Gangbang januari kut met veel schaamhaar

gangbang januari kut met veel schaamhaar

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Astrid baalde als een stier en haar humeur was niet om te genieten, waarop ik voorstelde om dan met Jan en Aagje naar Oostenrijk te gaan Ingrid maar bij mij achter te laten.

In de kapsalon kon ze altijd helpen en daarmee voor zich een leuk zakcentje verdienen. Een makkelijkere manier om die meid wat geld toe te toppen wist ik niet en fiscaal mag ik haar de haren op laten vegen, koffie en thee in laten schenken en nog wat van die werkjes waar de meesten een hekel aan hebben.

Een beetje onzeker stemde ze in en na een lang telefoontje was geregeld dat Astrid de spullen van Ingrid op ging halen en dan ze de volgende dag met drietjes naar Oostenrijk reden. Op 23 december stond de hele agenda vol met afspraken en ik had nauwelijks tijd om afscheid te nemen van Astrid. Tegen vier uur kwam Ingrid de salon binnen en ik hoorde mijn personeelsleden, dit zijn drie meisjes in de leeftijd van 20 tot 25 jaar, tegen elkaar zeggen dat die meid niet spoorde.

Een vaal witte trui op een verschoten rode broek en het haar weer in de traditionele paardenstaart, geen enkel spoortje van make-up en een paar versleten gymschoenen, terwijl er buiten enkele centimeters sneeuw lag. Ze dachten dat het een klant was maar toen ik hen voorstelde aan mijn nichtje wisten ze niet waar ze moesten kijken. Ik vroeg aan Joyce, de visagiste, wat zij vond dat er aan het uiterlijk van Ingrid moest gebeuren en kreeg toen een hele waslijst te horen.

Ik besloot toen om Ingrid een totale make-over te geven. We sloten om zes uur de deur en ik stelde Ingrid voor om eerst ergens iets te gaan eten. Graag ging ze een keer naar Mac Donalds, dus ik begreep dat ze culinair ook niet wereldwijs was.

We stapten in de auto en reden naar de rand van de stad waar een vestiging van deze fastfoodketen zat. Ze genoot van haar big Mac met cola en ik deed ook maar of ik het lekker vond. Daarna zijn we terug naar huis gereden, de auto geparkeerd en de stad in gelopen. Het was koopavond voor kerst en gezellig druk op straat. Ik zag diverse mensen, die ik ken, naar mij kijken, wie heeft Peter nu toch in godsnaam mee de stand ingenomen, maar daar zat ik niet mee.

We gingen recht naar Coolcat en daar vertelde Ingrid dat ze er nooit binnen ging want het is er veel te duur en van haar moeder had ze tien euro gekregen om voor iets voor de moeite te kopen. Ik sleepte haar bij wijze van spreken de winkel in, liepen naar het rek met gala jurkjes en liet er haar enkel passen totdat we iets hadden, waar ze, als er iets aan haar uiterlijk gebeurde, uitzag als een prinses. Bij de spijkerbroeken hadden we er al gauw een paar te pakken,. Ingrid wist niet maar ze het had.

Natuurlijk had ik dit van te voren met Astrid besproken en die had allen geantwoord: Terug thuis zei ik tegen Ingrid dat we nu naar de salon gingen, die naast mijn huis zit, en dat we wat aan haar uiterlijk gingen doen. De meid wist niet waar ze het had. Ik vroeg haar alleen een oud T-shirt met broek of jurkje aan te trekken, dat eventueel bij het het wassen van het haar vies kon orden. Ik wist toen nog niet dat ze dit letterlijk op zou vatten en dus alleen een katoenen zomerjurkje aan had.

We gingen naar de salon en ik liet haar plaats nemen in een kapstoel, zette er de wasbak achter en maakte de staart los. Haar zachte haar viel ongelijk achterover. Shampoo erin en flink wassen, verschillende keren uitspoelen en daarna even de droogkap erop. Ze moest recht gaan zitten en ik zag dat er wat water over haar jurkje was gelopen en dat haar tepeltjes stijf stonden.

