Borsten en kutjes vingeren seks

borsten en kutjes vingeren seks

Bisex dating beffen gratisborsten en kutjes vingeren seks
Ze komt dan ten onrechte in de veronderstelling dat ze sterker is dan jou. Hoe je haar verder subtiel laat merken dat je een goede vent bent, leer ik je verderop. Eerst wat algemene tips om ervoor te zorgen dat je de juiste vrouw te pakken krijgt:. Je bent ervan overtuigd dat je haar vannacht mee naar huis neemt. Maar bij sluitingstijd meldt ze je dat er vijf vriendinnen bij haar slapen, ze de Bob is en al drie jaar een vriend heeft.

Kom je tot een uur voor sluitingstijd tot de ontdekking dat het een lastige zaak wordt, bijvoorbeeld omdat haar vriend ernaast staat en een nationaal kampioen kickboksen is zoals mij laatst overkwam, drop die chick dan en zoek een andere. Check hier hoe je vrouwen versiert in een club of discotheek. Dat er hondslelijke mannen zijn die de ene na de andere chick bangen, wil niet zeggen dat uiterlijk onbelangrijk is.

Zorg er dus voor dat je persoonlijke hygiene in orde is. Dat je er zo goed mogelijk uitziet als je kan in jouw situatie. Als je de tijd hebt om te sporten en te zorgen dat je een goed lijf hebt, geeft dat dikke bonuspunten. Het gevolg is dat hij 1 à 2 keer per maand een mazzeltje heeft van een chick die graag in bed wil liggen met een gast die er net iets beter uitziet dan de rest.

Nou hoef je dit niet te doen als je er geen zin in hebt, maar wil je elke vrouw in bed krijgen? Dan gaat het je zeker helpen. Als je 1 of andere zwerver bent die nooit geld heeft voor bier, die geen vrienden heeft behalve op Xbox Live en waar iedereen een hekel aan heeft, dan wordt het erg lastig. Je hoeft niet de sterkste man op aarde te zijn, maar je wilt in ieder geval niet tot het laagste van het laagste behoren.

Net zoals jij geen lelijke, dikke of domme chick wil, wil zij geen man die lui, onverzorgd of slap is. Al die eigenschappen kun je ontwikkelen door je te focussen op de vlakken in je leven die belangrijk zijn. Dat je zorgt dat je een goede baan of studie hebt, dat je ergens voor werkt en dat je weet wat je wilt. Is het mogelijk om chicks te bangen zonder een idee te hebben wat je aan het doen bent in het leven? Eens in de zoveel tijd komt er een gast langs die een jaar heeft vrij genomen om chicks te fixen, en niets anders doet.

Vaak gaan zijn resultaten er niet op vooruit, ook al besteedt hij er veel meer tijd aan. Dat komt omdat hij over dit jaar dat hij alleen maar vrouwen versiert minder aantrekkelijk is geworden. Dit is dus iets wat je wilt vermijden. In onze cursus Manslut Meesterschap  laten we je met videomateriaal zien hoe je ervoor zorgt dat een vrouw vanaf minuut 1 geobsedeerd met je raakt.

Voor de zwervers onder ons geef ik je nu wat informatie die je kan gebruiken om chicks op de juiste manier aan te spreken. In plaats daarvan loop je op haar af met een big smile op je gezicht en terwijl je oogcontact maakt. Meer van dit soort makkelijke zinnetjes geef ik je als bonus bij dit artikel. Je vindt ze aan het einde van dit artikel. Lees ook dit artikel met 14 tips om beter vrouwen aan te spreken. Als een chick direct met je mee gaat wat soms gebeurt , zal ze zich op weg naar je huis ineens realiseren wat ze aan het doen is.

Dan kan ze nogal schrikken en besluiten om toch niet mee te gaan. Je openingszin is niet hetgene wat haar overtuigt om met je naar bed te gaan. Het is dus niet zo belangrijk wat je zegt. Ze hebben hordes kansloze gasten die allemaal om beurten op audiëntie komen, in de hoop dat ze met haar naar bed mogen. Waar dat afwijzen nog meer mee te maken zou kunnen hebben, lees je hier in mijn artikel over vrouwen begrijpen. En vrouwen hebben een telefoon. Waarop via WhatsApp 8 aardige jongens haar continu berichten sturen om haar mee op date te krijgen.

Ze reageert niet op je appjes? Als ze Tinder heeft geïnstalleerd is het helemaal erg. Daar heeft ze letterlijk een leger aan gasten die niets liever wil dan haar vandaag nog in hun bed krijgen. Check hier wat je kan doen om als man op te vallen bij vrouw op Tinder. Haar voornaamste criterium, is dat je mentaal en fysiek sterk bent. Dit test ze op een aantal manieren:. In het dagelijks leven doet ze dit door je over de loop van een aantal ontmoetingen goed in de gaten te houden.

In een club doet ze dat door je te trakteren op de grootst mogelijke onzin, om te kijken of jij daar als een watje op reageert. Ze kan bijvoorbeeld opmerkingen maken als: Opmerkingen waar geen goed antwoord op mogelijk is, en die ze heeft ingesteld om de sterke jongens die haar komen versieren te laten voelen dat ze van goede huize komen. De meeste mannen hebben totaal niet door wat er aan de hand is, en geven feitelijk antwoord op wat ze zegt. Doe je dit, dan heb je in haar ogen verloren.

Ze redeneert dat een in haar ogen aantrekkelijke man simpelweg zich niet zo door haar zou laten behandelen. Je negeert het, trekt je wenkbrauwen omhoog alsof ze iets heel doms hebt gezegd en neemt rustig een slok van je biertje. Ze doet het om te voorkomen dat ze in bed belandt met 1 of andere sukkel die haar behandelt alsof ze een breekbaar bloempje is. Niet om dingen die niet van belang zijn. Maar wel als het gaat over jouw voorkeuren, en over hoe jij je leven wil leiden.

Je hoeft niet alles te doen wat een vrouw zegt, puur omdat ze borsten en een vagina heeft. Vrouwen weten dat de meeste mannen vatbaar zijn voor hun seksualiteit. En dat ze hen kunnen manipuleren om hun instructies op te volgen.

Dus wees niet bang om haar te laten merken dat je voet bij stuk houdt. Ook als ze allerlei bullshit op je gooit waar je verder niets mee kan.

Als je haar hebt aangesproken, je haar testjes bent doorgekomen en ze niet op je afgeknapt is omdat je ongewassen of onaangepast overkomt, dan is het tijd voor het echte werk. Ze ervaart nu aantrekkingskracht. Ze vindt je interessant en begint zich af te vragen of je haar leuk vindt.

De meeste mannen zouden van de gelegenheid gebruik maken om haar vol op haar bek te pakken. Ze heeft antwoord op haar vraag, en je kan dan opnieuw beginnen met haar te laten merken dat je een sterke man bent. In plaats daarvan is het beter om je zelfbeheersing te bewaren.

Dat betekent dat je met haar praat over wat haar bezighoudt. En dat je zoekt naar gemeenschappelijke eigenschappen tussen jullie op emotioneel vlak.

Dit geldt trouwens ook voor elke situatie waarin jullie voor het eerst met elkaar naar bed gaan. Zij wil graag van tevoren de garantie dat je haar grenzen respecteert en je haar geen pijn doet — maar die heeft ze nooit. Je bent immers sterker dan haar. Ze komt zo in een kwetsbare positie. Het is beter om haar van tevoren te laten merken dat alles goed komt. Dat je respectvol met haar om zal gaan en zal opletten hoe je haar behandelt.

