Jongens sex met jongens neuken in de paardenstal

jongens sex met jongens neuken in de paardenstal

Ik trilde helemaal en dat was Johan zeker opgevallen, want hij had zijn hand al zachtjes op mijn rug gelegd toen die merrie zo hevig hinnikte. Ik voelde zijn hand langs de achterkant van mijn rug glijden, naar mijn geruite rokje, mijn knieën werden helemaal slap en ik zo wilde ineens dat hij zijn hand even tussen mijn benen zou steken om iets te doen aan die vreselijke jeuk, die ik daar had. Zijn hand was nu onder mijn rokje gegaan en streelde zachtjes over de rondingen van mijn billen.

Ik duwde mijn billen wat naar achteren en stapte onwillekeurig een beetje met mijn voeten uit elkaar. Zijn hand voelde zo lekker aan, en mijn kutje klopte zo hevig, dat ik dacht dat ik ter plekke klaar zou kunnen komen.

Hij was intussen achter mij gaan staan en met zijn beide handen onder mijn rok kneedde hij mijn billen door het materiaal van mijn slipje heen. Ik huiverde bij dit heerlijke gevoel, mijn knieën knikten en ik kon hem gewoon niet meer stoppen. Net als die merrie stond ik helemaal strak en stijf, terwijl hij mijn slipje naar beneden trok.

Het viel op de grond, rond mijn enkels. Zijn hand gleed tussen mijn benen en ik zuchtte van genot toen zijn vingers mijn natte spleetje vonden. Hij vrijdde mij eerst lekker op en na tijdje gleed hij behendig met zijn vinger in mijn kutje. Zijn lichaam leunde tegen mijn rug, en zijn mond was precies naast mijn oor: Zal ik bij jou even doen, wat die hengst bij de merrie deed, daarnet? Ik stapte uit mijn slipje en leunde nog wat verder naar voren, zodat mijn billen helemaal naar achter staken, net zoals die merrie had gedaan.

Ik hoorde zijn rits opengaan en daarna voelde ik zijn lul zachtjes langs mijn kutje strijken. Voorzichtig ging hij een klein stukje naar binnen, hij wachtte even en duwde toen plotseling heel hard. Ik hapte naar adem en uitte een kreet van verbazing. Zijn lul zat meteen helemaal diep in mij, bij die eerste stoot al, en hij was zo dik en zo lang! Ik greep het hek heel stevig vast en hij begon met diepe stoten te ploegen, terwijl ik luid gilde, net zo als die merrie had gedaan.

Het piemeltje van mijn vriendje was lang niet zo groot en dik als deze lul van Johan, en de manier waarop zijn lul zo diep in mij stootte, deed mij best een pijn, maar ik hijgde en kreunde ook van genot. Zijn handen grepen mijn heupen vast en hij begon tegen mij aan te bonken. Ik zette mijn voeten schrap en kneep mijn billen stevig om zijn lul heen om hem af te remmen.

Maar het leek niet uit te maken hoe ik kronkelde of mezelf probeerde te beschermen, het gebonk diep in mij was gewoon niet meer te stoppen. Maar toen begon zich een onvoorstelbaar heerlijk gevoel op te bouwen in mijn kutje. Ik kneep mijn billen stijf tegen elkaar en hoorde Johan hevig kreunen terwijl mijn hele bekken zich verstijfde in een enorme kramp. Ik kon voelen hoe mijn kutje spontaan aan zijn lul begon te melken en ik gilde het uit van genot. Mijn kutje voelde aan alsof het een eigen wil had, het golfde gewoon vanzelf om Johan’s lul heen.

Hij kreunde steeds heviger en bleef zich maar tegen mij aan persen. Toen begreep ik pas dat hij bezig was om klaar te komen en ik probeerde zo vlug als ik kon, om mijzelf van hem weg te trekken, want ik besefte ineens dat ik eigenlijk voor de eerste keer bezig was met onbeschermde seks te hebben. Ik zei toch nog dat ik niet aan de pil ben?

Nog steeds voelde ik hoe hij me verder volspoot met het sperma dat uit zijn lul kwam. Toen trok hij zich eindelijk terug en ik draaide me om en keek hem verwijtend aan.