Voor een meid van 16 had ze al een behoorlijke cup borsten. Uiteraard had ik dit al bij Coolcat en Livera opgemerkt. Ik begon haar te knippen en vroeg of ze de staart wilde bewaren of dat ik die met de rest van de haren weg kon doen. Ze keek me verschrikt aan, maar ik had die staart al in mijn handen en er was geen weg terug meer.

Wat zal mijn moeder hiervan zeggen zei ze verschrikt, maar daar zat ik niet mee. Toen ik aan haar teennagels begon schoof ze iets verder naar voren over de stoel en zag ik wat schaamhaar onder haar jurkje uit piepen. Ik deed of ik niets zag en begon aan haar teentjes. Intussen was ik een gesprek begonnen over school en vriendjes op school. Verlegen vertelde ze dat ze op school door iedereen genegeerd werd en dat ze nog nooit een vriendje had gehad.

Ook uitgaan zat er niet in, haar ouders hebben daar geen geld voor en haar moeder vind haar nog te jong. Zelf was haar moeder op haar 16de al zwanger van mijn broer, dus daar wilde ze Ingrid voor behoeden.

Ik vroeg haar, onder het polijsten van de nageltjes door, wat ze van sex wist. Haar antwoorden waren nogal ontwijkend en langzaam maar zeker hoorde ik dat ze wel eens stiekem een verhaaltje op internet had gelezen in de bibliotheek, maar een meid die wist waar Abraham de mosterd haalt was ze beslist niet.

Ik liet het daar maar bij en zei dat het nu bedtijd was en dat ze morgen een van die nieuwe spijkerbroeken aan moest trekken met een bloesje van de zaak, zodat ze dan wat werkjes kon doen.

De dag begon en de meiden vroegen me wie die totale remake van Ingrid had gemaakt. Voor de salon open ging had ik nog wat rouge op haar wangen gedaan, een beetje lipstick en het haar golvend uigekamt. Ze straalde met dit nieuw uiterlijk. De hele dag was ze behulpzaam in de salon en regelmatig zag ik een van de meiden met haar smoezen, waarna ze een kleur kreeg en snel de andere kant uit keek.

Die middag sloten we om drie uur, ik gaf de meiden nog een kerstgratificatie en wenste ze prettige kerstdagen toe. Met Ingrid ging ik nog snel bij Albert Heijn kerstinkopen doen en tegen vijven zaten we gezellig in de huiskamer.

De kerstverlichting brandde in de boom en ik had voor haar een glaasje sekt ingeschonken. Dit had ze nog nooit op en mocht van haar moeder geen alcohol drinken. Je bent nu hier en ik moet voor jou zorgen, dus laten we er samen iets leuks van maken had ik haar geantwoord. Langzaam nam ze een slok uit haar glas, wat door haar nieuwe look haast iets senssueels had. Plotseling begon ze weer over het gesprek van de vorige avond waarbij we het over vriendjes en sesx hadden gehad. Ze vroeg me waarom we geen kinderen hadden.

Ik besloot haar eerlijk te antwoorden en vertelde haar dat Astrid, toen we verkering kregen, direct had verteld dat haar carriere als divisiemanager belangrijker was dan het hebben van kinderen en dat ik me er bij moest neerleggen dat we er dus geen zouden nemen. Ingrid keek mij met vreemde blik in haar ogen aan en vroeg toen of ik geen kinderen had willen hebben.

Natuurlijk had ik graag kinderen gehad maar ik had haar wens gerespecteerd en dus hadden we geen kinderen. Hiertegen had ik geen enkel bezwaar. Een kwartiertje later kwam ze de kamer weer binnen in de zijde badjas van Astrid, die strak om haar middel dichtgeknoopt was. Ze ging tegenover mij zitten en een andere look en ze verwachte, zoals ze zei, dat de jongens na de kerstvakantie misschien wel interesse in haar zouden krijgen.