Dat je een man bent met ervaring, en dat je niet na twee slagen klaar bent en zij je aankijkt met een blik van: Dit communiceert naar een vrouw dat je veel gewend bent. Dat jij je niet zomaar uit het veld laat slaan. Dat je aandacht hebt voor details, maar dat je er niet bang voor bent. Als je dit combineert met de leiding nemen — dat is, toesturen dat jullie met elkaar naar bed gaan — is dat enorm aantrekkelijk voor haar. Kijk maar eens naar deze video waarin Tim je haarfijn uitlegt hoe je een vrouw seksueel laat escaleren:.

In alles zie je dat hij rustig en beheerst beweegt. Hij houdt altijd een lach op haar gezicht en behandelt de dame respectvol. Stap direct naar achteren zodat je voelt dat je haar grenzen respecteert. Alleen als je merkt dat ze erin mee wil, ga je verder. Hiermee bedoel ik dat je elke keer dat je telkens wat meer toenadering zoekt, vlak voor het punt dat het haar te veel wordt, een stap naar achteren doet.

Op deze manier houdt ze volledige controle over de situatie en krijgt ze de tijd om na te denken hoe ver ze wil gaan. We leren je dus om zo aantrekkelijk mogelijk voor haar te zijn, maar de beslissing bij haar te laten.

Elke keer ga je een stapje verder terwijl je goed in de gaten houdt hoe ze reageert. Net zo lang totdat jullie bij elkaar in bed belanden. Voordat je haar mee naar huis neemt, raad ik je aan haar op te winden. Je laat dan merken dat jij er comfortabel mee bent — en zij krijgt de kans om zich op een comfortabele manier te uiten.

Om vervolgens naar je huis te gaan, en haar daar verder te verleiden. Ik raad je niet aan om bij thuiskomst er direct bovenop te springen. Doe het rustig aan. Stel haar op haar gemak. Helaas zijn de meeste mannen hier niet toe in staat. Ze zijn belabberd in bed. Ze bakken er niets van. En ikzelf was tot een paar jaar terug niet veel beter. Daarom heb ik een link voor je, die je ongetwijfeld veel gaat helpen.

Het is de website van mijn maatje Luuk Zwart, die schrijft over hoe je een meesterminnaar wordt. Hier vind je geen slap gelul van oude, kleffe mannetjes die alleen hun vrouw naaien. Ook geen zweverig tantra-gedoe. Alleen wetenschappelijk onderbouwde tips van een man die vier vrouwen per week doet. En je op basis van zijn ervaring leert hoe je de beste minnaar ooit wordt. Het is zijn missie om elke man in Nederland te leren hoe hij beter in bed wordt.

Zo goed, dat zijn vrouw en hem alleen maar om meer zullen smeken. Want een vrouw in bed krijgen is maar de helft van het verhaal. Is de seks slecht, dan volgt er geen herhaalbezoek.

Vrouwen vertellen je niet hoe slecht de meeste mannen in bed zijn. Ook niet als je zelf belabberd bent. Trap dus niet in de val dat je denkt dat een goede versierder zijn hetzelfde is als wonderen verrichten in de slaapkamer. Ik kan je helpen met het eerste, maar voor het laatste zal je toch echt Luuk moeten inschakelen.

De reacties staan wagenwijd open. Als je een originele vraag hebt, maak ik er een artikel over of bespreekt Tim het in de podcast. En haar tegelijkertijd tot je aangetrokken maakt. Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen.

Zo krijg je haar in bed video Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed. Wetenschappelijk bewezen versiertips Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sander — 14 september Hoe je seks met iemand krijgt. Of dit nou je ex of een meisje in de kroeg is. Wat je allemaal moet doen om een vrouw in bed te krijge n. Hoe je van een leuk gesprek overgaat naar een spannend gesprek.

Waarom je haar beter niet kan zoenen. En hoe dit de kans dat jullie met elkaar slapen verhoogt. Hoe krijg je een vrouw in bed? Versieren doen ze alleen als er een kale kerstboom in hun huiskamer staat. Pak jezelf dan bij je ballen, ga er goed voor zitten en lees ons stappenplan hieronder door.

Mits je de stappen van A tot Z opvolgt, natuurlijk. Maar voordat we beginnen: Wil jij een specifiek iemand in bed krijgen? Kijk dan eens naar deze artikelen: De reden waarom het mannen niet lukt om een vrouw te versieren Ze weten niet wat ze moeten doen.

Er zijn niet meer redenen dan dat. Ja, ik heb de grootste smoesjes gehoord in mijn jaren als coach. Ik zou ook onzeker zijn als het enige waar ik de inhoud van mijn zak over uitsproeide mijn rechterhand was. Check hier hoe je ijskoud zelfvertrouwen krijgt. Uiterlijk is niet zo belangrijk als je denkt. Maar er zijn wel een paar dingen die je niet mag vergeten: Ik heb 1 of ander psychisch probleem waardoor ik geen chicks kan fixen Ik ben geen psychiater, en als je wilt praten over je psychische shit moet je er eentje opzoeken.

En dit artikel spoort jonge meisjes echt niet aan om een ONS te hebben. Hoi Girlscene, Graag wil ik mijn account verwijderen omdat ik deze niet meer gebruik, maar ik kan nergens een knop vinden waarmee dat kan. Kan dit zo worden geregeld? Waarschijnlijk is de gemiddelde leeftijd op dit forum onder de 20 en geloven de meisjes nog in liefde zoals in 'The vow', 'The notebook' en 'Dear John'. Ik eerst ook, maar als je meer ervaring krijgt, zowel in relaties als met mannen, stap je snel van dat denkbeeld af en is een one night stand of casual seks met iemand die je al kent niet meer zo'n taboe.

Vind het zelf niet altijd de beste seks, maar laten we open minded denken ipv dat bekrompen gedoe dat seks alleen binnen een relatie hoort ook al voelt dat beter, ook voor mij, het is niet noodzakelijk. Er is opzich niks mis met een ONS, dit maakt je geen slet of wat dan ook. Alleen doe het alsjeblieft niet om over je ex heen te komen of voor de eerste keer. En net zoals andere meiden dit ook zeiden Girlscene ook minderjarige meisjes lezen dit die nog nooit seks hebben gehad.

Ga ze niet aanraden om een ONS te hebben. Het is leuk voor een keer maar niet voor de eerste keer. Sex is tegenwoordig ook niks speciaals meer als je dit artikel leest. One night stands zijn tegenwoordig heel normaal voor sommige mensen, maar alsjeblief zeg, ga jonge meiden dit toch niet aanraden, belachelijk. Nou ik denk dat heel veel meiden hier alleen maar onzeker van worden. En dan nog niks gezegd over alle problemen na een ONS, want dit is zelden een nacht zonder alcohol.

En weken daarna kom je erachter dat je een of andere ziekte hebt of dat je zwanger bent. Lekker dan, ga vooral zo door. Ik vind seks in een relatie van bijv. Dat heeft veel grotere gevolgen. Krullerd, het is geen taboe. Er zijn veel meiden die negatief gereageerd hebben en die zelf ook een ONS hebben gehad. Het gaat gewoon om de manier hoe Girlscene dit artikel heeft geschreven. En de meiden die zeggen dat je geen respect hebt voor je lichaam als je dit soort dingen doet moeten gewoon lekker voor zichzelf spreken.

