Grote lul in een klein kutje sexy sletjes

grote lul in een klein kutje sexy sletjes

Waar slaat dit op de dames doen zelf mee of is dit een hetzeom het programma om zeep te helpen als je er niet van gediend bent ga dan weg maar maak geen ophef en wat heeft wilders hier mee te maken of zijn de heren jaloers om dat zij niet in het hotel waren.

Wa denkt u dadde ge me zo effe op de kompjoeter ken zetten ofzo? Hé Willumpie, nao nie goan lope zegge woarde dege niks venef wit! Ik ben verdummene ginnen Fries! Ik ben nenne Broabander jonguh! En mense ven dn Speld, hao uwen bakkes tog!

Denkte gij nao egt da gij ennene fieloosoof ben? Me oew gepeupel ovur diskriemenazi! He, da zegt ennene Broabander, he! Dan zie de de wel! Dit gaat helemaal nergens over gewoon soft gedoe. Advies is uiteraard niet gratis ik moet toch ergens geld genereren om mijn advocaten te betalen. Ja jonge Bill Cosby wa wilde ge nao wur van muj?

Welkenne bettere metoodes hedde gij? Ge goat tog nie dennen meediaa glooven? Neum de mar kontakt me muj op als da de ge durft! Vooral reacties van mensen zoals Caesar…. Iedereen die zich op welke manier dan ook inlaat met dit TV-programma — zij het als deelnemer, als presentatrice of als kijker — verdient het om aan een melkmachine te worden gehangen, onvrijwillig geïnsemineerd te worden en uiteindelijk te worden vermalen tot half-om gehakt uiteraard vermengd met hoogwaardig kwaliteitshondenvlees.

Ten slotte nog een praktische mededeling voor de 4,2 miljoen getuigen: Vroeger rook ik met de neus of de vrouw tochtig was of nie. Bij kinderwens viel al snel het gulden schot. Toen er genoeg kinderen waren was het daarentegen een goeie anticonceptie! Vroeger neukte een boer boer zijn varken. Het gaat nu helemaal fout met al die moderne televisie. Boer G heeft er echt een neus voor….

Uit onderzoek is gebleken dat boer G. Het gaat hier om beroepsverkrachter G. Geert, een gewaarschuwd boer telt voor drie! Hier in de Zaanstreek zeggen we: Hij is een verdachte dat betekend dat hij nog geen dader is hij is verdachte tot het tegendeel bewezen is dus nog geen conclusies trekken en wachten wat het onderzoek bewijst. Leuk om te zien hoe weinig mensen weten wat een satirische nieuwsite doet xD Nederland wordt steeds dommer…….

De vrouwen hadden het kunnen weten. Je moet niet met vieze oude mannen vanbuiten de stad corresponderen. Ja Stiksma; Geert denkt ook geluk zit in een klein broekje.

Hij zoekt er goud maar vindt nog geen roestige spijker. Wel nee, gewoon wat kamfer in zijn erwtensoep doen, zoals vroeger? En die dames zijn zo triest dat ze via de media een vent moeten gaan zoeken.

Hoe zetten deze oude vrouwen zich voor schut. Boer Geert is een lichtend voorbeeld voor alle andere en eerdere boeren.

Eerst goed de waar keuren voordat je een aankoop doet, zo hoort dat. De naam van het programma dient wel veranderd te worden in: Een goede relatie bouw je op door elkaar eerst goed te leren kennen,en niet glijk te betasten e. Boer Geert komt over als een jofiale man,maar gaar hier in tever. Weg met boer Geert in Boer zoekt vrouw,,. Waarom is er geen kritiek op de AIVD.

Zij hadden dit kunnen voorkomen als ze alle stenen opgetild hadden. Nu is inderdaad die arme Mohammed Rabbae weer de pineut. Enfin hij heeft een goede advocaat, die Spong red hem wel van onder de steen. Waarom is mijn mening niet gevraagd? Ik heb overal een mening over en nergens verstand van.

Ik zie een hoop provocerende grensverleggende uitspraken. Y vergelijken met een madam.. Ik ben 63 jaar,maar vind niet dat een vreemde man je moet betasten ook al zoek je een nieuwe partner,zou hij betast willen worden? Wat stellen jullie je aan zeg.

Ze staan erbij en kijken ernaar. Hij maak er teminste werk van. Kunnen de andere boeren een voorbeeld aan nemen. Daar gebeurt tenminste wat. Maar ach, hoe zeggen we dat, het stokske staat zoals men het vasthoudt.

En met veel handen maakt men daar licht werk van. Dan is de gang naar de rechter — ook bepaald niet gratis — gauw gemaakt. En dan is het huilen, jaja! BZV heeft besloten een nieuwe single uit te brengen — ze waren ooit samen maar nu is ze weer single — ze ligt binnenkort bij de plaatselijke schijvendump.

Pech voor de schrijver, maar van iedereen die Diederik heet weet iedereen bij voorbaat al dat die vanalles uit zijn duim zuigt. Ik begrijp niet dat vrouwen uit de risicogroep van jaar zich niet preventief laten aanranden.

Een nationaal aanrandingsprogramma zou tenminste enige bescherming bieden tegen de psychische overmacht van boeren zoals G. En gelukkig zijn er ook genoeg opofferingsgezinde aanrandingsvrijwilligers bereid aan dit nobele programma mee te werken, Veel meer bv. Niet de aangewezen figuur om Boer G. Die boer Geert per direct uit het programma ontslaan, de klojo maakt het programma helemaal kapot, het is een onbeschofte hurk. Mensen stel je niet aan,,je gaat hier toch vrij willig aan beginnen.

Wat zijn wij Nederlanders tegenwoordig een stelletje zeikers. Kunnen we niet hebben dat een programma goed gaat? Hebben we niets anders te doen? Deze vouwen zijn oud en wijs genoeg, als je het niet bevalt ga je toch weg!

Sterkte met dat gezeur!!!!!!!! Schuiling, komt u uit Meppel, of het nabijgelegen Staphorst, of misschien zelfs uit het Friese Zwolle? Nou ja, die Geert vond ik meteen al een vies en raar mannetje. De boeren zijn merendeel in een psychologisch isolement terechtgekomen, en weten niet meer wat ze willen.

Er bestaat een heuse identiteitscrisis. Hoe kan het boerenbedrijf integer voortgezet worden? En je kunt ook niet van iedere boerderij een museum maken. Het belangrijkste probleem is dat de boeren geen zonen meer krijgen, alleen maar dochters, hoe kan dat?

Een ware hedendaagse tragedie. Boer g ik vind je maar een vies oud manneke die maar aan 1 ding denkt en dat is je pik achterna lopen ga naar een hier en betaal voor de sex maar ga geen vrouwen aanranden bah vanaf de eerste aflevering kon ik al van je kotsen. Schokkend dat ik op deze site niks lees over die jongen van 16 die door 80 vrouwen was misbruikt.

Juist Geert ik ga een tang mee nemen en een riem ,als ik ooit een date doe! Je bent zeker nooit die schuur uit gekomen ,en altijd alles donker in de bedroom gehad? Jammer je snapt het niet he?? Maar ook een beetje aan boertige nonchalance en onevenwichtige inzet van X en Y-chromosomen in de zaadteelt. Wordt Yvon Jaspers dan ook gelijk omgeschoold en omgepoold?

Wat is dit ….? Zit met grote ogen de reacties te lezen… weet niet wat er in sommige mensen omgaat, maar er zijn er duidelijk een paar flink ontspoort… heb geen reactie hiervoor… maar over het artikel zelf..

Toon reacties Alle reacties. Reactie annuleren Reactie Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De onderste steen moet boven komen, zou Mark Rutte wel zeggen. Dan kunnen we die steen mooi gebruiken om de doofpot hermetisch te sluiten. Waarom mijn steen optille? Laten mij tog lekker slapen. Waarom ikke de pineut. En er niets van weet Waarom van die rare reacties.

Lieve trouwe de Speldlezeressen, Vertel mij wat over dat geile ding Yvonne Jaspers! Facebook kaput gemaakt vandaag staan allang in Koran vertelt: De emancipatie is te ver doorgedreven. Het is gemeen en slecht om over een mooi programma te roddelen. Wij respecteren Yvon, zij geeft ons veel kijkplezier. Toen ik het Arabische schrift vertaalde, kreeg ik spontaan een stijve, er staat: Hier is de echte vertaling: Nederlandse boerderijen moeten gestraft met Shtayyeh voor Huisvesting en Openbare Werken.

Als de onderste steen boven komt, stort de boel in elkaar. Geile Geert schijnt ook gesignaleerd te zijn in het sexhotel te Valkenburg. Of was het Meppel?? Meppel meppel meppel, ik hoop dat Boer G. Krijg ik nog eens eten of hoe zit dat? Zeg zich Boer noemend stadsmens, Denk jij nou echt dat boeren achterlijk zijn en een vreemd soort koeterwaals spreken?

Natuurlijk ging het wel eens fout! Risico van het vak. Ja ook gij Caesar. Sua culpa, sua culpa, sua maxima culpa, Bredero!

Hej mensen van De Speld, Wa denkt u dadde ge me zo effe op de kompjoeter ken zetten ofzo? Louis Paul Boon was een zeer bewuste linkse socialist met anarchistische trekjes.

Een individualist die solidair bleef met de werkende mensen in de volkswijken van zijn Aalst. Hij had een grote belangstelling voor seks, erotiek, porno en begreep het belang hier van voor mensen die eeuwenlang door het Christendom met een diepgeworteld zondebesef opgezadeld waren.

Een succes en weldenkend Vlaanderen zag de verloren zoon al naar de stal terug keren. Dat was buiten deze gevelschilder gerekend.

Hij smeet weldenkend Vlaanderen Mieke Maaike in de smoel. Ook onze vriend, vice-gouverneur Ludo Helsen denkt aldus. Een groot deel van het afgelikte decoratieve ouvre van het fabriekje Mara, heeft de vrouw als thema.

De vrouw in alle mogelijke pseudo-erotische houdingen die haar als lustobject tonen. Menig CO van een multinational heeft die brol in zijn kantoor hangen. Het Antwerpse Provinciehuis heeft zelfs een Pol Mara zaal.

Mara verkocht zijn vrouwen professioneel. En meisjes verkopen doen niet alleen pooiërs. Niet alleen Burgemeester Patrick Janssens zwenkt met de hete adem van het VB in de nek meer en meer naar rechts, ook het Provinciebestuur doet liever aan preventieve censuur dan de mogelijke kritiek van enkele half seniele puriteinen het hoofd te bieden. Louis Paul Boon was geobsedeerd door de kracht van vrouwen. Door hun persoonlijkheid en seksuele energie, waarbij het pietje van een man maar bleek afsteekt.

Het orgasme van een man betekend niets in vergelijking met de meerdere orgasmes van een vrouw. Darwin zal dat in zijn evolutieleer kunnen verklaren. Boon begreep vrouwen en had er respect voor. Antwerpen wordt steeds meer een bekrompen nest. Enkele maanden geleden liet Burgemeester Janssens SP. Over de amper twaalfjarige Mieke Maaike: In vele werken van Boon komen die meisjes voor, als fabrieksmeisjes, als meisjes uit de volkskroegen, meisjes in kroostrijke gezinnen waar kinderen in één bed slapen, hoertjes… Zijn werk is verwant aan het naturalisme van de socialistische schrijver Piet Van Aken uit de Antwerpse Rupelstreek Boom, Willebroek met haar steenbakkerijen waar jonge fabrieksmeisjes op hun eerste werkdag door de ploegbaas ontmaagd werden.

Voor Boon was een vrouw, een meisje, geen dier. Voor Boon had een vrouw recht op een eigen leven, niet als slavin van de man. Dat is respect hebben. Je leest hoe Boon dat betreurd en er zich woedend om maakt. Mieke Maaike wordt volwassen, de kerk doet haar werk en de jonge vrouw is klaar om te koken en te baren. Ook Nabokov beschrijft de relatie van een oudere man met een dertienjarig meisje. De stijl is subtiel. Maar ook Lolita is een zelfbewuste jonge vrouw.