Ze vroeg me op de man af of ik het haar wilde leren. Ik stond hier afwijzend tegenover, maar toen ze haast smekend vroeg het toch te doen zodat ze er bij een eerste afspraak als een groentje bij zou staan ging ik overstag en nodigde haar uit naast mij op de bank te komen zitten.

Ik sloeg een arm over haar schouders en trok haar langzaam naar mij toen. Onze lipten raakten elkaar, maar ze hield ze stijf tegen elkaar gedrukt. Mijn tong perste ze even later uit elkaar en vond haar tong. Verschrikt trok ze terug. Ik vertelde haar dat dit tongen ws en dat ze mee moest werken. Korte tijd later lagen we uitgebreid te zoenen. Ze vond het heerlijk. Zonder er verder bij na denken gleden mijn handen omlaag en streelden door de badjas heen haar borsten. Ik voelde de stijve tepeltjes door de stof heen priemen en hoorde Ingrid verheerlijkt kreunen.

Verschrikt stopte ik abrupt met strelen en ging bij haar vandaan zitten. Waarom stop je nu vroeg Ingrid me het was zo lekker! Je bent mijn nichtje en dit kan ik niet maken, je bent nog maagd en weet ik wat zei ik haar verschrokken. Je wilde graag kinderen en ik wil de moeder van die kinderen zijn was haar antwoord en ze trok de riem van haar badjas los den liet die van haar schouders glijden. Voor mij stond een prachtige jonge meid met volle borsten en een kaal geschoren kut.

Ik keek naar haar en ze zei: De meiden op de zaak hebben me geholpen bij het scheren van mijn schaamhaar. Dus daarom stonden die zo te smoezen en mijn kant uit te kijken.

...

Lekkere geile dames 3 lullen in een kut


gangbang januari kut met veel schaamhaar

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Astrid baalde als een stier en haar humeur was niet om te genieten, waarop ik voorstelde om dan met Jan en Aagje naar Oostenrijk te gaan Ingrid maar bij mij achter te laten.

In de kapsalon kon ze altijd helpen en daarmee voor zich een leuk zakcentje verdienen. Een makkelijkere manier om die meid wat geld toe te toppen wist ik niet en fiscaal mag ik haar de haren op laten vegen, koffie en thee in laten schenken en nog wat van die werkjes waar de meesten een hekel aan hebben.

Een beetje onzeker stemde ze in en na een lang telefoontje was geregeld dat Astrid de spullen van Ingrid op ging halen en dan ze de volgende dag met drietjes naar Oostenrijk reden.

Op 23 december stond de hele agenda vol met afspraken en ik had nauwelijks tijd om afscheid te nemen van Astrid. Tegen vier uur kwam Ingrid de salon binnen en ik hoorde mijn personeelsleden, dit zijn drie meisjes in de leeftijd van 20 tot 25 jaar, tegen elkaar zeggen dat die meid niet spoorde.

Een vaal witte trui op een verschoten rode broek en het haar weer in de traditionele paardenstaart, geen enkel spoortje van make-up en een paar versleten gymschoenen, terwijl er buiten enkele centimeters sneeuw lag. Ze dachten dat het een klant was maar toen ik hen voorstelde aan mijn nichtje wisten ze niet waar ze moesten kijken.

Ik vroeg aan Joyce, de visagiste, wat zij vond dat er aan het uiterlijk van Ingrid moest gebeuren en kreeg toen een hele waslijst te horen. Ik besloot toen om Ingrid een totale make-over te geven.

We sloten om zes uur de deur en ik stelde Ingrid voor om eerst ergens iets te gaan eten. Graag ging ze een keer naar Mac Donalds, dus ik begreep dat ze culinair ook niet wereldwijs was.