Haha grappig artikel, een goede reden om een one night stand te houden zou zijn om stress kwijt te raken lol. Niet dat ik het ooit heb gedaan of van plan ben maar das wat ik denk xD. Hoe komt iedereen erbij dat je geen respect voor je lichaam hebt wanneer je aan one night stands doet? Ik zelf heb er tot nu toe geen behoefte aan gehad om seks te hebben met iemand waar ik geen relatie mee heb en heb dit dus nog nooit gedaan. Maar als ik ooit die behoefte wel heb, moet ik me dan gaan lopen schamen daarvoor?

Wat het artikel betreft; vrij slechte "argumenten", maar leuk dat jullie dit onderwerp wat nogal taboe hier blijkt te zijn bespreken. Naar mijn mening is met de ware fijner.. Ik ben het ermee eens dat een andere titel beter had gepast bij dit artikel. Nu lijkt het inderdaad dat het 'moet', jonge meiden hier op girlscene worden daardoor gestimuleerd.

Verder vind ik het artikel leuk om te lezen. Ik heb zelf 1 keer een onenight stand gehad, ik was inderdaad een ervaring rijker. Maar voelde mij een paar dagen later toch wat gebruikt.. Waarom reageert iedereen zo slecht..

Oke het is misschien niet het beste artikel, maar in de inleiding werd al duidelijk gemaakt dat je het niet té serieus moet opvatten. En daarbij, een one night stand is niet het einde van de wereld.. Hoe ouder je wordt, hoe makkelijker je erover gaat denken. Ik zou het zelf ook nooit doen, maar dat moet iedereen zelf weten. Hahaha oh wat een drukte om niks, weer. Meiden, iedereen moet lekker zelf weten wat ze doen en of ze one night stand hebben of niet, en hier worden alleen de voordelen opgenoemd, want die zijn er wel degelijk Waarom zitten sommige mensen in godsnaam zo te janken om één artikel, laat mensen zelf beslissen wat ze doen, een one night stand hebben ja of nee heeft niks te maken met je gevoel voor eigenwaarde of wat dan ook.

Als je het niet wil, prima, maar come on doe rustig en bemoei je niet met andermans zaken. Omg domste artikel ooit.

Waar gaat het heen met girlscene. Sorry maar jullie beginnen echt slechter te worden. Als jullie nou amateuren waren die een bloggetje bijhielden, kwam ik hier niet zeiken. Maar jullie verdienen gewoon geld met deze site, door de lezers van girlscene maak er dan op zn minst ook iets van en post niet deze zooi smh. Daarnaast moeten mensen helemaal zelf weten of ze een ONS willen of niet.

Iedereen heeft zo zijn eigen mening daarover en laten wie allemaal maar gewoon laten voor wat die is, daar wordt namelijk niemand gelukkig van en iemand die wel een ONS gehad heeft, kan nog eens extra onzeker worden van die reacties die hier geplaatst worden. En al die reacties over Soa's, ik denk dat de meiden die ONS hebben, ook wel kunnen bedenken dat als je het doet, het veilig moet doen.

Als eerste wil ik graag even benadrukken dat mijn mening over ONS er voor de rest van mijn comment niet toe doet, die discussie voeren jullie zelf maar. Het gaat meer om hoe het artikel gebracht wordt.

Wat jij zelf wil doen, moet je zelf weten. Ik benadruk alleen maar dat je de dingen niet vanaf 1 kant moet bekijken Dit artikel heeft het onderwerp niet op een goede manier benaderd, vind ik.

Ja seks is leuk, misschien vind je een ONS leuk, daar zijn genoeg redenen voor, maar er zijn ook genoeg redenen om het niet te doen in sommige gevallen misschien zwaarder wegen. Bijvoorbeeld het oplopen van SOA's en als je naar huis gaat met een jongen die je niet kent, hoe weet je dan of dat wel zo vriendelijk verloopt?

Maar hoe groot is de kans nou dat het fout gaat? Dat lijkt me niet alleen voor dit artikel, maar voor meerdere artikelen de beste optie. Op die manier is het artikel interessanter om te lezen want je leert meer, ziet het artikel er professioneler uit want het is niet eenzijdig en ontstaat er minder commotie doordat iedereen zijn eigen mening terug kan vinden in het artikel. Zelfs als je 21 bent, ben je nog lang niet oud en ook dan zijn we nog aan het leren van onze fouten.

Hebben we nog niet genoeg slettebakjes in de wereld? De titel is een beetje raar, het lijkt nu alsof je een One night stand móet doen.

Het is niet perse iets positiefs ofzo. Normaal ben ik nooit negatief over jullie artikels maar dit zou net iets anders geformuleerd kunnen worden. Als er bijvoorbeeld stond kenmerken van one night stands ofzo iets, dan is dat minder dwingend dat op deze manier. Wat een kutartikel en de titel is geen haar beter.. Ik heb net een one nights stand gehad omdat de tips echt overtuigend waren. En ik hoef vandaag ook niet meer naar de sportschool. Bedankt girlscene voor dit advies, het heeft mijn leven echt verbeterd.

Eens met Ingénue, er is in principe niks mis met een ONS, je bent geen slet en je hebt ook nog eigenwaarde want dat bepaal jij voor jezelf en niet iemand anders. Maar dan vind ik het artikel nog steeds slecht, vooral de titel. Sorry hoor, maar een one night stand om over je ex heen te komen? Niks mis mee hoor, maar om het nou aan te raden op Girlscene Ik snap het artikel, het is lang niet zo erg als je ooit een one night stand hebt gehad.

Besef alsjeblieft dat naar deze site veel meisjes kijken die nog nooit sex hebben gehad. Door dit soort artikelen krijgen die een verkeerd beeld van sex. Sex is iets bijzonders, wat je moet doen met iemand van wie je houdt. Er hoort juist wél emotie achter te zitten, van beide kanten.

Denk er goed over na. Wanneer je op het punt bent dat sex voor jou niet meer zo'n big deal is en je het gewoon wilt omdat je er zin in hebt, dan is er niks mis met een one night stand. Ik lach me rot. Volgens de meeste wordt ONS gepromoot nog wel. En vervolgens zitten ze te zeggen dat seks alleen iets tussen geliefden is. Ik vind het wel gepast op girlscene. Seks in een relatie wordt altijd gepromoot en dat is het standaard.

Girlscene laat zien dat het niet erg is als het gebeurt. In plaats van het als slecht te benoemen laat girlscene vrouwen zich niet slecht voelen. Dat is goed als het op jonge leeftijd al aangeleerd wordt. Seks tussen 2 personen in een relatie hoeft niet belicht te worden omdat het al standaard is. Iedereen wordt dat als eerst aangeleerd.

Er is niks mis met een ONS, er is niks mis met een funbuddy en er is niks met seks tussen 2 geliefden. Er is ook niks mis mee als je jezelf bewaart tot het huwelijk of totdat je de juiste hebt gevonden. Meiden doen het ook steeds jonger, dus zo een artikel is wel gepast. Zeg niet dat het 1 slecht is en het ander goed. Iedereen denkt er anders over.

