Geil op kik spuitende lullen

geil op kik spuitende lullen

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Ver voor over gebukt pakte ik het van zijn gezicht en ik zag dat hij met zijn tong over zijn lippen ging. Mijn gezicht was nu vlak bij zijn gezicht en ik met mijn mond naar zijn mond ging. Nu raakte mijn mond zijn mond en ik mijn tong zacht over zijn lippen lied rollen. En mijn tong in zijn mond liet gaan.

Geil tongend met mijn vader en met mijn borsten bloot hing ik over hem heen. Ik haalde mijn mond van zijn mond af en vroeg ben je geil papie. Zo stapte ik naast zijn hoofd en stond nu niet meer op de deken. Laat je lul eens zien papie en hij de deken weg sloeg. Ik zag een lul die ik nog nooit had gezien zo groot en dik.

Hij was ook super nat want hij glom van het vocht. Mijn vriend zijn lul was nog niet de helft van de grootte en de dikte. Ik ging weer boven zijn gezicht staan en zei,vindt je het geil om naar mijn poesje tekijken. Mijn vader zei niets maar ik zag aan zijn lul dat hij supergeil was. Ik trok mijn slipje nu diep tussen mijn schaamlipjes en ging met mijn handen naar mijn borsten. En begon er overheen te vrijen. Trek verder aan die superlul en kijk lekker naar mijn jonge poesje.

Dat deed mijn vader en ik zag dat hij begon te spuiten. Ik voelde het sperma nu tegen mij dijen aan komen. Hij spoot zo ver dat ik het ook tegen het slipje aan voelde komen. Wat een kracht zit er achter dat sperma dacht ik,het zal best komen omdat hij al een maand of twee niet geneukt hebt.

Zo geil als dat ik mijn eigen nu voelde had ik niet in twee jaar gevoeld. Mijn vriend had dit gevoel nog nooit bij mij los gemaakt. Ik ging door mijn knieën en ging met mijn poesje op mijn vaders gezicht zitten. Zijn hoofd zat klem tussen mij dijen en ik mijn slipje nu opzij trok. Met mijn handen trok ik mijn schaamlipjes uit elkaar en ik zei lik aan mijn jonge poesje papie. Mijn vader begon lekker aan mijn poesje te likken en ik zo nog nooit was gelikt in dit standje.

Zijn tong raakte mijn klitje en ik de rilingen over mijn rug voelde gaan. Zo lekker was ik nog nooit gebeft. Het duurde niet lang of ik kwam gillend klaar. Hij had ook nog mijn kont vast en kneep er hard in dat gaf een extra kik want bij elke schok die ik kreeg bij het klaar komen duwde hij mij met zijn handen mijn poesje over zijn mond en likte aan mijn klit. Toen ik van mijn vaders mond afstapte en naast hem ging liggen zei hij wat was dit lekker zeg.

Ik keek hem aan en zei,dit was zeker lekker niemand heb mij zo geil gemaakt als jij papie. Zijn handen vreeven nog zacht over mijn borsten en hij zei wat heb jij een heerlijke grote tieten. Jou moeder heb maar eertjes bij jou vergeleken en wat is jou kutje sappig. Vindt je dat papie,jou lul mag er ook zijn hoor want die van mijn vriend is nog niet de helft zei ik. Ik lag op mijn rug en voelde dat mijn borsten hard werden en mijn tepels puntig werden. Zijn vinger draaide om mijn tepels en ik weer geil werd.

Hij lag op zijn zij en ik met mijn hand naar zijn lul ging en er zacht aan begon te trekken. Mijn vaders lul werd weer hard en ik lag nu met zijn superlul in mijn hand en trok er zacht aan. Maak mijn lul wat nat zei mijn vader en ik met een kloder spuug naar zijn lul terug ging en mijn hand er omheen sloeg. Mijn hand glibberde om zijn lul heen en hij met zijn hand naar mijn kutje ging.