We stapten in de auto en reden naar de rand van de stad waar een vestiging van deze fastfoodketen zat. Ze genoot van haar big Mac met cola en ik deed ook maar of ik het lekker vond. Daarna zijn we terug naar huis gereden, de auto geparkeerd en de stad in gelopen. Het was koopavond voor kerst en gezellig druk op straat. Ik zag diverse mensen, die ik ken, naar mij kijken, wie heeft Peter nu toch in godsnaam mee de stand ingenomen, maar daar zat ik niet mee.

We gingen recht naar Coolcat en daar vertelde Ingrid dat ze er nooit binnen ging want het is er veel te duur en van haar moeder had ze tien euro gekregen om voor iets voor de moeite te kopen. Ik sleepte haar bij wijze van spreken de winkel in, liepen naar het rek met gala jurkjes en liet er haar enkel passen totdat we iets hadden, waar ze, als er iets aan haar uiterlijk gebeurde, uitzag als een prinses. Bij de spijkerbroeken hadden we er al gauw een paar te pakken,. Ingrid wist niet maar ze het had.

Natuurlijk had ik dit van te voren met Astrid besproken en die had allen geantwoord: Terug thuis zei ik tegen Ingrid dat we nu naar de salon gingen, die naast mijn huis zit, en dat we wat aan haar uiterlijk gingen doen. De meid wist niet waar ze het had. Ik vroeg haar alleen een oud T-shirt met broek of jurkje aan te trekken, dat eventueel bij het het wassen van het haar vies kon orden.

Ik wist toen nog niet dat ze dit letterlijk op zou vatten en dus alleen een katoenen zomerjurkje aan had. We gingen naar de salon en ik liet haar plaats nemen in een kapstoel, zette er de wasbak achter en maakte de staart los. Haar zachte haar viel ongelijk achterover. Shampoo erin en flink wassen, verschillende keren uitspoelen en daarna even de droogkap erop. Ze moest recht gaan zitten en ik zag dat er wat water over haar jurkje was gelopen en dat haar tepeltjes stijf stonden.

Voor een meid van 16 had ze al een behoorlijke cup borsten. Uiteraard had ik dit al bij Coolcat en Livera opgemerkt. Ik begon haar te knippen en vroeg of ze de staart wilde bewaren of dat ik die met de rest van de haren weg kon doen. Ze keek me verschrikt aan, maar ik had die staart al in mijn handen en er was geen weg terug meer. Wat zal mijn moeder hiervan zeggen zei ze verschrikt, maar daar zat ik niet mee. Toen ik aan haar teennagels begon schoof ze iets verder naar voren over de stoel en zag ik wat schaamhaar onder haar jurkje uit piepen.

Ik deed of ik niets zag en begon aan haar teentjes. Intussen was ik een gesprek begonnen over school en vriendjes op school. Verlegen vertelde ze dat ze op school door iedereen genegeerd werd en dat ze nog nooit een vriendje had gehad. Ook uitgaan zat er niet in, haar ouders hebben daar geen geld voor en haar moeder vind haar nog te jong. Zelf was haar moeder op haar 16de al zwanger van mijn broer, dus daar wilde ze Ingrid voor behoeden.

Ik vroeg haar, onder het polijsten van de nageltjes door, wat ze van sex wist. Haar antwoorden waren nogal ontwijkend en langzaam maar zeker hoorde ik dat ze wel eens stiekem een verhaaltje op internet had gelezen in de bibliotheek, maar een meid die wist waar Abraham de mosterd haalt was ze beslist niet. Ik liet het daar maar bij en zei dat het nu bedtijd was en dat ze morgen een van die nieuwe spijkerbroeken aan moest trekken met een bloesje van de zaak, zodat ze dan wat werkjes kon doen.

De dag begon en de meiden vroegen me wie die totale remake van Ingrid had gemaakt. Voor de salon open ging had ik nog wat rouge op haar wangen gedaan, een beetje lipstick en het haar golvend uigekamt. Ze straalde met dit nieuw uiterlijk. De hele dag was ze behulpzaam in de salon en regelmatig zag ik een van de meiden met haar smoezen, waarna ze een kleur kreeg en snel de andere kant uit keek. Die middag sloten we om drie uur, ik gaf de meiden nog een kerstgratificatie en wenste ze prettige kerstdagen toe.