Vrouwen moeten stoppen elkaar slet te noemen. Ipv tegen elkaar te zijn, ga de strijd aan om met elkaar te zijn. Als laatste moeten jullie beter leren lezen. Er staat toch nouja niet moeten, maar waarom het niet erg is. Ik ga toch even meedoen aan deze discussie. Dat zie je duidelijk aan de artikelen die ze plaatsen. Het is niet alleen maar supergoedkope make-up. Make-up tutorials zijn mooi, maar toen ik in de brugklas zat had niemand zoveel make-up op. De recepten die worden geplaatst Dure beautyproducten die worden gepromoot zijn ook geen dingen die je als jarige koopt.

Naast de jongere meiden zitten hier ook meiden op die wél wat ouder zijn ik ben bijvoorbeeld Ik denk dat Girlscene toch op een nét wat ouder publiek mikt. Is het dan hun verantwoordelijkheid dat er jongere meiden komen lezen? Immers is heel het internet 'open' voor iedereen die maar wil. Dan komt de vraag, moet Girlscene zich gaan richten op de jongere generatie, waar ze misschien de oudere generatie trouwe lezers mee verliezen? Alleen omdat zij de hoek om zijn komen kijken? Dat lijkt me niet.

Zo zijn er ook jongere meiden die tijdschriften kopen zoals de cosmopolitan, waar ook vaak genoeg over bijvoorbeeld seks instaat. Moet hier dan een leeftijdsgrens opkomen? Dat je dat tijdschrift pas mag kopen als je 18 bent? Nog even inhoudelijk over het artikel. Het is duidelijk een artikel met een knipoog! Ik stoor me er niet aan.

One night stands 'promoten' of seks voor het huwelijk bannen, het maakt niet uit, iedereen stoort zich wel ergens aan. En iedereen heeft zijn eigen keuzes te maken.

Het wordt nu een beetje uit de context gerukt, zowel het artikel als de negatieve reacties erop. Natuurlijk heeft iedereen verschillende normen en waarden, of je nu voor of tegen een one night stand bent, of je nu denkt dat je wel of niet beïnvloed wordt door dit artikel, of dit nu wel of niet geschreven is door de redactie of door iemand anders maakt allemaal niks uit. Het gaat erom dat dit artikel niet geschikt is voor een site als dit. Is het zo erg dat een ONS taboe blijft?

Ik vind van niet. Dat het een argument is dat het voor jongens stoer is om te doen en dat meisjes een slet zijn als ze een one night stand hebben gehad is natuurlijk dikke bullshit. Alleen dat dat al wordt genoemd slaat nergens op.

Persoonlijk vind ik een jongen net zo goed een slet als hij met veel meisjes naar bed gaat. Persoonlijk hoef ik geen relatie met iemand die al heel veel meisjes heeft gehad. Dat iemand anders daar een andere mening over heeft, prima.

Er staat geen enkele keerzijde in dit artikel. Seks in een vaste relatie lijkt me een stuk gezonder. En dat hoeft niet gepromoot te worden omdat we dat over het algemeen vrij logisch vinden. Kijk, het ding is dat ik dit soort films sowieso niet hoef te zien. Ik ben absoluut niet preuts, maar ik vind het juist mooi als ik mijn lichaam bewaar voor iemand die ik het waard vind om het te zien.

Seks is leuk en lekker, absoluut. Maar dan hoeft nog niet gepromoot te worden om het maar met iedereen te doen door middel van een one night stand. De toegevoegde waarde mist gewoon. Alsof je op een avond op zoek gaat naar een one night stand, dan is dat naar mijn mening gewoon ontzettend goedkoop.

En dan heb ik het nog niet eens zozeer over je eigenwaarde of iets dergelijks. Het is niet zo dat je meteen geen eigenwaarde meer hebt als het een keer is gebeurd, want ik snap heus wel dat dingen nou eenmaal soms zo lopen. Hell, al ben je misschien iemand die iedere week een one night stand heeft, good for you, moet je lekker zelf weten, maar kom op, het is absoluut niet iets wat gepromoot hoeft te worden.

En al helemaal niet op deze manier, op deze site. Ook niet voor een film. Dat is gewoon te belachelijk. Deze film kan volgens mij best op een manier gepromoot worden die gewoon gepaster is dan dit. Daarnaast jammer dat jullie de keerzijde niet hebben benoemd. Dan zou het artikel al wat beter over komen Haha mijn god wat een reacties Ik vind het een heel goed en leuk artikel. Jullie hebben het op de juiste manier subtiel gebracht in de introductie. Waarom het niet erg zou zijn om ooit eens een one night stand te houden..

Aan de reacties te zien is het nog altijd een enorm taboe Ik heb geen one night stands en iedereen van welke leeftijd dan ook kan bepalen of zij dit wel of niet gaan doen nu of later.

Dit artikel beinvloed niet maar is gewoon wel grappig om te lezen. Lijkt me een leuke film! Vertel de sponsor maar dat niet iedereen negatief is haha. PrettyLiar Dat jij niet zo beïnvloedbaar was op je 13e betekent niet meteen dat iedereen zo is.

Ik vind eigenlijk dat dit artikel ook niet op een meidensite hoort, maar meer wat Belize zegt op Ze. Ik vind dit artikel eerder eerder wat voor Ze. Jammer dat Girlscene de ballen niet heeft om een adverteerder te weigeren. Het artikel is ook te eenzijdig. Ja, een one-night-stand kan leuk zijn, maar het kan ook gevaarlijk zijn omdat je de persoon niet kent. Waarom heeft iedereen het hier over one night stands promoten? Als ik 13 geweest zou zijn en dit artikel zou lezen zou ik echt niet denken: Jezus, zo beinvloedbaar zijn mensen nou ook weer niet zeg.

Als jonge meisjes seks willen hebben doen ze het toch wel en niet omdat ze dit artikel lezen. Moet hebben gehad nog wel: Toen ik het artikel las dacht ik al: Een onenightstand is toch zo raar niet tegenwoordig? Als je het niet wilt, wil je het niet, maar ik snap wel waarom mensen het doen en na dit artikel alleen maar meer.

En ik word niet aangemoedigd om one night stands te houden, althans niet door dit artikel. Niet normaal, wat doen sommige mensen moeilijk. Luister, als je wat te zeiken hebt, hou dan liever je mond.

Ik weet dat ik nog geen volwassene ben, maar een béétje nadenken kan ik wel. Ik voel me toch wel lichtelijk beledigd. Seks, en alles wat daarbij hoort, daar moeten we toch normaal over kunnen praten? Ongeacht of je 13, of 19 jaar bent. Helemaal mee eens BettiePage en Kel Ennn ik schrijf me bijna uit hier. Als je gemeenschap met iemand, dan ben je samen één.

Getrouwd, als het ware. Ik ben absoluut niet tegen onenightstands en ik vind het absoluut geen vorm van "een gebrek aan zelfrespect", maar ergens vind ik dit artikel wel een beetje vaag. Is een beetje zoals "waarom je seks moet hebben met je vriend". Seks is een belangrijk topic op een meidensite, maar moeten we 't echt over redenen hebben om seks te hebben? Jammer dat nu de aandacht van de trailer weggenomen wordt. Lijkt me een goede film, maar de klant zal niet blij zijn:
Film sex trio escort amateur


Iedereen denkt er anders over. Vrouwen moeten stoppen elkaar slet te noemen. Ipv tegen elkaar te zijn, ga de strijd aan om met elkaar te zijn. Als laatste moeten jullie beter leren lezen. Er staat toch nouja niet moeten, maar waarom het niet erg is. Ik ga toch even meedoen aan deze discussie. Dat zie je duidelijk aan de artikelen die ze plaatsen. Het is niet alleen maar supergoedkope make-up. Make-up tutorials zijn mooi, maar toen ik in de brugklas zat had niemand zoveel make-up op.