Mijn kutje was goed nat en voelde ik nu dat hij een vinger in mijn kutje duwde. Ik lag mijn vader aftetrekken en hij lag mij te vingeren. Ik had mijn benen lekker wijd en hij een tweede vinger bij mij er in bracht. Met die superlul in mijn hand zei ik ,o papie wat is jou lul groot. Ik weet niet of die lul in mijn jonge kutje past want ik ben niet zo dikke lul gewent. Nu voelde ik hoe hij een derde vinger erbij wilde doen in mijn kutje. En ik zacht in zijn lul kneep.

Zijn derde vinger ging er zacht bij en ik nu werd gevingerd door drie vingers. Dit was fantastisch ik voelde nu dat mijn kut helemaal gevuld werd. Zijn lul sopte nu ook van het sperma wat er uit liep en ik het met mijn hand naar mijn mond bracht.

Ik likte het van mijn hand en gaf mijn vader een geile tongzoen. Zijn sperma zat nu in ons beide mondjes. Dit maakte hem zeker zo geil,dat hij zijn vingers uit mijn kutje haalde en ik zijn lul uit mijn hand voelde glijden.

Hij kwam nu boven hangen en steunde met zijn handen naast mijn hoofd. Mijn hoofd lag klem tussen zijn handen en had mijn benen nog wijd. Ik voelde hoe mijn vader nu tussen mijn benen kwam met zijn lul en hij zonder handen zijn lul in mijn kutje duwde. Dit had mijn vriend ook nog nooit gedaan want zijn lul was te zacht daar voor in stijfen toestand.

Mijn vaders lul ging zacht dieper in mijn kutje en ging steeds op en neer. Ik kon nergens heen want hij had nog steeds zijn handen langs mijn hoofd. Dieper ging zijn lul in mijn kutje en ik zacht begon te kreunen. Toen mijn vader zijn lul helemaal in mij stak gaf ik een gil. O papie wat is je lul hard en dik. Hij ging iets wilder neuken en ik steeds meer moest gillen.

Ik zag dat hij ging zweten en begon te hijgen. Wat was dit lekker ik was nog nooit zo hard geneuk en wat voelde ik mijn kutje gevuld worden. O papie neuk neuk je geile jonge meisje riep ik door het gillen heen. Ik kon bijna niets meer zegen want ik moest alleen nog maar gillen van genot. Die superlul zat heerlijk in mijn jonge kutje en raakte alle kantjes. O papie ik ga komen gilde ik en ik gillend klaar kwam. Mijn papie ging door met het neuken van mijn jonge kutje,Wat al niet meer een kutje was maar een super kut die lag te wachten op een spuitende lul.

Wat een genot iemand die door bleef neuken. Ik was bijna nog nooit klaar gekomen door een neuk beurt maar nu was ik al gekomen en mijn vader ging door met het neuken van mijn poesje. Ik keek naar beneden en zag dat mijn vaders lul met lange halen diep in en uit mijn kut ging. O wat neuk je me papie zei ik tegen hem. En keek hoe zijn superstamper in mijn kut verdween. Ik voelde dat ik voor de tweede keer klaar ging komen. Van genot gilde ik het huis bij elkaar en ik ook nog opdat moment het sperma van mijn vader diep in mijn kut voelde spuiten.

Wat een neukbeurt heb ik die nacht gehad. De volgende morgen werd ik wakker naastmijn vader en ik net de deur nog hoorde gaan. Het was mijn moeder die thuis kwam. Ik ging gauw naar de douche en nam een lekkere warme douche. Het sperma liep nog uit mijn poesje en ik na stond te genieten van de nacht met mijn vader.

Die dag ben ik naar mijn vriendje gegaan en hebt het uit gemaakt met hem. Want nu wist ik wat sex was en hij mij dat nooit kon geven. Toen ik thuis kwam en ik mijn vader zag lachte hij naar mij. Ik kon ook alleen maar lachen en we gingen eten. Onder het eten zei mijn moeder dat zij weg ging bij mij vader. Het was voor hem geen schok want hij had het al aan voelen komen.

Twee dagen later hoorden wij dat zij met zijn broer verder was gegaan. Het was een week later en mijn vader vroeg hoe het met mijn vriendje was.