Het Vlaams kot was te klein… http: Hij had dat cynisme nodig om recht op te blijven staan, onze gevelschilder uit Aalst. Wie nu deze verzameling ziet, vraagt zich af of vice-gouverneur Helsen en zijn geestesgenoten wel goed bij hun hoofd zijn.

De schrijver Stefan Brijs weet het. Om het af te leren. De bijna twaalfjarige is in een kamer met de paps van haar vriendinnetje. Er zal een optocht door de straat trekken carnaval in Aalst? Ze heeft bewust en te kort kleedje aan en draagt geen broekje. Ze buigt zich voorover door het raam om naar de stoet te kijken. Ze toont haar kont… En ze weet het. Zo kon hij niet alleen me kont maar ook nog, als hij wou, me kutje zien dat als een gebarsten perzik met dons bezet was geraakt. Hij legde gewoon, bijna alsof het bij toeval gebeurde, de hand tegen me bil aan, en liet ze daar rusten.

Hij taste me hele reet af, bleef aan het strontholletje haperen en streelde daar een hele poos het voor hem misschien lieflijk aanvoelend grotje. Hij haalde de vinger van me strontholletje weg en nam schroomvallig, zoals mevrouw Courths-Mahler zegt, me muisje in de hand.

Hij omvatte het helemaal, hij kneep er even in. Me prille borstjes gingen op en neer in me kleedje en met niets ziende ogen keek ik de straat in, naar de historische stoet of wat het ook weer was.

...

Meisje zoekt sex hindoestaanse


grote lul in een klein kutje sexy sletjes

Waar slaat dit op de dames doen zelf mee of is dit een hetzeom het programma om zeep te helpen als je er niet van gediend bent ga dan weg maar maak geen ophef en wat heeft wilders hier mee te maken of zijn de heren jaloers om dat zij niet in het hotel waren. Wa denkt u dadde ge me zo effe op de kompjoeter ken zetten ofzo? Hé Willumpie, nao nie goan lope zegge woarde dege niks venef wit!

Ik ben verdummene ginnen Fries! Ik ben nenne Broabander jonguh! En mense ven dn Speld, hao uwen bakkes tog! Denkte gij nao egt da gij ennene fieloosoof ben?

Me oew gepeupel ovur diskriemenazi! He, da zegt ennene Broabander, he! Dan zie de de wel! Dit gaat helemaal nergens over gewoon soft gedoe. Advies is uiteraard niet gratis ik moet toch ergens geld genereren om mijn advocaten te betalen.

Ja jonge Bill Cosby wa wilde ge nao wur van muj? Welkenne bettere metoodes hedde gij? Ge goat tog nie dennen meediaa glooven? Neum de mar kontakt me muj op als da de ge durft! Vooral reacties van mensen zoals Caesar…. Iedereen die zich op welke manier dan ook inlaat met dit TV-programma — zij het als deelnemer, als presentatrice of als kijker — verdient het om aan een melkmachine te worden gehangen, onvrijwillig geïnsemineerd te worden en uiteindelijk te worden vermalen tot half-om gehakt uiteraard vermengd met hoogwaardig kwaliteitshondenvlees.

Ten slotte nog een praktische mededeling voor de 4,2 miljoen getuigen: Vroeger rook ik met de neus of de vrouw tochtig was of nie. Bij kinderwens viel al snel het gulden schot. Toen er genoeg kinderen waren was het daarentegen een goeie anticonceptie! Vroeger neukte een boer boer zijn varken. Het gaat nu helemaal fout met al die moderne televisie.

Boer G heeft er echt een neus voor…. Uit onderzoek is gebleken dat boer G. Het gaat hier om beroepsverkrachter G. Geert, een gewaarschuwd boer telt voor drie!

Hier in de Zaanstreek zeggen we: Hij is een verdachte dat betekend dat hij nog geen dader is hij is verdachte tot het tegendeel bewezen is dus nog geen conclusies trekken en wachten wat het onderzoek bewijst.

Leuk om te zien hoe weinig mensen weten wat een satirische nieuwsite doet xD Nederland wordt steeds dommer……. De vrouwen hadden het kunnen weten. Je moet niet met vieze oude mannen vanbuiten de stad corresponderen. Ja Stiksma; Geert denkt ook geluk zit in een klein broekje. Hij zoekt er goud maar vindt nog geen roestige spijker. Wel nee, gewoon wat kamfer in zijn erwtensoep doen, zoals vroeger?

En die dames zijn zo triest dat ze via de media een vent moeten gaan zoeken. Hoe zetten deze oude vrouwen zich voor schut. Boer Geert is een lichtend voorbeeld voor alle andere en eerdere boeren. Eerst goed de waar keuren voordat je een aankoop doet, zo hoort dat. De naam van het programma dient wel veranderd te worden in: Een goede relatie bouw je op door elkaar eerst goed te leren kennen,en niet glijk te betasten e. Boer Geert komt over als een jofiale man,maar gaar hier in tever.

Weg met boer Geert in Boer zoekt vrouw,,. Waarom is er geen kritiek op de AIVD. Zij hadden dit kunnen voorkomen als ze alle stenen opgetild hadden. Nu is inderdaad die arme Mohammed Rabbae weer de pineut. Enfin hij heeft een goede advocaat, die Spong red hem wel van onder de steen. Waarom is mijn mening niet gevraagd?

Ik heb overal een mening over en nergens verstand van. Ik zie een hoop provocerende grensverleggende uitspraken. Y vergelijken met een madam.. Ik ben 63 jaar,maar vind niet dat een vreemde man je moet betasten ook al zoek je een nieuwe partner,zou hij betast willen worden? Wat stellen jullie je aan zeg. Ze staan erbij en kijken ernaar. Hij maak er teminste werk van. Kunnen de andere boeren een voorbeeld aan nemen. Daar gebeurt tenminste wat. Maar ach, hoe zeggen we dat, het stokske staat zoals men het vasthoudt.

En met veel handen maakt men daar licht werk van. Dan is de gang naar de rechter — ook bepaald niet gratis — gauw gemaakt. En dan is het huilen, jaja! BZV heeft besloten een nieuwe single uit te brengen — ze waren ooit samen maar nu is ze weer single — ze ligt binnenkort bij de plaatselijke schijvendump. Pech voor de schrijver, maar van iedereen die Diederik heet weet iedereen bij voorbaat al dat die vanalles uit zijn duim zuigt.

Ik begrijp niet dat vrouwen uit de risicogroep van jaar zich niet preventief laten aanranden. Een nationaal aanrandingsprogramma zou tenminste enige bescherming bieden tegen de psychische overmacht van boeren zoals G.

En gelukkig zijn er ook genoeg opofferingsgezinde aanrandingsvrijwilligers bereid aan dit nobele programma mee te werken, Veel meer bv. Niet de aangewezen figuur om Boer G. Die boer Geert per direct uit het programma ontslaan, de klojo maakt het programma helemaal kapot, het is een onbeschofte hurk. Mensen stel je niet aan,,je gaat hier toch vrij willig aan beginnen. Wat zijn wij Nederlanders tegenwoordig een stelletje zeikers.

Kunnen we niet hebben dat een programma goed gaat? Hebben we niets anders te doen? Deze vouwen zijn oud en wijs genoeg, als je het niet bevalt ga je toch weg! Sterkte met dat gezeur!!!!!!!! Schuiling, komt u uit Meppel, of het nabijgelegen Staphorst, of misschien zelfs uit het Friese Zwolle? Nou ja, die Geert vond ik meteen al een vies en raar mannetje. De boeren zijn merendeel in een psychologisch isolement terechtgekomen, en weten niet meer wat ze willen.

Er bestaat een heuse identiteitscrisis. Hoe kan het boerenbedrijf integer voortgezet worden? En je kunt ook niet van iedere boerderij een museum maken. Het belangrijkste probleem is dat de boeren geen zonen meer krijgen, alleen maar dochters, hoe kan dat?

Een ware hedendaagse tragedie. Boer g ik vind je maar een vies oud manneke die maar aan 1 ding denkt en dat is je pik achterna lopen ga naar een hier en betaal voor de sex maar ga geen vrouwen aanranden bah vanaf de eerste aflevering kon ik al van je kotsen. Schokkend dat ik op deze site niks lees over die jongen van 16 die door 80 vrouwen was misbruikt. Juist Geert ik ga een tang mee nemen en een riem ,als ik ooit een date doe!

Je bent zeker nooit die schuur uit gekomen ,en altijd alles donker in de bedroom gehad? Jammer je snapt het niet he??

Maar ook een beetje aan boertige nonchalance en onevenwichtige inzet van X en Y-chromosomen in de zaadteelt. Wordt Yvon Jaspers dan ook gelijk omgeschoold en omgepoold? Wat is dit ….? Zit met grote ogen de reacties te lezen… weet niet wat er in sommige mensen omgaat, maar er zijn er duidelijk een paar flink ontspoort… heb geen reactie hiervoor… maar over het artikel zelf.. Toon reacties Alle reacties. Reactie annuleren Reactie Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De onderste steen moet boven komen, zou Mark Rutte wel zeggen. Dan kunnen we die steen mooi gebruiken om de doofpot hermetisch te sluiten. Waarom mijn steen optille? Laten mij tog lekker slapen. Waarom ikke de pineut. En er niets van weet Waarom van die rare reacties. Lieve trouwe de Speldlezeressen, Vertel mij wat over dat geile ding Yvonne Jaspers! Facebook kaput gemaakt vandaag staan allang in Koran vertelt: De emancipatie is te ver doorgedreven.

Het is gemeen en slecht om over een mooi programma te roddelen. Wij respecteren Yvon, zij geeft ons veel kijkplezier. Toen ik het Arabische schrift vertaalde, kreeg ik spontaan een stijve, er staat: Hier is de echte vertaling: Nederlandse boerderijen moeten gestraft met Shtayyeh voor Huisvesting en Openbare Werken.

Als de onderste steen boven komt, stort de boel in elkaar. Geile Geert schijnt ook gesignaleerd te zijn in het sexhotel te Valkenburg. Of was het Meppel?? Meppel meppel meppel, ik hoop dat Boer G. Krijg ik nog eens eten of hoe zit dat? Zeg zich Boer noemend stadsmens, Denk jij nou echt dat boeren achterlijk zijn en een vreemd soort koeterwaals spreken? Natuurlijk ging het wel eens fout!

Risico van het vak. Ja ook gij Caesar. Sua culpa, sua culpa, sua maxima culpa, Bredero! Hej mensen van De Speld, Wa denkt u dadde ge me zo effe op de kompjoeter ken zetten ofzo? Louis Paul Boon was een zeer bewuste linkse socialist met anarchistische trekjes. Een individualist die solidair bleef met de werkende mensen in de volkswijken van zijn Aalst.

Hij had een grote belangstelling voor seks, erotiek, porno en begreep het belang hier van voor mensen die eeuwenlang door het Christendom met een diepgeworteld zondebesef opgezadeld waren.

Een succes en weldenkend Vlaanderen zag de verloren zoon al naar de stal terug keren. Dat was buiten deze gevelschilder gerekend.

Hij smeet weldenkend Vlaanderen Mieke Maaike in de smoel. Ook onze vriend, vice-gouverneur Ludo Helsen denkt aldus. Een groot deel van het afgelikte decoratieve ouvre van het fabriekje Mara, heeft de vrouw als thema. De vrouw in alle mogelijke pseudo-erotische houdingen die haar als lustobject tonen. Menig CO van een multinational heeft die brol in zijn kantoor hangen. Het Antwerpse Provinciehuis heeft zelfs een Pol Mara zaal.

Mara verkocht zijn vrouwen professioneel. En meisjes verkopen doen niet alleen pooiërs. Niet alleen Burgemeester Patrick Janssens zwenkt met de hete adem van het VB in de nek meer en meer naar rechts, ook het Provinciebestuur doet liever aan preventieve censuur dan de mogelijke kritiek van enkele half seniele puriteinen het hoofd te bieden.