Met Ingrid ging ik nog snel bij Albert Heijn kerstinkopen doen en tegen vijven zaten we gezellig in de huiskamer. De kerstverlichting brandde in de boom en ik had voor haar een glaasje sekt ingeschonken.

Dit had ze nog nooit op en mocht van haar moeder geen alcohol drinken. Je bent nu hier en ik moet voor jou zorgen, dus laten we er samen iets leuks van maken had ik haar geantwoord. Langzaam nam ze een slok uit haar glas, wat door haar nieuwe look haast iets senssueels had. Plotseling begon ze weer over het gesprek van de vorige avond waarbij we het over vriendjes en sesx hadden gehad. Ze vroeg me waarom we geen kinderen hadden.

Ik besloot haar eerlijk te antwoorden en vertelde haar dat Astrid, toen we verkering kregen, direct had verteld dat haar carriere als divisiemanager belangrijker was dan het hebben van kinderen en dat ik me er bij moest neerleggen dat we er dus geen zouden nemen.

Ingrid keek mij met vreemde blik in haar ogen aan en vroeg toen of ik geen kinderen had willen hebben. Natuurlijk had ik graag kinderen gehad maar ik had haar wens gerespecteerd en dus hadden we geen kinderen. Hiertegen had ik geen enkel bezwaar. Een kwartiertje later kwam ze de kamer weer binnen in de zijde badjas van Astrid, die strak om haar middel dichtgeknoopt was.

Ze ging tegenover mij zitten en een andere look en ze verwachte, zoals ze zei, dat de jongens na de kerstvakantie misschien wel interesse in haar zouden krijgen. Ze vroeg me op de man af of ik het haar wilde leren. Ik stond hier afwijzend tegenover, maar toen ze haast smekend vroeg het toch te doen zodat ze er bij een eerste afspraak als een groentje bij zou staan ging ik overstag en nodigde haar uit naast mij op de bank te komen zitten. Ik sloeg een arm over haar schouders en trok haar langzaam naar mij toen.

Onze lipten raakten elkaar, maar ze hield ze stijf tegen elkaar gedrukt. Mijn tong perste ze even later uit elkaar en vond haar tong. Verschrikt trok ze terug. Ik vertelde haar dat dit tongen ws en dat ze mee moest werken. Korte tijd later lagen we uitgebreid te zoenen. Ze vond het heerlijk. Zonder er verder bij na denken gleden mijn handen omlaag en streelden door de badjas heen haar borsten. Ik voelde de stijve tepeltjes door de stof heen priemen en hoorde Ingrid verheerlijkt kreunen.

Verschrikt stopte ik abrupt met strelen en ging bij haar vandaan zitten. Waarom stop je nu vroeg Ingrid me het was zo lekker! Je bent mijn nichtje en dit kan ik niet maken, je bent nog maagd en weet ik wat zei ik haar verschrokken. Je wilde graag kinderen en ik wil de moeder van die kinderen zijn was haar antwoord en ze trok de riem van haar badjas los den liet die van haar schouders glijden.

Voor mij stond een prachtige jonge meid met volle borsten en een kaal geschoren kut. Ik keek naar haar en ze zei: De meiden op de zaak hebben me geholpen bij het scheren van mijn schaamhaar. Dus daarom stonden die zo te smoezen en mijn kant uit te kijken.

...

Prive ontvangst gorinchem sex grote kut

  • Eromassage nijmegen sexdate limburg
  • Gangbang januari kut met veel schaamhaar
  • Lesbische meisjes beffen sex in schagen
  • Gangbang januari kut met veel schaamhaar
  • MAGER SLETJE KINKY GELDERLAND

Jezelf beffen prive meisjes limburg


Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Deborah had eigenlijk een lange trui of een wijd jurkje aan. Te kort om haar volle billen en brede heupen überhaupt te kunnen bedekken want de trui had al de grootste moeite om haar indrukwekkende, zware borsten te bedekken.