Ik vertelde hem dat ik het een dag na ons sex spel had uit gemaakt. Die avond zaten we op de bank en hij zei heb je zin in een spel. En ik vroeg wat voor spel dan. Ik wilde wel een spel spellen maar ik wist niet of hij dat ook bedoelde. Mijn vader zei ik zou wel eens een spel willen spellen,Dat gaat over bedrog.

Dat lijk mij ook wel spannend papie. Zullen we net doen of jij de vrouw des huisis ben. Dit klonk mij als muziek in de oren. WAt moet ik doen dan papie vroeg ik. Het maakte mij niet uit wat ik moest doen al vroeg mijn vader om er uit te zien als een hoer.

Dan zou ik het nog doen,want ik werd al geil van het idee dat we het gingen doen. Mijn vader vroeg of ik een spel wilden spellen,en hem wilde behandelen als een man die zijn dochter verkrachte. Dit vond ik supergeil want in mijn fantasie was ik al zo vaak verkracht en daar niet zo veel moeite mee had. IK bedacht mij ineens een ander spel te spelen en vertelde dat ik een nog leuker verhaal had voor te spelen die avond. En vertelde dat ik had bedacht om een dochter te zijn die op een avond haar vader verleiden die avond door er wulps uit te zien.

En dat de vader zijn eigen niet meer kon beheersen en ze eigen vergreep aan zijn dochter die avond. Dat vond mijn vader supergeil en zei dat hem dat wel wat leek. Ik ging naar boven en trok een setje aan van mijn moeder die alles had laten liggen.

Ik had een wit jurkje aan met een rood slipje er onder en geen bh. Mijn borsten zag je er zo doorheen en het slipje ook.

Ik ging naar beneden en daagde mijn vader steeds uit. Het duurde niet lang of hij aan mijn kont zat en ik net deed of ik het niet wilde. Kom hier riep hij en mij naar hem toe trok en aan mijn tieten begon te zitten.

Nee niet doen papie zei ik,maar hij zei hou je bek dicht en met zijn hand onder mijn jurkje door ging met zijn hand en mijn tieten vast pakte. Wat doe u nu papie, hou je bek teef zei hij. Ik werd geil van zijn grofe taal gebruik en ik net deed of hij niet verder mocht maar ik graag genomen wilden worden. Hij rukte mijn jurkje uit en ik zat alleen nog in mijnslipje en hij hard aan mijn tieten zat. Hij gooide mij op de bank en trok mijn slip uit ,Nee riep ik niet doen.

Ik lag nu in mijn bloote kutje voor hem en mijn pap zijn harde lul uit zijn broek haalde. Doe je benen verder uit elkaar slet riep hij. O lekker ik ben een slet dacht ik. Nee niet doen je doet mij pijn met die lul.

Ik voelde nu zijn lekkere lul in mijn kut rammen. Nee kreunde ik niet doen neuk me niet.

Anaal nueken tantra massage emmen


geil op kik spuitende lullen

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité.

Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Ver voor over gebukt pakte ik het van zijn gezicht en ik zag dat hij met zijn tong over zijn lippen ging.

Mijn gezicht was nu vlak bij zijn gezicht en ik met mijn mond naar zijn mond ging. Nu raakte mijn mond zijn mond en ik mijn tong zacht over zijn lippen lied rollen. En mijn tong in zijn mond liet gaan. Geil tongend met mijn vader en met mijn borsten bloot hing ik over hem heen. Ik haalde mijn mond van zijn mond af en vroeg ben je geil papie. Zo stapte ik naast zijn hoofd en stond nu niet meer op de deken.

Laat je lul eens zien papie en hij de deken weg sloeg. Ik zag een lul die ik nog nooit had gezien zo groot en dik. Hij was ook super nat want hij glom van het vocht. Mijn vriend zijn lul was nog niet de helft van de grootte en de dikte. Ik ging weer boven zijn gezicht staan en zei,vindt je het geil om naar mijn poesje tekijken. Mijn vader zei niets maar ik zag aan zijn lul dat hij supergeil was. Ik trok mijn slipje nu diep tussen mijn schaamlipjes en ging met mijn handen naar mijn borsten. En begon er overheen te vrijen.