Ik kon het zaad voelen druipen langs de binnenkant van mijn dijen. Mijn vriendje doet altijd een condoom om voordat hij klaarkomt! Johan ritste glimlachend zijn gulp dicht, pakte mijn schouders vast en kuste me vol op de lippen. Ik voelde mijn opgzwollen tepels tegen zijn borst aan priemen. Die kus was heerlijk, zacht maar stevig, en geen getong. Dat verrastte mij, omdat de meeste jongens altijd proberen om je te laten stikken met hun tong in jouw mond.

Hij rook ook heel lekker naar hooi en leer en paardemest, en toen hij stopte met kussen, bleven mijn ogen nog een paar seconden dichtgeplakt zitten van genot. Maar ik heb je echt gevraagd of je het nét zo wilde doen als de paarden, en dat betekent volgens mij: Hij hield me nog steeds tegen zich aan, zijn mond was net boven de mijne en zijn blauwe ogen keken me aan met hun brutale schittering.

Ik bukte mij, trok mijn slipje omhoog, schudde mijn schouders en liep weg door de zijdeur. Iedereen is op overal zoek naar jou! Je kan zelfs spontaan klaarkomen erdoor, zo opwindend is het. Als je het wil moet je je eerst een tijdje met glijmiddel laten vinger. Niet schrikken al een stijve lul van dichtbij ziet want je denkt dat die niet gaat passen.

Het spannenste is op het moment dat zij lul tegen je anus voelt drukken. De eerste paar cm dat een lul in je gaat is even doorzetten maar dat gaat vanzelf soepeler als je langer bezig bent. Na een paar minuten wordt het lekker en je hebt het gevoel dat je helemaal gevuld wordt. Ik ben het helemaal met die jongen van 16 eens dat het super lekker is. Ik val helemaal niet op jongens maar van tijd tot een lekkere lul in me wil ik wel. Als je het een keer wilt proberen moet je dat gewoon doen.

Je krijgt er geen spijt van. Je moet wel veel glijmiddel gebruiken en altijd met condoom. Vriendje en ik rukken elkaar al heel lang af, tot hij mij vertelde dat hij ook wel eens rukte met de vibrator van zijn moeder. Dat wilde ik ook wel eens proberen. Ik vond het geweldig. Vanaf toen deden we dat rgelmatig.

Toen waren we ook wel nieuwsgierig hoe het zou zijn als je een pik van een ander in je zou hebben en voordat we het wisten waren we aan het neuken. In het begin wel wat onhandig en ook pijnlijk, maar dat ging als snel over. Nu maakt het me niet meer uit hoe diep of hoe hard. Waarschijnlijk vinden e meeste jongens het behoorlijk gay, maar wij zijn allebij hetro maar vinden het heerlijk om te neuken en ik hoop het nog heel erg vaak te doen.

Als het kan iedere dag, maar dat kan alleen in de vakanties, maar dan gaan we ook helemaal los. Jammer dat de meeste jongens er zo bang voor zijn. Het is echt heel erg lekker. Of je dat nou gay noemt of niet ik ga voor mijn eigen genot. Een dikke lul in je voelen geeft een lekker gevoel. Ik kom soms spontaan klaar zonder dat iemand aan mijn lul zit. Ik heb vorige week mijn kontje aan een hetro jongen beschikbaar gesteld. Het was zijn eerste keer en duurde maar kort. Een dag later was hij er weer en dat heb ik geweten.

Openstellen Ja, je anaal laten openen, en helemaal als een pik of een dildo of buttplug in je kontgat komt, dat is even wennen voor je je ervoor kunt openstellen, letterlijk. Deze moet een tijdje blijven zitten. Doe ik wel vaker een buttplug inbrengen. Het is fucking geil om iets je kontgatje te hebben. Was even wennen in het begin maar, maar nu is het heel erg lekker. Ik heb deze zomer wel een vriend geneukt. Hij wilde dat ik dat deed. Hij was eerst onder de douche geweest.

Ik heb hem gevingerd. Op mijn condoom en zijn gaatje heb ik veel glijmiddel gesmeerd. Toen ik mijn lul een beetje tegen zijn gaatje drukte ging die vanzelf naar binnen. Neuken ging heel soepel en het was lekker. Iets anders Met een wat dikker washandje erdoorheen wassen.