Louis Paul Boon was geobsedeerd door de kracht van vrouwen. Door hun persoonlijkheid en seksuele energie, waarbij het pietje van een man maar bleek afsteekt. Het orgasme van een man betekend niets in vergelijking met de meerdere orgasmes van een vrouw. Darwin zal dat in zijn evolutieleer kunnen verklaren. Boon begreep vrouwen en had er respect voor. Antwerpen wordt steeds meer een bekrompen nest.

Enkele maanden geleden liet Burgemeester Janssens SP. Over de amper twaalfjarige Mieke Maaike: In vele werken van Boon komen die meisjes voor, als fabrieksmeisjes, als meisjes uit de volkskroegen, meisjes in kroostrijke gezinnen waar kinderen in één bed slapen, hoertjes… Zijn werk is verwant aan het naturalisme van de socialistische schrijver Piet Van Aken uit de Antwerpse Rupelstreek Boom, Willebroek met haar steenbakkerijen waar jonge fabrieksmeisjes op hun eerste werkdag door de ploegbaas ontmaagd werden.

Voor Boon was een vrouw, een meisje, geen dier. Voor Boon had een vrouw recht op een eigen leven, niet als slavin van de man. Dat is respect hebben. Je leest hoe Boon dat betreurd en er zich woedend om maakt. Mieke Maaike wordt volwassen, de kerk doet haar werk en de jonge vrouw is klaar om te koken en te baren.

Ook Nabokov beschrijft de relatie van een oudere man met een dertienjarig meisje. De stijl is subtiel. Maar ook Lolita is een zelfbewuste jonge vrouw. Het Vlaams kot was te klein… http: Hij had dat cynisme nodig om recht op te blijven staan, onze gevelschilder uit Aalst.

Wie nu deze verzameling ziet, vraagt zich af of vice-gouverneur Helsen en zijn geestesgenoten wel goed bij hun hoofd zijn. De schrijver Stefan Brijs weet het. Om het af te leren.

De bijna twaalfjarige is in een kamer met de paps van haar vriendinnetje. Er zal een optocht door de straat trekken carnaval in Aalst? Ze heeft bewust en te kort kleedje aan en draagt geen broekje. Ze buigt zich voorover door het raam om naar de stoet te kijken. Ze toont haar kont… En ze weet het. Zo kon hij niet alleen me kont maar ook nog, als hij wou, me kutje zien dat als een gebarsten perzik met dons bezet was geraakt.

Hij legde gewoon, bijna alsof het bij toeval gebeurde, de hand tegen me bil aan, en liet ze daar rusten. Hij taste me hele reet af, bleef aan het strontholletje haperen en streelde daar een hele poos het voor hem misschien lieflijk aanvoelend grotje.

Hij haalde de vinger van me strontholletje weg en nam schroomvallig, zoals mevrouw Courths-Mahler zegt, me muisje in de hand. Hij omvatte het helemaal, hij kneep er even in. Me prille borstjes gingen op en neer in me kleedje en met niets ziende ogen keek ik de straat in, naar de historische stoet of wat het ook weer was.

...


Ik begrijp wel wat hij bedoelt.. Veel mensen denken hetzelfde, maar het is niet politiek correct om dat luidop te zeggen. Dat is niet de bedoeling he, het is gemakkelijker om hooivork- en fakkeltje te spelen.

Eerder nog werd "tentsletjes" tot woord van het jaar werd verkozen. Vergeleken met sommigen op dit eigenste forum is Boef een hele beleefde jongen: Veel mensen denken dat helemaal niet, de meerderheid bestaat namelijk niet uit holbewoners of religieuze randdebielen.

Dat " u begrijpt wat hij bedoelt" zegt iets over u, niets meer of minder. Moet echt iemand hier uitleggen dat" rapteksten" en vrouwen hoeren noemen, die je nota bene uit de shit hielpen,niet hetzelfde zijn? U moet uzelf zo niet schofferen Ondankbare zwijnen Zo zie ik het graag, nagel op de kop! Blijkbaar snap jij ook al niet wat politiek correct wil zeggen? Anders had de leugenpers het wel stil gehouden ipv van de daken te schreeuwen dat deze brulkikker geboycot werd omdat hij zegt wat zijn bijgelovige minderheid denkt.

Het wil met dat soort toch maar niet doordringen dat vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen, dat dit wét is maar het toont weeral eens het tekort aan IQ, de minachting en respectloosheid, zowel voor vrouwen als voor de wet En als jij hetzelfde denkt, dan mag je met die gelijkgestemden en de algerijnse marginaal ophoepelen want dan hoor je hier niet thuis!

Die blijven mekaar dekken Maakt niet uit wie wie dekt, de publieke opinie zal het weleens heel duidelijk maken: Dat em nu maar islamitische festivals organiseert, die muziek verbiedt!! Organisatoren laten boef nog steeds optreden maar het publiek pikt dat niet: Dat vat hun plan dan ook mooi samen: Dat zal de respectloze aangebrande sukkel leren om de helft van de wereldbevolking te schofferen.

De wet zegt ook dat je niet mag stelen en moorden. Ga jij elke keer als er een diefstal gebeurt er een heel schijnproces van maken en die persoon publiekelijk belachelijk maken dan ga je zeer veel werk hebben. Ken je wel het verschil tussen een rechtstaat en willekeurige lynchpartijen? Die Boef kan gewoon een topadvocaat inhuren en dat MNM mens aanklagen voor duizenden euro's wegens laster.

Iedereen is gelijk voor de wet. Dus ik kan ook beginnen met allerlei lynchpartijen en rechtszaken tegen vrouwen die tijdens hun roddelkrans zich uitlaten over bepaalde mensen Dan is het einde zoek en het is pure tijdsverspilling. Ga wat roddelen tijdens je theekransje en val er niet de hele samenleving met lastig Meer dan hoeren en kut komt er niet uit. Op FB zegt een vrouw ongezouten haar mening over dat stuk verdriet. Hallo Droef- eh, Boeftoeter! DroeftoeterUP-date; de jarige dame uit Eindhoven die "rapper" Boef een lift gaf, heeft nog geen bedankje noch excuses van hem gekregen.

Haar reactie op zijn filmpje op Insta werd verwijderd en ze werd direct geblokkeerd. Ondertussen publiciteitstuntelt Boef gezellig verder waarbij hij keer op keer alle vooroordelen bevestigt.

Zijn vriendjes zijn te dom om een bandje te verwisselen of om hem op te pikken, maar de reddende dames durven niet met naam en toenaam in de krant uit angst voor represailles vanuit zijn vriendengroepje. De hamvraag van vandaag; moeten "wij" iemand als Boef serieus nemen? Boef stond met pech langs de weg, en was niet mannelijk genoeg om zijn eigen bandje te verwisselen.

Dus het bontkraagje werd in de nek gelegd en het duimpje ditmaal zonder een waaier van kleurenkopietjes van briefjes van EUR ,- in de lucht gestoken. Drie aardige, onafhankelijke Hollandse dames die hier in het Westen helemaal zelf mogen weten of zij tot laat in de nacht blijven dansen en wat voor jurkjes ze dragen, besloten te stoppen om het Boefje uit de brand te helpen.

Ze brachten hem helemaal naar zijn optreden. In plaats van een bedankje, een leuke bos bloemen of een uitnodiging om vooral nog gezellig van het optreden te genieten, werden ze en passant door deze knul op Instagram uitgemaakt voor "kech", iets wat in het Arabisch vertaald zoiets als "hoer" betekent.

Boefje heeft namelijk -als keurige, normen en waarden respecterende man- geen hoge pet op van de onafhankelijke, Westerse vrouw en zijn eerlijke filmpje met zijn heerlijke uitspraken geeft op perfecte en niet mis te verstane wijze weer hoe het gros van dit soort tiepes daadwerkelijk over vrouwen denkt.

Boefje, zelf volledig vrij van onfatsoenlijk gedrag -hij springt dronken op politie-auto's, zong over de dochter van een rechercheur "Ik neuk jouw dochter. Het is een fijne en serieus prima wetenschap om te lezen en te horen hoe mannen uit het Boefjesegment daadwerkelijk over de rest van Nederland denken.

Het maakt niet uit hoeveel buurthuizen er worden geopend, rapwerkgroepjes georganiseerd worden, trajecten worden aangeboden, podia's worden gecreëerd en tv-programma's aan dit soort Boefjes worden besteed.

Je blijft altijd een hoer. En als deze meiden waren doorgereden, dan waren ze geen hoeren maar racisten geweest. Voor de volledigheid een fotootje van Boefje erbij. Precies zoals hij is. Iemand die je een stuiver moet toewerpen en vooral hard voorbij moet rijden. En natuurlijk mogen alle Vrouwen dit bericht delen.

Of je nu in slobberbroek, leren broek, netpanty, korte of lange broek dan wl rok of lekker zonder broek of rok of slip loopt. Power aan de vrouwen! Ik heb het genoegen het bedoeld uilskuiken niet te kennen, maar ik heb er net iets over gelezen in de onlineversie van een Vlaams lokaal dagblad, meer bepaald in een artikeltje dat gaat over het door festivalorganisatoren van hun programma afvoeren van betrokkene.

Eerlijk gezegd verbaast het mij uitermate dat dergelijk rapaille kennelijk zelfs in zogenaamd normale omstandigheden ooit geprogrammeerd wordt op muziek nou ja festivals….

Hersen- en cultuurloosheid is weliswaar van alle tijden en kleuren. Het doet in ieder geval denken aan de meestal uit de bek stinkende pummels wier gebrek aan opvoeding en verstand hen doet geloven dat paraderen met een grote auto of een sommetje geld hen als bij wonder voldoende klasse verstrekt om zowat elke vrouw of dame te kunnen krijgen, en die derhalve nooit zullen snappen dat een plouc die uit een limousine stapt nog steeds een plouc is, en een heer die wel eens bescheiden gebruik maakt van een doordeweeks Renaultje daarom niet minder heer is, wel integendeel.

Boef is een schoft, daar is geen discussie over. Maar hoe naïef ben je als dame om zo'n reptiel op te pikken langs de kant van de weg? Dat belachelijk maken doet de leugenpers elke dag maar heel selectief, enkel wat niet politiek correct genoeg is.. Jaja, als er geen argumenten te vinden zijn voor als de waarheid pikt, dan nemen sukkelaars hun toevlucht tot ad hominem, meestal gevolgd door scheldpartijen uit pure onmacht Áf, bobby, terug je hok in That was not how it happened: Ze wil wel een en ander rechtszetten.

Zo boden ze Boef niet spontaan een lift aan, maar vroeg die daar zelf om. De twee vroegen aan haar of we hen wilden meenemen. Wij zaten er niet echt op te wachten, het was al laat. Maar voor haar hebben we het toch gedaan. Ah, jij gelooft dit ook echt? Toch maar even afwachten hoe de organisatoren gaan reageren. Het duurt nog wel een tijdje voor de festivals beginnen. Moest het nu gaan over een autochtone zanger die allochtone vrouwen schoffeerde, die zou zijn carrière wellicht voor een tijd mogen vergeten.

Voor De Strangers was destijds een optreden op een Vlaams Blok feest voldoende voor een jarenlange boycot. Zoveel vrouwen zijn pro "open grenzen". En nu hebben die vreemdelingen ook afgedaan, alleen zitten wij er nu wel mee Wat aantoont dat je vrouwen geen grote beslissingen mag laten nemen. Boef zingt al jaren over hoeren en sletten, wat is het probleem? Ze staan allemaal met hun doos half ontbloot en half open op zijn concerten. Die man weet gewoon waarover hij praat. Hier zit nogal van dat respectloze, onopgevoed gespuis precies.

Jullie vaders hebben slaag nodig dat hij je geen respect aanleerde voor vrouwen. Wat zeggen jullie moeders als ze hoer en slet genoemd wordt door haar zonen? Respect moet je verdienen. Wanneer slaan de stoppen eindelijk volledig door? We zullen een weddenschap doen. Ik geef je een weekje Nu wordt het nog mooier. Niet Boef is in de fout maar wel al wie kritiek heeft op die uitspraken van dat ranzig krapuul.