Trek verder aan die superlul en kijk lekker naar mijn jonge poesje. Dat deed mijn vader en ik zag dat hij begon te spuiten. Ik voelde het sperma nu tegen mij dijen aan komen. Hij spoot zo ver dat ik het ook tegen het slipje aan voelde komen.

Wat een kracht zit er achter dat sperma dacht ik,het zal best komen omdat hij al een maand of twee niet geneukt hebt. Zo geil als dat ik mijn eigen nu voelde had ik niet in twee jaar gevoeld. Mijn vriend had dit gevoel nog nooit bij mij los gemaakt. Ik ging door mijn knieën en ging met mijn poesje op mijn vaders gezicht zitten.

Zijn hoofd zat klem tussen mij dijen en ik mijn slipje nu opzij trok. Met mijn handen trok ik mijn schaamlipjes uit elkaar en ik zei lik aan mijn jonge poesje papie. Mijn vader begon lekker aan mijn poesje te likken en ik zo nog nooit was gelikt in dit standje.

Zijn tong raakte mijn klitje en ik de rilingen over mijn rug voelde gaan. Zo lekker was ik nog nooit gebeft. Het duurde niet lang of ik kwam gillend klaar. Hij had ook nog mijn kont vast en kneep er hard in dat gaf een extra kik want bij elke schok die ik kreeg bij het klaar komen duwde hij mij met zijn handen mijn poesje over zijn mond en likte aan mijn klit.

Toen ik van mijn vaders mond afstapte en naast hem ging liggen zei hij wat was dit lekker zeg. Ik keek hem aan en zei,dit was zeker lekker niemand heb mij zo geil gemaakt als jij papie. Zijn handen vreeven nog zacht over mijn borsten en hij zei wat heb jij een heerlijke grote tieten.

Jou moeder heb maar eertjes bij jou vergeleken en wat is jou kutje sappig. Vindt je dat papie,jou lul mag er ook zijn hoor want die van mijn vriend is nog niet de helft zei ik.

Ik lag op mijn rug en voelde dat mijn borsten hard werden en mijn tepels puntig werden. Zijn vinger draaide om mijn tepels en ik weer geil werd. Hij lag op zijn zij en ik met mijn hand naar zijn lul ging en er zacht aan begon te trekken.

Mijn vaders lul werd weer hard en ik lag nu met zijn superlul in mijn hand en trok er zacht aan. Maak mijn lul wat nat zei mijn vader en ik met een kloder spuug naar zijn lul terug ging en mijn hand er omheen sloeg. Mijn hand glibberde om zijn lul heen en hij met zijn hand naar mijn kutje ging.

Mijn kutje was goed nat en voelde ik nu dat hij een vinger in mijn kutje duwde. Ik lag mijn vader aftetrekken en hij lag mij te vingeren. Ik had mijn benen lekker wijd en hij een tweede vinger bij mij er in bracht.

Met die superlul in mijn hand zei ik ,o papie wat is jou lul groot. Ik weet niet of die lul in mijn jonge kutje past want ik ben niet zo dikke lul gewent. Nu voelde ik hoe hij een derde vinger erbij wilde doen in mijn kutje. En ik zacht in zijn lul kneep. Zijn derde vinger ging er zacht bij en ik nu werd gevingerd door drie vingers. Dit was fantastisch ik voelde nu dat mijn kut helemaal gevuld werd. Zijn lul sopte nu ook van het sperma wat er uit liep en ik het met mijn hand naar mijn mond bracht.

Ik likte het van mijn hand en gaf mijn vader een geile tongzoen. Zijn sperma zat nu in ons beide mondjes. Dit maakte hem zeker zo geil,dat hij zijn vingers uit mijn kutje haalde en ik zijn lul uit mijn hand voelde glijden. Hij kwam nu boven hangen en steunde met zijn handen naast mijn hoofd. Mijn hoofd lag klem tussen zijn handen en had mijn benen nog wijd.