En dan dat washandje uitspoelen weer met warm water en dan ertussen doen met washandje en middelvinger tegelijkertijd dat is heerlijk, en nee no gay!!! Zijn vriend is homo en gij kent hem al heel lang. Ook wil hij soms als wij het doen een dildo in. Ik vind dat niet erg, zolang hij maar alleen verkering met mij heeft. En ik mag ook wel eens vreemdgaan. Een tijdje geleden waren we weer op m'n kamer en hadden enkel nog ons slipje aan en gezellig naar muziek te luisteren toen hij begon te wrijven over m'n slipje k'had al rap een stijve ,na tijdje ging hij in m'n slipje en deed het uit ,legde me op m'n buik en ging achter me zitten.

Ik raakte in contact met een jongen van Hij had veel ervaring. Hij begon met likken en vingeren met glijmiddel. Toen hij zijn forse paal tegen mijn gaatje zette werd het echt serieus. Toen hij zijn eikel er in drukte voelde ik pas echt hoe groot een was. Hij bouwde rustig op en ging steed een beetje dieper.

Ik dacht echt dat ik door midden ging maar dat viel later wel mee. Na tijdje ging ik het lekker vinden. Je kon zijn paal horen soppen. Hij hield het lang vol en toen hij klaar kwam kreeg ik de indruk dat zijn eikel groter werd. Sperma heb ik niet gevoeld, maar er zat veel in zijn condoom. Het klinkt misschien een beetje appart. Daar waren ook hetro jongens bij en altijd met condoom.

Ik kan jullie laten weten dat als het vaker geprobeerd hebt het zeker lekker is. Ik heb mee gemaakt dat ik spontaan klaarkwam terwijl niemand aan mijn lul zat. Als je langer wordt geneukt krijg je het gevoel dat je zelf ook klaarkomt.

Bij is dat een keer gebeurd. Ik dacht ook eerst dat ik hetero was tot ik op paardekamp een leuke jongen leerde kennen die homo was na een paar dagen pakte hij mij plots vast en kuste mij en ja het voelde goed ik voelde zijn stijve pik tegen de mijn strake rijbroek duwen ik wert er zo geil van dad ik hem pijpte toen wist ik het gewoon ik wil neuken met hem we gaan nu regelmatig samen paardrijden met mijn paarden thuis en hebben nu regelmatig sex in de stal op de wei daar zijn we meestal alleen als mijn ouders nie thuis zijn ik ben nog niet uit de kast vin het spannent zo.

De jongen hierboven is echt geen Ben ik de enige die denkt dat de verhalen hierboven lariekoek zijn zodat er jongens nieuwsgierig worden? Wat een vieze gedachte ook zeg bah. Ik heb een vriendin en ik doe ook met haar maar je mag best weten dat ik het ook met jongens doe het is niet zo dat als je het met een jonge doet dat je homo bent heel veel maanen doen het omdat het gewoon lekker is maar zelf ben ik bi als men het wil weten.

Door al deze reacties ben ik dus oprecht nieuwsgierig.. Maar is geneukt worden als jongen nou serieus zo lekker en geil? Geneukt worden is naar mijn ervaring inderdaad zo geil als wat.

Dat gevoel van opengerekt worden, en gevuld, mmm En ik ben hetero, al kun je me misschien wel bischierig noemen. Zoals ik al zei ik ben echt nieuwsgierig! Ik denk dat ik me ook maar eens laat nemen dan.. Topics in dit forum. Naakte vrouwen jongen,

..

Dikke natuurlijke borsten in de blote kutjongens sex met jongens neuken in de paardenstal

Ik trilde helemaal en dat was Johan zeker opgevallen, want hij had zijn hand al zachtjes op mijn rug gelegd toen die merrie zo hevig hinnikte. Ik voelde zijn hand langs de achterkant van mijn rug glijden, naar mijn geruite rokje, mijn knieën werden helemaal slap en ik zo wilde ineens dat hij zijn hand even tussen mijn benen zou steken om iets te doen aan die vreselijke jeuk, die ik daar had.

Zijn hand was nu onder mijn rokje gegaan en streelde zachtjes over de rondingen van mijn billen. Ik duwde mijn billen wat naar achteren en stapte onwillekeurig een beetje met mijn voeten uit elkaar. Zijn hand voelde zo lekker aan, en mijn kutje klopte zo hevig, dat ik dacht dat ik ter plekke klaar zou kunnen komen. Hij was intussen achter mij gaan staan en met zijn beide handen onder mijn rok kneedde hij mijn billen door het materiaal van mijn slipje heen.