De recepten die worden geplaatst Dure beautyproducten die worden gepromoot zijn ook geen dingen die je als jarige koopt. Naast de jongere meiden zitten hier ook meiden op die wél wat ouder zijn ik ben bijvoorbeeld Ik denk dat Girlscene toch op een nét wat ouder publiek mikt. Is het dan hun verantwoordelijkheid dat er jongere meiden komen lezen? Immers is heel het internet 'open' voor iedereen die maar wil. Dan komt de vraag, moet Girlscene zich gaan richten op de jongere generatie, waar ze misschien de oudere generatie trouwe lezers mee verliezen?

Alleen omdat zij de hoek om zijn komen kijken? Dat lijkt me niet. Zo zijn er ook jongere meiden die tijdschriften kopen zoals de cosmopolitan, waar ook vaak genoeg over bijvoorbeeld seks instaat. Moet hier dan een leeftijdsgrens opkomen? Dat je dat tijdschrift pas mag kopen als je 18 bent? Nog even inhoudelijk over het artikel. Het is duidelijk een artikel met een knipoog! Ik stoor me er niet aan. One night stands 'promoten' of seks voor het huwelijk bannen, het maakt niet uit, iedereen stoort zich wel ergens aan.

En iedereen heeft zijn eigen keuzes te maken. Het wordt nu een beetje uit de context gerukt, zowel het artikel als de negatieve reacties erop.

Natuurlijk heeft iedereen verschillende normen en waarden, of je nu voor of tegen een one night stand bent, of je nu denkt dat je wel of niet beïnvloed wordt door dit artikel, of dit nu wel of niet geschreven is door de redactie of door iemand anders maakt allemaal niks uit. Het gaat erom dat dit artikel niet geschikt is voor een site als dit. Is het zo erg dat een ONS taboe blijft?

Ik vind van niet. Dat het een argument is dat het voor jongens stoer is om te doen en dat meisjes een slet zijn als ze een one night stand hebben gehad is natuurlijk dikke bullshit.

Alleen dat dat al wordt genoemd slaat nergens op. Persoonlijk vind ik een jongen net zo goed een slet als hij met veel meisjes naar bed gaat. Persoonlijk hoef ik geen relatie met iemand die al heel veel meisjes heeft gehad. Dat iemand anders daar een andere mening over heeft, prima. Er staat geen enkele keerzijde in dit artikel.

Seks in een vaste relatie lijkt me een stuk gezonder. En dat hoeft niet gepromoot te worden omdat we dat over het algemeen vrij logisch vinden. Kijk, het ding is dat ik dit soort films sowieso niet hoef te zien. Ik ben absoluut niet preuts, maar ik vind het juist mooi als ik mijn lichaam bewaar voor iemand die ik het waard vind om het te zien.

Seks is leuk en lekker, absoluut. Maar dan hoeft nog niet gepromoot te worden om het maar met iedereen te doen door middel van een one night stand. De toegevoegde waarde mist gewoon. Alsof je op een avond op zoek gaat naar een one night stand, dan is dat naar mijn mening gewoon ontzettend goedkoop.

En dan heb ik het nog niet eens zozeer over je eigenwaarde of iets dergelijks. Het is niet zo dat je meteen geen eigenwaarde meer hebt als het een keer is gebeurd, want ik snap heus wel dat dingen nou eenmaal soms zo lopen. Hell, al ben je misschien iemand die iedere week een one night stand heeft, good for you, moet je lekker zelf weten, maar kom op, het is absoluut niet iets wat gepromoot hoeft te worden.

En al helemaal niet op deze manier, op deze site. Ook niet voor een film. Dat is gewoon te belachelijk. Deze film kan volgens mij best op een manier gepromoot worden die gewoon gepaster is dan dit. Daarnaast jammer dat jullie de keerzijde niet hebben benoemd. Dan zou het artikel al wat beter over komen Haha mijn god wat een reacties Ik vind het een heel goed en leuk artikel.

Jullie hebben het op de juiste manier subtiel gebracht in de introductie. Waarom het niet erg zou zijn om ooit eens een one night stand te houden.. Aan de reacties te zien is het nog altijd een enorm taboe Ik heb geen one night stands en iedereen van welke leeftijd dan ook kan bepalen of zij dit wel of niet gaan doen nu of later.

Dit artikel beinvloed niet maar is gewoon wel grappig om te lezen. Lijkt me een leuke film! Vertel de sponsor maar dat niet iedereen negatief is haha.

PrettyLiar Dat jij niet zo beïnvloedbaar was op je 13e betekent niet meteen dat iedereen zo is. Ik vind eigenlijk dat dit artikel ook niet op een meidensite hoort, maar meer wat Belize zegt op Ze. Ik vind dit artikel eerder eerder wat voor Ze. Jammer dat Girlscene de ballen niet heeft om een adverteerder te weigeren.

Het artikel is ook te eenzijdig. Ja, een one-night-stand kan leuk zijn, maar het kan ook gevaarlijk zijn omdat je de persoon niet kent. Waarom heeft iedereen het hier over one night stands promoten? Als ik 13 geweest zou zijn en dit artikel zou lezen zou ik echt niet denken: Jezus, zo beinvloedbaar zijn mensen nou ook weer niet zeg. Als jonge meisjes seks willen hebben doen ze het toch wel en niet omdat ze dit artikel lezen. Moet hebben gehad nog wel: Toen ik het artikel las dacht ik al: Een onenightstand is toch zo raar niet tegenwoordig?

Als je het niet wilt, wil je het niet, maar ik snap wel waarom mensen het doen en na dit artikel alleen maar meer. En ik word niet aangemoedigd om one night stands te houden, althans niet door dit artikel.

Niet normaal, wat doen sommige mensen moeilijk. Luister, als je wat te zeiken hebt, hou dan liever je mond. Ik weet dat ik nog geen volwassene ben, maar een béétje nadenken kan ik wel.

Ik voel me toch wel lichtelijk beledigd. Seks, en alles wat daarbij hoort, daar moeten we toch normaal over kunnen praten? Ongeacht of je 13, of 19 jaar bent. Helemaal mee eens BettiePage en Kel Ennn ik schrijf me bijna uit hier. Als je gemeenschap met iemand, dan ben je samen één. Getrouwd, als het ware. Ik ben absoluut niet tegen onenightstands en ik vind het absoluut geen vorm van "een gebrek aan zelfrespect", maar ergens vind ik dit artikel wel een beetje vaag.

Is een beetje zoals "waarom je seks moet hebben met je vriend". Seks is een belangrijk topic op een meidensite, maar moeten we 't echt over redenen hebben om seks te hebben? Jammer dat nu de aandacht van de trailer weggenomen wordt. Lijkt me een goede film, maar de klant zal niet blij zijn: Ook jonge meisjes kunnen heus wel voor zichzelf bepalen of ze een one night stand willen of niet.