Abou Jahjah neemt het op voor Boef: Elementaire beleefdheid lijkt me een vrij normaal gegeven. Niet iets wat geplaatst hoort te worden in uw denktrant. Ach, er moet niet meer aandacht gegeven worden aan Jahjah dan wat hij waard is.

Naar vaste gewoonte zoekt hij de polemiek. Mij is altijd dat dubbelinterview met FdWinter en hem bijgebleven. Hij glunderde als hij door een felle uitspraak de ander op zijn paard wist te krijgen. Onderschat de intelligentiegraad van Jahjah niet, net als zijn listigheid. Blijkbaar had de bedenkster van de "term" tentsletjes weinig respect voor de andere vrouwen hun activiteiten op de festivals. Dergelijke woorden komen natuurlijk niet uit de lucht vallen.

Gewillige vrouwen hebben al altijd bestaan, net zoals er ook altijd mannen hebben bestaan die een gemakkelijke prooi zoeken. Waarom zou dat nu anders zijn? Men heeft het voortdurend over 'verkeerde uitspraken' van dit crapuul. Maar het is verdorie zijn gedachtegoed, ontsproten aan de vrouwonderdrukkende islam. Hetzelfde met die Egyptische voetballer van Anderlecht, die alle vrouwen op een foto wegkleurde.

Dat werd afgedaan als een verkeerde 'beoordeling'. Valse excuses volstonden toen, maar zijn achterlijk gedachtegoed bleef. Islamieten schatten hun geiten hoger in dan hun vrouwen. Opvallend dat de politiek correcte bende daar nog nooit door 'geschokt' is geweest. Gisteren nog een artikel gelezen over een Algerijnse islamitische sekte, waar vrouwen volledig bedekt zijn, behalve één oog!

Mensonterend, het zijn zelfs folterpraktijken. Maar over de islam geen kwaad woord natuurlijk. Het enige wat nu anders is dat een bekende allochtone persoon dat zei. De Nederlandse rapper Boef is niet de enige die niet veel aanleiding nodig heeft om meisjes als sletten weg te zetten.

Het schrikbeeld van de slet — de vrouw die zo fout is dat ze verstoten wordt — zit nog sterk in de hoofden, van jongens en van meisjes, ongeacht hun afkomst, godsdienst of opleiding.

Er zijn geen objectieve criteria. Ben je een slet als je een nauw aansluitende broek combineert met een diep decolleté? Ben je een slet als je met vier jongens muilt op één avond? Als je seks hebt op een eerste date? Word je een sloerie als je met je 27ste man slaapt, of als je die 27 mannen in één maand tijd naar je kot sleept?

Niemand weet waar de grens ligt, wat het extra moeilijk maakt om je eigen gedragingen in te schatten op het sletgehalte. Vandaag moet je dus bang zijn om dat dus extreem sletterig te vinden want ze zijn nog steeds aan het zoeken waar de grens ligt tussen sletterig en gezond jeuk tussen de benen.

Neen, het grote verschil is dat hij bijt in de hand van wie hem helpt. Dat vind ik trouwens veel erger dan zijn losgeslagen machopraat die je ongetwijfeld ook bij bepaalde autochtone mannen wel vindt. Schijnbaar ontgaat het sommigen dat je bij zulke zaken met twee bent. Waarom dan alleen over de ene kant spreken? Stank voor dank is al zo oud als de straat. Wat is dan uw punt? Dat is precies mijn punt.

Ik ben echter geïntegreerd en probeer quasi dagelijks mijn taal bij te schaven. Kan je aangeven wie of wat "elementaire beleefdheid" definieert?

Volgens de online versie van Van Dale betekent "elementair": Wat mij niet duidelijk is wie de basis of het elementaire van beleefdheid definieert. Ik raad u het boekje van t'Serstevens aan, "Savoir-vivre in dagen". Met dank voor de leestip. Bepaalt voor jou Anne T Serstevens het elementaire van de beleefdheid? Hoe ga je het gedaan krijgen dat iedereen Anne T Serstevens leest en naar haar schrijven handelt? Dus jij weet niet wat elementaire beleefdheid is?

Nou, ergens geloof ik je wel, het zou immers veel verklaren. En daar gaat het uiteindelijk om. Hopelijk leert u iets bij!

En rapper die een vrouw een hoer noemt. Dat is du jamais vu. Hij scheldt ook schooldirectrices uit voor kankerhoer. Veel vrouwen vinden het terecht dat mensen die recht hebben op het statuut van vluchteling dit ook krijgen. Dat betekent niet dat vrouwen dan vinden dat mannen hen mogen aanranden of beledigen. Misschien is het verschil wat lastig voor u, want je intelligentie moet wel iets hoger zijn dan dit van een pinda.

Voor de rest is uw mening over vrouwen te achterlijk voor woorden en ronduit beledigend, opnieuw eerder uw probleem dan dit van vrouwen.

Volgens uw redenering is iedereen die ook danste op" cocaïne" van Eric Clapton een snuiver, en wie ooit " cream " van Prince goed vond , een vrouw die wel verkracht wil worden. En daar moet je discussie mee voeren, jongens toch Het gaat hier over het vrije woord, de gedachten zijn vrij. Zo'n boef kan je ook gewoon negeren maar je geeft hem zo gratis publiciteit. Een eeuw geleden was het ook normaal dat er over geen enkel gevoel werd gesproken. Wie wel zich open en bloot uitte was een raar figuur.

Je kan gevoelens bannen uit de maatschappij maar dan beginnen ze ondergronds te etteren. Hetzelfde met het vrije woord. De meest extreme gedachtengoeden beginnen dan ondergronds te etteren en mensen gaan extreem rechts of extreem links stemmen. Als je vrije gevoelens bant krijg je nog grotere hysterie en waanzin over zaken zoals koude koffie.

Laat die boef zijn mening hebben en zijn frustraties wat ventileren via het vrije woord. Dat jij of een paar andere grieten dat persoonlijk neemt zegt veel over jou. Ben je mss stiekem ook een klein sletje die haar seksuele macht uitbuit over de "pinda's".

Het importeren van vreemde culturen en religies die haaks staan op de principes van de verwijfde mannetjes van hier is pure zelfdestructie. Heren als boef zijn geen vluchtelingen met opgeblazen buikjes en vliegen op de oogballen: Je kan in het leven dergelijke beslissingen niet maken op basis van je cyclus, op basis van je hormonen of emoties.

Immigratiebeleid moet je overlaten aan mannen, niet aan een horde hormoonbommen die onbewust zoeken naar het beste sperma. Mannetjes als boef komen uit culturen waar de mannen dominant zijn. Dat gaan jullie heus niet veranderen, of die mensen "herkweken".

Nee hoor, op basis van dergelijke vooroordelen en geroddel trek ik geen conclusies. Dat is nu net iets waar vrouwen erg goed in zijn, interessant dat je dergelijk voorbeeld uit je hoed tovert. Jullie bazige, dominante, feministische vrouwtjes moeten zich niet moeien in een immigratiebeleid van een land.

Niet voordat jullie in staat zijn om huizen te bouwen, of een bokaal confituur open te draaien. Op dit moment worden mannen aan de lopende band gebrandmerkt als verkrachters, monsters en aanranders, binnen die vreemde metoo beweging. Vrouwen hebben hun stempel gezet op het migratiebeleid met alle gevolgen van dien. En nu moet ik deze koeien beschermen tegen "boefjes"? Staan de begrippen beleefdheid en liefde tussen man en vrouw dan voor hetzelfde? U hebt precies niet al te positieve ervaringen met vrouwen gehad.

Sedertdien wat verzuurd geworden? Zo een fenomeen heeft niets te maken met liefde Het is altijd gemakkelijk om iemand te bestempelen als verzuurd wanneer die zijn mening geeft. Ook dat is een vrouwelijk trekje. Ik ben nog in 2 romans bezig en jouw leestip is niet het volgende boek op mijn lijstje. Wat hoop jij dat iemand zou kunnen bijleren uit het boek dat jij voorstelt? Scheidingen hebben vaak heel veel met liefde te maken: Of een partij werd bedrogen in de liefde.

En ongetwijfeld zullen er wel scheidingen voorkomen die er om andere redenen zijn gekomen. Daar twijfel ik niet aan. U zult het wel zien. Jouw boekbespreking valt me tegen. Ik ga het niet om mijn te-lezen-lijstje zetten. Ik wist van bij het begin al dat er geen echte belangstelling was. Maar niet bij de dierenliefhebbers. Rapper Boef blijkt een nog grotere boef dan wij al dachten.

Nadat hij eerder deze maand werd opgepakt voor opruiing in Tilburg, wordt meneer nu in de wakkerste krant van Nederland beschuldigd van uitbuiting en dierenmishandeling. Feit is dat deze kerel volledig is uitgezongen. Nergens komt hij nog aan de bak. Hij kan gaan grazen in de wei. Ik denk dat u vooral eenzaam moet zijn, vrouwen met enig verstand lopen om mannen met een mening zoals jij met een grote boog om heen.

Mogen alle mannen die geen huis kunnen bouwen ook niet stemmen? Want zo " bemoei je jezelf met het beleid" of had je daar nog niet over nagedacht?

Mocht je een probleem hebben met je bokaal confituur, klein gaatje maken in de deksel, zo open. En dat voor een moslim! Bwah, dat is allemaal tijdelijk. Ach ik ben vrouwvriendelijk maar ik heb genoeg vrouwen zonder verstand gepoept omdat ze een mooie carrosserie hadden. Niet de vrouwen sublimeren. Er zijn er van alle soorten, om te consumeren en weg te gooien en andere die je een tijdje kan houden of uitzonderlijk die je in huis pakt.

Weet je wat het probleem is met mannen??? Vrouwen gooien geen kinderen weg. Ach ik heb er nog gemaakt die op een andere trouwboek staan.

Natuurlijk gooien ze die niet altijd weg. Soms wel als ze nog hun studies moeten afmaken en ze verstandig genoeg zijn om het kind hun toekomst niet te laten verbrassen.

Ik ken die zever wel. Jullie geloven werkelijk jullie eigen leugens en verzinsels. Er is geen sprake van elementaire beleefdheid in een maatschappij waar scheiden hip is en waar bitches en dramaqueens de plak zwaaien.

Moederinstinct ophemelen tot iets sacraal terwijl het pure biochemie is. Dat is je programma. Mannen hebben hun programma; het blind achterna lopen van hun testosteron. Dat noemen ze de natuur, biologie. Het verschil is dat sommige mannen bewust zijn van hun programma. En dat vrouwen wel onbewust weten dat moederliefde een kwestie van hormonen is maar het verdringen om hun ego niet te veel pijn te doen Ach teveel vrouwen buiten hun seksuele macht uit. Dat noemen ze sletterij, wat gemeen en vals is.

Zonder de power van hun kutje kregen ze keer minder dingen gedaan van mannen Niks wat het vuistje niet kan hoor. Je hoeft je niet te laten verleiden door die gruwelijke wezens.

En als je eigen apparatuur het niet voor elkaar krijgt, er zijn genoeg andere mannen die je wel willen helpen. Een puberende jongen heeft een overdaad aan hormonen. En als er dan zo'n vleugje pruim in de lucht hangt , dan is er niet veel denken meer aan. Dan doet het kleine kopje de job wel. Indien TV verslaafde in die groep "mannen" valt, is het wel te vergeven.

Maar blijft mijn uitspraak wel staan als een paal boven water of uit de broek. En jij denkt dat die vrouwen zich lieten neuken, voor een andere reden, dan je zelf had? Misschien vonden ze jou ook enkel maar goed voor een wilde nacht. Of dacht je vrouwen er een andere mening over mannen op nahouden? Die heb je ook voor puur genot, voor een tijdje, een beetje, of helemaal. Eindelijk een normale mens!