Ik huiverde bij dit heerlijke gevoel, mijn knieën knikten en ik kon hem gewoon niet meer stoppen. Net als die merrie stond ik helemaal strak en stijf, terwijl hij mijn slipje naar beneden trok. Het viel op de grond, rond mijn enkels. Zijn hand gleed tussen mijn benen en ik zuchtte van genot toen zijn vingers mijn natte spleetje vonden.

Hij vrijdde mij eerst lekker op en na tijdje gleed hij behendig met zijn vinger in mijn kutje. Zijn lichaam leunde tegen mijn rug, en zijn mond was precies naast mijn oor: Zal ik bij jou even doen, wat die hengst bij de merrie deed, daarnet?

Ik stapte uit mijn slipje en leunde nog wat verder naar voren, zodat mijn billen helemaal naar achter staken, net zoals die merrie had gedaan. Ik hoorde zijn rits opengaan en daarna voelde ik zijn lul zachtjes langs mijn kutje strijken.

Voorzichtig ging hij een klein stukje naar binnen, hij wachtte even en duwde toen plotseling heel hard. Ik hapte naar adem en uitte een kreet van verbazing.

Zijn lul zat meteen helemaal diep in mij, bij die eerste stoot al, en hij was zo dik en zo lang! Ik greep het hek heel stevig vast en hij begon met diepe stoten te ploegen, terwijl ik luid gilde, net zo als die merrie had gedaan.

Het piemeltje van mijn vriendje was lang niet zo groot en dik als deze lul van Johan, en de manier waarop zijn lul zo diep in mij stootte, deed mij best een pijn, maar ik hijgde en kreunde ook van genot. Zijn handen grepen mijn heupen vast en hij begon tegen mij aan te bonken.

Ik zette mijn voeten schrap en kneep mijn billen stevig om zijn lul heen om hem af te remmen. Maar het leek niet uit te maken hoe ik kronkelde of mezelf probeerde te beschermen, het gebonk diep in mij was gewoon niet meer te stoppen. Maar toen begon zich een onvoorstelbaar heerlijk gevoel op te bouwen in mijn kutje. Ik kneep mijn billen stijf tegen elkaar en hoorde Johan hevig kreunen terwijl mijn hele bekken zich verstijfde in een enorme kramp. Ik kon voelen hoe mijn kutje spontaan aan zijn lul begon te melken en ik gilde het uit van genot.

Mijn kutje voelde aan alsof het een eigen wil had, het golfde gewoon vanzelf om Johan’s lul heen. Hij kreunde steeds heviger en bleef zich maar tegen mij aan persen.

Toen begreep ik pas dat hij bezig was om klaar te komen en ik probeerde zo vlug als ik kon, om mijzelf van hem weg te trekken, want ik besefte ineens dat ik eigenlijk voor de eerste keer bezig was met onbeschermde seks te hebben.

Ik zei toch nog dat ik niet aan de pil ben? Nog steeds voelde ik hoe hij me verder volspoot met het sperma dat uit zijn lul kwam. Toen trok hij zich eindelijk terug en ik draaide me om en keek hem verwijtend aan. Ik kon het zaad voelen druipen langs de binnenkant van mijn dijen. Mijn vriendje doet altijd een condoom om voordat hij klaarkomt! Johan ritste glimlachend zijn gulp dicht, pakte mijn schouders vast en kuste me vol op de lippen. Ik voelde mijn opgzwollen tepels tegen zijn borst aan priemen.

Die kus was heerlijk, zacht maar stevig, en geen getong. Dat verrastte mij, omdat de meeste jongens altijd proberen om je te laten stikken met hun tong in jouw mond. Hij rook ook heel lekker naar hooi en leer en paardemest, en toen hij stopte met kussen, bleven mijn ogen nog een paar seconden dichtgeplakt zitten van genot. Maar ik heb je echt gevraagd of je het nét zo wilde doen als de paarden, en dat betekent volgens mij: Hij hield me nog steeds tegen zich aan, zijn mond was net boven de mijne en zijn blauwe ogen keken me aan met hun brutale schittering.

Ik bukte mij, trok mijn slipje omhoog, schudde mijn schouders en liep weg door de zijdeur. Iedereen is op overal zoek naar jou! Je kan zelfs spontaan klaarkomen erdoor, zo opwindend is het. Als je het wil moet je je eerst een tijdje met glijmiddel laten vinger.