Ik voelde hoe mijn vader nu tussen mijn benen kwam met zijn lul en hij zonder handen zijn lul in mijn kutje duwde. Dit had mijn vriend ook nog nooit gedaan want zijn lul was te zacht daar voor in stijfen toestand. Mijn vaders lul ging zacht dieper in mijn kutje en ging steeds op en neer.

Ik kon nergens heen want hij had nog steeds zijn handen langs mijn hoofd. Dieper ging zijn lul in mijn kutje en ik zacht begon te kreunen. Toen mijn vader zijn lul helemaal in mij stak gaf ik een gil. O papie wat is je lul hard en dik. Hij ging iets wilder neuken en ik steeds meer moest gillen. Ik zag dat hij ging zweten en begon te hijgen.

Wat was dit lekker ik was nog nooit zo hard geneuk en wat voelde ik mijn kutje gevuld worden. O papie neuk neuk je geile jonge meisje riep ik door het gillen heen. Ik kon bijna niets meer zegen want ik moest alleen nog maar gillen van genot. Die superlul zat heerlijk in mijn jonge kutje en raakte alle kantjes. O papie ik ga komen gilde ik en ik gillend klaar kwam.

Mijn papie ging door met het neuken van mijn jonge kutje,Wat al niet meer een kutje was maar een super kut die lag te wachten op een spuitende lul. Wat een genot iemand die door bleef neuken. Ik was bijna nog nooit klaar gekomen door een neuk beurt maar nu was ik al gekomen en mijn vader ging door met het neuken van mijn poesje.

Ik keek naar beneden en zag dat mijn vaders lul met lange halen diep in en uit mijn kut ging. O wat neuk je me papie zei ik tegen hem. En keek hoe zijn superstamper in mijn kut verdween. Ik voelde dat ik voor de tweede keer klaar ging komen.

Van genot gilde ik het huis bij elkaar en ik ook nog opdat moment het sperma van mijn vader diep in mijn kut voelde spuiten. Wat een neukbeurt heb ik die nacht gehad. De volgende morgen werd ik wakker naastmijn vader en ik net de deur nog hoorde gaan. Het was mijn moeder die thuis kwam. Ik ging gauw naar de douche en nam een lekkere warme douche. Het sperma liep nog uit mijn poesje en ik na stond te genieten van de nacht met mijn vader. Die dag ben ik naar mijn vriendje gegaan en hebt het uit gemaakt met hem.

Want nu wist ik wat sex was en hij mij dat nooit kon geven. Toen ik thuis kwam en ik mijn vader zag lachte hij naar mij. Ik kon ook alleen maar lachen en we gingen eten. Onder het eten zei mijn moeder dat zij weg ging bij mij vader. Het was voor hem geen schok want hij had het al aan voelen komen. Twee dagen later hoorden wij dat zij met zijn broer verder was gegaan.

Het was een week later en mijn vader vroeg hoe het met mijn vriendje was. Ik vertelde hem dat ik het een dag na ons sex spel had uit gemaakt. Die avond zaten we op de bank en hij zei heb je zin in een spel. En ik vroeg wat voor spel dan. Ik wilde wel een spel spellen maar ik wist niet of hij dat ook bedoelde. Mijn vader zei ik zou wel eens een spel willen spellen,Dat gaat over bedrog. Dat lijk mij ook wel spannend papie.

Zullen we net doen of jij de vrouw des huisis ben. Dit klonk mij als muziek in de oren. WAt moet ik doen dan papie vroeg ik. Het maakte mij niet uit wat ik moest doen al vroeg mijn vader om er uit te zien als een hoer. Dan zou ik het nog doen,want ik werd al geil van het idee dat we het gingen doen.

Mijn vader vroeg of ik een spel wilden spellen,en hem wilde behandelen als een man die zijn dochter verkrachte. Dit vond ik supergeil want in mijn fantasie was ik al zo vaak verkracht en daar niet zo veel moeite mee had. IK bedacht mij ineens een ander spel te spelen en vertelde dat ik een nog leuker verhaal had voor te spelen die avond.

En vertelde dat ik had bedacht om een dochter te zijn die op een avond haar vader verleiden die avond door er wulps uit te zien. En dat de vader zijn eigen niet meer kon beheersen en ze eigen vergreep aan zijn dochter die avond. Dat vond mijn vader supergeil en zei dat hem dat wel wat leek. Ik ging naar boven en trok een setje aan van mijn moeder die alles had laten liggen. Ik had een wit jurkje aan met een rood slipje er onder en geen bh. Mijn borsten zag je er zo doorheen en het slipje ook.

Ik ging naar beneden en daagde mijn vader steeds uit. Het duurde niet lang of hij aan mijn kont zat en ik net deed of ik het niet wilde. Kom hier riep hij en mij naar hem toe trok en aan mijn tieten begon te zitten. Nee niet doen papie zei ik,maar hij zei hou je bek dicht en met zijn hand onder mijn jurkje door ging met zijn hand en mijn tieten vast pakte. Wat doe u nu papie, hou je bek teef zei hij. Ik werd geil van zijn grofe taal gebruik en ik net deed of hij niet verder mocht maar ik graag genomen wilden worden.

Hij rukte mijn jurkje uit en ik zat alleen nog in mijnslipje en hij hard aan mijn tieten zat. Hij gooide mij op de bank en trok mijn slip uit ,Nee riep ik niet doen. Ik lag nu in mijn bloote kutje voor hem en mijn pap zijn harde lul uit zijn broek haalde. Doe je benen verder uit elkaar slet riep hij. O lekker ik ben een slet dacht ik. Nee niet doen je doet mij pijn met die lul. Ik voelde nu zijn lekkere lul in mijn kut rammen.

Nee kreunde ik niet doen neuk me niet.

Huisvrouw komt klaar oma gangbang

  • Prive ontvangst venlo lesbische meiden beffen
  • Die superlul zat heerlijk in mijn jonge kutje en raakte alle kantjes.
  • Geil op kik spuitende lullen
  • Geil op kik spuitende lullen

Kale kutten vingeren buiten


Ik haalde mijn mond van zijn mond af en vroeg ben je geil papie. Zo stapte ik naast zijn hoofd en stond nu niet meer op de deken. Laat je lul eens zien papie en hij de deken weg sloeg. Ik zag een lul die ik nog nooit had gezien zo groot en dik. Hij was ook super nat want hij glom van het vocht. Mijn vriend zijn lul was nog niet de helft van de grootte en de dikte. Ik ging weer boven zijn gezicht staan en zei,vindt je het geil om naar mijn poesje tekijken.

Mijn vader zei niets maar ik zag aan zijn lul dat hij supergeil was. Ik trok mijn slipje nu diep tussen mijn schaamlipjes en ging met mijn handen naar mijn borsten. En begon er overheen te vrijen. Trek verder aan die superlul en kijk lekker naar mijn jonge poesje.

Dat deed mijn vader en ik zag dat hij begon te spuiten. Ik voelde het sperma nu tegen mij dijen aan komen. Hij spoot zo ver dat ik het ook tegen het slipje aan voelde komen. Wat een kracht zit er achter dat sperma dacht ik,het zal best komen omdat hij al een maand of twee niet geneukt hebt. Zo geil als dat ik mijn eigen nu voelde had ik niet in twee jaar gevoeld.

Mijn vriend had dit gevoel nog nooit bij mij los gemaakt. Ik ging door mijn knieën en ging met mijn poesje op mijn vaders gezicht zitten.

Zijn hoofd zat klem tussen mij dijen en ik mijn slipje nu opzij trok. Met mijn handen trok ik mijn schaamlipjes uit elkaar en ik zei lik aan mijn jonge poesje papie. Mijn vader begon lekker aan mijn poesje te likken en ik zo nog nooit was gelikt in dit standje.

Zijn tong raakte mijn klitje en ik de rilingen over mijn rug voelde gaan. Zo lekker was ik nog nooit gebeft. Het duurde niet lang of ik kwam gillend klaar. Hij had ook nog mijn kont vast en kneep er hard in dat gaf een extra kik want bij elke schok die ik kreeg bij het klaar komen duwde hij mij met zijn handen mijn poesje over zijn mond en likte aan mijn klit.

Toen ik van mijn vaders mond afstapte en naast hem ging liggen zei hij wat was dit lekker zeg. Ik keek hem aan en zei,dit was zeker lekker niemand heb mij zo geil gemaakt als jij papie. Zijn handen vreeven nog zacht over mijn borsten en hij zei wat heb jij een heerlijke grote tieten.

Jou moeder heb maar eertjes bij jou vergeleken en wat is jou kutje sappig. Vindt je dat papie,jou lul mag er ook zijn hoor want die van mijn vriend is nog niet de helft zei ik. Ik lag op mijn rug en voelde dat mijn borsten hard werden en mijn tepels puntig werden. Zijn vinger draaide om mijn tepels en ik weer geil werd. Hij lag op zijn zij en ik met mijn hand naar zijn lul ging en er zacht aan begon te trekken.

Mijn vaders lul werd weer hard en ik lag nu met zijn superlul in mijn hand en trok er zacht aan. Maak mijn lul wat nat zei mijn vader en ik met een kloder spuug naar zijn lul terug ging en mijn hand er omheen sloeg. Mijn hand glibberde om zijn lul heen en hij met zijn hand naar mijn kutje ging.

Mijn kutje was goed nat en voelde ik nu dat hij een vinger in mijn kutje duwde. Ik lag mijn vader aftetrekken en hij lag mij te vingeren. Ik had mijn benen lekker wijd en hij een tweede vinger bij mij er in bracht.

Met die superlul in mijn hand zei ik ,o papie wat is jou lul groot. Ik weet niet of die lul in mijn jonge kutje past want ik ben niet zo dikke lul gewent.

Nu voelde ik hoe hij een derde vinger erbij wilde doen in mijn kutje. En ik zacht in zijn lul kneep. Zijn derde vinger ging er zacht bij en ik nu werd gevingerd door drie vingers. Dit was fantastisch ik voelde nu dat mijn kut helemaal gevuld werd. Zijn lul sopte nu ook van het sperma wat er uit liep en ik het met mijn hand naar mijn mond bracht. Ik likte het van mijn hand en gaf mijn vader een geile tongzoen.

Zijn sperma zat nu in ons beide mondjes. Dit maakte hem zeker zo geil,dat hij zijn vingers uit mijn kutje haalde en ik zijn lul uit mijn hand voelde glijden. Hij kwam nu boven hangen en steunde met zijn handen naast mijn hoofd. Mijn hoofd lag klem tussen zijn handen en had mijn benen nog wijd.

Ik voelde hoe mijn vader nu tussen mijn benen kwam met zijn lul en hij zonder handen zijn lul in mijn kutje duwde. Dit had mijn vriend ook nog nooit gedaan want zijn lul was te zacht daar voor in stijfen toestand. Mijn vaders lul ging zacht dieper in mijn kutje en ging steeds op en neer.

Ik kon nergens heen want hij had nog steeds zijn handen langs mijn hoofd. Dieper ging zijn lul in mijn kutje en ik zacht begon te kreunen. Toen mijn vader zijn lul helemaal in mij stak gaf ik een gil. O papie wat is je lul hard en dik. Hij ging iets wilder neuken en ik steeds meer moest gillen.

Ik zag dat hij ging zweten en begon te hijgen. Wat was dit lekker ik was nog nooit zo hard geneuk en wat voelde ik mijn kutje gevuld worden. O papie neuk neuk je geile jonge meisje riep ik door het gillen heen. Ik kon bijna niets meer zegen want ik moest alleen nog maar gillen van genot. Die superlul zat heerlijk in mijn jonge kutje en raakte alle kantjes. O papie ik ga komen gilde ik en ik gillend klaar kwam.

Mijn papie ging door met het neuken van mijn jonge kutje,Wat al niet meer een kutje was maar een super kut die lag te wachten op een spuitende lul. Wat een genot iemand die door bleef neuken. Ik was bijna nog nooit klaar gekomen door een neuk beurt maar nu was ik al gekomen en mijn vader ging door met het neuken van mijn poesje. Ik keek naar beneden en zag dat mijn vaders lul met lange halen diep in en uit mijn kut ging. O wat neuk je me papie zei ik tegen hem.

En keek hoe zijn superstamper in mijn kut verdween. Ik voelde dat ik voor de tweede keer klaar ging komen. Van genot gilde ik het huis bij elkaar en ik ook nog opdat moment het sperma van mijn vader diep in mijn kut voelde spuiten. Wat een neukbeurt heb ik die nacht gehad. De volgende morgen werd ik wakker naastmijn vader en ik net de deur nog hoorde gaan. Het was mijn moeder die thuis kwam. Ik ging gauw naar de douche en nam een lekkere warme douche. Het sperma liep nog uit mijn poesje en ik na stond te genieten van de nacht met mijn vader.

Die dag ben ik naar mijn vriendje gegaan en hebt het uit gemaakt met hem. Want nu wist ik wat sex was en hij mij dat nooit kon geven. Toen ik thuis kwam en ik mijn vader zag lachte hij naar mij. Ik kon ook alleen maar lachen en we gingen eten. Onder het eten zei mijn moeder dat zij weg ging bij mij vader. Bekijk alles 21 reacties. Yoka héérlijk anaal en dan gelikt worden hmmmm. A Heerlijk om te zien maar ik zou liever meedoen met de dames. Dirk Zou heel grag nummertjes 4 en 12 willen nadoen.

Wie, welk tof vrouwtje help mij hier meer? Marinus Oh Monica, dat kan graag geregeld worden Monica Was dat laatste kutje maar van mij Heerlijk om zo ondergespoten te worden! Dat lijkt jouw kutjes wel Yoka. Bekijk alles 8 reacties. Vinnie Villain in Geil , Webcamsex. Vinnie Villain in Foto , Geil , Voyeur. Jer Dames kik Jeromeroberto. Edje Kadetje Sorry Vera Bekijk alles 17 reacties.

Joë Lekker afgetrokken op de kutjes zeg, geil als boter was ik. Leen wat een heerlijke filmpjes.. A Dat is een beter tijdverdrijf dan boodschappen doen in de regen , ziet er allemaal weer heerlijk uit mmm. Bekijk alles 5 reacties. Beno Hey Renate, lekker in het bos ons volledig laten gaan? Als je wilt neem maar contact met mij marnixx1 hotmail. Jeff Renate je maakt me geil van binnen stuur anders berichtje.

Henk Ik heb een lekkere jonge pik die nog wel wat aandacht nodig heeft. Bekijk alles 29 reacties. Yoka Kan hier nog heerlijk geil en nat van worden. Yoka, 59 jaar slowerbachus gmail. Bekijk alles 19 reacties. Dirk Welk kaalgeschoren vrouwtje wilt nr 10 met mij doen, mag lang en dikwijls lekker klaarkomen in mijn gezicht Bekijk alles 13 reacties. Vinnie Villain in Geil , swingers.

Gert Je houd meer van 1 op 1. Arie goed zo Ank hou je haaks er zijn veel leukere dingen gr Arie. Bekijk alles 10 reacties. Moet je nou echt bij elke reactie zeggen hoe graag je pijpt en slikt? Arie Anja ,mag ik vragen wie je bent gr Arie sece62to kpnmail mijn email.

Tieners masturberen samen in de keuken Ze spoot voor papa Sexy Red Nails College Shemale krijgt Anale Fucked en spoot Ze kwam niet voor slechts strippen Amateur beste vriend geneukt elkaar en men Rondborstige Sunny en Drew rukken hun kutje Ik kwam in haar mond en ze bleef maar gaan Ik kwam in haar mond Mijn Meesteres had een goede Fuck.. Ik voelde Up Vrouw Mijn oudere broer, Ze 2: Plotseling kwam haar kamergenoot en neuken Geile Fat BBW vriendin masturberen en cumming Ze vond haar vriendin masturberen.

Buddies samen buiten rukken. Masturberen praten met een vriend stuur

geil op kik spuitende lullen