagdelijkheid erg op prijs. Maar het is misschien wel te ingewikkeld om zo iets door te voeren in de wet. Want jongens zullen ook well eens spijt kunnen krijgen. Nogmaals; dat zit 'em niet inherent in het feit dat het meisjes zijn!

Zie de rest van de reacties op deze pagina voor een zondvloed aan argumenten en voorbeelden om die stelling te onderbouwen, ik heb er geen zin in om het nog een keer uit te proberen te leggen.

Sorry, maar mijn reactie was niet persoonlijk of onvriendelijk bedoelt, ik reageerde alleen wat pittig op een naar mijn mening volstrekt onzinnig en ondoordacht voorstel. Ik ben ook inhoudelijk op de zaak ingegaan en heb aangegeven waarom ik jouw idee niet erg zie zitten, dus ik zie niet precies wat het probleem is. Als je het niet eens bent met mijn argumenten dan ben je volkomen vrij om mijn reactie inhoudelijk tot de grond toe af te breken in even stevige bewoordingen. Je kan toch wel tegen een klein stootje hoop ik?

Anders moet je misschien voortaan minder provocerende startposts maken om de discussie op gang te trekken. Stevig discussieren af en toe mag best vind ik, zolang we maar niet haatdragend naar elkaar toe worden en ook niet te snel op onze teentjes getrapt zijn.

Punt blijft gewoon dat meisjes sneller spijt krijgen dan jongens. Want jongens zullen ook wel eens spijt kunnen krijgen. Dat ik zei dat er naar een vriendelijke toon meer geluisterd zou worden, sloeg niet echt op me zelf hoor. Maar meer bij mensen in het algemeen. Dit topic heb ik ook niet geschreven om gelijk te krijgen, maar meer om een discussie te openen.

En vind een stevige discussie ook goed, zolang er niet op de man gespeeld word. Om heel eerlijk te zijn Wat een enorme onzin; "meisjes" tot 21 jaar beschermen dan zijn het vrouwen man en jongens tot 12 jaar Wat een absurd groot verschil. Volgens mij val je zelf op jongens en probeer je dit onderscheid alleen maar als bliksemafleider te introduceren: Dan mag een ander de moeilijke discussies voeren over acceptatie en zijn seksuele voorkeur verdedigen.

Meisjes zijn eerder seksueel rijp dan jongens, hebben eerder complexe sociale relaties dan jongens, zijn gemiddeld eerder seksueel actief, et cetera.

En toch probeer jij te verdedigen dat jongens eerder seks mogen hebben, en met volwassenen, en dat meisjes dat niet zouden mogen omdat jij ze niet in staat acht om even verstandige beslissingen te maken als jongens.

Immers; meisjes krijgen sneller spijt van hun beslissingen volgens jou. Ik denk - nee, ik weet eigenlijk wel zeker - dat meisjes vele malen eerder in staat zijn om intelligente beslissingen te maken, en dat het misbruik dat helaas veel meisjes overkomt, en de onzinnige waarde die gehecht wordt aan maagdelijkheid, allebei voor het overgrote deel te wijten is aan de maatschappelijke ongelijkheid tussen jongens en meisjes.

Daarnaast is je stelling je openingszin met name absurd zwart-wit. Ik ken zat meisjes en vrouwen die op jonge leeftijd seksueel actief zijn geworden en daar nimmer spijt van gehad hebben.

En stellen dat een meisje dat met meerdere mannen seks heeft gehad een hoer is en een jongen die veel seks heeft niet is een belachelijk achterhaald concept. Me dunkt dat we eerder dat stupide idee aan moeten vechten en meisjes daarmee die sociaal aangepraatte walging moeten proberen te besparen dan de wet erop aan te passen! Het concept an sich echter is geen gek idee. Veel landen hanteren inderdaad ook verschillende ages of consent voor jongens en meisjes, maar meestal betekent dat dat een meisje eerder seks mag hebben dan een jongen, niet andersom.

De website waar je naar verwijst is in die context geen goede bron, want dat gaat over heteroseksuele seks versus homoseksuele en lesbische seks. Persoonlijk vind ik sowieso dat we de age of consent een heel eind mogen laten zakken. En dan bij voorkeur met zo'n klachtvereiste, ook vanuit de kant van de ouders. Zolang er geen probleem is, geen probleem van maken, geen kostbare resources aan verspillen aan de kant van politie en justitie, maar als er een klacht komt van het kind of de ouders meteen een onderzoek instellen en indien van toepassing hard straffen.

En natuurlijk kan er dan gedreigd worden door een misbruiker om een kind te weerhouden een aangifte te doen, maar dan zijn de ouders er nog.

En het is niet alsof je een kind nu niet kunt bedreigen om het wat aan te doen als het iemand vertelt dat je het misbruikt. Waterdicht wordt een systeem helaas toch nooit, maar het moet enerzijds voldoende vrijheden bieden en anderzijds hard bestrijden daar waar het nodig is, mijns inziens.