Niet schrikken al een stijve lul van dichtbij ziet want je denkt dat die niet gaat passen. Het spannenste is op het moment dat zij lul tegen je anus voelt drukken. De eerste paar cm dat een lul in je gaat is even doorzetten maar dat gaat vanzelf soepeler als je langer bezig bent. Na een paar minuten wordt het lekker en je hebt het gevoel dat je helemaal gevuld wordt.

Ik ben het helemaal met die jongen van 16 eens dat het super lekker is. Ik val helemaal niet op jongens maar van tijd tot een lekkere lul in me wil ik wel. Als je het een keer wilt proberen moet je dat gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van. Je moet wel veel glijmiddel gebruiken en altijd met condoom.

Vriendje en ik rukken elkaar al heel lang af, tot hij mij vertelde dat hij ook wel eens rukte met de vibrator van zijn moeder. Dat wilde ik ook wel eens proberen. Ik vond het geweldig. Vanaf toen deden we dat rgelmatig. Toen waren we ook wel nieuwsgierig hoe het zou zijn als je een pik van een ander in je zou hebben en voordat we het wisten waren we aan het neuken.

In het begin wel wat onhandig en ook pijnlijk, maar dat ging als snel over. Nu maakt het me niet meer uit hoe diep of hoe hard. Waarschijnlijk vinden e meeste jongens het behoorlijk gay, maar wij zijn allebij hetro maar vinden het heerlijk om te neuken en ik hoop het nog heel erg vaak te doen. Als het kan iedere dag, maar dat kan alleen in de vakanties, maar dan gaan we ook helemaal los. Jammer dat de meeste jongens er zo bang voor zijn.

Het is echt heel erg lekker. Of je dat nou gay noemt of niet ik ga voor mijn eigen genot. Een dikke lul in je voelen geeft een lekker gevoel. Ik kom soms spontaan klaar zonder dat iemand aan mijn lul zit. Ik heb vorige week mijn kontje aan een hetro jongen beschikbaar gesteld. Het was zijn eerste keer en duurde maar kort. Een dag later was hij er weer en dat heb ik geweten. Openstellen Ja, je anaal laten openen, en helemaal als een pik of een dildo of buttplug in je kontgat komt, dat is even wennen voor je je ervoor kunt openstellen, letterlijk.

Deze moet een tijdje blijven zitten. Doe ik wel vaker een buttplug inbrengen. Het is fucking geil om iets je kontgatje te hebben. Was even wennen in het begin maar, maar nu is het heel erg lekker.

Ik heb deze zomer wel een vriend geneukt. Hij wilde dat ik dat deed. Hij was eerst onder de douche geweest. Ik heb hem gevingerd. Op mijn condoom en zijn gaatje heb ik veel glijmiddel gesmeerd. Toen ik mijn lul een beetje tegen zijn gaatje drukte ging die vanzelf naar binnen. Neuken ging heel soepel en het was lekker. Iets anders Met een wat dikker washandje erdoorheen wassen. En dan dat washandje uitspoelen weer met warm water en dan ertussen doen met washandje en middelvinger tegelijkertijd dat is heerlijk, en nee no gay!!!

Zijn vriend is homo en gij kent hem al heel lang. Ook wil hij soms als wij het doen een dildo in. Ik vind dat niet erg, zolang hij maar alleen verkering met mij heeft. En ik mag ook wel eens vreemdgaan. Een tijdje geleden waren we weer op m'n kamer en hadden enkel nog ons slipje aan en gezellig naar muziek te luisteren toen hij begon te wrijven over m'n slipje k'had al rap een stijve ,na tijdje ging hij in m'n slipje en deed het uit ,legde me op m'n buik en ging achter me zitten. Ik raakte in contact met een jongen van Hij had veel ervaring.

Hij begon met likken en vingeren met glijmiddel. Toen hij zijn forse paal tegen mijn gaatje zette werd het echt serieus. Toen hij zijn eikel er in drukte voelde ik pas echt hoe groot een was. Hij bouwde rustig op en ging steed een beetje dieper. Ik dacht echt dat ik door midden ging maar dat viel later wel mee. Na tijdje ging ik het lekker vinden.

Je kon zijn paal horen soppen. Hij hield het lang vol en toen hij klaar kwam kreeg ik de indruk dat zijn eikel groter werd. Sperma heb ik niet gevoeld, maar er zat veel in zijn condoom. Het klinkt misschien een beetje appart. Daar waren ook hetro jongens bij en altijd met condoom. Ik kan jullie laten weten dat als het vaker geprobeerd hebt het zeker lekker is.