Een duizelingwekkend diep decolleté was het gevolg. Haar flinke borsten waren in de V-hals tot aan de laagste bolling te zien! Complimenten gingen over en weer. De dames vroegen elkaar welke lingerie het nou geworden was; de heren gingen op onderzoek uit bij elkaars vrouwen. Die lieten zich gewillig in hun truitjes en onder hun rokjes kijken. De heren waren in dunne witte broeken gekleed met daaronder -zichtbaar- felgekleurde strings, witte bloezen half open én allemaal een strikje.

Inmiddels hadden we allemaal de eerste glazen wijn op. We wisten waarvoor we kwamen dus de dames waren al wat wulpser geworden in hun aankleding.

Debs billen waren al geheel niet meer bedekt en strikken op haar heupen verrieden een sexy stringetje. Mijn Belle had nu te pas en te onpas of haar rechter tepel boven haar topje uit of haar linker tepel. Ook Chelseas billen waren inmiddels bloot, ik herkende geheel geen lingerie, niet het kleinste stringetje!

Chelsea sprak ons toe met geheven glas, verheugde zich zeer op haar verjaardagscadeau en vond toen dat het tijd was om elkaar eens op te gaan geilen. Bob had razendsnel Belles topje gevonden.

Trok het topje van Belles jurkje nu over haar beide bh-loze blote borsten. Hij had aangenaam verrast haar zilveren tepelschildjes gevonden en kneedde nu Belles stijve knoppen.

Ik was gehypnotiseerd door Debs enorme borsten en duizelingwekkende inkijk. Die paar knopen in haar V-hals had ik opengerukt en in dezelfde beweging over haar zware bolle tieten geschoven. Ze droeg een halve cup bh met dezelfde strikken als haar string. Haar indrukwekkende prammen werden flink opgestuwd en deinden mee met elke bewegingen van haar. Ze was bij mij op schoot gaan zitten, haar vingers strelend over mijn gevoelige pik.

Ben stond achter Chelsea en wreef glijdend met zijn handen over haar lijf subtiel alle strategische rimpels in haar doorschijnende jurkje glad. Hadden de rimpels nog haar edel delen min of meer bedekt; nu waren haar gladde borsten sensueel zichtbaar! Haar roze tepels lichtten op achter de dunne stof. Chelsea keek me strak aan toen Ben de stof over haar heupen naar boven schoof.

Ze deed haar benen uiteen en zette vervolgend een voet op de armleuning van de bank. De pruim die ik al eens eerder, boven aan de trap, had gezien, was nu erg fraai in beeld. Bruin lang krullend schaamhaar in de langst mogelijke streep boven gladgeschoren getinte schaamlippen, bungelende glimmers links en rechts over haar pruim. Bens actie werd goedkeurend opgevolgd door de andere mannen. Bob had al de borsten van mijn vriendin ontbloot. Nu trok hij Belles rokje over haar buik omhoog.

Ik zag hoe Belle probeerde Bob duidelijk te maken dat ze een open kruis had in haar toch al niet erg grote witte stringetje. Belle leidde Bobs hand naar haar kruis. Die voelde en glimlachte breed. Met hààr fantasie in haar achterhoofd probeerde ze vast en zeker Bobs harde paal tussen haar natte schaamlippen te krijgen vanavond.

Ik schoof mijn handen onder Deborahs opgestroopte jurkje, voelde haar warme buik, haar navel. Haar zware borsten stopten de verdere opmars van mijn handen. Ik kraste nog eens over haar bollingen, betastte gemakkelijk nog weer haar tepels in de open cups. Deb had een stringetje aan met strikken op haar heupen, dus… die had ik zo losgetrokken. De veter bleef echter tussen haar ronde billen steken. Mijn handen gleden over haar bovenbenen, zij spreidde haar benen en met mijn vingertoppen gleed ik tussen haar venusheuvel en de vochtige stof van haar stringetje, die tussen haar schaamlippen klem was gaan zitten.

Intussen had zij mijn broek verbluffend eenvoudig losgeknoopt en betastte ze mijn nog opgerolde, half stijve pik. Alle dames waren half ontbloot en Chelsea vond het de hoogste tijd voor haar cadeautjes. Enthousiast zongen we haar toe, glimlachten toen we 40 keer hoera wilden doen alleen maar om drie paar borsten op en neer te zien schudden met het heffen van de armen. Toen werd het menens. Chelsea ging haar cadeautjes uitpakken. Ze wilde met de meiden beginnen.

Natuurlijk sprong mijn Belle naar voren al met haar armen al omhoog. Chelsea had in no time haar jurkje over haar hoofd uitgedaan. Chelsea streelde Belles borsten en tepels over de tepelschildjes. Ze draaide zich om naar Deborah en Belle droomde met haar ogen dicht en haar armen nog boven haar hoofd nog na, had Chelsea niet meer verwacht en schrok dus op toen Chelsea nog een hand door het open kruisje van Belle veegde.

Chelsea trok in slow motion het topje van Deborah over haar enorme tieten. Ze floot bij het zien van de zachte ronde kogels. Chelsea legde haar handen op de grote tepels en gleed met haar handen onder de schouderbandjes, over Debs rug naar de strikken aan de nietsverhullende bh en Debs prammen ploften uit de bh. Haar jurkje werd op de grond getrokken.

En zo viel het Chelsea op, knielend nu voor Deb dat Debs slipje wel los was, maar niet uit. Ook Chelseas vingers schoven in het kruis van Deb, voelden aan haar natte pruim, terwijl Chelsea dacht dat het stringetje daar vastgeklemd zat, maar het stringetje wilde nog niet uit. Deb moest zich omdraaien van Chelsea en in de draai ging Deborah ook voorover hangen met haar handen op haar knieën.

Chelsea kreeg Debs volle billen haast in haar gezicht gedrukt. Bedacht zich overigens geen moment en beet plagerig in een bil. Trok vervolgens met haar handen Debs billen uiteen op zoek naar de oorzaak van de klemmende string.

Weer ging er een fluitje over Chelseas lippen en anders over de mijne! Ik keek over Chelseas schouders mee en zag een sprankelende diamant van een paar centimeter in doorsnee op de plek van Debs sterretje. Ik dacht dat mijn Belle alleen uit zichzelf de tepelschildjes had aan gedaan, maar kennelijk hadden de mannen én de vrouwen afspraken gemaakt over de dresscode vanavond!.

Belle met haar tepelschildjes, Chelsea met haar lipclip en nu Deb met een diamanten butplug! Het bleek dat Debs stringetje verstrikt zat in die butplug. Behendig, maar niet zonder die butplug een paar keer te hebben moeten aanraken, draaien, trekken, duwen, maakte Chelsea het stringetjes los.

Chelsea zelf had ons mannen gevraagd om extreme strings aan te doen en daar hadden we allemaal goed naar geluisterd. Haar eigen Bob eerst: Hij had een gele string aan waarin zijn tengere maar lange stijve pik omhoog opgeknoopt zat met een stuk of tien kleine strikken om zijn harde paal.

Ben had een glanzend blauwe string aan waarbij alleen zijn pik in een stretch slurf zat ingepakt en zijn ballen juist geheel niet ingepakt waren, glad, zwaar en kaal, vrij bungelend. Hij had een dikke pik en de dunne stof zat zo strak om zijn stijve penis, dat ik genoot van de contouren van zijn eikel en de aders en vooral ook van zijn zware ballen onder zijn ingepakte penis!

Toen was ik aan de beurt. Bloes uit, broek open geknoopt, ik had verder niet zoveel meer aan. Een rode veter met een open pouch aan de bovenkant dus een en al inkijk. Ze haakte een roodgelakte lange vingernagel achter het randje, gluurde naar mijn dikke half stijve, opgerolde pik, pakte mijn penis even vast als begroeting en maakte een veelbetekenend en goedkeurend geluidje.

Chelsea keek mij strak aan. Haar tepels had ik heerlijk onder mijn handen voelen krassen. Meteen trok ik de klem uit haar haren. Wulps schudde ze haar haren los. Ze draaide met haar vingertoppen in mijn openstaande pouch rondjes door mijn korte schaamhaar, zocht en vond mijn eikel, speelde met mijn voorhuid tussen duim en wijsvinger, legde al spelend met mij haar jarenlange fantasie uit.

Chelsea deed nog eens het hele verhaal van stijve pik nummer 1 in haar kutje en demonstratief sopte ze twee vingers in en uit haar kut. Pik nummer 2 moest in haar mondje en haar nat gevingerde vingers stopte ze tussen haar felrode pijplipjes. Penis nummer drie moest dan in haar kontje en terwijl ze weer een been op de armleuning van de bank plaatste, zakte ze met haar sterretje op haar natte vinger, zakte een aantal keer diep op haar vingers.

Harde palen nummers 4 en 5 had ze dan willen aftrekken, zuchtend trok ze haar vinger uit haar kontje, liet pas toen mij los en maakte rukkende bewegingen met twee handen. De zesde pik moest klaarkomen tussen haar borsten en geil wreef ze haar borsten tegen elkaar, trok uiteindelijk zo hard aan haar tepels zodat haar ronde borsten er spits van werden.

Chelsea bracht een kreuntje voort en ik werd er nog stijver van. Maar alleen ons vertrouwde ze en dus had Chelsea haar plannen aangepast. Eén stijve lul moest zijn zaad in haar mondje spuiten. De meiden wilde ze lekker nat vingeren. We mochten van Chelsea vervolgens verder gaan met elkaar opgeilen, maar nog steeds niet met de eigen partner! Met mij was ze al lang bezig! Maar ik knielde voor haar.

Ik keek recht tegen haar bruine streep schaamhaar. Ze ging wijdbeens voor me staan en gaf me een fantastische close up op haar schaamlippen. Ik likte haar clit eerst, toen lang en nat over haar kutlippen. De lipclip zat me ondertussen wel in de weg, hoe geil ook, maar die moest uit.

Met mijn tanden trok ik aan de glimmers de clip van haar schaamlippen. Toen kon ik pas echt losgaan in haar natte kruis. Ik stak mijn neus, mijn tong tussen haar kutlippen, begroef mijn gezicht in haar heerlijke kruis.

Nou was Ben met Belles tepelschildjes in de weer. En Belle trok hem resoluut af terwijl hij aan haar tepels zoog. Deborah was de strikken van Bobs gele string om zijn stijve pik los aan het trekken… met haar tanden en pijpte hem diep toen zijn pik los was. En terwijl ik Chelsea befte voelde ik een hand zoekend naar mijn pik, kon niet van Chelsea zijn. Chelsea had duidelijk in haar hoofd wat er moest gebeuren op haar orgie.

Het was tijd voor haar wens! Ben moest onder, op zijn rug, Chelsea ruggelings op zijn buik, Ben mocht Chelsea anaal nemen. Chelsea ging schrijlings over hem heen staan. Belle realiseerde wat er nog moest gebeuren en in een oogwenk had ze het glijmiddel op haar hand en wreef ze het sterretje van Chelsea in.

Die vond dat erg prettig en nog voordat Ben met zijn pik Chelseas kontje kon penetreren, was Belle hem voor en vingerde Belle Chelsea vol overgave. En Ben moest natuurlijk ook een voorbehandeling hebben. In een grote hap slikte Belle Bens stijve pik tot achter in haar keel.

gangbang januari kut met veel schaamhaar