Wanneer je dit forum zo leest zijn er dus echt mannen die bang zijn om tussen twee tieten dood geslagen te worden, om vervolgens aan één teen het hol in gesleept te worden om slavenarbeid te verrichten, en daarna terwijl ze echt niet willen bereden te worden door een madam met een snor! Je zou voor minder vrouwenschuw worden ;-. Je zou voor minder vrouwenschuw worden ;- ben niet verder geraakt dan tussen de twee tieten hoor: Zonder de power van hun kutje of dank zij de non-power van onze grote helden die zich door een kutje totaal van streek laten maken???

D afgeleid door natte vrouwen daaraantegen Zie je wel, regen! Een koppel op een brommer; de jonge man reed heel dwaas en wist blijkbaar niet heel goed waar hij naar toe moest. Mijn man vroeg zich af wat hij deed Ik antwoorde dat hij gewoon zijn penis volgde Hier komen afgeven op vrouwen omdat sommigen hun kut gebruiken of misbruiken Waarom kan dat zo gemakkelijk bij ons??? Hewel omdat we overwegend in een mannenmaatschappij leven waarbij het zicht van een kut het verstand van vele mannen in hun broek doet zakken Heb ik niet gezegd; maar zij hebben wel geen hele maatschappij achter zich waar ze de grote baas kunnen spelen Vrouwen die hun sexualiteit niet de baas kunnen klimmen niet omhoog maar vallen meestal heel diep Gelukkig maar ;- zij na wa kalm Alice!

Daar zeg je wat.. Kortom, hetzelfde gedrag met andere maatstaven beoordeeld? Nu , er zit wel een verklaring achter, mannen die hun zaad zo veel mogelijk verspreiden hebben de grootste kans op nakomelingen. Vrouwen die van verschillende mannen zaad ontvangen maken de zekerheid kleiner, dat ze zwanger is van jouw zaad, want die zekerheid willen mannen wel hebben. En dus wordt er van vrouwen zaken verwacht zoals het maagd zijn, jezelf bedekken zodat niemand je nog ziet, zelfs zwanger worden zonder seks, zoals de bijbel getuigt.

De seksuele drive wordt dus bij vrouwen als bedreigend gezien, wat leidt tot verschil in moreel oordeel over hetzelfde gedrag. En ookal slaat het vandaag de dag nergens nog op, het is zo oud en ondersteund door religie, die angst voor vrouwen, dat binnen samenlevingen die dubbele maatstaf de norm is gaan bepalen. Collectieve gedragspatronen buigen moeizaam om, en al zeker wanneer er minderheden bijkomen die de scheve opvattingen over mannen en vrouwen als onbespreekbaar, omdat het religie is, in stand houden en zelfs weer tot norm proberen door te drukken.

Zo oud is de uitvinding van geboortecontrole die massaal kan worden toegepast niet, vrouwen hadden dus zelf belang bij het in stand houden van die normen. Zwanger worden was al een ramp wanneer je niet getrouwd was, met de reputatie van slet zeker. Nu verloopt het nog moeizamer, omdat er steeds meer mensen bijkomen die over religie beginnen, in plaats van redelijk denken. Dat kan ik begrijpen. Het is gewoon de geschiedenis, want wat is cultuur anders? En kijk maar eens op dit forum en welke uitspraken sommigen steevast doen over vrouwen..

Dat speelt natuurlijk mee, maar niet alleen dat Zolang Gaia de moeder van de hele schepping was kwam de eerste rol in de samenleving toe aan de vrouwen Ze hebben Gaia, de moeder, waar geen enkele man boven stond opgeheven tot het niveau van Godin met het mannelijke als stormgoden om haar te beschermen En wij bevinden ons, hopelijk, in de laatste verkrampingen van dat mannelijke onvolwassen en dwaas overwicht De zoon is volwassen geworden en moet nu dus de rol van de vader, de oppergod overnemen Zolang het over vrije keuzes gaat, ok Maar als je je eigen sexualiteit niet meer de baas kunt, is de vrije keuze automatisch uitgeschakeld Wat wil je zeggen met " je eigen seksualiteit niet de baas kunnen"?

En wat maakt dat je dit ziet als " geen vrije keuze meer hebben"? Wanneer je omdat je je eigen seksualiteit niet de baas kunt handelt uit dwang, ben je dan geen psychopaat met seksuele problemen? Sorry, beetje te zweverig voor me Marie, dat gedoe met Goden. Die handelen niet dwangmatig hoor. Ze bepalen nog altijd waar, met wie en wanneer je seks hebt. Het dwangmatige zit niet in het handelen maar in extreme nood tot seks, meer dan gemidddeld in vergelijking tot anderen.

Seksverslaafd is een containerbegrip, De drang is dwangmatig maar in het handelen zit wel vrije keuze tenzij er bijkomende problematiek is, zoals andere psychische problemen, mentale of fysieke beperkingen Wanneer jij iets hebt wat de ander wil, heb je altijd macht, maar je beslist wel zelf wat je er mee doet! Wanneer dit wederzijds is heb je een leuke tijd. Het gaat niet over wel of niet goden, god Het gaat over de geschiedenis van het mensendom dat we tot ver in het verleden kunnen terugvinden door het nagaan van de evolutie van sommige godsdiensten Denk je niet dat vele vrouwenmishandeling juist daar te vinden valt???

Hoe kan een vrouw met gezond verstand aanvaarden dat ze zo uitgebuit en mishandeld wordt Een goede vraag, Marie. Nu spreek je dus over seksuele macht. Mannen rond je vinger winden en bespelen zoals een piano zoals een goede slet het betaamt. Alle vrouwen doen dat in meer of mindere mate.

Mannen hebben een machtspositie in de maatschappij die dan is verworven via sluwe spelletjes en politiek. Vrouwen willen freeloaden en bespelen machtige mannen. Alsof mannen met hun lichaam sexy kunnen zijn?! Sexy zijn is voor vrouwen, dus sletterij is voor vrouwen. Mannen staan geil, meer niet Bij vrouwenmishandeling gaat het niet om mannen die hun seksualiteit niet kunnen bedwingen en dus dwangmatig handelen, maar om macht, angst, onmacht, en haat, frustratie.

Vrouwen die dit aanvaarden hebben vaak een laag zelfbeeld, zijn bang, durven niet hopen op anders en beter. Ja, mannen kunnen verdomd sexy zijn en ja, met hun lichaam. Bent u nooit geweest? Mannen winden evengoed vrouwen rond hun vinger, maar niet alle mannen doen of misbruiken dit.

Sexy vrouwen zijn niet sletterig, man toch, uit welk hol kruipt wie zo denkt? Heb ik dat gezegd? Het gaat over het bespelen van een man zoals een piano. De "vrouwelijke charmes" in de strijd werpen. Allemaal verbloemingen van 1 ding, slet spelen.

Maar ik ken het ondertussen. Neen betekent ja bij elke vrouw. Je hebt zelf dus al veel slet gespeeld ik zie geen andere manier hoe jij anders zo het overduidelijke kunt ontkennen? Hé Willumpie, nao nie goan lope zegge woarde dege niks venef wit! Ik ben verdummene ginnen Fries! Ik ben nenne Broabander jonguh!

En mense ven dn Speld, hao uwen bakkes tog! Denkte gij nao egt da gij ennene fieloosoof ben? Me oew gepeupel ovur diskriemenazi! He, da zegt ennene Broabander, he! Dan zie de de wel! Dit gaat helemaal nergens over gewoon soft gedoe. Advies is uiteraard niet gratis ik moet toch ergens geld genereren om mijn advocaten te betalen.

Ja jonge Bill Cosby wa wilde ge nao wur van muj? Welkenne bettere metoodes hedde gij? Ge goat tog nie dennen meediaa glooven? Neum de mar kontakt me muj op als da de ge durft! Vooral reacties van mensen zoals Caesar…. Iedereen die zich op welke manier dan ook inlaat met dit TV-programma — zij het als deelnemer, als presentatrice of als kijker — verdient het om aan een melkmachine te worden gehangen, onvrijwillig geïnsemineerd te worden en uiteindelijk te worden vermalen tot half-om gehakt uiteraard vermengd met hoogwaardig kwaliteitshondenvlees.

Ten slotte nog een praktische mededeling voor de 4,2 miljoen getuigen: Vroeger rook ik met de neus of de vrouw tochtig was of nie. Bij kinderwens viel al snel het gulden schot. Toen er genoeg kinderen waren was het daarentegen een goeie anticonceptie!

Vroeger neukte een boer boer zijn varken. Het gaat nu helemaal fout met al die moderne televisie. Boer G heeft er echt een neus voor…. Uit onderzoek is gebleken dat boer G. Het gaat hier om beroepsverkrachter G. Geert, een gewaarschuwd boer telt voor drie! Hier in de Zaanstreek zeggen we: Hij is een verdachte dat betekend dat hij nog geen dader is hij is verdachte tot het tegendeel bewezen is dus nog geen conclusies trekken en wachten wat het onderzoek bewijst.

Leuk om te zien hoe weinig mensen weten wat een satirische nieuwsite doet xD Nederland wordt steeds dommer……. De vrouwen hadden het kunnen weten. Je moet niet met vieze oude mannen vanbuiten de stad corresponderen. Ja Stiksma; Geert denkt ook geluk zit in een klein broekje. Hij zoekt er goud maar vindt nog geen roestige spijker. Wel nee, gewoon wat kamfer in zijn erwtensoep doen, zoals vroeger? En die dames zijn zo triest dat ze via de media een vent moeten gaan zoeken.

Hoe zetten deze oude vrouwen zich voor schut. Boer Geert is een lichtend voorbeeld voor alle andere en eerdere boeren. Eerst goed de waar keuren voordat je een aankoop doet, zo hoort dat. De naam van het programma dient wel veranderd te worden in: Een goede relatie bouw je op door elkaar eerst goed te leren kennen,en niet glijk te betasten e.

Boer Geert komt over als een jofiale man,maar gaar hier in tever. Weg met boer Geert in Boer zoekt vrouw,,. Waarom is er geen kritiek op de AIVD. Zij hadden dit kunnen voorkomen als ze alle stenen opgetild hadden. Nu is inderdaad die arme Mohammed Rabbae weer de pineut.

Enfin hij heeft een goede advocaat, die Spong red hem wel van onder de steen. Waarom is mijn mening niet gevraagd? Ik heb overal een mening over en nergens verstand van. Ik zie een hoop provocerende grensverleggende uitspraken. Y vergelijken met een madam.. Ik ben 63 jaar,maar vind niet dat een vreemde man je moet betasten ook al zoek je een nieuwe partner,zou hij betast willen worden?

Wat stellen jullie je aan zeg. Ze staan erbij en kijken ernaar. Hij maak er teminste werk van. Kunnen de andere boeren een voorbeeld aan nemen. Daar gebeurt tenminste wat. Maar ach, hoe zeggen we dat, het stokske staat zoals men het vasthoudt. En met veel handen maakt men daar licht werk van. Dan is de gang naar de rechter — ook bepaald niet gratis — gauw gemaakt.

En dan is het huilen, jaja! BZV heeft besloten een nieuwe single uit te brengen — ze waren ooit samen maar nu is ze weer single — ze ligt binnenkort bij de plaatselijke schijvendump. Pech voor de schrijver, maar van iedereen die Diederik heet weet iedereen bij voorbaat al dat die vanalles uit zijn duim zuigt.

Ik begrijp niet dat vrouwen uit de risicogroep van jaar zich niet preventief laten aanranden. Een nationaal aanrandingsprogramma zou tenminste enige bescherming bieden tegen de psychische overmacht van boeren zoals G.

En gelukkig zijn er ook genoeg opofferingsgezinde aanrandingsvrijwilligers bereid aan dit nobele programma mee te werken, Veel meer bv.