Of is de jeugd tegenwoordig zo dom dat ze na het lezen van één artikel ineens 20 jongens achter elkaar willen neuken? Seks is toch niks raars, het is een deel van het leven. En hoe je ermee omgaat is iets persoonlijks. De ene is er pas klaar voor op z'n trouwdag, de andere op z'n 13e al. De ene houdt van one night stands, de andere moet er niet aan denken. Dat kan je alleen voor jezelf bepalen, niet voor een ander.

Het hoeft helemaal niks met eigenwaarde of wat dan ook te hebben, het is net wat jouw voorkeur is. Respecteer elkaars voorkeur nou gewoon eens. Als je dit artikel niks vind, sla hem lekker over. En hou alsjeblieft eens op over dat gezeik over een slet zijn en alles, dat is ongelooflijk oordelend. Jeeeetje, wat reageert iedereen hier geflipt.

Ja, girlscene is een site waar jongere meiden komen - maar denk je dat jongere meiden niet weten wat seks inhoudt?

Ik vind het juist goed dat door dit soort artikelen dingen als onenightstand en seks een beetje bespreekbaar worden gemaakt. Er komen hier ook genoeg meiden die best in de leeftijdscategorie ik-heb-seks zitten. Bovendien beslis je altijd zelf nog of je die ONS hebt of niet. Het feit dat dit artikel wordt geplaatst wil niet gelijk zeggen dat Girlscene je verplicht het ook daadwerkelijk te doen.

En nog even iets, ik vind sommige reacties hieronder echt ronduit belachelijk. Geen zelfrespect als je een onenightstand hebt? Niet elk meisje heeft seks omdat ze bevestiging nodig heeft, of omdat ze 'makkelijk' is. Seks is gewoon lekker, punt. Wanneer een meisje behoefte heeft aan seks en ze heeft geen vriend, dan is een onenightstand een hele goede oplossing.

En zelfs al zou een meisje elk weekend met een ander het bed induiken, so what? Volgens mij heeft ieder persoon normen en waarden, en die zijn dus ook voor ieder persoon anders. Als jij seks belangrijk vindt en iets om te delen met je geliefde, dan is dat super - jouw normen en waarden.

Een ander meisje vindt seks slecht betrekkelijk op het lichaam, en vindt het houden van en je binden aan een persoon veel dieper gaan dan seks - haar normen en waarden.

Live and let live mensen. Er staat immers ook in het begin ; 'Girlscene deelt 8 redenen waarom jij een one night stand moet hebben gehad. Nou zeg ik niet dat je niet leeft als je geen 'slechte' dingen doet maar als je me begrijpt dan begrijp je me anyway, de film lijkt me wel okay.

Niks tegen one night stands, maar dit artikel vind ik niet kunnen op GS. Ook al is het grappig bedoeld, er komen hier te jonge meiden om one night stands te promoten. Ik verwacht zo'n artikel eerder bij Ze. Dus eigenlijk mag ze nog blij zijn dat ze in hetzelfde bed mag slapen? Ik had ook geen probleem met lepeltje. Toch niets fijners als dicht tegen je lief inslaap vallen? Ik kan da maar 2 minuten volhouden ofzo, 'k word dan altijd ambetant van mijnen arm waardak op lig. Als ze braaf is.

Ge zijt toch nen leuke jongen e TouChé: Zo romantisch dat je bent.. Maar derop is leuker. Ff knuffelen ja, ok, maar toch nie heel de nacht aan mekaar plakken? Gotsamme, hoe kun je zo slapen?

Ok derop is leuker: Ik val meestal zo inslaap als ik bij hem ben. Kga nu wel niet zeggen dat ik zo terug ga wakker worden Ja die crazy glue moet ergens onder de nacht toch lossen: Ma nee zo erg is het ook weer niet.

Ik heb graag mijn madam naast mij liggen, en ze mag ook gerust een keer effe komen plakken bij mij maar om de hele nacht zo te pitten dat is gewoon marteling. Vanaf dat 1 van de 2 zich een klein beetje wilt verleggen, of schokt in zijn slaap wat ik regelmatig doe of wat dan ook wordt de andere ook wakker en zo komt ge in een straatje zonder einde.

Ik ben iemand die graag een mafke doet, mijn vriendin gelukkig ook en overdag is nog meer als genoeg tijd om klef te doen. Ik maakte maar een mopje. Excuseer mij voor mijn fouten: Ik slaap 10 keer beter sinds men ex-vriendin niemeer bij mij woont: Maar uw voorstel was goed geprobeerd ; dus is dat dan een nee? Lepeltje hou ik ook nooit lang vol, altijd die arm die slecht ligt en dat wordt na een tijd zelfs pijnlijk.

Maar mijn vriendin ligt altijd in mijn armen met haar hoofd op mijn borst. Zij slaapt graag op die manier en ik vind dat zalig.

Efkes mijnen post overnemen ofwa? Sorry, misschien een ander keertje: Waar ik die onderste arm ook leg, dat ding gaat binnen de kortste keren slapen en daarna inderdaad zelfs pijn doen: Aan mekaar plakken is toch veel te warm, ik lig zo al te koken in mijn bed. En dan wakker worden van de warmte en merken dat ze toch nog stiekem tot tegen u is komen liggen.

Momenteel valt dat nog allemaal mee, maar als het overdag tegen de dertig graden is zoals bv 2j geleden, dan is het inderdaad wel zwemmen in 't zweet: Als het te warm is dan is dat inderdaad niet te doen en duw ik haar na een tijd wel van mij af. Maar uiteindelijk komt die toch terug naar mij gekropen, waardoor ik verder op schuif, waardoor zij terug dichter komt, waardoor ik Uiteindelijk lig ik op de rand van het bed, kruip ik over haar en begint het spelleke in de andere richting: Dus zo'n lief die tegen me plakt tijdens het slapen Mor ik leg me dan altijd zo veel mogelijk uit het deken, dan heeft zij het volledige deken.

Zij dubbelhappy en dezen is dan ook op zn gemak. Mor van die stomende zweet seks, daar ben ik wel voor te vinden. Alst 30graden is, wippen tot het zweep eraf druipt: Derna nen emmer kou water over de kop en samen de douche binnen Zij dubbelhappy en dezen is dan ook op zn gemak Elk een éénpersoons deken Bvb vriendin heeft nu zomerdons en ik gewoon onder de hoes met een T-shirtje als het te koud is.

En in de winter kunde ze nog op elkaar leggen en lekker bij elkaar kruipen tot bed een beetje warm is. Ik ben van nature uit iemand die niet snel gaat zweten maar wel heel erg warm kan aanvoelen.. Afgewezen worden op het internet,: Ik kan ook zo nog laaaaaang doorgaan ze: Des te meer dat je volhoud en des te verder dat je gaat E-mails, facebookberichten, telefoontjes, haar op een discrete afstand volgen, Ik zou niet afgeven, deze methode is vaak succesvol!

Breng hem anders maar op ideeën: Hoe oud zijde GIJ feitelijk: Serieus, ik ben toch niet de enige dat dit hier lachwekkend vindt? Ni grappig lachwekkend, eerder Mijn vriendin is een maand naar Peru geweest, gelukkig keert ze morgen eindelijk terug. Had iemand mij een paar jaar geleden verteld dat ik iemand zo hard kon missen had ik het niet geloofd. De laatste maand heb ik mij geen enkel moment verveeld: Maar niets van dat alles kon dat gemis echt opvangen.