Ik heb mee gemaakt dat ik spontaan klaarkwam terwijl niemand aan mijn lul zat. Als je langer wordt geneukt krijg je het gevoel dat je zelf ook klaarkomt. Bij is dat een keer gebeurd. Ik dacht ook eerst dat ik hetero was tot ik op paardekamp een leuke jongen leerde kennen die homo was na een paar dagen pakte hij mij plots vast en kuste mij en ja het voelde goed ik voelde zijn stijve pik tegen de mijn strake rijbroek duwen ik wert er zo geil van dad ik hem pijpte toen wist ik het gewoon ik wil neuken met hem we gaan nu regelmatig samen paardrijden met mijn paarden thuis en hebben nu regelmatig sex in de stal op de wei daar zijn we meestal alleen als mijn ouders nie thuis zijn ik ben nog niet uit de kast vin het spannent zo.

De jongen hierboven is echt geen Ben ik de enige die denkt dat de verhalen hierboven lariekoek zijn zodat er jongens nieuwsgierig worden? Wat een vieze gedachte ook zeg bah. Ik heb een vriendin en ik doe ook met haar maar je mag best weten dat ik het ook met jongens doe het is niet zo dat als je het met een jonge doet dat je homo bent heel veel maanen doen het omdat het gewoon lekker is maar zelf ben ik bi als men het wil weten.

Door al deze reacties ben ik dus oprecht nieuwsgierig.. Maar is geneukt worden als jongen nou serieus zo lekker en geil? Geneukt worden is naar mijn ervaring inderdaad zo geil als wat. Dat gevoel van opengerekt worden, en gevuld, mmm En ik ben hetero, al kun je me misschien wel bischierig noemen. Zoals ik al zei ik ben echt nieuwsgierig! Ik denk dat ik me ook maar eens laat nemen dan..

Topics in dit forum. Naakte vrouwen jongen,

..


Halfbloedje neuken gijle sex


Domina huren gratis homofilm


Heb zelfs een vriendin. Maar geneukt worden vindt ik echt wel fantastisch. Bijna jammer dat meisjes geen pik hebben. Heb ook een dildo en een buttplug, maar er gaat niks boven een piemel. Aalleen met jongens heb ik oneway seks  dwz ik neuk ze maar laat mezelf niet neuken. Ik vind het niet lekker om iets in mn achter ingang te  krijgen,  wel geprobeerd, maar zelf als ik in mn kont gevingert word vind ik niet fijn wel vind ik het lekker als  ze mn kont likken,  maar ook geen tong naar binnen.

Zelf vind ik het wel lekker om te doen bij andere  ander jongens waar ik seks mee heb mogen mij dus niet neuken,  ik zuig ze wel klaar! Ja, je anaal laten openen, en helemaal als een pik of een dildo of buttplug in je kontgat komt, dat is even wennen voor je je ervoor kunt openstellen, letterlijk.

Maar inderdaad, het is fucking geil en heeeel erg lekker. Goed dat je een condoom gebruikte trouwens. En ja, het is een lekker gevoel om zijn ballen tegen de jouwe te voelen slaan als hij in je stoot.

Trouwens, jouw anale holletje mag strakker zijn dan een kut van een meisje, het gevoel van gevuld worden is vergelijkbaar, net zoals dat gevoel van zijn ballen tegen mijn billen of het perineum, het  stukje tussen mijn kutje en mijn anale sterretje.

En of je nou gay bent of niet, gewoon lekker ervan genieten. Als ik van achteren wordt geneukt vind ik het ook heel erg lekker als mn clitje door mn vriend wordt gevingerd. Tot op gegeven moment hij me op een m'n buik draaide en zijn harde piemel in m'n kont stak , ging er eerst nie zo goed in en deed best wat pijn veel zelfs , maar hij had me stevig vast zodat hij er wel in moest , na enkele momenten zat hij erin tot zijn ballen en ging hevig te keer , gaf wel zalig gevoel ,hij kwam klaar ook erin , wist echt niet dat het zo heerlijk aanvoelde , nu doen we het zeker 3 keer per week met elkaar , hem heb ik ook geneukt.