Niet de aangewezen figuur om Boer G. Die boer Geert per direct uit het programma ontslaan, de klojo maakt het programma helemaal kapot, het is een onbeschofte hurk. Mensen stel je niet aan,,je gaat hier toch vrij willig aan beginnen. Wat zijn wij Nederlanders tegenwoordig een stelletje zeikers. Kunnen we niet hebben dat een programma goed gaat?

Hebben we niets anders te doen? Deze vouwen zijn oud en wijs genoeg, als je het niet bevalt ga je toch weg! Sterkte met dat gezeur!!!!!!!! Schuiling, komt u uit Meppel, of het nabijgelegen Staphorst, of misschien zelfs uit het Friese Zwolle? Nou ja, die Geert vond ik meteen al een vies en raar mannetje. De boeren zijn merendeel in een psychologisch isolement terechtgekomen, en weten niet meer wat ze willen.

Er bestaat een heuse identiteitscrisis. Hoe kan het boerenbedrijf integer voortgezet worden? En je kunt ook niet van iedere boerderij een museum maken.

Het belangrijkste probleem is dat de boeren geen zonen meer krijgen, alleen maar dochters, hoe kan dat? Een ware hedendaagse tragedie. Boer g ik vind je maar een vies oud manneke die maar aan 1 ding denkt en dat is je pik achterna lopen ga naar een hier en betaal voor de sex maar ga geen vrouwen aanranden bah vanaf de eerste aflevering kon ik al van je kotsen.

Schokkend dat ik op deze site niks lees over die jongen van 16 die door 80 vrouwen was misbruikt. Juist Geert ik ga een tang mee nemen en een riem ,als ik ooit een date doe!

Je bent zeker nooit die schuur uit gekomen ,en altijd alles donker in de bedroom gehad? Jammer je snapt het niet he?? Maar ook een beetje aan boertige nonchalance en onevenwichtige inzet van X en Y-chromosomen in de zaadteelt. Wordt Yvon Jaspers dan ook gelijk omgeschoold en omgepoold? Wat is dit ….? Zit met grote ogen de reacties te lezen… weet niet wat er in sommige mensen omgaat, maar er zijn er duidelijk een paar flink ontspoort… heb geen reactie hiervoor… maar over het artikel zelf..

Toon reacties Alle reacties. Reactie annuleren Reactie Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De onderste steen moet boven komen, zou Mark Rutte wel zeggen. Dan kunnen we die steen mooi gebruiken om de doofpot hermetisch te sluiten. Waarom mijn steen optille? Laten mij tog lekker slapen. Waarom ikke de pineut. En er niets van weet Waarom van die rare reacties. Lieve trouwe de Speldlezeressen, Vertel mij wat over dat geile ding Yvonne Jaspers! Facebook kaput gemaakt vandaag staan allang in Koran vertelt: De emancipatie is te ver doorgedreven.

Het is gemeen en slecht om over een mooi programma te roddelen. Wij respecteren Yvon, zij geeft ons veel kijkplezier. Toen ik het Arabische schrift vertaalde, kreeg ik spontaan een stijve, er staat: Hier is de echte vertaling: Nederlandse boerderijen moeten gestraft met Shtayyeh voor Huisvesting en Openbare Werken.

Als de onderste steen boven komt, stort de boel in elkaar. Geile Geert schijnt ook gesignaleerd te zijn in het sexhotel te Valkenburg. Of was het Meppel?? Meppel meppel meppel, ik hoop dat Boer G. Krijg ik nog eens eten of hoe zit dat?

Zeg zich Boer noemend stadsmens, Denk jij nou echt dat boeren achterlijk zijn en een vreemd soort koeterwaals spreken? Natuurlijk ging het wel eens fout! Risico van het vak. Ja ook gij Caesar. Sua culpa, sua culpa, sua maxima culpa, Bredero! Hej mensen van De Speld, Wa denkt u dadde ge me zo effe op de kompjoeter ken zetten ofzo? Loat oe helpe deur die geile bejaarde weide-koeje van oe, soepleuter! Zich Boer noemend stadsmens, Denk jij nou echt dat boeren achterlijk zijn en een vreemd soort koeterwaals spreken?Prive ontvangst rotterdam sex zeewolde

  • Lekkend kutje verkrachting sex
  • Mijn pa was een freelancer; mijn ma was lerares. Volgens de NSA zal deze informatie niet aan derden worden verstrekt. We went for dinner the second time we visited and it was outstanding to say the .
  • Allé, het racismeriedeltje wordt al bovengehaald:


Wil je mij neuken gratis sex site


grote lul in een klein kutje sexy sletjes

Geil skypen gangbang drenthe


Gewoon maar wachten tot de mannen het initiatief nemen, en dan ook nog veeleisend zijn over de openingszin en het verloop van het gesprek.

Zou makkelijker zijn als van beiden kanten initiatief werd genomen. Ben ik het helemaal mee eens wat nou emancipatie kom op vrouwen doe wat met je verworven recht.

Je moet nooit aan een Nederlandse beginnen! Ik ben 38 jr en zag met 18 jr al dat het een drama is met de vrouwen in dit landje! Dus nooit 1 gehad! Net als vele vrienden van mij. Neem een buitenlandse meid! De vrouwen in Nederland kijken alleen naar jou als jij een eigen huis, mooie auto, goedbetaalde baan liever eigen bedrijf hebt. Buitenlandse meiden zijn toch anders! Niet zo materialistisch zoals de over arrogante Nederlandse vrouwen!

Daan, Dat idee begin ik ook steeds meer te krijgen, dat Nederlandse vrouwen over het algemeen behoorlijk arrogant zijn. Erg veeleisend, denken dat ze een koningin zijn, grote zonnebril lees laskap met duckface op de foto langs een tijger of in Nepal. Begin die houding dan ook wel een beetje beu te worden ja.

Renee, goed dat je tips erop zet, maar kom op, de dames mogen zelf ook eens initiatief tonen! ZEKER wat willen ze anaal ik ben geen gay boy en daarbij vind ik het goor , ook het slap gelul hoe lang kan jij of hoeveel keer wat doen deze dames gillen kreunen op je zitten hoog uit 5 minuten dan zijn ze op, willen dat wij die zure sleuf totaal likken ze aan het spuiten brengen en hun anus likken, wat doen zij ja pijpen en dan nog zeer slecht en kreunen dat wel ga je te hard commentaar sla je ze op hun billen te hard commentaar als je zegt pak een beflapje zwaar beledigd, kan zo wel doorgaan rollen spel zelf kennen ze niet fantasie hebben ze niet ze roepen wel ik neem de leiding nou dan is het snel over , en dan de oudere dames on begrijpelijk van dik in de 60 jaar is get verdomme gewoon goor, met hun af gezakte thee zakjes en hun billen bijna op de grond hun aftakeling begint begin 30 jaar terwijl wij alleen beter worden lachen toch.

Wat een onzin loop je hier te blaten, wel eens van emancipatie gehoord?? Wij mannen dit, wij mannen dat…. Leuk stuk Renee en dit alles telt ook zeker voor oudere meisjes. Ik ben 45 en wil best graag daten, maar als de heren of jochies meteen over seks beginnen hoef ik niet meer hoor. Ik ben er echt niet vies van, maar een vent mag best een beetje moeite doen.

In de natuur springt de prooi ook niet vanzelf in je bek! O ja, een ding moet ik nog even kwijt. Per Funk, das find ich gut. Ich hatte schon reflexartig überlegt wie man alternative Netzwerke schaffen könnte mit kamen in den Sinn aber das ist natürlich qatsch , als ich den Artikel las. Da bin ich optimistisch. Hi,Glad that you like my piece and yes… I am sure it will evoke a sense of déjà vu with a lot of people who are catching up with lost time.

And yes… its really heartening to know that all of the friends are doing good. One feels a sense of satisfaction and content. Thanks for writing in. Those eggs look amazing! Daar zou je toch heel blij van kunnen worden. Kan je raden wat deze heren genetisch in hun mars hebben. Haha zelfde verhaal als een foto met je auto.

Via schattige kinderen op een makkelijke manier indruk proberen te maken…. Als jij je daar aan stoort ben je duidelijk niet naar t juiste profiel aan het kijken. Maar laat mense gewoon in hun waarde. Vooral fascinerend hoe wij mannen niets mogen wat vrouwen dan weer wel mogen.

Snap het verhaal van mannen en vrouwen die verschillend zijn heus wel. Maar waarom hebben jullie altijd een handleiding voor ons maar zijn jullie niet te doorgronden individuen naar eigen zeggen he. Hebben we man en vrouw niet stiekem allemaal de hoop op? Maar moeten we allemaal nog een beetje wennen aan het idee?

Laatste… Waarom moet het eigenlijk van ons komen? Je typt met ze je kan zowaar een date regelen. Wat bij meeste sites niet eens lukt. Hun Karma is aandacht krijgen dat is hun drugs.. Forandring fryder, jeg har ogsÃ¥ flyttet rundt pÃ¥ aaalt i det siste…gjør hjemmet klar for vÃ¥ren, hihi: HÃ¥per du koser deg med forandringene dine!

Fiiin onsdag til deg! I have learn this publish and if I might I want to counsel you few interesting things or suggestions. I desire to read extra issues about it! Hoppas det blir en fin Marknad med mycket kunder! Prinsessa her i huset er nok litt for gammel for denne, men søt var den. Kjempelenge siden jeg var innom sist, men nå fikk jeg tatt en titt.

SÃ¥ stor Prinsen har blitt! Om noen min skla jeg se onkel Tore pÃ¥ tv'n…. My favorite flower is Peony. Is this bouquet done?? This design is steller! You certainly know how to keep a reader amused.

Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog well, almost…HaHa! I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. My wife and I visited Mamas on our honeymoon just for drinks an apps. We were so impressed that when we visited Maui again two years later Mamas was firs on our list of restaurants we wanted to visit.

We went for dinner the second time we visited and it was outstanding to say the least. You really can't find words to explain the experience or the food. It was the highlight of our amazing visit to Maui. That was almost four years ago and we still talk about it. I would recommend to anyone visiting Maui to go and experience Mamas for themselves. Thanks for the great article. Anschlussfrage wäre hier also: Kann ich mir irgendwie nicht vorstellen. How is it that NYC has been able to put more and more bike lanes over the past twenty five years and Long Island keeps their heads in the sand.

The budget showdown of '95 should dispel any doubts. There you have it. Maar dan vooral voor de vele heul veul! Zeer goede tips, dankje ik zoek zelf wel uit welke bij me passen en welke ik liever niet gebruik want ik wil dat de tindermeisjes een echt persoon tegenkomen en geen ideaalbeeld van hun match.

Uit sommige eerdere reacties leer ik wel dat wij mannen beter ook een blog maken zoals deze. Laten we met zn allen enkele tips opstellen voor de meisjes.

Toch een paar opmerkingen van mijn kant: Volgens mij zijn de Nederlandse dames nogal tam en arrogant tegelijk en gebruiken ze Tinder vooral voor tijdsverdrijf. Ik bedoel deze post niet om af te zeiken, maar om jullie dames een idee te geven hoe wij heren tegen jullie profielen aankijken. Haha toevallig zocht ik nog wat tips om miss wat meer matches te krijgen maar me profiel is al zoals je het beschrijft. Zal toch wel nog iets anders zijn, verder leuk geschreven.

Als een jongen er fysiek goed uitziet en daar hard voor heeft gewerkt mag hij dat toch wel laten zien? Ik heb 4 matches per dag, dus volgens mij valt het wel mee. Verder een goed stukje. Vrouwen zitten zichzelf wel erg in de weg.

Ik vind haar niet echt sympathiek overkomen, wat een onvrindelijke haai. Tinder werkt niet, alleen maar aandachttrekkers, niet willen neuken. En in de praktijk is dit ook nog veel effectiever.

Hiervan een tweetal prostituees die na het sluiten van hun afwerkplaats via tinder op zoek zijn naar klandizie.

Verder inderdaad heel veel vrouwen die zich verschuilen achter een zonnebril getrouwd??? Ook heel flauw zijn de vaak engelstalige spreekwoorden of gezegden. Eigenlijk is het al even droevig als een gewone datingsite. Zegt allemaal niks ook, ik heb superveel matches omdat inderdaad mannen alles wat er een beetje normaal uitziet liken.