Haar afwezigheid heeft best wel een vinger op een wonde gelegd, nl. Ik ken dat gevoel ook: En soms kan dat knap lastig zijn, zo'n gemis en niets dat het kan vervangen. Neen dank u, ik moet genen plastieken brol hebben: Nooit van u gedacht dat ge zo kon veranderen op dat vlak, chapeau: De ehec bacterie leek uiteindelijk toch niet van de komkommer te komen.

Gewoon het gewone materiaal die iedere denk ik jongen heeft.. Maar uw voorstel was goed geprobeerd ; Dat dacht die één die nu in zijn armen ligt ook. Publiekelijk tot op de rand van serieuze awkwardness de zieligaard lopen uithangen, en dan verwachten dat niemand er iet op zegt.

D Ik denk dat iedereen dat wel in zich heeft, ik vermoed dat het verschil tussen de gemiddelde 9lifer en DesorteD gewoon is dat hij volledig besef heeft van die zaken en dat hij niet zielig gaat doen mocht het toch ooit gedaan zijn. Maar eerlijk gezegd doet DesorteD z'n post lezen me wel twijfelen aan mijn overtuiging dat ik niet afhankelijk zal worden van iets of iemand anders.

Als het zelf hem overkomen is. Kheb nen volledige nieuwen alombak gekocht. Hamers, beitels, houtzagen, lange nagels, sergeants Ik denk dat iedereen dat wel in zich heeft, ik vermoed dat het verschil tussen de gemiddelde 9lifer en DesorteD gewoon is dat hij volledig besef heeft van die zaken en dat hij niet zielig gaat doen mocht het toch ooit gedaan zijn.

Als zelf hij zich laten vangen heeft. Ofwel is desorted aant trollen? Gohja die "laten vangen" kan misschien aanvallend overkomen omdat de connotatie wijst op een zwakte.

Want veel mensen zien het als een zwakte van hun persoon als ze zich laten vangen, een zwakte of tekortkoming ofzo. Misschien had ik beter "als het zelf hem overkomen is" moeten gebruiken. Het kan zeker wel, het vereist gewoon een verlichte persoonlijkheid. Nog verlichter dan DesorteD, zo blijkt. Ik snap niet wat een verlichte persoonlijkheid ermee te maken heeft, maar soit. Dan zit ge bij mij goe zenne! Eerst zit ge bezig dat ge depressief zijt. Dan zit ge u publiek belachelijk te maken bij een meiske da evengoe nen 60 jaar oude pedofiel kan zijn jk slash.

En nu begint ge wa fars te doen tegen iedereen gelijk da ge den beir van't stad zijt. Aub he jongen, gedraag u nekeer ewa. De beste manier om iemand te laten inzien dat hij ongepast gedrag vertoont is stilte. Anders geef je hem niet de tijd om z'n aandacht naar binnen te richten en het in te zien. Ik denk dat of het nu een keuze is of niet, bewust of onbewust, we in een maatschappij zitten waar ge sowieso afhankelijk zijt van andere mensen. Zowel in een vriendschappelijke als in een professionele context.

Ge wordt sowieso continu beïnvloed door de mensen waarmee ge omgaat in uw omgeving. Misschien gaat het eerder over de gradatie van afhankelijkheid.

Ge hebt daar twee extremen in: Imo zijn beide situaties voor mij enorm ongezond en gaat het erover om de juiste balans te vinden die op lange termijn gezond is voor mij. Ja, ik ben momenteel afhankelijk van mijn vriendin op korte termijn en afhankelijk van hoe mijn relatie loopt evt ook op lange termijn.

Maar loopt mijn relatie slecht af dan weet ik wel dat ik niet zo afhankelijk ben van mijn vriendin dat ik niet verder kan. Ja, dat gaat op korte termijn pijn doen, zoals nu, maar hou die afhankelijkheid op een gezond niveau en dan is er geen probleem op lange termijn. Soit, deze maand weer veel bijgeleerd op mijzelf.

Ja dat gaat op korte termijn pijn doen, zoals nu, maar hou die afhankelijkheid op een gezond niveau en dan is er geen probleem op lange termijn. Ja natuurlijk is er een interconnectie tussen alle mensen waarmee je in contact komt.

Met afhankelijkheid bedoel ik eerder het niet-zonder-kunnen-gevoel, datgene dat er voor zorgt dat je minder bewust bent lykmeraid, misschien had ik bewust moeten gebruiken ipv verlicht: Zoals je zegt draait het hem om de juiste balans te vinden, net zoals met alle sensuele zaken zoals seks, alcohol, voeding, entertainment, etc.

Misschien neig ik inderdaad teveel over naar de verwerp-kant van de balans uit schrik van die afhankelijk-kant. Slechtste bluf die ik in mijn leven heb gezien: Gaat er hier gevochten worden ofwa? Om hier even met Desorted een mening te delen: Mijn vriendin is ook enkele weken terug vertrokken op vakantie, inmiddels 3 weken terug. Ik zit nu in Frankrijk, en de dag dat ik thuis kom, vertrekt zij alweer naar Barcelone voor 5 dagen. Conclusie, ze komt donderdag thuis, en ik werk en ga 's avonds naar de Lokerse feesten, gelukkig zie ik ze tussen werk en LF een uurtje.

Gaat raar zijn, na een maand haar niet zien, ga ik slechts een uur bij haar kunnen zijn. Maar zelden zo uitgekeken naar het weerzien met mijn vriendin. In het begin had ik al een goed gevoel bij onze relatie. Niet super, maar wel goed. Ik zag haar graag, maar damn, de laatste maanden enkel nog maar gegroeid naar elkaar toe. Maar omdat die shit je ontzettend veel leert over waar vrouwen opgewonden van raken.

Je verdient een standbeeld in de Versiercoach hall of fame. Kijk maar eens naar de verkoopcijfers van dit gedrocht van een boek:. Terwijl het nog slechter geschreven is dan de nieuwbrief en boeken van onze voornaamste concurrenten:. Vrouwen fantaseren over dominante mannen. Merk op dat vrouwen niet fantaseren over 1 of andere sukkel in een Fiat Panda. Die om 5 uur thuis komt van zijn saaie kutbaan als ambtenaar.

Die haar een kus op haar wang geeft en vraagt wat ze vanavond eten. Wil je een vrouw in bed krijgen, dan zal je dus meer moeten lijken op Christian Gray dan je veertigjarige buurman in zijn Fiat Panda en met zijn ruitjesoverhemd. Toen we begonnen met dit werk wisten we nog niet precies wat we moesten doen. Het ging vrouw voor vrouw, stukje bij beetje. Maar na een aantal jaren ontploften onze aantallen veroveringen. Tim neemt nu steevast elke avond dat hij uitgaat een chick mee naar huis.

Zelf Christan Gray is niet 1 of andere gewelddadige maniak die copuleert met de arme hoofdpersoon onder bedreiging van een slagersmes. Hij is een welbespraakte jongen die door zijn intelligentie en sociale vaardigheden in staat is om zich een reusachtig zakenimperium eigen te maken.

Dat vereist tact en empathie — dingen die de man die uitsluitend een bad boy is niet heeft. Check hier wat de gouden mix tussen badboy en niceguy is. Sommige versierbedrijven leren mannen aan dat ze een rol moeten spelen die ze niet zijn. In plaats van ze wat lesjes te geven in wat vrouwen echt willen. Je hoeft je alleen niet zo slap te gedragen, dat het natuurlijke krachtsverschil tussen jullie te niet wordt gedaan.

Ik weet dat er nu een leger feministes begint te briesen van woede. En in hun tuinbroeken klaar staan om ons pand te bestormen en onze boeken te verbranden. Maar kijk maar eens. En we zijn daarbij nog eens langer dan vrouwen ook. Veel succes dames, om daarmee te concurreren.

Maar als jij als man dit verschil te niet doet door haar altijd haar zin te geven, vindt ze je niet interessant. Ze komt dan ten onrechte in de veronderstelling dat ze sterker is dan jou. Hoe je haar verder subtiel laat merken dat je een goede vent bent, leer ik je verderop.

Eerst wat algemene tips om ervoor te zorgen dat je de juiste vrouw te pakken krijgt:. Je bent ervan overtuigd dat je haar vannacht mee naar huis neemt. Maar bij sluitingstijd meldt ze je dat er vijf vriendinnen bij haar slapen, ze de Bob is en al drie jaar een vriend heeft. Kom je tot een uur voor sluitingstijd tot de ontdekking dat het een lastige zaak wordt, bijvoorbeeld omdat haar vriend ernaast staat en een nationaal kampioen kickboksen is zoals mij laatst overkwam, drop die chick dan en zoek een andere.

Check hier hoe je vrouwen versiert in een club of discotheek. Dat er hondslelijke mannen zijn die de ene na de andere chick bangen, wil niet zeggen dat uiterlijk onbelangrijk is. Zorg er dus voor dat je persoonlijke hygiene in orde is. Dat je er zo goed mogelijk uitziet als je kan in jouw situatie. Als je de tijd hebt om te sporten en te zorgen dat je een goed lijf hebt, geeft dat dikke bonuspunten.

Het gevolg is dat hij 1 à 2 keer per maand een mazzeltje heeft van een chick die graag in bed wil liggen met een gast die er net iets beter uitziet dan de rest. Nou hoef je dit niet te doen als je er geen zin in hebt, maar wil je elke vrouw in bed krijgen? Dan gaat het je zeker helpen. Als je 1 of andere zwerver bent die nooit geld heeft voor bier, die geen vrienden heeft behalve op Xbox Live en waar iedereen een hekel aan heeft, dan wordt het erg lastig.

Je hoeft niet de sterkste man op aarde te zijn, maar je wilt in ieder geval niet tot het laagste van het laagste behoren. Net zoals jij geen lelijke, dikke of domme chick wil, wil zij geen man die lui, onverzorgd of slap is. Al die eigenschappen kun je ontwikkelen door je te focussen op de vlakken in je leven die belangrijk zijn.

Dat je zorgt dat je een goede baan of studie hebt, dat je ergens voor werkt en dat je weet wat je wilt. Is het mogelijk om chicks te bangen zonder een idee te hebben wat je aan het doen bent in het leven? Eens in de zoveel tijd komt er een gast langs die een jaar heeft vrij genomen om chicks te fixen, en niets anders doet.

Vaak gaan zijn resultaten er niet op vooruit, ook al besteedt hij er veel meer tijd aan. Dat komt omdat hij over dit jaar dat hij alleen maar vrouwen versiert minder aantrekkelijk is geworden. Dit is dus iets wat je wilt vermijden.

In onze cursus Manslut Meesterschap  laten we je met videomateriaal zien hoe je ervoor zorgt dat een vrouw vanaf minuut 1 geobsedeerd met je raakt. Voor de zwervers onder ons geef ik je nu wat informatie die je kan gebruiken om chicks op de juiste manier aan te spreken. In plaats daarvan loop je op haar af met een big smile op je gezicht en terwijl je oogcontact maakt. Meer van dit soort makkelijke zinnetjes geef ik je als bonus bij dit artikel.

Je vindt ze aan het einde van dit artikel. Lees ook dit artikel met 14 tips om beter vrouwen aan te spreken. Als een chick direct met je mee gaat wat soms gebeurt , zal ze zich op weg naar je huis ineens realiseren wat ze aan het doen is. Dan kan ze nogal schrikken en besluiten om toch niet mee te gaan. Je openingszin is niet hetgene wat haar overtuigt om met je naar bed te gaan. Het is dus niet zo belangrijk wat je zegt. Ze hebben hordes kansloze gasten die allemaal om beurten op audiëntie komen, in de hoop dat ze met haar naar bed mogen.

Waar dat afwijzen nog meer mee te maken zou kunnen hebben, lees je hier in mijn artikel over vrouwen begrijpen. En vrouwen hebben een telefoon. Waarop via WhatsApp 8 aardige jongens haar continu berichten sturen om haar mee op date te krijgen. Ze reageert niet op je appjes?

Als ze Tinder heeft geïnstalleerd is het helemaal erg. Daar heeft ze letterlijk een leger aan gasten die niets liever wil dan haar vandaag nog in hun bed krijgen. Check hier wat je kan doen om als man op te vallen bij vrouw op Tinder. Haar voornaamste criterium, is dat je mentaal en fysiek sterk bent. Dit test ze op een aantal manieren:.

In het dagelijks leven doet ze dit door je over de loop van een aantal ontmoetingen goed in de gaten te houden. In een club doet ze dat door je te trakteren op de grootst mogelijke onzin, om te kijken of jij daar als een watje op reageert. Ze kan bijvoorbeeld opmerkingen maken als: Opmerkingen waar geen goed antwoord op mogelijk is, en die ze heeft ingesteld om de sterke jongens die haar komen versieren te laten voelen dat ze van goede huize komen.

De meeste mannen hebben totaal niet door wat er aan de hand is, en geven feitelijk antwoord op wat ze zegt. Doe je dit, dan heb je in haar ogen verloren. Ze redeneert dat een in haar ogen aantrekkelijke man simpelweg zich niet zo door haar zou laten behandelen.

Je negeert het, trekt je wenkbrauwen omhoog alsof ze iets heel doms hebt gezegd en neemt rustig een slok van je biertje. Ze doet het om te voorkomen dat ze in bed belandt met 1 of andere sukkel die haar behandelt alsof ze een breekbaar bloempje is. Niet om dingen die niet van belang zijn.

Maar wel als het gaat over jouw voorkeuren, en over hoe jij je leven wil leiden. Je hoeft niet alles te doen wat een vrouw zegt, puur omdat ze borsten en een vagina heeft. Vrouwen weten dat de meeste mannen vatbaar zijn voor hun seksualiteit.

En dat ze hen kunnen manipuleren om hun instructies op te volgen. Dus wees niet bang om haar te laten merken dat je voet bij stuk houdt. Ook als ze allerlei bullshit op je gooit waar je verder niets mee kan. Als je haar hebt aangesproken, je haar testjes bent doorgekomen en ze niet op je afgeknapt is omdat je ongewassen of onaangepast overkomt, dan is het tijd voor het echte werk.

Ze ervaart nu aantrekkingskracht. Ze vindt je interessant en begint zich af te vragen of je haar leuk vindt. De meeste mannen zouden van de gelegenheid gebruik maken om haar vol op haar bek te pakken. Ze heeft antwoord op haar vraag, en je kan dan opnieuw beginnen met haar te laten merken dat je een sterke man bent. In plaats daarvan is het beter om je zelfbeheersing te bewaren. Dat betekent dat je met haar praat over wat haar bezighoudt. En dat je zoekt naar gemeenschappelijke eigenschappen tussen jullie op emotioneel vlak.

borsten en kutjes vingeren seks