Hoe meisjes seksualiteit ervaren weet ik ook helemaal niet, daarom schreef ik ook dat ik er geen onderzoek van ken.

Maar als waar blijkt te zijn wat ik schreef, zou je meisjes anders moeten beschermen dan jongens lijkt me! Dat tussen haakjes was inderdaad een beetje overdreven. Van uit me emotie.

Maar willen vrouwen zelf niet zo'n bescherming? Zij schreeuwen hierin altijd het hards! Het verschil tussen meisjes en jongens in dit opzicht is, naar mijn stellige overtuiging, het uitsluitende gevolg van nurture. Nature heeft er niets mee van doen. Jongens die seksueel tot daden overgaan zijn stoer en dat is positief.

Meisjes die hetzelfde doen zijn slet en dat is héél erg negatief.

..

De content van onze website is grotendeels tot helemaal gratis. In ruil tonen we ook advertenties. Sommige advertenties of videoboodschappen maken gebruik van cookies. Deze advertenties worden door ons en door derden op onze website geplaatst. Om deze gepersonaliseerde advertenties te kunnen leveren, proberen wij op basis van de websites die u bezoekt op het internet een beeld te krijgen van uw vermoedelijke interesses. Op basis van deze interesses passen we de inhoud op onze website aan voor verschillende groepen klanten.

Ook derde partijen die via onze website cookies plaatsen, kunnen op deze manier informatie over uw interesses inwinnen. De informatie over uw huidige websitebezoek kan in dat geval gecombineerd worden met informatie van eerdere bezoeken aan andere websites dan de onze. Advertentienetwerken en mediabureaus zijn bedrijven die fungeren als tussenpersoon tussen website-eigenaren en adverteerders. Voor de cookies die onze derde partijen voor advertentiedoeleinden plaatsen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.

Let erop dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen en dat wij hier geen enkele invloed op hebben. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van social media cookies van social media partijen, zodat deze u herkennen op het moment dat u een artikel of video wilt delen. Deze cookies maken het dus mogelijk dat ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunnen delen.

Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen we naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.

Door de manier waarop het internet en websites werken, kan het zijn dat we niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website worden geplaatst door derde partijen.

Mocht u op deze website cookies tegenkomen die in deze categorie vallen en die we hierboven dus niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze uw privacy gewaarborgd heeft.

De verklaringen hierboven zullen we af en toe moeten aanpassen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regelgeving omtrent cookies wijzigt. We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze verklaringen en de cookies die opgenomen staan in de lijsten altijd en zonder waarschuwing vooraf te wijzigen.

U vindt op deze webpagina altijd de meest recente versie. De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is, afhankelijk van de website die u bezoekt, één van de volgende entiteiten die deel uitmaken van de Belgische ondernemingsgroep De Persgroep NV:.

Bij VTM Nieuws hechten we veel belang aan uw privacy en het vertrouwen dat u ons geeft. Zo geven we u graag de kans om uw cookie-instellingen te personaliseren. Meer info over ons privacy- en cookiebeleid vindt u via de link onderaan deze pagina. Onze aanbevolen cookie-instelling is niveau 4. Zo geniet je op elk ogenblik van deze website in optimale omstandigheden.

U kan de cookie-instellingen hieronder aanpassen door een bepaald niveau te kiezen. U krijgt dan regelmatig dezelfde advertenties we weten namelijk niet welke reclameboodschap u al kreeg die niet aangepast zijn aan uw interesses. Weten wat elk niveau precies inhoudt?

Scrol dan verder naar beneden. We lezen enkel functionele en analytische cookies uit. Deze cookies houden geen persoonsgebonden informatie bij.

Functionele en analytische cookies geven u toegang tot de basis site. U krijgt advertenties te zien, maar deze zijn niet afgestemd op uw profiel waardoor ze niet altijd relevant zullen zijn en ook regelmatiger zullen terugkomen. Naast de functionele en analytische cookies, bieden we u ook de voordelen van persoonlijke cookies. Deze volgen uw traject doorheen onze website. Hierdoor kan u genieten van extra content die beantwoordt aan uw interesses.

U krijgt nog steeds algemene advertenties die afgestemd zijn op de content van de bezochte pagina. U geniet van een website op maat van uw profiel. Dat kunnen we door bovenop de andere twee cookieniveaus ook advertentiecookies te laden. Deze stellen ons in staat om een nauwkeuriger profiel op te bouwen rond uw surfervaring en onze website hierop aan te passen, zowel naar inhoud als naar advertenties.

Volledige toegang tot de website, makkelijk delen met uw netwerk én reclame op maat met een minimum aan herhaling. Content liken, delen met uw vrienden of uw mening geven? Bovenop alle andere cookies, kan u ook met uw social media cookies aan de slag. De instellingen van uw browser of toestel laten niet toe dat cookies worden opgeslagen. Deze instelling hindert de werking van deze website.

Gelieve deze instelling te wijzigen alvorens verder te gaan. Deze website maakt gebruik van cookies Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier Verder naar website Meer informatie VTM Nieuws en uw cookies Websites hanteren technologieën om het gebruiksgemak te verhogen en de website zo interessant mogelijk te maken voor elke bezoeker.

Op die manier willen we: De kwaliteit van het aanbod op onze website bewaken en voor u verbeteren Wil u uw cookie-instellingen personaliseren? Verder naar website Dieper ingaan op de verschillende cookies?

In mijn topic starter had ik het ook emotioneel uitvergoot. Je kunt er inderdaad alle kanten mee op, alleen heeft de natuur, onze ontwikkeling, nou net die ene gekozen: Laat mij een aantal tegenvoorbeelden geven uitgaande van een vrouwelijke agressor: Krijgs- en jachtmethoden in vrouwelijke variant zijn er wel degelijk: Zelfs die gaan echter uit van een passieve opstelling van de jager.

Religies, traditioneel door mannen gedomineert, gebruiken allen de fallus als zichtbaar symbool: Ook komen sporadisch nog culturen voor waarin een vrouw de voorgangerrol, de leidende rol niet de lijdende!

Hier vinden de rituele samenkomsten plaats in wat wij een kampvuurkuil zouden noemen Deze culturen kunnen -blijkens de ontwikkelingen- niet meer concureren met de gangbare religies, en dreigen te verdwijnen. Dit alleen ter uitbreiding van je idd clichematig en gechargeerd verhaal.

Ik ben wel zeer benieuwd naar je uiteindelijke essay. De jongens kunnen net wat gemakkelijker omgaan met seks dan meisjes, dus een verschill lijkt me helemaal niet zo gek. Ik hoop in idergeval dat er eens meer over na gedacht gaat worden. Sorry hoor, maar ik vind het idee volslagen belachelijk eerlijk gezegd, dan kunnen we net zo goed een verschil maken tussen alle mannen en vrouwen, dus ook volwassenen, aangezien volwassen vrouwen ook vaker het slachtoffer zijn en mannen meestal de dader.

Dus stel ik daarom voor dat wettelijk vastgesteld wordt dat alleen volwassen vrouwen voortaan het initiatief mogen nemen tot seksueel contact en dat de man slechts een passieve rol toegediend krijgt in het seksuele spel.

Dat is immers gewoon het veiligst voor iedereen Maar even eerlijk, ik weet werkelijk niet hoe ik jouw voorstel serieus moet nemen. Je stelt eigenlijk voor dat het feit dat jongens gemiddeld genomen beter en gemakkelijker met hun seksualiteit kunnen omgaan hen meer seksuele vrijheden zou moeten geven? Is dat niet gewoon pure discriminatie? Dat is net zoiets als bevolkingsgroepen die een gemiddeld hoger criminaliteitscijfer laten zien minder rechten geven dan groepen die gemiddeld minder crimineel zijn.

In dat geval mogen vrouwen vanaf nu volledig de dienst uitmaken in ons land, moeten alle buitenlanders het land uit en krijgen mensen uit de lagere sociale milieus minder rechten dan de mensen uit betere milieus. Echt, als je statistieken als leidraad gaat nemen voor de rechten die mensen krijgen dan is het einde zoek, je versterkt dan alleen maar de bestaande verschillen in plaats van te kijken naar waar die verschillen eigenlijk vandaan komen en te proberen het verschil weg te werken of kleiner te maken.

Bovendien wordt de helft van al het seksueel misbruik door minderjarigen gepleegd zie o. Wat er dus op neerkomt dat heteroseksuele jongens alleen met vrouwen van 21 jaar en ouder naar bed zouden mogen, waardoor pedoseksualiteit de enige manier wordt waarop deze minderjarige jongens hun seksualitiet zouden mogen ontwikkelen en ontplooien.

Nogal ironisch, is het niet? Idd, misschien maak ik het ook te zwart wit allemaal. Punt blijft gewoon dat meisjes sneller spijd krijgen dan jongens. Vaak stellen ze maagdelijkheid erg op prijs.

Maar het is misschien wel te ingewikkeld om zo iets door te voeren in de wet. Want jongens zullen ook well eens spijt kunnen krijgen. Nogmaals; dat zit 'em niet inherent in het feit dat het meisjes zijn! Zie de rest van de reacties op deze pagina voor een zondvloed aan argumenten en voorbeelden om die stelling te onderbouwen, ik heb er geen zin in om het nog een keer uit te proberen te leggen.

Sorry, maar mijn reactie was niet persoonlijk of onvriendelijk bedoelt, ik reageerde alleen wat pittig op een naar mijn mening volstrekt onzinnig en ondoordacht voorstel.

Ik ben ook inhoudelijk op de zaak ingegaan en heb aangegeven waarom ik jouw idee niet erg zie zitten, dus ik zie niet precies wat het probleem is. Als je het niet eens bent met mijn argumenten dan ben je volkomen vrij om mijn reactie inhoudelijk tot de grond toe af te breken in even stevige bewoordingen. Je kan toch wel tegen een klein stootje hoop ik?

Anders moet je misschien voortaan minder provocerende startposts maken om de discussie op gang te trekken. Stevig discussieren af en toe mag best vind ik, zolang we maar niet haatdragend naar elkaar toe worden en ook niet te snel op onze teentjes getrapt zijn.

Punt blijft gewoon dat meisjes sneller spijt krijgen dan jongens. Want jongens zullen ook wel eens spijt kunnen krijgen. Dat ik zei dat er naar een vriendelijke toon meer geluisterd zou worden, sloeg niet echt op me zelf hoor. Maar meer bij mensen in het algemeen. Dit topic heb ik ook niet geschreven om gelijk te krijgen, maar meer om een discussie te openen.

En vind een stevige discussie ook goed, zolang er niet op de man gespeeld word. Om heel eerlijk te zijn Wat een enorme onzin; "meisjes" tot 21 jaar beschermen dan zijn het vrouwen man en jongens tot 12 jaar Wat een absurd groot verschil. Volgens mij val je zelf op jongens en probeer je dit onderscheid alleen maar als bliksemafleider te introduceren: Dan mag een ander de moeilijke discussies voeren over acceptatie en zijn seksuele voorkeur verdedigen. Meisjes zijn eerder seksueel rijp dan jongens, hebben eerder complexe sociale relaties dan jongens, zijn gemiddeld eerder seksueel actief, et cetera.

En toch probeer jij te verdedigen dat jongens eerder seks mogen hebben, en met volwassenen, en dat meisjes dat niet zouden mogen omdat jij ze niet in staat acht om even verstandige beslissingen te maken als jongens. Immers; meisjes krijgen sneller spijt van hun beslissingen volgens jou.

Ik denk - nee, ik weet eigenlijk wel zeker - dat meisjes vele malen eerder in staat zijn om intelligente beslissingen te maken, en dat het misbruik dat helaas veel meisjes overkomt, en de onzinnige waarde die gehecht wordt aan maagdelijkheid, allebei voor het overgrote deel te wijten is aan de maatschappelijke ongelijkheid tussen jongens en meisjes.

Daarnaast is je stelling je openingszin met name absurd zwart-wit. Ik ken zat meisjes en vrouwen die op jonge leeftijd seksueel actief zijn geworden en daar nimmer spijt van gehad hebben. En stellen dat een meisje dat met meerdere mannen seks heeft gehad een hoer is en een jongen die veel seks heeft niet is een belachelijk achterhaald concept.

Me dunkt dat we eerder dat stupide idee aan moeten vechten en meisjes daarmee die sociaal aangepraatte walging moeten proberen te besparen dan de wet erop aan te passen! Het concept an sich echter is geen gek idee. Veel landen hanteren inderdaad ook verschillende ages of consent voor jongens en meisjes, maar meestal betekent dat dat een meisje eerder seks mag hebben dan een jongen, niet andersom.

De website waar je naar verwijst is in die context geen goede bron, want dat gaat over heteroseksuele seks versus homoseksuele en lesbische seks.

Persoonlijk vind ik sowieso dat we de age of consent een heel eind mogen laten zakken. En dan bij voorkeur met zo'n klachtvereiste, ook vanuit de kant van de ouders. Zolang er geen probleem is, geen probleem van maken, geen kostbare resources aan verspillen aan de kant van politie en justitie, maar als er een klacht komt van het kind of de ouders meteen een onderzoek instellen en indien van toepassing hard straffen.

En natuurlijk kan er dan gedreigd worden door een misbruiker om een kind te weerhouden een aangifte te doen, maar dan zijn de ouders er nog.

En het is niet alsof je een kind nu niet kunt bedreigen om het wat aan te doen als het iemand vertelt dat je het misbruikt. Waterdicht wordt een systeem helaas toch nooit, maar het moet enerzijds voldoende vrijheden bieden en anderzijds hard bestrijden daar waar het nodig is, mijns inziens.

Hoe meisjes seksualiteit ervaren weet ik ook helemaal niet, daarom schreef ik ook dat ik er geen onderzoek van ken. Maar als waar blijkt te zijn wat ik schreef, zou je meisjes anders moeten beschermen dan jongens lijkt me! Dat tussen haakjes was inderdaad een beetje overdreven. Van uit me emotie. Maar willen vrouwen zelf niet zo'n bescherming? Zij schreeuwen hierin altijd het hards! Het verschil tussen meisjes en jongens in dit opzicht is, naar mijn stellige overtuiging, het uitsluitende gevolg van nurture.

Nature heeft er niets mee van doen. Jongens die seksueel tot daden overgaan zijn stoer en dat is positief. Meisjes die hetzelfde doen zijn slet en dat is héél erg negatief. Mannelijke sletten bestaan niet en stoere meisjes worden sterk ondergewaardeerd.

Als het gaat om de spreekwoordelijke "afgelikte boterham" is dat per definitie een meisje. Jongens worden niet afgelikt; die nemen, om zo te zeggen, de stoere activiteit van het aflikken voor hun rekening. Van die rolverdeling worden kinderen vanaf hun jongste jeugd grondig doordrongen. Midas Dekkers beschrijft in "De Larf" het volgende, simpele experiment ik vertel het na in mijn eigen woorden: Neem een neutraal geklede baby op de arm en begeef je ermee onder de mensen.

Degenen die belangstelling voor het kind tonen, zullen in eerste instantie willen weten of het een jongetje of een meisje is. Als je antwoordt dat het een jongen is, zullen ze de baby prijzen in termen als "een flinke, stoere knaap met een brutale oogopslag". Als ze denken dat het een meisje is, vallen er termen als "lief", "schattig", "mooi", "bescheiden", enzovoort. De indoctrinatie van de seksuele rolmodellen is een onontkoombaar, continu, levenslang proces dat direct na de geboorte begint.

Ik heb zelf geen kinderen maar ik heb ooit, in de tolerante seventies , jarenlang een bijna twintig jaar oudere vriendin met kinderen gehad.

Haar dochter werd op elfjarige leeftijd seksueel actief met oudere jongens. Dat mocht ze openlijk thuis doen, in haar eigen kamer, want mijn ex stelde zich op het pragmatische standpunt dat haar nogal eigenwijze dochtertje, hoe dan ook, tóch wel zou doen waar ze zin in had.

Mijn ex vond dat het dan maar beter in een beschermde omgeving kon gebeuren. Op die manier kon ze in de gaten kon houden wat dochterlief precies uitvoerde, ze kon de juiste hygiënische en preventieve spullies klaarzetten in het badkamerkastje en ze kon de juiste voorlichtingsboeken in de boekenkast zetten. Achteraf vind ik haar aanpak nog steeds uitermate verstandig; de kleine meid was anders ongetwijfeld stiekem in portieken gaan rotzooien, met alle risico's vandien.

Ze was dan ook volkomen open tegenover ons over wat ze zoal deed en meemaakte, ze ging bij haar moeder of bij mij te rade als ze ergens mee zat en ze ontwikkelde alras een mate van seksuele assertiviteit die door de goegemeente alleen maar met opgroeiende jongens, maar nooit met opgroeiende meisjes wordt geassocieerd.

Een veelzeggende bijkomstigheid is dat ze vrijwel niet heeft gepuberd. Als tiener was ze ongewoon stabiel, volwassen en verantwoordelijk, haar schoolprestaties waren steevast uitstekend en ik kan me nog steeds niet voorstellen dat ze in die tijd ooit "misbruikt" had kunnen worden; daarvoor was ze veel te weerbaar en veel te goed op de hoogte.

Ze wist precies wat ze wel en niet wilde. Maar intussen was ze, volgens de klassieke maatstaven, zo niet een misbruikt kind , dan toch een ontzettende slettebak en een afgelikte boterham. Ik geloof allang niet meer in dergelijke begrippen; ze berusten uitsluitend op een algemene overkill aan sociale indoctrinatie. Amen, en bedankt voor het met voorbeelden onderbouwen van mijn opmerkingen. Bestaat maagdelijkheid alleen bij meisjes? Is een jongen die te vroeg naar zijn eigen ontwikkeling gemeten tot sex gedwongen werd niet evengoed geweldadig ontmaagd?

Misschien niet lichamelijk aantoonbaar middels een doorboord vlies, maar psychisch even reeel! Is het doorleven van de eerste sexualiteit of sexuele handeling niet de ontmaagding? Zelfs is te stellen dat een meisje evengoed als ontmaagd beschouwd kan worden, of zichzelf als zodanig beschouwd, zelfs al is een maagdenvlies nog onbeschadigd.

Recentelijk in Zwolle, waar een 7-jarige knul meisjes overviel, kan gezien de normale lengte van een lid op die leeftijd nog nauwelijks lichamelijk ontmaagd zijn, toch kan ik mij goed voorstellen dat die meisjes zich van hun "onbezoedeldheid" beroofd voelen. Ik vind het niet goed meiden die woorden altijd lastig gevallen wat voor zin heeft het eigenlijk om kinderen te misbruiken hoe veel pijn doe je mensen er mee.

Zoek door deze site: Laatste bijdragen Artikel pedofiel is Wat vinden jullie van een zede wetgeving waarbij jongens en meisjes niet gelijk zijn? Haar lichaam wordt betreden, hij betreedt, Zij wordt door de maatschappij negatief gestigmatiseerd, hij positief" Deze redenering lijkt onontkoombaar logisch, maar in feite is het niet meer dan een rationalisatie.

Bij deze een kleine voorpublicatie: Prachtig, ik ben zeer benieuw. Prachtig, ik ben zeer benieuwd naar dat essay Ik heb zo'n vermoeden dat ik het "per ongeluk" op veel plaatsen rond ga laten slingeren Het lijkt me in elk geval een prachtige aanvulling op georg-bl, en het geeft eens te meer weer wat ik zelf ook probeerde te omschrijven; we praten, met onze hele maatschappij tezamen, onze meisjes een permanente, onontkoombare slachtofferrol aan.

Waarom zou je je boos moeten. Waarom zou je je zo boos moeten maken om een andermans mening?????? Daar heb ik nou zelde last van moed ik zeggen Dat sommige anti pedo's dat doen, hoef je nog geen voorbeeld aan te nemen. Ik maak me boos over anderman. En ja, dat zijn zeker dingen waar ik me wel even boos over wil maken. Jij leest niet goed. En ik heb geen zin om het nog een keer uit te leggen En als jij wild dat jou mening gerespecteerd word, respecteer dan ook een andermans mening en geloof maar niet dat je op zo'n manier de anties op je hand krijgt zo ik ben alleen maar een discussie begonnen om van mening te wisselen, oinm er juist van te leren.

Bovendien kom ik meerendeel juist op voor jou belangen! Ik begrijp het, Ik reageerde. Dat is inderdaad wat ik bedoelde. Het zijn vaak de vrouwen die zo hard schreeuwen om een ongenuanceerde wetgeving.


Beffen gratis meesteres date

  • Pjes nl hete poes
  • Klaarkomende meisjes geile jonge meiden
  • GROTE OUDE KUT TANTRA SPIJKENISSE

Geefmij sex film sex trio


Ik laat me emoties wel eens gaan! In mijn topic starter had ik het ook emotioneel uitvergoot. Je kunt er inderdaad alle kanten mee op, alleen heeft de natuur, onze ontwikkeling, nou net die ene gekozen: Laat mij een aantal tegenvoorbeelden geven uitgaande van een vrouwelijke agressor: Krijgs- en jachtmethoden in vrouwelijke variant zijn er wel degelijk: Zelfs die gaan echter uit van een passieve opstelling van de jager.

Religies, traditioneel door mannen gedomineert, gebruiken allen de fallus als zichtbaar symbool: Ook komen sporadisch nog culturen voor waarin een vrouw de voorgangerrol, de leidende rol niet de lijdende! Hier vinden de rituele samenkomsten plaats in wat wij een kampvuurkuil zouden noemen Deze culturen kunnen -blijkens de ontwikkelingen- niet meer concureren met de gangbare religies, en dreigen te verdwijnen. Dit alleen ter uitbreiding van je idd clichematig en gechargeerd verhaal.

Ik ben wel zeer benieuwd naar je uiteindelijke essay. De jongens kunnen net wat gemakkelijker omgaan met seks dan meisjes, dus een verschill lijkt me helemaal niet zo gek.

Ik hoop in idergeval dat er eens meer over na gedacht gaat worden. Sorry hoor, maar ik vind het idee volslagen belachelijk eerlijk gezegd, dan kunnen we net zo goed een verschil maken tussen alle mannen en vrouwen, dus ook volwassenen, aangezien volwassen vrouwen ook vaker het slachtoffer zijn en mannen meestal de dader. Dus stel ik daarom voor dat wettelijk vastgesteld wordt dat alleen volwassen vrouwen voortaan het initiatief mogen nemen tot seksueel contact en dat de man slechts een passieve rol toegediend krijgt in het seksuele spel.

Dat is immers gewoon het veiligst voor iedereen Maar even eerlijk, ik weet werkelijk niet hoe ik jouw voorstel serieus moet nemen. Je stelt eigenlijk voor dat het feit dat jongens gemiddeld genomen beter en gemakkelijker met hun seksualiteit kunnen omgaan hen meer seksuele vrijheden zou moeten geven? Is dat niet gewoon pure discriminatie? Dat is net zoiets als bevolkingsgroepen die een gemiddeld hoger criminaliteitscijfer laten zien minder rechten geven dan groepen die gemiddeld minder crimineel zijn.

In dat geval mogen vrouwen vanaf nu volledig de dienst uitmaken in ons land, moeten alle buitenlanders het land uit en krijgen mensen uit de lagere sociale milieus minder rechten dan de mensen uit betere milieus. Echt, als je statistieken als leidraad gaat nemen voor de rechten die mensen krijgen dan is het einde zoek, je versterkt dan alleen maar de bestaande verschillen in plaats van te kijken naar waar die verschillen eigenlijk vandaan komen en te proberen het verschil weg te werken of kleiner te maken.

Bovendien wordt de helft van al het seksueel misbruik door minderjarigen gepleegd zie o. Wat er dus op neerkomt dat heteroseksuele jongens alleen met vrouwen van 21 jaar en ouder naar bed zouden mogen, waardoor pedoseksualiteit de enige manier wordt waarop deze minderjarige jongens hun seksualitiet zouden mogen ontwikkelen en ontplooien. Nogal ironisch, is het niet? Idd, misschien maak ik het ook te zwart wit allemaal.

Punt blijft gewoon dat meisjes sneller spijd krijgen dan jongens. Vaak stellen ze maagdelijkheid erg op prijs. Maar het is misschien wel te ingewikkeld om zo iets door te voeren in de wet.

Want jongens zullen ook well eens spijt kunnen krijgen. Nogmaals; dat zit 'em niet inherent in het feit dat het meisjes zijn! Zie de rest van de reacties op deze pagina voor een zondvloed aan argumenten en voorbeelden om die stelling te onderbouwen, ik heb er geen zin in om het nog een keer uit te proberen te leggen. Sorry, maar mijn reactie was niet persoonlijk of onvriendelijk bedoelt, ik reageerde alleen wat pittig op een naar mijn mening volstrekt onzinnig en ondoordacht voorstel.

Ik ben ook inhoudelijk op de zaak ingegaan en heb aangegeven waarom ik jouw idee niet erg zie zitten, dus ik zie niet precies wat het probleem is.

Als je het niet eens bent met mijn argumenten dan ben je volkomen vrij om mijn reactie inhoudelijk tot de grond toe af te breken in even stevige bewoordingen. Je kan toch wel tegen een klein stootje hoop ik? Anders moet je misschien voortaan minder provocerende startposts maken om de discussie op gang te trekken.

Stevig discussieren af en toe mag best vind ik, zolang we maar niet haatdragend naar elkaar toe worden en ook niet te snel op onze teentjes getrapt zijn. Punt blijft gewoon dat meisjes sneller spijt krijgen dan jongens.

Want jongens zullen ook wel eens spijt kunnen krijgen. Dat ik zei dat er naar een vriendelijke toon meer geluisterd zou worden, sloeg niet echt op me zelf hoor.

Maar meer bij mensen in het algemeen. Dit topic heb ik ook niet geschreven om gelijk te krijgen, maar meer om een discussie te openen. En vind een stevige discussie ook goed, zolang er niet op de man gespeeld word. Om heel eerlijk te zijn Wat een enorme onzin; "meisjes" tot 21 jaar beschermen dan zijn het vrouwen man en jongens tot 12 jaar Wat een absurd groot verschil.

Volgens mij val je zelf op jongens en probeer je dit onderscheid alleen maar als bliksemafleider te introduceren: Dan mag een ander de moeilijke discussies voeren over acceptatie en zijn seksuele voorkeur verdedigen.

Meisjes zijn eerder seksueel rijp dan jongens, hebben eerder complexe sociale relaties dan jongens, zijn gemiddeld eerder seksueel actief, et cetera. En toch probeer jij te verdedigen dat jongens eerder seks mogen hebben, en met volwassenen, en dat meisjes dat niet zouden mogen omdat jij ze niet in staat acht om even verstandige beslissingen te maken als jongens.

Immers; meisjes krijgen sneller spijt van hun beslissingen volgens jou. Ik denk - nee, ik weet eigenlijk wel zeker - dat meisjes vele malen eerder in staat zijn om intelligente beslissingen te maken, en dat het misbruik dat helaas veel meisjes overkomt, en de onzinnige waarde die gehecht wordt aan maagdelijkheid, allebei voor het overgrote deel te wijten is aan de maatschappelijke ongelijkheid tussen jongens en meisjes.

Daarnaast is je stelling je openingszin met name absurd zwart-wit. Ik ken zat meisjes en vrouwen die op jonge leeftijd seksueel actief zijn geworden en daar nimmer spijt van gehad hebben. En stellen dat een meisje dat met meerdere mannen seks heeft gehad een hoer is en een jongen die veel seks heeft niet is een belachelijk achterhaald concept. Me dunkt dat we eerder dat stupide idee aan moeten vechten en meisjes daarmee die sociaal aangepraatte walging moeten proberen te besparen dan de wet erop aan te passen!

Het concept an sich echter is geen gek idee. Veel landen hanteren inderdaad ook verschillende ages of consent voor jongens en meisjes, maar meestal betekent dat dat een meisje eerder seks mag hebben dan een jongen, niet andersom. De website waar je naar verwijst is in die context geen goede bron, want dat gaat over heteroseksuele seks versus homoseksuele en lesbische seks.

Persoonlijk vind ik sowieso dat we de age of consent een heel eind mogen laten zakken. En dan bij voorkeur met zo'n klachtvereiste, ook vanuit de kant van de ouders. Zolang er geen probleem is, geen probleem van maken, geen kostbare resources aan verspillen aan de kant van politie en justitie, maar als er een klacht komt van het kind of de ouders meteen een onderzoek instellen en indien van toepassing hard straffen.

En natuurlijk kan er dan gedreigd worden door een misbruiker om een kind te weerhouden een aangifte te doen, maar dan zijn de ouders er nog. En het is niet alsof je een kind nu niet kunt bedreigen om het wat aan te doen als het iemand vertelt dat je het misbruikt.

Waterdicht wordt een systeem helaas toch nooit, maar het moet enerzijds voldoende vrijheden bieden en anderzijds hard bestrijden daar waar het nodig is, mijns inziens.

Hoe meisjes seksualiteit ervaren weet ik ook helemaal niet, daarom schreef ik ook dat ik er geen onderzoek van ken. Maar als waar blijkt te zijn wat ik schreef, zou je meisjes anders moeten beschermen dan jongens lijkt me! Dat tussen haakjes was inderdaad een beetje overdreven. Van uit me emotie. Maar willen vrouwen zelf niet zo'n bescherming? Zij schreeuwen hierin altijd het hards! Het verschil tussen meisjes en jongens in dit opzicht is, naar mijn stellige overtuiging, het uitsluitende gevolg van nurture.

Nature heeft er niets mee van doen. Jongens die seksueel tot daden overgaan zijn stoer en dat is positief. Meisjes die hetzelfde doen zijn slet en dat is héél erg negatief. Mannelijke sletten bestaan niet en stoere meisjes worden sterk ondergewaardeerd. Als het gaat om de spreekwoordelijke "afgelikte boterham" is dat per definitie een meisje. Jongens worden niet afgelikt; die nemen, om zo te zeggen, de stoere activiteit van het aflikken voor hun rekening.

Van die rolverdeling worden kinderen vanaf hun jongste jeugd grondig doordrongen. Midas Dekkers beschrijft in "De Larf" het volgende, simpele experiment ik vertel het na in mijn eigen woorden: Hmmmm, wa doet ge met een telefoonnummer: Kheb al van verschillende gehoord, wat maakt het uit dat iemand een lief heeft?

D Of een vent in dit geval. Ge zijt waarlijk het schoonste wezen da'k ooit heb gezien. D welkom in de friend-zone ;. Luid boeren in haar oor, dat vinden alle meiden opwindend Eerst gewoon beetje mee zitte klappe, naam vragen, leeftijd, hoe lang ze dr al werkte Haar in't magazijn lokken en gwnweg hard naaien.

Want ik werk een dik jaar in ne gb: Ooit zal ze zich moeten bukken, als ze zich bukt de jongeheer stilletjes laten binnenglijden. Iemand die soms naar den delhaize in gent gaat? Daar aan de Mcdonalds? Kweet nog dat er daar tijdens de paasvakantie zo een superknap dingske haar vakantiejob deed. Kzit nu nie meer op kot, dus kan ek het niet meer checken.

Ik wil mijn overbuurvrouw verleiden: Ik heb enkel ouwe bomma's als buren Die zijn wss al kapot daarbeneden: Is deze kak thread nog altijd open? Dus gij kunt ook een illusie zijn?! Sindweller Nu had ik je van mijn ignorelist gehaald maar achja. Ga terug naar waar je de afgelopen weken zat. Dag dag Goed gezegd, Pollet. Dat is de eerste keer dat ik iets hoor van een ignore lijst: Ik wist niet dat dit hier bestond?

Hoe activeer je die? Geef eens aandacht aan mij zeg en mij fataal aflopende flirts die ik nie eens heb: Speel niet de zieligaard op dit forum en ga gewoon wat buiten pimpen morgen.

Genoeg loslopend wild hoor. Opvreten zullen ze je niet doen. Met een beetje geluk wel. Er moet toch iemand de zieligaard spelen. En Sindweller, kzeg toch dak die nie heb. Zodra ik terug vervoer heb ben ik weg. Je hebt toch een brommer. Kan je beginnen bij de jarige die van brommers met een jongen houden. Eventjes door de 'zure peche' bijten. Zodra ik terug vervoer heb Nuja, die 14jarige vallen toch maar op scooterventjes.

Ik word hier geviseerd eh: Je zuster kan m'n penis zuigen terwijl ik met een raap in haar gat zit te leuteren. Now I know again why I love you: Hij zei toch dat ie van z'n Ignore-list was. My new sig is born: Nee hij zei dat hij sindweller van z'n ignorelist heeft gehaald omdat hij de laatste 2 weken niet op zwam is gekomen en nu post hij terug iets en zegt pollet dat hij hem van z'n ignorelist heeft gezet, maar dat hij terug moet gaan naar waar hij de laatste 2 weken heeft gezeten, niet zwam dus ;.

Quote in je sig zijn eigelijk wel stoer: Kvind et er anders wel wa over: Wat u meent te denken, boeit me ni bepaald. Terug naar u bloemkool gij! Zei de man die zijn vriendin prostitueerd. Boeiend wat er allemaal gebeurd, als't u niet aanstaat, negeer elkaar dan gewoon?

Der is gewoon niets kinderachtiger dan op elkaar te reageren. C'mon be a man. En als ge nen probleem hebt, zoek elkaar op en vecht het godverdorie uit. Kliet een fart, omg. Oei, gij zijt geen meiske: Een paar maand later hoor ik er niks meer van: Iemand die tips heeft voor een cinemadate met een meisje.

Wat doen voor, tijdens en na de film? Zorg daje de avond goed inwijdt vol nutteloze informatie waardoor het overkomt daje naast je fabelachtig gespierd, atletische lichaam ook nog een stel roze kladden of was het kwabben? Gewoon zorgen daje de avond niet onwennig inzet, maar de sfeer luchtig doch amusant houdt! Je kunt het echter ook te goed en te luchtig doen, so beware. Als je het meisje ontmoet, en je schudt haar hand, zeggen van: Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site.

Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.