Uiteindelijk is het altijd lastig om een echte match te vinden, chemistry is niet te forceren. Ik weet dat ik het leuker zou vinden, en dat het veel te weinig gebeurd…succes Ps. Renee, ongepaste reacties zijn niet zo leuk voor lezers die reacties net zo interessant vinden als het artikel. Want dit geld voor de dames net zo hard. Nu heb ik zelf weinig met die dingen op sporten na al doe ik dat liever buiten.

Niks mis mee maar niet voor op tinder. Ah, en dan het praten. Echter het idee dat de man altijd MOET beginnen met een gesprek laat me wel lachen. Je klikt zelf toch ook op de like knop? Neem dan ook eens initiatief of ben je bang? En dan nog zijn er dames die in hun profiel zetten. A english in english and i have got three yrs experience in teaching english lamguage USA,UK,pronunciation,intonation,word stress,neutral accent,books presently i am teaching in the kashmir university my contact no is VA: Oj det hørtes skummelt ut..

Skjønner at man blir litt stressa av sånt!! Godt din kjære kunne komme å berge dere! Den teen så knallgod ut, den er allerede satt opp på handlelisten neste gang vi skal til Sverige! Ha en finfin dag. Congrats to Beth on winning!!!

Michelle, this is another beautiful card done in gorgeous tones of blue. Zou u wellicht willen overwegen algemeen beschaafd Nederlands te typen, dit maakt de communicatie namelijk een stuk aangenamer. Tevens zou ik u erop willen wijzen dat uw argumenten kant noch wal raken, alles wat de media tot ons brengt is per definitie de waarheid.

Zo werkt dat in een democratie, laat het denken maar aan slimme mensen over. Zodoende bent u dus wel degelijk een aanrander, en laten we er niet om heen draaien, het ergste is nog dat u een boer bent. Lidde guj nog nie onder uwe zand Sander? Ik ben dr kloar mê! Recht veur oewene bakkes! Verdummenen, de kompjoeter ken wul vujl reageere zeg! Ge kregt wa as ge mie mennen mellek gift! En PETA, blêf met oew vuil tenglen va mie koein af!

Zou je wat meer respect voor mij kunnen tonen? Ik ben ook maar een schepsel van Allah. Als het zo doorgaat zoek ik een andere boer hoor koezoektboerNPO1. Denk jij nou echt dat boeren achterlijk zijn en een vreemd soort koeterwaals spreken? Je bent echter lekker discriminerend bezig, vind je zelf ook niet?

Ha, da denkte guj! Moar met diennen nejen wetten kende ge da nie mer! Ge ken nie oewe eigen boer kieze, koei! Da bunde nie, koei! Een medium is een middel, meer in het bijzonder om informatie over te brengen. De media zijn dus alle middelen om informatie over te brengen: Dat hoort de normaalste zaak van de wereld te zijn: Hij heeft daarvoor de voorproever en -ruiker.

Waar slaat dit op de dames doen zelf mee of is dit een hetzeom het programma om zeep te helpen als je er niet van gediend bent ga dan weg maar maak geen ophef en wat heeft wilders hier mee te maken of zijn de heren jaloers om dat zij niet in het hotel waren. Wa denkt u dadde ge me zo effe op de kompjoeter ken zetten ofzo? Hé Willumpie, nao nie goan lope zegge woarde dege niks venef wit! Ik ben verdummene ginnen Fries!

Ik ben nenne Broabander jonguh! En mense ven dn Speld, hao uwen bakkes tog! Denkte gij nao egt da gij ennene fieloosoof ben? Me oew gepeupel ovur diskriemenazi! He, da zegt ennene Broabander, he! Dan zie de de wel! Dit gaat helemaal nergens over gewoon soft gedoe.

Advies is uiteraard niet gratis ik moet toch ergens geld genereren om mijn advocaten te betalen. Ja jonge Bill Cosby wa wilde ge nao wur van muj?

Welkenne bettere metoodes hedde gij? Ge goat tog nie dennen meediaa glooven? Neum de mar kontakt me muj op als da de ge durft! Vooral reacties van mensen zoals Caesar….

Iedereen die zich op welke manier dan ook inlaat met dit TV-programma — zij het als deelnemer, als presentatrice of als kijker — verdient het om aan een melkmachine te worden gehangen, onvrijwillig geïnsemineerd te worden en uiteindelijk te worden vermalen tot half-om gehakt uiteraard vermengd met hoogwaardig kwaliteitshondenvlees.

Ten slotte nog een praktische mededeling voor de 4,2 miljoen getuigen: Vroeger rook ik met de neus of de vrouw tochtig was of nie. Bij kinderwens viel al snel het gulden schot. Toen er genoeg kinderen waren was het daarentegen een goeie anticonceptie!

Vroeger neukte een boer boer zijn varken. Het gaat nu helemaal fout met al die moderne televisie. Boer G heeft er echt een neus voor…. Uit onderzoek is gebleken dat boer G. Het gaat hier om beroepsverkrachter G.

Geert, een gewaarschuwd boer telt voor drie! Hier in de Zaanstreek zeggen we: Hij is een verdachte dat betekend dat hij nog geen dader is hij is verdachte tot het tegendeel bewezen is dus nog geen conclusies trekken en wachten wat het onderzoek bewijst. Leuk om te zien hoe weinig mensen weten wat een satirische nieuwsite doet xD Nederland wordt steeds dommer……. De vrouwen hadden het kunnen weten. Je moet niet met vieze oude mannen vanbuiten de stad corresponderen. Ja Stiksma; Geert denkt ook geluk zit in een klein broekje.

Hij zoekt er goud maar vindt nog geen roestige spijker. Wel nee, gewoon wat kamfer in zijn erwtensoep doen, zoals vroeger? En die dames zijn zo triest dat ze via de media een vent moeten gaan zoeken. Hoe zetten deze oude vrouwen zich voor schut. Boer Geert is een lichtend voorbeeld voor alle andere en eerdere boeren.

Eerst goed de waar keuren voordat je een aankoop doet, zo hoort dat. De naam van het programma dient wel veranderd te worden in: Een goede relatie bouw je op door elkaar eerst goed te leren kennen,en niet glijk te betasten e. Boer Geert komt over als een jofiale man,maar gaar hier in tever.

Weg met boer Geert in Boer zoekt vrouw,,. Waarom is er geen kritiek op de AIVD. Zij hadden dit kunnen voorkomen als ze alle stenen opgetild hadden. Nu is inderdaad die arme Mohammed Rabbae weer de pineut. Enfin hij heeft een goede advocaat, die Spong red hem wel van onder de steen. Waarom is mijn mening niet gevraagd? Ik heb overal een mening over en nergens verstand van. Ik zie een hoop provocerende grensverleggende uitspraken. Y vergelijken met een madam..

Ik ben 63 jaar,maar vind niet dat een vreemde man je moet betasten ook al zoek je een nieuwe partner,zou hij betast willen worden? Wat stellen jullie je aan zeg. Ze staan erbij en kijken ernaar. Hij maak er teminste werk van. Sedertdien wat verzuurd geworden? Zo een fenomeen heeft niets te maken met liefde Het is altijd gemakkelijk om iemand te bestempelen als verzuurd wanneer die zijn mening geeft.

Ook dat is een vrouwelijk trekje. Ik ben nog in 2 romans bezig en jouw leestip is niet het volgende boek op mijn lijstje. Wat hoop jij dat iemand zou kunnen bijleren uit het boek dat jij voorstelt?

Scheidingen hebben vaak heel veel met liefde te maken: Of een partij werd bedrogen in de liefde. En ongetwijfeld zullen er wel scheidingen voorkomen die er om andere redenen zijn gekomen.

Daar twijfel ik niet aan. U zult het wel zien. Jouw boekbespreking valt me tegen. Ik ga het niet om mijn te-lezen-lijstje zetten. Ik wist van bij het begin al dat er geen echte belangstelling was. Maar niet bij de dierenliefhebbers. Rapper Boef blijkt een nog grotere boef dan wij al dachten. Nadat hij eerder deze maand werd opgepakt voor opruiing in Tilburg, wordt meneer nu in de wakkerste krant van Nederland beschuldigd van uitbuiting en dierenmishandeling.

Feit is dat deze kerel volledig is uitgezongen. Nergens komt hij nog aan de bak. Hij kan gaan grazen in de wei. Ik denk dat u vooral eenzaam moet zijn, vrouwen met enig verstand lopen om mannen met een mening zoals jij met een grote boog om heen. Mogen alle mannen die geen huis kunnen bouwen ook niet stemmen? Want zo " bemoei je jezelf met het beleid" of had je daar nog niet over nagedacht?

Mocht je een probleem hebben met je bokaal confituur, klein gaatje maken in de deksel, zo open. En dat voor een moslim! Bwah, dat is allemaal tijdelijk. Ach ik ben vrouwvriendelijk maar ik heb genoeg vrouwen zonder verstand gepoept omdat ze een mooie carrosserie hadden. Niet de vrouwen sublimeren. Er zijn er van alle soorten, om te consumeren en weg te gooien en andere die je een tijdje kan houden of uitzonderlijk die je in huis pakt. Weet je wat het probleem is met mannen??? Vrouwen gooien geen kinderen weg.

Ach ik heb er nog gemaakt die op een andere trouwboek staan. Natuurlijk gooien ze die niet altijd weg. Soms wel als ze nog hun studies moeten afmaken en ze verstandig genoeg zijn om het kind hun toekomst niet te laten verbrassen. Ik ken die zever wel. Jullie geloven werkelijk jullie eigen leugens en verzinsels.

Er is geen sprake van elementaire beleefdheid in een maatschappij waar scheiden hip is en waar bitches en dramaqueens de plak zwaaien. Moederinstinct ophemelen tot iets sacraal terwijl het pure biochemie is. Dat is je programma. Mannen hebben hun programma; het blind achterna lopen van hun testosteron.

Dat noemen ze de natuur, biologie. Het verschil is dat sommige mannen bewust zijn van hun programma. En dat vrouwen wel onbewust weten dat moederliefde een kwestie van hormonen is maar het verdringen om hun ego niet te veel pijn te doen Ach teveel vrouwen buiten hun seksuele macht uit.

Dat noemen ze sletterij, wat gemeen en vals is. Zonder de power van hun kutje kregen ze keer minder dingen gedaan van mannen Niks wat het vuistje niet kan hoor. Je hoeft je niet te laten verleiden door die gruwelijke wezens. En als je eigen apparatuur het niet voor elkaar krijgt, er zijn genoeg andere mannen die je wel willen helpen. Een puberende jongen heeft een overdaad aan hormonen.

En als er dan zo'n vleugje pruim in de lucht hangt , dan is er niet veel denken meer aan. Dan doet het kleine kopje de job wel. Indien TV verslaafde in die groep "mannen" valt, is het wel te vergeven. Maar blijft mijn uitspraak wel staan als een paal boven water of uit de broek. En jij denkt dat die vrouwen zich lieten neuken, voor een andere reden, dan je zelf had? Misschien vonden ze jou ook enkel maar goed voor een wilde nacht.

Of dacht je vrouwen er een andere mening over mannen op nahouden? Die heb je ook voor puur genot, voor een tijdje, een beetje, of helemaal.

Eindelijk een normale mens! Wanneer je dit forum zo leest zijn er dus echt mannen die bang zijn om tussen twee tieten dood geslagen te worden, om vervolgens aan één teen het hol in gesleept te worden om slavenarbeid te verrichten, en daarna terwijl ze echt niet willen bereden te worden door een madam met een snor! Je zou voor minder vrouwenschuw worden ;-. Je zou voor minder vrouwenschuw worden ;- ben niet verder geraakt dan tussen de twee tieten hoor: Zonder de power van hun kutje of dank zij de non-power van onze grote helden die zich door een kutje totaal van streek laten maken???

D afgeleid door natte vrouwen daaraantegen Zie je wel, regen! Een koppel op een brommer; de jonge man reed heel dwaas en wist blijkbaar niet heel goed waar hij naar toe moest.

Mijn man vroeg zich af wat hij deed Ik antwoorde dat hij gewoon zijn penis volgde Hier komen afgeven op vrouwen omdat sommigen hun kut gebruiken of misbruiken Waarom kan dat zo gemakkelijk bij ons??? Hewel omdat we overwegend in een mannenmaatschappij leven waarbij het zicht van een kut het verstand van vele mannen in hun broek doet zakken Heb ik niet gezegd; maar zij hebben wel geen hele maatschappij achter zich waar ze de grote baas kunnen spelen Vrouwen die hun sexualiteit niet de baas kunnen klimmen niet omhoog maar vallen meestal heel diep Gelukkig maar ;- zij na wa kalm Alice!

Daar zeg je wat.. Kortom, hetzelfde gedrag met andere maatstaven beoordeeld? Nu , er zit wel een verklaring achter, mannen die hun zaad zo veel mogelijk verspreiden hebben de grootste kans op nakomelingen. Vrouwen die van verschillende mannen zaad ontvangen maken de zekerheid kleiner, dat ze zwanger is van jouw zaad, want die zekerheid willen mannen wel hebben.

En dus wordt er van vrouwen zaken verwacht zoals het maagd zijn, jezelf bedekken zodat niemand je nog ziet, zelfs zwanger worden zonder seks, zoals de bijbel getuigt. De seksuele drive wordt dus bij vrouwen als bedreigend gezien, wat leidt tot verschil in moreel oordeel over hetzelfde gedrag.

En ookal slaat het vandaag de dag nergens nog op, het is zo oud en ondersteund door religie, die angst voor vrouwen, dat binnen samenlevingen die dubbele maatstaf de norm is gaan bepalen. Collectieve gedragspatronen buigen moeizaam om, en al zeker wanneer er minderheden bijkomen die de scheve opvattingen over mannen en vrouwen als onbespreekbaar, omdat het religie is, in stand houden en zelfs weer tot norm proberen door te drukken. Zo oud is de uitvinding van geboortecontrole die massaal kan worden toegepast niet, vrouwen hadden dus zelf belang bij het in stand houden van die normen.

Zwanger worden was al een ramp wanneer je niet getrouwd was, met de reputatie van slet zeker. Nu verloopt het nog moeizamer, omdat er steeds meer mensen bijkomen die over religie beginnen, in plaats van redelijk denken.

Dat kan ik begrijpen. Het is gewoon de geschiedenis, want wat is cultuur anders? En kijk maar eens op dit forum en welke uitspraken sommigen steevast doen over vrouwen.. Dat speelt natuurlijk mee, maar niet alleen dat Zolang Gaia de moeder van de hele schepping was kwam de eerste rol in de samenleving toe aan de vrouwen Ze hebben Gaia, de moeder, waar geen enkele man boven stond opgeheven tot het niveau van Godin met het mannelijke als stormgoden om haar te beschermen En wij bevinden ons, hopelijk, in de laatste verkrampingen van dat mannelijke onvolwassen en dwaas overwicht De zoon is volwassen geworden en moet nu dus de rol van de vader, de oppergod overnemen Zolang het over vrije keuzes gaat, ok Maar als je je eigen sexualiteit niet meer de baas kunt, is de vrije keuze automatisch uitgeschakeld Wat wil je zeggen met " je eigen seksualiteit niet de baas kunnen"?

En wat maakt dat je dit ziet als " geen vrije keuze meer hebben"? Wanneer je omdat je je eigen seksualiteit niet de baas kunt handelt uit dwang, ben je dan geen psychopaat met seksuele problemen? Sorry, beetje te zweverig voor me Marie, dat gedoe met Goden. Die handelen niet dwangmatig hoor. Ze bepalen nog altijd waar, met wie en wanneer je seks hebt. Het dwangmatige zit niet in het handelen maar in extreme nood tot seks, meer dan gemidddeld in vergelijking tot anderen.

Seksverslaafd is een containerbegrip, De drang is dwangmatig maar in het handelen zit wel vrije keuze tenzij er bijkomende problematiek is, zoals andere psychische problemen, mentale of fysieke beperkingen Wanneer jij iets hebt wat de ander wil, heb je altijd macht, maar je beslist wel zelf wat je er mee doet!

Wanneer dit wederzijds is heb je een leuke tijd. Het gaat niet over wel of niet goden, god Het gaat over de geschiedenis van het mensendom dat we tot ver in het verleden kunnen terugvinden door het nagaan van de evolutie van sommige godsdiensten Denk je niet dat vele vrouwenmishandeling juist daar te vinden valt???

Hoe kan een vrouw met gezond verstand aanvaarden dat ze zo uitgebuit en mishandeld wordt Een goede vraag, Marie. Nu spreek je dus over seksuele macht. Mannen rond je vinger winden en bespelen zoals een piano zoals een goede slet het betaamt. Alle vrouwen doen dat in meer of mindere mate. Mannen hebben een machtspositie in de maatschappij die dan is verworven via sluwe spelletjes en politiek.

Vrouwen willen freeloaden en bespelen machtige mannen. Alsof mannen met hun lichaam sexy kunnen zijn?! Sexy zijn is voor vrouwen, dus sletterij is voor vrouwen.

Mannen staan geil, meer niet Bij vrouwenmishandeling gaat het niet om mannen die hun seksualiteit niet kunnen bedwingen en dus dwangmatig handelen, maar om macht, angst, onmacht, en haat, frustratie. Vrouwen die dit aanvaarden hebben vaak een laag zelfbeeld, zijn bang, durven niet hopen op anders en beter.

Ja, mannen kunnen verdomd sexy zijn en ja, met hun lichaam. Bent u nooit geweest? Mannen winden evengoed vrouwen rond hun vinger, maar niet alle mannen doen of misbruiken dit. Sexy vrouwen zijn niet sletterig, man toch, uit welk hol kruipt wie zo denkt? Heb ik dat gezegd? Het gaat over het bespelen van een man zoals een piano.

De "vrouwelijke charmes" in de strijd werpen. Allemaal verbloemingen van 1 ding, slet spelen. Maar ik ken het ondertussen. Neen betekent ja bij elke vrouw. Je hebt zelf dus al veel slet gespeeld ik zie geen andere manier hoe jij anders zo het overduidelijke kunt ontkennen? Omdat veel vrouwen niet verder geraken dan ontkenning? Ze geloven hun eigen leugens en beginnen pathologisch te liegen.

Een grote autoriteit op het ontkennen van het zonlicht. Iemand die je geen gelijk geeft is gelijk ook een psychopaat zeker. En dan beschuldig je die "irritante" persoon van ongewenste intimiteiten en je krijgt wat venten achter met je "vrouwelijke charmes.

Ik spreek niet over mannen die hun seksualiteit niet kunnen bedwingen Ik spreek over vrouwen die zich seksueel in de luren hebben laten leggen door mooipraters Wanneer die mannen hun andere kant laten zien zijn die vrouwen, o. Genieten van seks is er op dat moment inderdaad niet meer bij; maar je gaat mij toch niet vertellen dat die mannen van vandaag op morgen ineens totaal veranderd zijn Er waren tekens op voorhand, maar verblind als die vrouwen op dat ogenblik nog zijn hebben ze ze wel allemaal braaf geslikt Een vrouw moet braaf slikken.

Wat had men dan gedacht? Dat rapper-boef vrouwen als Godinnen zag? Het is een addergebroed, juist daarom heeft hij zoveel fans. Is er dan geen verschil tussen " je seksualiteit niet kunnen bedwingen" en " jezelf in de luren laten leggen door mooipraters"? Bedoel je misschien vrouwen die gewoon de seks geweldig vinden, ook al is meneer een eikel?

Die zijn meestal niet zo zwak om bij een eikel te blijven. Wel die vrouwen die een laag zelfbeeld hebben, niet vinden dat ze beter verdienen, hun rechten niet kennen, altijd al op een of andere manier werden uitgebuit, ook op jonge leeftijd. Of gewoon bang zijn, niet durven, zich schamen, seks is meestal geen doorslaggevende factor Vergeet ook het omgekeerde niet, mannen in die situatie Vrouwen vechten zo indirect dat als ze de overhand hebben er allerlei absurde onzin uit de bus komt want ze weten toch nooit wat ze wilen.

Dat stoort mij, die "spelletjes". Ik zal dan gewoon een ongeduldig type zijn. Gewoon een simpele ja of nee doet soms wonderen. En als ze dan nog voos doen en blijven ontwijken gaan sommige mannen over tot "dwang" Het is altijd hetzelfde spelletje met seks. Mevrouw heeft hoofdpijn leugen. Vent moet haar overtuigen.

Vrouwen lopen weg in de wereld en jij moet ze vangen met wat moeite om dan te overtuigen tot seks. Het is een saai spel en met de lichten aan kan het zelfs walgelijk zijn. Dus vrouwen die " voos" doen mag jij verkrachten? Omdat " nee" wel " ja " betekent beweerde je al eerder en " ze toch niet weten wat ze willen"?

Wanneer ze je blijven ontwijken mag dwang? U denkt als een verkrachter. Ow, foutje van de firma, gaat over TV verslaafde dus voor alle duidelijkheid! Over het algemeen zijn er 2 soorten mannen waar vrouwen gebruik van maken. Mannen die zich laten bespelen. De ezel die ze voor hun kar spannen. Seks "beloven", maar ook niet meer dan dat.

Arrogante, zelfzekere, dominante mannen. Met een grijnzende varkenskop. Die gebruiken ze om van bil te gaan. Wie in groep 1 zit, laat dit toe Niet iedereen wil een bordeel uitbaten of swingen Daar kunnen veel mannen niet mee omgaan. Daarom ook dat velen single blijven. Je moet eens opletten hoeveel mannen in een relatie praten over "ons madam". En hoe ze naar haar luisteren als een hond, puur om de spelletjes tot een minimum te beperken. Daar gaan we weer: Mannen hebben angst om een relatie op lange termijn aan te gaan omwille van de totale onvoorspelbaarheid van deze "misbruikte" prinsesjes.

Kinderen, een huis afbetalen, het is geen struikelblok meer om uit elkaar te gaan of de scheiding aan te vragen. En dat allemaal zonder dat er echt een reden voor is, het zijn gewoon teven geworden. Het boeit me ook minder en minder. Maar feit is wel dat vrouwen gedomineerd willen worden.

Hoe harder ze beweren van niet hoe harder ze beweren van wel. Net zoals ze kunnen genieten van een verkrachting.

Iemand die in den bak vliegt voor een snel orgasme, lekker opwindend. Me2 is dan ook voornamelijk om in hun zielige gedachtegang zichzelf onweerstaanbaar te voelen.

Ze gaan meer en meer zever verzinnen in de trend van me2 totdat wat venten zot. Ik vind het allemaal nogal zielig worden van de kant van de vrouwen. How low can u go, deathrow? De metoo beweging is inderdaad pure masturbatie: Het gaat om pure dominantie.

Leg mij eens uit waarom het vooral vrouwen zijn die de scheiding in gang zetten? Waar haalt u dat weer vandaan?

Uit uw duim gezogen? Na verloop van tijd heeft ze altijd wel "iets" zodat jij de vuilzakken moet buitenzetten ofzo. Seks is de beloning van de slaaf als hij zich goed gedraagt. Sinds het feminisme wordt geen enkele vorm van slecht gedrag meer vergeven.

Een wijze vrouw ziet het 1 en het ander door de vingers anders wordt het leven ondraaglijk en het samenzijn een levende hel.

Maar over dat hoofdpijn, in een langdurige relatie ga je niet elke keer weer voorspel doen. Je begint gwn te pompen, de "romantiek" is weg in een langdurige relatie en je krijgt ook de doornen. Doornroosje moet alleen even wakker geklopt worden met een "goeiedag".

grote lul in een klein kutje sexy sletjes