Ik laat mij heel vaak door mijn vriendin vingeren. Echt lekker omdat door een ander te laten doen. Ze maakt mijn anus nat en begint met 1 vinger. Ze weet mijn prostaat te vinden en het gevoel is super lekker als ze daar op drukt. Meetsl vingert ze me 2 vingers maar soms ook 3. Ook ik moet zeggen dat geneukt worden erg lekker is. Mijn eerste keer was ik 15 en het gebeurde door een student van 26 die mij bijles wiskunde gaf. En ik vertelde hem dat.

Hij zei dat hij het wel wist. Hij mij ingewijd in het laten neuken. Het doet inderdaad even pijn, maar dat verdwijnt snel. En ja, ik kan spontaan klaarkomen als ik lekker geneukt wordt. Ik ben zelf homo en mijn beste vriend is 15 en hetero.

Ik voelde me al en hele poos aangetrokken tot hem dus ging zeker in op zijn voorstel. Heb me door hem ook laten neuken en hij door mij. Had er best wat schrik voor , als je bedenkt dat hij een redelijk dikke pik heeft , in het begin doet het inderdaad wat zeer , tot hij erin zit dan verdwijnt dat zeer nogal rap , je krijgt er een eerlijk gevoel bij , we zijn ook bij elkaar erin klaar gekomen.

Sedert eerste keer hebben we al veel seks gehad en elkaar geneukt ook. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders.

Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy.

Ik ben eigenlijk hetro maar heb me door een jongen laten overhalen om me door hem te laten neuken. Hij zij dat het een lekker gevoel was. Ik was heel relaxed maar het deed in het begin een beetje pijn toen hij naar binnen ging. Ik wilde stoppen omdat ik het gevoel had dat ik plassen moest.

Hij zei dat dat gevoel van zelf weg zou gaan en dat was ook zo. Hij ging steeds sneller en dieper en het voelde op een gegeven moment ook erg lekker. Het voelde alsof ik bijna klaarkwam. Wat is jullie ervaring? Als hij nog een keer wil dan zeg ik geen nee.

Het is een heel apart gevoel. Ik hoor van je. De ene keer lig ik of hij op de buik of op de rug. Het voordeel van piemel op piemel is dat je elkaar in de ogen kan kijken. Tis idd lekker Ben zelf biseksueel, en eerst wilde ik eigenlijk niet neuken met een jongen.

Was er nogal bang voor. De eerste keer dat ik een ander neukte was dat toch wel erg lekker. Helaas deed het wel pijn voor diegene. Ik gebruik nu dan ook altijd top-safe condooms en glijmiddel, anders verbrand ik nog iemand z'n anus haha. Maar de eerste keer dat IK werd geneukt, was eigenlijk veel beter.

Ik zal dat nooit meer vergeten. In het begin kan het inderdaad pijn doen en erg raar voelen. Even zal het ook voelen alsof je moet plassen; Dat is je prostaat die wordt gestimuleerd. Je raakt daar snel aan gewend, en ik kan zeggen dat er NIETS lekkerder is dan je prostaat die wordt gestimuleerd. Dat vinden hetero's én homo's.

Het klinkt raar, maar ik vind geneukt worden echt genieten als diegene het goed doet. Ken geen lekkerder gevoel in de wereld. Je kan zelfs spontaan klaarkomen erdoor, zo opwindend is het. Als je het wil moet je je eerst een tijdje met glijmiddel laten vinger.

Niet schrikken al een stijve lul van dichtbij ziet want je denkt dat die niet gaat passen. Het spannenste is op het moment dat zij lul tegen je anus voelt drukken. De eerste paar cm dat een lul in je gaat is even doorzetten maar dat gaat vanzelf soepeler als je langer bezig bent. Na een paar minuten wordt het lekker en je hebt het gevoel dat je helemaal gevuld wordt. Ik ben het helemaal met die jongen van 16 eens dat het super lekker is.

Ik val helemaal niet op jongens maar van tijd tot een lekkere lul in me wil ik wel. Als je het een keer wilt proberen moet je dat gewoon doen.

Je krijgt er geen spijt van. Je moet wel veel glijmiddel gebruiken en altijd met condoom. Vriendje en ik rukken elkaar al heel lang af, tot hij mij vertelde dat hij ook wel eens rukte met de vibrator van zijn moeder. Dat wilde ik ook wel eens proberen. Ik vond het geweldig. Vanaf toen deden we dat rgelmatig. Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License. If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form.

Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all. This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig.

Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers.

Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief.